Lisää lapsia

  • Viestiketjun aloittaja virveli
  • Ensimmäinen viesti
virveli
Minulla on mahan kohdalla hieman ylimääräistä ja siksi rakas äitini jaksaa jatkuvasti tentata, että olenko raskaana. En ole, kun meistä kaksi lasta 7v ja 3v on riittävästi.

Tuli mieleen, että sanotaanko erityislasten vanhemmille usein, että ette kai te aio lisää lapsia hankkia? Siis sen vuoksi kun on erityislapsi/lapsia. Ihmettelen ettei äitini ole tuota vielä keksinyt, kun hän oli ainakin aiemmin sitä mieltä että en ole sopiva äidiksi. Siinä hän kyllä oli väärässä, kun satun olemaan meidän poikien paras äiti :saint:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 31.05.2006 klo 17:49 pikkueppu kirjoitti:
no nmeilä anoppi kehtas ruveta puhuun sterilisaatiosta meille toisen lapsen syntymän jälkeen ja ihan pokalla :eek:
Voi kamala... enpä kyl puhuisi tuon jälkeen anopille yhtään mitään. Meille ei ole kukaan sanonut mitään, mielumminkin kyselevät joko toista...mutta itse en oikein vielä tiedä jaksanko, kun on pojan tutkimukset kesken.

Iloista kesää kaikille :hug:
 
Meillä tämä erityis-lapsi on vasta 14kk ja uuden tulokkaan laskettu aika on jo parin viikon päästä. Kukaan lähimmistämme ei päätöstä kauhistellut, tosin he tunsivat aenteemme lapsen erityisyyten ja sen että toivoimme lapsia pienellä ikäerolla. Lähinnä ollaan vaan kannustettu ja moni on todennut että tekee varmasti hyvää pojun kehitykselle saada sisarus. =)

Mutta nuo vieraammat ja puolitutut ovat sitten asia erikseen. :/ Muutama on lähes järkyttynyt ja pari todennut että johan olette rohkeita. Useampikin on heti kysynyt että kai nyt menette kaikkiin mahdollisiin testeihin ja kummastelleet sitten kun ollaan sanottu että jätetään väliin. Joidenkin mielestä nuo seulonnat olisivat lähes velvollisuus... :eek: Eräs naapuri tuossa jokin kuukausi sitten mahani huomattuaan järkyttyi jo pelkästä lasten ikäerosta ja totesi heti että tämä toinen oli sitten varmaan vahinko. Ei meinannut millään uskoa että joku voi haluta lapset pienellä ikäerolla. Vasta kun naapuri oli mennyt tajusin ettei hän edes ole tietoinen esikoisemme erityisyydesta... :whistle:
 
=) Jep, no meille on sadellut yhtä sun toista...5 lasta perheessä ja nuorimmaisella vaikea sydänvika ja muidenkin kanssa rampattu erittäin paljon ihan perusjuttujen,astmojen,allergioiden,verenmyrkytysten ym.takia....

aina sanotaan,ettekö te tiedä mitä ehkäisy on?, eihän teidän tarvitse maata täyttää!, montakos aiotte vielä tehdä?, ja viimeisin,kun saimme pienen sydänvauvamme kotiin,olikohan tämä teille jokin merkki että pitäisi lopettaa lastenteko?! :eek:

Tässä vain osa asioista ja kaikki ovat tulleet sukulaisten/ysstävien suunnalta....tiedän että osassa on mukana pahaa oloa oman elämän pieleenmenemisestä mutta silti tuntuu pahalta.Hyvin hoidamme itse lapsemme ja kovasti rakastamme,niin mieheni kanssa toisiamme kuin lapsiamme.... :heart: =)
 
virveli
\
Alkuperäinen kirjoittaja 31.05.2006 klo 17:49 pikkueppu kirjoitti:
no nmeilä anoppi kehtas ruveta puhuun sterilisaatiosta meille toisen lapsen syntymän jälkeen ja ihan pokalla :eek:
Taidankin sanoa omalle äidille, että pistin putket poikki eikä siksi tule enää lapsia! Jokohan loppuisi raskauskyselyt siihen =)
 

Yhteistyössä