Lapsi ehkä kipeä ja reissu tulossa. Mitä tekisit?

  • Viestiketjun aloittaja "hmm"
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
Meillä siis tiistaina loppu antibiotit korvatulehdukseen ja viime vkloppuna oli kuumetta. Viime yönä lapsi huusi taas paljon ja nyt on hiukan lämpöä 37,5 ja haluaa olla vaan sylissä. Tiistaina meidän pitäisi lähteä risteilylle. Joten mitä tekisit minun tilanteessa?

1. perua koko matka

2. lähteä ensiapuun tarkastamaan korvat uudestaan ja saada mahdolliset antibiotit jo tänään ja lähteä/olla lähtemättä

3. katosia miten tämä etenee.
 
Kävisin lääkärissä ja ottaisin lääkkeet jos tarvitaan. Meillä oli muutama vuosi sitten kaukomatka tulossa ja lapsella tietenkin korvatulehdus alkoi pari päivää ennen. Saatiin 3 päivän antsat ja päästiin matkaan.
 
"abc"
Lähtisin tänään lääkäriin. Jotkut yksityiset asemat päivystää/ on auki sunnuntaisinkin. Ei tartte jonottaa niin kauan. Sitten lähtisin reissuun tilanteen mukaan. Eli mikä on lapsen vointi. Luultavasti jo hyvä jos tänään saa antibioottikuurin.
 
"Vieras"
[QUOTE="anu";26439904]Ehdottomasti jo tänään lääkäriin niin saatte kunnon lääkkeet eikä tarvi itkeä yöllä. Reissuun kyllä voi lähteä, sitä ei tarvi perua.[/QUOTE]

Näin. Kunnon kipulääkiyys myös päälle. Jos lapsi on ratasikäinen niin ei še risteily sitä sen kummemmin rasita kun voi istua rattaissa tai nukkua jos on väsyny. Eri asia sitten jos lapsen on tarkoitus jaksaa kävellä koko päivä shoppailemassa tukholmassa tms.
 

Yhteistyössä