lillerilallerista

Hei,

Sattumalta surfailen täällä ja ajattelin vastata ihan omalla nimellä. Olen lillerilalleri-kaupan yksi omistajista (eli Hiiviskettu Oy:n omistaja). Palapeli on paksua pahvia, paloja 36 ja ikäsuositus 4+ vuotta. Rasia on niin kaunis, että sen voi jättää koristeellisesti esille lastenhuoneessa. Tuotemerkin taustalla on 60 vuotta vanha Ranskalainen perheyritys. He tekevät yhteistyötä opettajien sekä satukirjagraaffikoiden kanssa.

Mirja Kahri
 
Neljän äiti
Taitaa olla sama, joka on myynnissä PikkuKengurulla? Ihan kiva, meidän 5v tytölle tosin liian helppo. Nätti rasia. Satunallet myy kans Prinsessa-palapeliä, vähän erilaista vain. Siinä on enemmän haastetta kun reunat eivät ole symmetriset, sitä meidän pian 3v tekee kerhossa innoissaan, ei yksin vielä osaa sitä tehdä ja ajattelin ostaa tytöille yhteiseksi sellaisen. :flower:
 
kivastihan tuo lillerilalleri on esillä tällä etusivulla ja hiiviskeju on monasti aiemmin mainostanut vauva-lehden tarvikepalastalla joten ei tosiaankaan sattumaa tuo täällä pyöriminen ;) On muuten älyttömän hankala nimi puljulle keksitty!
 

Yhteistyössä