Leffa synttärit,mitä leffan lisäksi?

elikkäs leffa synttärit tulee 8 v täyttävälle tytölle,ihan vaan siksi tällaset synttärit että tyttö itse halusi sellaiset kun ei juuri koskaan muuten saa tv:tä katsoa.Mutta mitä keksisin elokuvan jälkeen pieneksi "herätykseksi" porukalle että ei olisi aivan väsynyttä porukkaa ja voisivat hyvillä mielin lähteä sitten kotiinsa elokuvan ja herkkujen jälkeen.Siis vapaata leikkiähän on tietysti niin paljon kun muksut tahtovat,kaikkki tuskin pysyvät soffalla tunninkaan mittasen elokuvan aikana.Mutta joku pieni kiva yllätys olis kiva elokuvan lopuksi,oisko ehdotuksia?
 
esimm
Miten olisi, vaikka tikkarinpiilotusta? Jos siis tämän jälkeen vieraat lähdössä kotiin kun leffa ohi. Saisivat etsiä jokainen itselleen tikkarin (tai jonkun) ja samalla jotakin virikettä. Ja helppo järjestää
 
en näitä tyttöjä niin hyvin tunne että tiedän edes onko kaikilla kotona tv:tä ja kuinka paljon tuntevat elokuvia,joten joillekkin voisi tulla paha mieli jos ei osaisi ollenkaan vastata,mutta kiitos ideasta,on hyvä idea,ehkä vaan vähän vanhemmalle lapselle.tuo tikkarin piilotus kuulostaa kyllä hauskalta.ja kaikki varmasti voivat osallistua.muita idiksiä?
 
"vieras"
Minkä leffan lapset katsovat?Mietin josko sen pohjalta saisi jonkun idean kehitettyä,vai onko tarkoitus olla ihan mikä vain pieni juttu?Eli ei tarvitse liittyä tuohon elokuva-aiheeseen?
 

Yhteistyössä