Leppävaara?

Äippä 22v ja poika 5kk. Muutettiin Leppävaaraan tammikuun alusta ja päivät kuluu kotona vaavin seurana. molemmat kaivattaisiin uusia tuttavuuksia =) kahville, vaunukaveriks, juttuseuraa, kerhoilua.. ihan mitä vaan =)
 
Kiva =) Meillä kuluu päivät tytön mielialan mukaan touhuillen kotona tai ulkoillessa. Neiti nukkuu unet aamupäivällä ennen lounasta ja onkin yleensä virkeimmillään iltapäivällä. Mitenkäs teillä? Muita äippä- tai vauvakavereita meillä ei täälläpäin olekaan, joten seuraa olisi mukava saada. Treffattaisko vaikka joku päivä Sellossa tms. ?
 
Meillä poika on aamut parhaimmillaan ja ne meneekin aina kiireellä, ja iltapäivät yleensa vetää sikeitä, klo 13-> 2-4 tunnin päikkärit. Mutta se ei ole este tapaamiselle, hän nimittäin nukkuu vaunuissa :) Sello ois ok. mulle kävis jo tällä viikolla to tai pe, mut kyl ens viikkokin käy. missä nähtäs ja millon? =)
 
Meille sopisi tämän viikon torstai hyvin =) Kävisikö esim. klo:14.00 Sellossa, vaikkapa siinä liukuportaiden viereisellä aukiolla..? Jossain siinä lavan, tai mikä liekään ;) lähettyvillä. Katsotaan sitten siellä, minnepäin siitä suunnistetaan..
 
Leppävaarassa toimii MLL:N perhekahvila!
Kahvila on auki torstaisin klo 10-12 Kartanonpuiston päiväkodin
liikuntasalissa (os. Sokerilinnantie 5). Alkaen 25.8.2005

Perhekahvila on loistava paikka tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa kokemuksia arjen asioista mukavasti kahvikupposen äärellä.

 

Yhteistyössä