lasten vakuutus

  • Viestiketjun aloittaja emiiro
  • Ensimmäinen viesti
emiiro
Mitä mieltä lasten vakuutuksista? Onko teillä? Miksi on tai ei ole? Meillä kaikki lapset vakuutettuja.Musta se vaan antaa jonkinmoisen turvan.Ja saa mennä yksityiselle lääkärille,ei jonottaa terveyskeskuksessa.Meilläpäin ainakin voi joutua odottaan jopa 3 tuntia päivystyksessä lapsenkin kanssa,ei yhtään kivaa ja ajan saanti on aina niin vaikeeta.Meillä yksi lapsi on ollut korvatulehduskierteessä ja vakuutus maksoi kaikki käynnit lääkärissä,lääkkeet,kitarisaleikkauksen ja korvienputkituksen.Yhden kanssa on jouduttu oleen vatsatautien vuoksi sairaalassa kahdesti useamman päivän ajan ja vakuutus korvasi.Ja yleensä kun lapset tarvitsevat lääkäriä käydään aina yksityisellä,ei tartte kauan odotella.Niin että mä en luopuisi vakuutuksista,vaikkakin on myös jaksoja jolloin ei kuukausiin tarvita lääkäriä.
 
Vempan äiti
Meillä on vakuutus meidän pienokaisella. Ei ole jouduttu käyttämään, mutta ei sitä koskaan tiedä. Ehdottomasti maksan mielelläni vak.että voi käyttää jos tarve tulee, niin yksityisellä. Terkkariin en veis, meillä kans tää yleensä jonotusta usea tunti. Niin ja kun sinne menee lääkärit on nyrpeitä.
 
Meillä lapsilla tapaturmavakuutukset ja ympärivuotinen matkavakuutus, ei muita. Mies vastustaa vakuutuksia periaatteesta ja maksaa mieluummin yksityiset lääkärikulut, emme siis jonottele terveyskeskuksiin. Otin miehelle salaa tapaturmavakuutuksen, se kun tekee kotona paljon rakennushommia :saint:
 
katja 6 lasta
jep vakuutukset on hyvä juttu. Meillä on ollut kaikille syntymättömän lapsen vakuutus, mutta 2 vuotiaana vaihdettu tapaturmavakuutukseksi, koska emme ole niitä tarvinneet. Pitää koputtaa puuta. KUitenkin maksukattokin tulee jossain vaiheessa vastaan ja ne vakuutukset on ryöstöhintaisia jos kuudellekin pitää eli varmasti säästetään kun ei niitä maksella. Ja käymme silti yksityisellä lastenlääkärillä kun tarve vaatii.
 
Meillä on vain tapaturmavakuutukset lapsilla. Tällä perällä ei ole yksityisiä lääkäreitä ( käyttäisin kyllä mieluusti), joten sen takia ei vakuutusta ole tarvittu. Ymmärtääkseni yhteiskunnassamme on asiat erityisesti lasten kohdalla aika hyvällä tolalla. Lapsilta ei peritä esim.poliklinikkamaksua. Kerran on yksi lapsistamme viety ambulanssilla sairaalaan ja siellä muutama päivä vietettiinkin, mutta mitään emme siitä joutuneet maksamaan.

Lääkkeiden osalta taas on olemassa kattokorvausraja. Jos kela-korvattavia lääkkeitä menee vuodessa yli n. 605 euroa, kela korvaa loput.

Lastenvakuutukset ovat mielestäni ylihinnoiteltuja. Ensimmäistä odottaessamme päätimme olla ilman lapsivakuutusta. Itsestään selvää on, että lapsiemme sairaudet hoidamme parhaalla
mahdollisella tavalla hinnasta piittaamatta.

Muuten Tapiolan tapaturmavakuutus on varsin kattava. Se korvaa myös kaikki tapaturmat kilpaurheilussakin. Siitä on ollut etua isompien lasten harrastusten lisenssimaksuissa.

 
Meillä on kaikilla ollut ennen syntymää otettu vakuutus. Mieheni ja minä molemmat allergisia, joten todennäköisyys allergioihin ollut suuri. Kaikilla lapsilla onkin todettu maitoallergiat vajaan 2kk:n iässä sekä muita allergioita. Nuorimmaisella ollut myös korvatulehduskierre ja putket laitettiin 7kk:n iässä. Kalliita lääkkeitä on syöty ja kaikki lääkärikäynnit yksityisellä maksaneet monin verroin enemmän kuin vakuutukset. Minusta on ollut tosi tärkeää että kaikissa asioissa pääsee nopeasti erikoislääkärille ja nopeasti myös toimenpiteisiin. Ilman vakuutusta olisimme putkitustakin saaneet odottaa kuukausia. Terveyskeskukseen en mene sairaan lapsen kanssa jonottamaan kolmeksi tunniksi.
 
Ei olla otettu. Olen sen verran laskeskellut, että aivan lasten kohdalla vakuutukset ovat niin kalliita että ne ei kannata paitsi tosi sairailla lapsilla. Nyt kolmivuotias ja kaksi kertaa nuhasta käyty yksityisellä. Säästöä on siis perkuleesti. Kun ykden kerran hinta on jo kuukausimaksu vakuutuslaitoksille. Joten en viitsi muiden käyntejä rahoittaa. Toinen lapseni on vuoden ja ei hänkään ole sellaisia tarvinnut. Jos tarve tulee se hopidetaan ja maksetaan mutta en viitsi ylimääräisestä' " muka " turvasta maksaa. Tapaturmat ja kuolin vakuutukset on kaikille myös lapsille. Mut ei sairausvakuutuksia siis kellekään.
 
rapsakka
Meillä otettu jokaiselle lapselle vakuutukset jo raskausaikana ja hyvä kun otettiin.Lääkärikulut+ lääkkeet saa pois,ei tarvii jonottaa "arvauskeskuksessa" ja leikkaukset (kitarisa+putkitukset) tehty yksityisellä.Lisäksi vakuutukseen kuuluu säästöosuus,joten kun täyttää esim. 18 vuotta saa mukavan pesämunan.Eli joka maksusta menee puolet säästöön.
 
Meillä kaksi alle kolme vuotiasta ja molemmilla on sairas/tapaturmavakuutus. Vakuutuksesta en ole koskaan mitään hakenut, paljon ollaan siis maksettu. Mutta olen varma, että jos irtisanoisin jonkun vakuutuksen, kalahtaisi se nilkkaan varmasti, näin kävi ystävälleni, joka ensin säästi autovakuutuksissa ja sen jälkeen lasten vakuutuksissa.
 
Lapsella on vakuutis, kauheasti sitä ei ole tarvittu. Yhen kerran on käyty yksityisellä. Autoissa myös on kaskot, eikä niitäkään ole tarvittu. Lapsen vakuutus on muuten halvempi ku autojen, ei ole tarvinnut miettiä ottaako vakuutusta vai ei. Aika osuva se Ifin ? mainos.
 
Omppu-75
Meillä on vakuutus koirallekin. Koira meillä sitä onkin enemmän tarvinnut kuin tyttö. Itse kyllä maksan mieluusti vakuutuksen ja vien tytön yksityiselle tutulle lääkäriasemalle, jos jotain tulee. Täällä ei ainakaan tuo kunnallinen puoli toimi. Sukulaismiehen lapsilla ei vakuutuksi ole ja neljä kolmesta lapsesta on sairastellut paljon. Kalliiksi on tullut, kun kunnallinen puoli ei ole lapsia riittävän nopeasti hoitanut ja lapset on pitänyt viedä yksityiselle.
 

Yhteistyössä