Lenkkeilevät kahden lapsen äidit huom!

"Vierailen" tuolta taaperopuolelta vaunuihin/rattaisiin liittyen.

Eli meille syntyy syksyllä toinen vauva, ikäeroa lapsille tulee n. 1,8vuotta.

Kaipaisin kokemuksia minkälaiset rattaat/vaunut olisivat oikeasti kätevät ja menisivät vähän vanhemmallekin iälle? Kuinka pitkään lapset yleensä viihtyvät rattaissa?

Hankkiako tuplarattaat ja mallina juna- vai vierekkäin istuvat? Merkkiäkin voi suositella, vaikka käytettynä varmaan sitten ostetaan. Vai pärjätäkö sisarlaudalla?

Eli äiti täällä yrittää epätoivoisesti keksiä ratkaisua, joihin mahtuu vauva hyvin nukkumaan, taapero istumaan ja äiti hikoilemaan ;)
 
Meillä on brion twinetet ja hyväksi olen havainnut.Aika kapeat että mahtuu hyvin kulkemaan ja toimii vanhemmalla iälläkin.Mein 2 ja 3 vuotiaat viihtyy niissä vielä hyvin että saan kuntoiltua...!Erilliset selkänojat ja jalkatuet ja hintakaan ei ole korkeimmasta päästä!! :)
 
linnea 75
meillä cracon stadium duo. muuten ihan ok, mutta jotenkin "epätasapainoiset" helposti. eli jos ei ihan tasasta asfalttia (siinä onkin kiva juosta ;) ) niin joutuu jännittämään kamalasti toista kättä, että saisi kammattua suht suoraan.

muuten kulkevat optimaalissa olosuhteissa juostessa kevyesti ja vievät äitiäkin eteenpäin.

mieluummin juoksen kyllä vaan yhden lapsen kanssa vanhojen kunnon emaljungien kanssa.

 
No entäs nuorempi liinaan ja vanhempi vaunuun? Itse tulen käyttämään taas liinaa aluksi koirien (4kpl) kanssa liikkuessa. Esikoista joka tuli keväällä 3v en tiedä saanko enää vaunuihin :( Tuplavaunuja emme hanki, tuota ikäeroa on niin paljon että pakko selvitä vanhoilla vaunuilla.

 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 01.07.2006 klo 09:54 Pikkelssi kirjoitti:
No entäs nuorempi liinaan ja vanhempi vaunuun? Itse tulen käyttämään taas liinaa aluksi koirien (4kpl) kanssa liikkuessa. Esikoista joka tuli keväällä 3v en tiedä saanko enää vaunuihin :( Tuplavaunuja emme hanki, tuota ikäeroa on niin paljon että pakko selvitä vanhoilla vaunuilla.

Ihan hyvä idea tuokin ainakin lyhyemmille lenkeille, meiltä kyllä löytyy liina ja kantoreppukin. En vaan tullut ajatelleeksi asiaa noin päin. Mutta jokatapauksessa olen päätynyt hankkimaan myös käytetyt tuplarattaat, talvella niihin helpompio vauva laittaa/jättää nukkumaan, kun kuitenkin aamupäivisin ulkoillaan ja tod. näk. vauva koisii vielä kun tullaan lenkiltä kotiin. Meilläkin koira ja välillä menee hermot senkin kanssa, miten pärjäät neljän koiran ja kagden lapsen kanssa :eek:
 
Meillä ikäeroa 1v7kk ja sisaristuin oli tosi hyvä juttu alkuun.Menikin siinä 5-6kk.Tyttökin tykkäsi istua siinä kun näki hyvin joka puolelle.Keväällä vaihtui seisomalautaan kun alkoi jaksamaan seistä siinä.Vierekkäiset tuplat oli,käytin noin 5 kertaa.En tykännyt.Kapeat tilat molemmilla ja talvella vielä oli paksusti päällä.Makuasioita tietenkin.
 
Miten olisi One Tree Hill Mountain Terrain Duo. Meillä Urban Jungle single ky valmistajalta, ei ole mistään voinut valittaa, mutta en juoksisi tuon Junglen mallin kääntyvän etupyörän kanssa vaikka lukittua saakin, se hieman liiraa lukittuna, ja toisekseen Junglen malliin ei saa käsijarrua. Terrainissa siis kiinteä etupyörä. Vauvalle saa erillisen kopankin kasvot työtäjään päin ja isompi voi katsella maisemia naama menosuuntaan vieressä.
Toisena vaihtiksena miettisin Baby Joggerin tuplia, mutta en tiedä miten tällä hetkellä niitä suomeen/suomesta saa.
 

Yhteistyössä