lapsi reilu 1v ja kakkaa viidesti päivässä

Onko tuo ihan normaalia? Tuntuu että päivän aikana ei muuta ehdi tekemäänkään kuin peppua pesemään. Kakka ihan normaalia, ei siis mitään löysää, eikä kovaa..

Kyselee pepun pesuun kyllästynyt äiti
 
Ihan normaalia. Meillä välillä sama juttu. Tyttö 1,5v ja välillä on tullut useammin, jonain päivänä ei ollenkaan. Kai se tarkoittaa sitä se kakkaaminen että lapsi syö myös hyvin!! =)
 
Meillä oli esikoisella (poika, nyt jo 3 v) yhdessä vaiheessa uskomaton kakkavaihe. Sama oli kaverin samanikäisellä pojalla (silloin pojat muutaman kuukauden päälle 1v). Laskeskeltiin ja harmiteltiin :LOL: että pepunpesut sattui aina virka-aikana eikä silloin kun isät olis ollut kotona! Kaverilla oli silloin jo pikkukakkonen, joten arvaa vaan minkä määrän sai vaihtaa vaippoja päiväaikaan ;)
 
voi meilläkin tyttö on normaalisti tuommonen kakkakone, mut syökin aika reilusti myös. nyt vaan on karmeeta ummetusta ollu kohta viikon ja sen kans taistellaan. tänäänkin oli melkis tunnin kakkailutuokio, ku likka pistää vastaan :/ no jospa olis ohimenevää...
 
meil on poika 1v4kk ja nyt vasta alkanut tasottuu toi kakkaaminen...5-6kertaa päivässä oli ihan normaalia...ja huvittaa kun on sillon muutaman kerran ollut mummilassa hoidossa niin saanut kuulla tosta kakkaamisesta.kun äitini mielestä kakkaa ennen ruokaa,ruuan aikana ja heti ruuan jälkeen,heh.viimeksi äitini sanoi et ei mitään muuta tehty ku vaihdettii vaippoja,herra kakkas 8kertaa :eek: mut tätä nykyy vakio on sellanen 1-3kertaa päivässä =)
 

Yhteistyössä