Leukemiaako?!

Pojaltani (2,5.v) otettiin laaja verenkuva ja tulokset oli jokseenkin huolestuttavat. Leukosyytit oli pompsahtaneet 9.8:sta 18.5:teen. Trompparit taasen laskeneet hieman normaalin alapuolelle. Lisäksi tutkimuksista kävi ilmi, että valkosoluja on lähtenyt runsaasti liikkeelle kehittymättöminä. Lähete tietenkin jatkotutkimuksiin, mitähän ne mahtaa olla ja kuinka kauan tutkimuksiin pääsyä joutuu odottamaan??olisiko jollain kokemusta?entäs tuloket sitten, kestääkö niissä kauan? Tämä on yhtä piinaa ja vaikka kuinka yrittää olla ajattelematta, niin silti se pahin pyörii kokoajan mielessä.
Oireista sen verran, että pojallani on ollut toistuvia infektioita noin vuoden ajan, joihin anyibiootitkaan eivät ole usein tehonneet. Tämän lisäksi maaiskuussa hänen painonkehityksensä pysähtyi, kuin ruokahalu muuttui olemattomaksi ja alkoi satunnainen oksentelu. Nyt viimisen kuukauden aikana poikani on hikoillut järyttävän paljon varsinkin öisin ja mustelmia on alkanut ilmaantua kuin tyhjästä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin...
Tämä on ihan yhtä tuskaa koko perheelle!! :'(
 
En osaa muuta sanoa, kuin että voimia paljon...Voihan hyvinkin olla, että ei ole syytä huoleen, älä vielä maalaa piruja seinille. Ja jos, siis jos on leukemiaa, Suomessa hoitotulokset todella hyviä! Tulethan kertomaan, miten asian kanssa kävi? :hug:
 
Äärettömästi voimia teille todella raskaassa tilanteessa. Saattaa hyvinkin olla, että kyse ei ole mistään vakavasta, koittakaa ajatella positiivisesti vaikka on varmasti vaikeaa.

Jaksamisia teille :hug:
 
Toivottavasti ei ole mitään vakavaa, kuten leukemiaa. Voihan olla, että leukkarit on kohollaan noiden infektioiden vuoksi. Meillä tytöllä oli just leukkarit 23, kun oli ollut kipeenä. Kontrolloitiin seuraavalla viikolla ja olivat jo laskeneet. Meillä lapsella oli myös aika paljon mustelmia, mutta niitä hänellä on aina, on sen verran kova menijä. Jos mustelmia on laajasti ja oudoissa paikoissa on asia tietysti eri. Meillä mustelmia on normaalisti jaloissa eniten, mikä on niille aika luonnollinen paikka. Odottaminen on joka tapauksessa raskasta, mutta ei kannata vielä suotta hätääntyä. JOS jotain ikävää ilmaantuu, on hienoa, että olette huomanneet sen aikaisessa vaiheessa. :hug:
 
Voimia teille :heart: . Toivottavasti on vaan joku häiriö ja paranee pian! Sen verran että mun vajaa 4 v poika hikoilee kans hirveesti, yön ja päikkäreiden jälkeen tyyny on ihan märkä ja tietääkseni on ihan terve. Samoin mustelmia on mitä ihmeellisimmässä paikassa ja poika on rauhallinen tapaus mut ilmeisesti kolhii itseään niinkuin minäkin lapsena tein =) .
 
Sen verran haluan lohduttaa et meillä 3v poika oli vuosi sitten leukkarit taivaissa ja kaikki muutkin veriarvot sekaisin,syy sairastanut paljon infektioita takana ja ed. hikoilee myös paljon lääkäri sanoi meille että lääkitys ei kohdallaan(astma) ja infektiot pienillä sekoittaa nopeasti arvot.Niin ja poika myös kasvaa huonosti ja paino laskusuunnas niitä seurataan ja toivotaan et joskus alkaa kasvamaan, tiedän et tuntuu pahalta mut voi olla että teilläkin jatkuvat infektiot kaiken takana
 
Ajattelin ilmotella, että saatiin lääkärinaika jo näin nopeesti, tänään käytiin :) ! Paljon otettiin verikokeita taas ja niistä tulokset tulee viikon päästä, että jännittäviä aikoja elellään..Lääkärikäynti oli kyllä vähän yhtä tyhjän kanssa, ei ottanu kantaa oikeestaan mihinkään, no tulokset kertoo varmaan puolestaan sitten aikanaan. Kiitos ihanista viesteistä :heart:
 
mielettömästi voimia koko perheelle :hug: Toivottavasti on vaan joku häiriö ja paranee pian. Se on kauheeta olla huolissaan omasta lapsestaan.
Meillä tässä pari vuotta sitten oltiin yhtälailla huolesta shokissa koko perhe. Pojallamme (silloin 9kk) nyt kohta kolme, todettiin neutropenia jonka vuoksi veriarvot olivat ihan sekaisin. Aluksi ei tiedetty mikä on ja leukemiakaan ei ollut pois suljettu. Se epätietoisuus oli tosiaan raskasta. Meillä pojalla oli ja on edelleen neutrofiinit veriarvoista käytännössä nollilla ja muistan kun sillon kerrottiin että hyvinkin on mahdollista että joku rajumpi infektio saattaa muuttaa veriarvot ja ne siitä sitten korjaantuvat.

Mutta tosiaan voimia teille.
 

Yhteistyössä