Lapsiparka kuoli nälkään

  • Viestiketjun aloittaja paha maailma
  • Ensimmäinen viesti
voih
Kauhea kohtalo. Jätetty yksin sänkyynsä kuolemaan nälkään =( Miten äiti on voinut asua 2 vuotta siinä hajussa? Toki itkettää myös ne lapset, jotka kuolevat nälkään kehitysmaissa =(
 
Blue
[QUOTE="jep";29006682]eiköhän tuo ole edessä kohta suomessakin kun tarpeeksi vajotaan alas kehitysmaiden tasolle.[/QUOTE]

Mitä tällä tapahtuneella on tekemistä kehitysmaiden kanssa?
 
Miten äiti on voinut asua 2 vuotta siinä hajussa? =(
Varmaan se on joku psykologinen suojamekanismi että päänsä sisällä kiistää mitään koskaan tapahtuneenkaan. Niinkuin se kun kuolleen läheisen tavaroihin kosketaan joskus vasta vuosien kuluttua sitä ennen ikäänkuin uskotellen että hän on yhä olemassa. Tuo tapaus on kyllä sairas, varmasti päihteillä ja mielenterveysongelmilla osuutta asiaan. Niin sairasta kuin se onkin, joskus vanhemman "rakkaus" on niin suurta että se estää tajuamasta ettei pysty itse huolehtimaan jälkikasvustaan. Aika harva huostaanotetun lapsen vanhempikaan varmaan ajattelee että se on lapsen parhaaksi, kuin ehkä vuosien päästä (ja kyllä, osa huostaanotoista on oikeasti turhia ja lapsen edun vastaisia, monimutkaisia nämä asiat). Itse olen työssäni päihdeongelmaisten parissa törmännyt usein siihen ilmiöön, että ihmiset takertuvat lemmikkeihinsä tai lapsiinsa, koska ne edustavat sitä mitä haluaisi elämän olevan.
 
"sasa"
Ruandassa tapettiin muutamassa kuukaudessa 800 000 ihmistä. Ei kiinnostanut länsimaita. Somaliassa on tapettu lähteistä rippuen 350 000-1000 000 ihmistä. Kongon konfliktin uhreja: vuosien 1998 - 2003 sisällissodassa yli viisi miljoonaa kuolonuhria, vuoden 2010 alussa maan sisäisiä pakolaisia yli kaksi miljoonaa.

Eikö noilla esimerkkien ihmiskohtaloilla ole väliä? Liian kaukana lintukodostamme?
 
Kuningas Aivopieru
[QUOTE="sasa";29006798]Ruandassa tapettiin muutamassa kuukaudessa 800 000 ihmistä. Ei kiinnostanut länsimaita. Somaliassa on tapettu lähteistä rippuen 350 000-1000 000 ihmistä. Kongon konfliktin uhreja: vuosien 1998 - 2003 sisällissodassa yli viisi miljoonaa kuolonuhria, vuoden 2010 alussa maan sisäisiä pakolaisia yli kaksi miljoonaa.

Eikö noilla esimerkkien ihmiskohtaloilla ole väliä? Liian kaukana lintukodostamme?[/QUOTE]

Oletko ottanut heitä kotiisi asumaan kustannuksellasi? Vai oletko sitä paskasakkia joka laittaa muut maksamaan oman mamukiimasi pärinöissä?

Miksi sinne pitäisi tunkea yhtään lisää rahaa, kuvitteletko tosiaan että rahat menevät oikeaan kohteeseen..
Niillä ostetaan aseita, ja muut avustukset myydään kansalaisille. Lisäksi tässä välissä on ties mitä pomoja jotka tienaavat miljoona euroa vuodessa.

Paikoissa joissa avustus menee perille asti, aiheutetaan "tahattomasti" kevityksen pysähtyminen ja yrittäjyyden kannattamattomuus.
 
"sasa"
Vai oletko sitä paskasakkia joka laittaa muut maksamaan oman mamukiimasi pärinöissä?

Miksi sinne pitäisi tunkea yhtään lisää rahaa, .
Tom Stoddartin ottamia kuvia Sudanin nälänhädästä -98. Eikö olekin hyvä kaikkien teidän persuilijoiden kannalta, että kuvien ihmiset tuskin ovat enää hengissä ja tunkemassa teidän lähiöräkälöidenne tiskeille viemään naisianne ja olemattomia työpaikkojanne?

http://www.tomstoddart.com/images/gallery/sudan-famine/Sudan-famine_06.jpg

http://www.tomstoddart.com/images/gallery/sudan-famine/Sudan-famine_14.jpg

http://www.tomstoddart.com/images/gallery/sudan-famine/Sudan-famine_01.jpg
 
"sasa"
[QUOTE="huoh";29006955]On se kumma kun pitää aina vetää kaikki maailman kuolleet ja kärsivät esiin kun tehdään jokin yksittäinen juttu lehteen...[/QUOTE]

On se kumma, kun lasten kärsimyksiin maailmassa havahdutaan kymmeneksi sekunniksi kun yksittäinen tapahtuma sattuu "naapurissa" ja siitä tehdään lööppijuttu keltaisessa lehdistössä.
 
"Mariska"
Kyllä se vielä kauheammalta tuntuu, että lapsi kuolee nälkään ja hoidon puutteeseen tilanteessa, jossa ruokaa ja hoitoa periaatteessa olisi saatavilla. Mutta ihmisten välinpitämättömyys ja sekopää äiti aiheuttavat sen että lapsi jää yksin kärsimään.

vrt. köyhät nälänhädästä kärsivät maat, joissa homma on ihan arkipäivää, koska ruokaa ja lääkkeitä ei ole saatavilla ja aika vaikea siihen on eri maista edes puuttua > avustukset menee usein korruption takia ihan vääriin käsiin ym.
 
  • Tykkää
Reactions: Phoebsi

Yhteistyössä