Lapsettomuushoidot

Moi!

Minua kiinnostaa, että kuinka usea täällä keskustelussa olevista on saanut useamman lapsen kerralla juuri lapsettomuushoitojen tuloksena?

Miehemme kanssa olemme vasta alkaneet lapsettomuushoitoihin ja ensi viikolla tehdään inseminaatio.
Meille useampikin lapsi olisi tervetullut, mutta kunhan saisi edes sen yhden...


 
inseminaatio-vauvat
Meillä tärppäs kolmas inseminaatio ja ihanat kaksoset (tyttö & poika) tuli :) Onnea vain teillekin yritykseen ja älä masennu jos ei eka inseminaatio tuota tulosta. Tuo 3. kerta on se, joka tilastojen mukaan eniten aikaansaa vauvoja. Tiedän kyllä että epäonnistuneiden hoitokertojen jälkeen sitä on ihan maassa kun alkaa menkat, mutta koita kerätä positiivisia ajatuksia ja jos mahdollista niin tukijoukkoja ympärille. Tsemppiä.

(meillä oli muuten jo varattu aika koeputkihedelmöityksen alkutarkastukseen kun tein raskaustestin vielä kerran - kyllä oli melkoinen yllätys kun siihen ponnahtikin kaksi viivaa..)
 
Eipäs tullu ekasta inssistä tärppiä. Useamman päivän ajan tuli ruskehtavaa vuotoa ja ajattelin jo että nyt on tärpänny, mutta sieltä ne kuukautiset sitten lopulta tulikin.

Uutta yritystä pukkaa:
Sunnuntaina aloitin syömään Clomifeneja 1tbl 5 päivän ajan.
Perjantaina ja lauantaina Menopur pistokset.
Maanantaina follikkeliultra, jossa katotaan niitten määrä ja koko. Samalla päätetään inseminaatiopäivästä ja päätetään myös päivä, jolloin pistän irroituspiikin.
Sitten alkaakin ne piinaavat 2 viikkoa, joitten jälkeen ei toivo menkkojen alkavan. Mutta toivon, että ei kovin montaa hoitoa tarvittaisi... tämä on henkisestikin rassaavaa.
 
lasta toivottu 1999 alkaen
hoidot: -03 clomit
11/04 inseminaatio
04/05 inseminaatio
05/05 inseminaatio
11/05 IVF/ICSI
01/06 PAS
04/06 ICSI 9.5 raskaustesti positiivinen LA 17.1
Kaksoset syntyivät 20.12.2006

Pakkaseen meillä jäi vielä 13 alkiota!
 

Yhteistyössä