Leikeltyjä ja anoreksiaa: Miss Helsinki 2012

  • Viestiketjun aloittaja kamalat kisat
  • Ensimmäinen viesti
kamalat kisat
Miss Helsinki 2013 -finalistit poseeraavat seksikk

Mielestäni tuollaiset kilpailut pitäisi kieltää. On niin ikävä katsoa nuoria naisia, jotka esittelevät itseään ja tekevät kaikkensa että pärjäisivät moisissa karjakisoissa. On paljastettava jo rinnatkin ja osa on selvästi anorektisen laihoja.

Silikonit laitetaan jo nuorena ja kasvotkin on muuttuneet ainakin yhdellä osallistujalla jo friikeiksi. Kaiken lisäksi kilpailat eivät kelpaa esittelykuviin sellaisinaan, vaan kuvat on käsitelty muovisiksi.
 
"hmm"
ihan normaalin ja nätin näköisiä tyttöjä nuo minusta ovat, mutta se että missikisoissa poseerataan nykyään enää pikkuhousut&korkkarit jalassa on vähän tasteless..
 
------
Läskejäkö niissä pitäisi olla? Siinäpä hyviä ihanteita. Noh, saahan teistä rasvaa, kun ruoka loppuu.
Ei kun niitä kisoja ei pitäis olla ollenkaan. Ja jos luulit että oon läski niin enpä oo, mua on itseasiassa sanottu jopa ihan missin näköiseksi useinkin, mutta ikinä en oo harkinnutkaan että menisin johonkin kisoihin kävelemään bikinit päällä yleisön eteen.
 
soosi
Luoko formulat pojille kaahauspaineita?

Luoko sotauutiset tappamistarpeita?

Luoko kokkauskilpailut kotiäideille ruuanlaittopaineita?

Kyse on ulkonäöstä, jostain mitä ihminen kantaa koko ajan mukanaan. Formulat voi jättää sivuun, ruokaa ei tarvitse laittaa jos ei halua. Ne on sellaisia itsestä ulkoistettavia asioita. Nuoret tytöt kokee nykyään valtavia ulkonäköpaineita ja anoreksia ja muut syömishäiriöt ovat yleistyneet hurjasti.
 

Yhteistyössä