Oon syönyt vähärasvaisia jogurtteja - ne tosin on nyt jäämässä pois, marjojen ja maustamattoman jogurtin tieltä. Ja se rasvaton vaihtoehto ei varmastikaan ola se paras minulle, koska rasvaa saan liian vähän. Sen sijaan, karkki, pullat, sipsit etc. eivät minulle maistu.
Osaisko joku neuvoa tuosta leipä jutusta.. Jos ei täysjyvä leipää syö (kyllä on ihan hyvää, mutta...) oon heikkona ruislimppuun ja jälkiuunileipään.. Miten paha vaihtoehto se on? Vaaleaa leipää ja sämpylöitä en syö.
Ja mitä tulee salaattiin -> elääkö pelkällä salaatilla. Lähinnä mietin, jos sillä korvaa pastan. Niin sen kanssako sit kalaa tai kanaa? Lämpimänä lisänä.
Kananmunat ok, tosin en syö keltuaisia.
Leipät yleensä päällystä: kalkkunaleikkeellä (tosin nyt ollut nihkeää senkin alas saaminen, tai vähärasvaisella juustolla :ashamed: levitteitä en käytä (siis voi, margariini, kevytlevitteet), joskus tuorejuustoa. Sitten vielä kurkku, salaatinlehti, idut ja vaihtoehtoisesti paprika tai tomaatti..
Mutta joo, tuo nyt lähinnä oli itselle selvitystä siitä mitä sitä syö.
Kiitos kaikille jotka on vastanneet. :wave: