Lapsi nukkumaan vuodevaatelaatikkoon?

Mielestäni ei. KUn me asuttiin pienessä kolmiossa 3 lapsen kanssa niin yksi lapsistamme nukkui varavuodelaatikossa joka vedettiin toisen lapsen sängyn alta iltaisin ulos ja päiväksi taas sängynalle tilaa viemästä. Ei mitään ongelmia :D
 
  • Tykkää
Reactions: chef
Tuolla pojan huoneessa kun on nyt paljon tavaraa nyt (ylimääräistä määräätättömän ajan) ja tuon laatikon tosiaan saisi kätevästi pois tieltä sitten päivän ajaki.
Olisi kaiketi jo aika opettaa poika omaan huoneeseen ja sänkyyn nukkumaan.
 
Ei ole ollenkaan tuhoon tuomittu idea, vaan hyvin käytännöllinen ja lapselle elämyksellinen :)!

Meillä on jokainen lapsi nukkunut aikanaan mummilassa käydessään vuodevaatelaatikossa ja kaikki kolme ovat sitä kilvan kehuneet ja suurella haikeudella muistelleet, kun eivät enää siihen mahdu.
 
Patjan pitää tuulettua joka päivä, siihen kertyy yöllä kosteutta ja umpinaisen pohjan kanssa se ei ole hyvä juttu.
Jos pohjaan poraa reikiä, on ongelma ratkottu :) Meidän entisessä pinnasängyssäkin oli reikiä pohjassa. Toki se pinnasänky on siitä päältäkin avoin, mutta jos se vuodevaatelaatikko ei nyt ihan sentään millilleen ole sen sängynalusen kokoinen, niin luulisi senkin auttavaan tuulettumiseen.

Ja oliko se niin, että puoli tuntia sängystä nousemisen jälkeen on jo ihan ok pedata vuode. Kaipa sitä laatikkoa siinä sen puoli tuntia aamusta katselee :)
 
  • Tykkää
Reactions: Meteli Seis

Yhteistyössä