Lapsivakuutuksista ja kehnosta Tapiolan vakuutuksesta

Kokemuksia lapsivakuutuksista kaipailisin. Meillä oli edellisen lapsen kanssa vakuutus Tapiolasta ja se ei oikein osoittautunut kelvolliseksi. 7kk ikäisenä syntynyt keskonen joutui olemaan kuukauden sairaalassa ja tarvittiinhan siihen keskostipoja ja muita lääkärin määräyksen alla olevia lisäaineita, rintapumppua, äidinmaitokuljetuksia ja kaikenlaista muuta. Kuluja tuli aika reippaasti, mutta Tapiolan lapsivakuutus (joka oli otettu ennen syntymää hyvissä ajoin) korvasi vain poliklinikkapäiviä 7kpl (loput menevät asuinkunnan piikkiin alle vuoden ikäisellä ) ja yden lääkkeen vaikka kaikki ostetut olivat lääkärin reseptillä määrättyjä ja osaa ei saanut ostaakkaan ilman reseptiä. Perusteluna se että pitää löytyä lääkeainelistalta, lääkärin määräys ei riitä. Esim keskostipat eivät ole lääkeaineissa. Noin puolentoista tonnin kustannuksista korvattiin alle 10%.

Tässä tapauksessa siis tuo Tapiolan vakuutus osoittautui aika kehnoksi ja vakuutusehdot kannattaa käydä läpi. Meidän pienokainen voi onneksi hyvin ja normaali vaikka vakuutus ei paljon sitä tukenutkaan. Mites muilla on kokemuksia lapsivakuutuksista?
 
Meillä lasten allergioiden takia Tapiolan vakuutus on kullanarvoinen. Minusta Tapiolassa oli parhaat ehdot mitä olen eri vakuutuksia vertaillut ja parasta on se että kun netin kautta haen korvaukset, menee omavastuu vaan vuoden ensimmäisellä hakukerralla ja rahat ovat tilillä 2 päivässä.
 
Meilläkin on lapsivakuutukset Tapiolasta ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Vakuutukset ovat olleet varsin kattavat ja hyvä ja todella nopea korvauksen hakumenettely netin kautta kuten Dora09 kirjotti yllä. Kaikki reseptilääkkeet, reseptillä saadut ihovoiteet, lääkärikäynnit, korvien putkitus ja tutkimukset on korvattu. Ainoa mitä vakuutus ei ole korvannut on ollut lääkärin lausunto ja lääkärin määräämää kalkkilisää ja vitamiinilisää. Harmi että ap:n tapauksessa vakuutus ei korvannut keskoslapsen hoitokuluja kuin minimaalisesti :(
 
Meilläkin Tapiolan vakuutus eikä ole mitään ogelmia ollut. Poika syntyi kanssa pikku keskosena eikä minkään asian kanssa oot tullut mitään häikkää. Kaikki tarviottavat lääkkeet ja muutkin käynnit ovat maksaneet ja niitä meillä on myös ollut paljon. Ikävää että teillä ei oo korvannut!
 

Yhteistyössä