Lapset haluavat pitää lasten pikkujoulut, kutsuvat muutaman kaverin päiväkodilta.

  • Viestiketjun aloittaja "Äippis"
  • Ensimmäinen viesti
"Äippis"
Minkälaisen tekstin voisi laittaa korttiin? Ajattelin, että jokainen toisi 3euron lahjan, ja lahjat sekoitetaan, -jokainen saa yhden lahjan. Minä tarjoan syötävät.

En ole koskaan aikaisemmin järjestänyt. Lapsukaiset 5 ja 6v.
 
"Äippis"
Tervetuloa

lasten pikkujouluihin

kotiini, ( osoite )

perjantaina 26.11.2010 klo 17-19.

Toiveena olisi, että jokainen toisi

noin. 3 euron lahjan.

Lahjat sekoitetaan ja jokainen saa

yhden lahjan.



Ps. Ilmoittaisitko äidilleni jos et
pääse tulemaan, numeroon
0440-123456 ( äidin nimi )

t.
 
Mä järjestän kans tänä vuonna pikkujoulut lasteni kavereille. Laitoin äideille tekstarit ja kerroin ajan ja mitä tehdään, siis vietetään pikkujouluja. Pyysin lisäksi että jokainen toisi max.6e lahjan joka vaihdettaisiin kotiinlähtiessä toisen vieraan kanssa.
Vanhemmat olivat kovin innoissaan ideasta.
 
"Äippis"
Mä järjestän kans tänä vuonna pikkujoulut lasteni kavereille. Laitoin äideille tekstarit ja kerroin ajan ja mitä tehdään, siis vietetään pikkujouluja. Pyysin lisäksi että jokainen toisi max.6e lahjan joka vaihdettaisiin kotiinlähtiessä toisen vieraan kanssa.
Vanhemmat olivat kovin innoissaan ideasta.
Minkä ikäisille lapsille? Onkohan tuo 3 euron lahja liian pieni, tai siis saako sillä mitään?

Mitä teette pikkujouluissa? Mitä kirjoitit viesteihin? Tämä pyyntö tuli lapsiltani, että haluavat pikkujoulut, joten järjestän :)
 
"Äippis"
[QUOTE="Joulu";22501095]Kun sekoitatte lahjat, kannatta olla jakaessa tarkka ettei lapsi saa tuomaansa lahjaa takaisin. Eli tuo vaihtoajatus kuulostaa helpommalta toteuttaa....[/QUOTE]

Tuleeko lapsilla riita, kenen kanssa haluavat vaihtaa lahjansa?
 
Rollolainen
minusta tuo 3e kotona järjestettäviin pikkujouluihin onpaljon. sillä saa jo OIKEITA LAHJOJA. pikkujoulupakettiin ritää mielestäni vaikka ihan vaan 1-2e tavara,ja sen ei tarvii olla vaan karkkia.
 
"Äippis"
[QUOTE="hmm";22501142]3 euron lahja... mitä sillä todellisuudessa saa? Tarra-arkkeja? Sitten mainitsisin että jos kutsuttuja on sekä tyttöjä että poikia.[/QUOTE]

Tykäävätkö vanhemmat huonoa, jos pyytää noin 5 euron lahjaa?
 
[QUOTE="Äippis";22501082]Minkä ikäisille lapsille? Onkohan tuo 3 euron lahja liian pieni, tai siis saako sillä mitään?

Mitä teette pikkujouluissa? Mitä kirjoitit viesteihin? Tämä pyyntö tuli lapsiltani, että haluavat pikkujoulut, joten järjestän :)[/QUOTE]

Lapset ovat ikähaarukalla 4-7v. Mä ajattelin paistaa leikkien ja kilpailujen ohessa pipareita lasten kanssa eli otan pari lasta kerrallaan keittiöön ja saavat valita muotit joilla sitten tekevät muutaman piparin, saavat ne sit kotiin mukaansa.
Ajattelin että lapset vois pelata wiillä erilaisia urheilulajeja ja sitten voisin ottaa joka kerta synttäreillä olleen tuolileikin, eli soitan musiikkia ja lapset menevät tuolien ympärillä. Kun musiikki taukoaa pitää löytää tuoli. Seisomaan jäänyt menee pelistä pois ja sit aina vähennetään tuoleja sitä mukaan.
Välillä lapset voivat sitten touhuilla leikkien ja ajattelin että taustalla soisi joululaulut. Sitten hieman herkuttelua eli teen piparilinnan ja itsetehtyjä pipareita otettaisiin mehun kanssa. Tarjoiluksi ajattelin vain nyt noita pipareita kun tortut yms. eivät välttämättä ole niin lasten mieleen. Ehkä jotain joulukarkkia voisin ottaa tarjolle pöytään myös.
Kyllähän sillä sun mainitsemalla 3 eurolla nyt jotain saa. Mäkin laitoin että max.6€. Kutsuun laitoin että "Matti" on tervetullut meille 25.11. klo 18-19.30 viettämään pikkujouluja yhdessä iloisten kaverien kanssa! Jos mahdollista, jokainen toisi max.6€ lahjan mukanaan että voisimme vaihtaa niitä kotiinlähtiessä toisen vieraan kanssa."
Jokainen kutsumani vieras on tulossa ja kovasti ovat vanhemmat kehuneet että kiva idea. Toivottavasti kutsut menevät kivasti, ensi viikollahan ne ovat edessä. Millos te järjestätte?
 

Yhteistyössä