Leipäjono

  • Viestiketjun aloittaja Lomautettu
  • Ensimmäinen viesti
Lomautettu
Ettepä tiedäkään kuinka ihanaa on, ku molemmat vanhemmat ollaan samassa työpaikassa ja molemmat ollaan lomautettuna yhtäaikaa.
Ruoka-apuakaan ei tässä tuppukylässä ole tarjolla ainakaan ton listan mukaan (ja oman tietoni mukaan)
http://www.leipajono.smile.0lx.net/page.php?id=2

Arghh..
Kerjäläiseksikö tässä on ryhdyttävä?
 
mia
leipäjonoa ei ehkä joka paikkakunnalta löydy, joistakin sossuista saa ruokalappuja (varsinkin jos lapsiperheestä kyse) mutta suosittelen kääntymään seurakunnan puoleen, se ainakin joka paikakunnalta löytyy.
 
Lomautettu
Pitää käydä seurakunnassa, mutta kysyyköhä ne soskun toimeentulo päätöstä. Sosku ku katto 3kk tilitiedoista kaikki tulot ja poisti vain hyväksytyt menot ja jakoi summan perustoimeentulolla.. Jos ei muuten olisi nii kurjaa nii omavastuuajat sekoitti myllyn totaalisesti..
 
Meillä on mies lomautettuna, raht todella tiukalla(itse olen työtön)!Meillä diakoni jakaa aina avustuspaketteja. Ja kannattaa soitella ihan noihin paikkoihin,joissa on tuo leipäjono-palvelu...Meillä on lähimpään leipäjonoon reilu 100km ja soitetaan ku ollaan menossa sinne suunnalle. Pakkaavat valmiiksi ruuat, tarvitsee vain hakea. (Tosi avuliasta, sillä 3 pienen lapsen kanssa ei sinne huvita mennä jonottamaan)!!!
 

Yhteistyössä