Listataan ketkä ovat raskaana

Esikoinen 1v2kk ja rv 30 menossa. Ikäeroa tulee 1v5kk.

Raskaus on sujunut "hyvin" normaaleine kolotuksineen --> alussa pahoinvointi, sitten selkäsäryt, nyt närästys ja helvetilliset liitoskivut. Mutta tätähän tämä on.

Vauvan syntymistä en niinkään odota, hieman pelottaa kuinka jaksan energisen taaperon ja vauvan kanssa. Esikoinen oli koliikki ja pelkään kuollakseni, että tämä toinenkin on........... :eek:
 
Meillä esikoistyttö 1v 1kk ja toista ootellaan viikolla 24. Ihan on mukavasti menny.Pahoinvointia ja väsymystä ei läheskään samalla mitalla kuin tytystä mutta liitoskivut ja kaikenlaiset repivät massunkasvukivut vaivaavat.
Nyt jo pikkuhiljaa mietiskelee synnytystä ja sitä,miltä tuntuu saada kakkonen sylkkyyn..Tosin raskautta ei juuri ehdi ajatella, on sen verta tekemistä päivissä ;)
 
Tyttö on 1v 6kk ja mulla rv 19. Hyvä, että muistan päivittäin olevani raskaana, tyttö pitää jalat maassa =) Ihan samalla tavalla on menny, ku aikaisemminki, en oo ollut erityisemmin väsynyt tms. Saa nähdä sit kun vauva syntyy.. :eek:
 
harmaana
Poika 1v10kk ja raskausviikkoja 13+2. Pahoinvointi jyllää edelleen ja väsyttää aivan sairaasti, taapero on erittäin energinen ja töissäkin käyn. Odotan vaan koska pystyn taas kunnolla syömään. Kakkavaipat vaihtaa mies jos on kotona. Eipä tässä muuta kummempaa, mutta tuo pahoinvointi alkaa jo pikkuhiljaa ottamaan pannuun...
 
taikku77
Tuleva isosisko on nyt 1v10kk ja RV 38+5. Raskaus edelliseen verrattuna sata kertaa rankempi, mutta onneksi jo sen suhteen ollaan voiton puolella. Sit tulee uudet kujeet tilalle. Pukeminen tytyn päälle ison mahan kanssa on mitä raivostuttavin kokemus.

Voimia kaikille odottajille :)
 
Äippä -81
Kotona tyttö 1,5v ja raskausviikot 16+2. Hyvin on mennyt kun tyttö tykkää nukkua äitin kans päikköreitä paremmin kun yksin! :) Innolla odotellaan kevättä ja perheen kasvamista. Ikäeroa tulee liki 2v. =) =)
 
Esikoinen 8 vuotias ja kuopus 1v 4kk. Laskettu-aika 25.1.2006 eli jos kaikki menee ok ikäeroa tulee 1v 7kk. Huomenna rv 31. Helpoin raskaus tähän astisista. Onneksi tytölle tulee koko ajan lisää järkeä. On todella vilkas lapsi. Joten ei aina edes muista olevansa raskaana. Kyllä sitä jännittää miten sitä pärjää kahden pienen kanssa. Esikoisesta onneksi jo apua lasten hoitoon., :D
 

Yhteistyössä