Listataan kotikutsut! ! !

Viestiketju alueella 'Perhe ja työ' , aloittaja Kotikutsutko, 20.10.2006.

 1. Kotikutsutko

  Kotikutsutko Vieras

  On aina paljon puhetta täällä kotikutsuista niin tehdäänpä tässä nyt lista mitkä kaikki yritykset pitävät kotikutsuja...ja mitä emäntä saa jne.
  IHAN ASIALLISIA VIESTEJÄ TÄHÄN kiitos!

  1. Mikä yritys?

  2. Mitä myy?

  3. Emännänlahja?

  4. Muita bonuksia emännälle?

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?

  6. Muuta manitsemisen arvoista?
   
  #1
 2. mimmu

  mimmu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2004
  Viestejä:
  542
  Saadut tykkäykset:
  0
  1) Oriflame

  2) Kosmetiikkaa, päästä varpaisiin, vauvasta vaariin.

  3) Emännänlahja (vaihtuu muutaman kuukauden välein) Tällä hetkellä: Valittavana munakello, tai sienestyssetti (emäntä saa nämä vaikka ei tulisi myyntiä). Jos lisäkutsut sovitaan: Beautybox.
  -Emännälle tuotepaketteja illan myynnin mukaan, alkaen 100?:sta. Valittavana kasvogeeli+kasvovesi TAI hiusgeeli+Hiuslakka.
  200?: Edelliset+puuteri+puuteriharja. 300?:Edelliset+Suihkugeeli+vartalovoide+käsisaippua
  400?:Edelliset+kosteusvoide+kosteusseerumi
  (Ilmaisten pakettien arvo 400?:n myynnistä n.105?.

  4) Aloittaminen ei maksa mitään, eikä myöskään aloitusmateriaali. Aloitusmateriaalinä saa, kun tekee ensimmäisen tilauksen.

  5) Uusille yhteyshenkilöille mahtava etuohjelma. Jo ensimmäisestä tilauksesta 25% provikka. Etuohjelmassa voi tienata esim. ilmaisia tuotepaketteja jne.


   
  #2
 3. RvaNokkonen

  RvaNokkonen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  453
  Saadut tykkäykset:
  0
  \

  1. Tinttu

  2. Lasten hassuja vaatteita (haalareita, hattuja jne :) )

  3. saa valita itselleen jonkin hassun hatun

  4. jokaista 100e kohden saa yhden valitseman hatun lisää.

  5.Jälleenmyyjäksi oli erillinen haku ja kuka oli paikkakuntansa ensimmäinen sai paikan eli yksinmyynti oikeuden siille paikkakunnalle.
  Alotus maksuna oli mallistosta pieni summa.

  6. Kannattaa pitää kutsuja ja tuotteet on todella ihania ja katseen kääntäviä.
  Itse pidän kutsuja Keravan alueella :)
   
  #3
 4. vieras 111

  vieras 111 Vieras

  No, eikös näistä nyt ole jo miljoona aloitusta... Kato vaikka tuota lisäansioita - ketjua, niin sieltä löydät vastaukset noihinkin kysymyksiin...
   
  #4
 5. liljan-kukka

  liljan-kukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2006
  Viestejä:
  620
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  1.Partylite

  2.Kynttilöitä ja somisteita sisustukseen

  3.Aina myynnistä lasketaan 15% jolla emäntä saa ottaa normaalihintaisia tuotteita, jos saadaan edes 1 jatkokutsut 30pv sisään niin emännän etu on 20%. Lisäksi kun myynti on 220? ja yhdet jatkokutsut 30pv sisään niin emännällä on oikeus ostaa vain emännille tarkoitettuja tarjoushintaisia tuotteita !!! Ja jos saadaan 2 , 3, tai 4 jatkokutsut emännän on mahdollista saada ilmaiseksi jatkokutsuvarauslahjan, jos näistä jatkokutsuista tulee ns. pätevöityneet esittelyt eli väh.220? myyntiä.

  4.no, tulikin jo äsken tuohonkin vastattua ;)

  5.aloittaminen ei maksa mitään! Aloituspkt arvo on 450?, maksat sen pitämällä 1-2 kutsut, joiden yhteismyynti on väh. tuo 450?!
  Aloittaa voi konsultin kautta (esim. minun).

  6. Tuotteet ovat todella laadukkaita, 1/2v takuu sekä kynttilöillä että somisteilla. Saa varaosia, jos somisteesta rikkoontuu esim. votiivikuppi... tms. Tuoksut aivan ihania, mutta nyt myös tullut lisää värejä tuoksuttomiin kynttilöihin!!
  Helppo myydä! :flower:
   
  #5
 6. liljan-kukka

  liljan-kukka Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2006
  Viestejä:
  620
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  1.HomCare

  2.Pesuaineita, Siivousvälineitä, ihon-ja vartalonhoitotuotteita, kosmetiikkaa

  3.100? myynnistä saa emäntä omista ostoista 10? alennusta, 150? - 15? alea. 220? - 20? alea, 300? - 25? alea, jne....
  jatkokutsuista emäntä saa 5? lisäalennusta (kuitenkin korkeintaan 3 jatkokutsut).

  4. vielä tämän loka ja marraskuun ajan emäntä saa ostaa laadukkaan mopisettimme 25?! Ovh 55?!! Ja tuosta moppisetistähän voi vähentää sen emännän alennuksen pois. Lisäksi tämä loka-maraskuu ajan emäntä saa valita lisälahjan ilmaiseksi jos myynti ylittää 250?. Lokakuussa valittavana on silk hienopesuaine+laimennospll tai day&night cream. Marraskuussa taasen on crystal konetiskiaine tai body Lotion vartalovoide.

  5.Jälleenmyyjäksi voi alkaa kahdella eri tavalla: harjoittelijana kesto 3kk:tta (ilmainen), koeajan jälkeen joko lopettaa tai liittyä jälleenmyyjäksi jolloin aloitusmaksu 25? maksettava.
  Myös suoraa jälleenmyyjänä voi aloittaa silloin maksat heti 25?. Tähtistarttaajaksi voi liittyä samalla kun liittyy jälleenmyyjäksi, tällöin mahdollisuus saada n.400e arvoisen tuotepaketin laukkuineen ilmaiseksi. Hyvät pohja tuotteet esittelyihin!! Tähtistartti kestää 3kk:tta.

  6.Todella hyvä aika aloittaa tai emännöidä kutsuja, joulu on tulossa ja ihmiset alkavat siivoilla kotejaan, sekä ostella joululahjoja! ;)
  Tuotteet ovat todella laadukkaita, suurin osa sopii allergisille, astmaatikoillekin. Melkeinpä kaikissa ihon/vartalonhoito tuotteissa on lisätty joko aloe veraa tai activ aloeta!
  Ihan minun kauttani onnistuu varata kutsut jos asut etelä-pohjanmaalla ;)
  Jälleenmyyjäksi voit ryhtyä myös kauttani, silloin ei ole meerkitystä missä päin suomea asut =)
   
  #6
 7. kissanminttu

  kissanminttu Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2004
  Viestejä:
  155
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  Kirjoitan tähän samaan molempien edustamieni firmojen tiedot... ;) Yrittäkää saada selvää... :whistle:

  1.
  a) Magnetix Wellness
  b) Kotigastronomi


  2.
  a) Magneettikoruja ja asusteita

  b) Mausteita ja muita ruuanvalmistustuotteita, keittiövälineitä, teetä, kahvia jne.


  3.
  a) Emäntä saa 10% tilausten yhteissummasta joko ilmaisina koruina tai alennuksena omasta tilauksestaan. Esittelijäkohtaisesti voi sitten saada muitakin lahjoja, kuten itsellä tapana.

  b) Emäntä saa itse valita tuotteita tietyn summan edestä, joka määräytyy myynnin mukaan. Lisäksi mahdolliset esittelijäkohtaiset lisälahjat.


  4.
  a) Emännille on oma, kahden kuukauden välein vaihtuva erikoistajouskampanja, josta saa tuotteita huikein alennuksin tai ilmaiseksi. Joka esitteessä yleensä myös tuote / tuotteita, joita ei ole myynnissä (vielä) muille (ajankohtaiset tarjoukset).

  b) Ei mitään ennalta määrättyä, voi "säveltää" itse


  5.
  a) Rekisteröityminen jälleenmyyjäksi, sekä aloituspaketin tilaaminen, joita on valittavana useita erilaisia (vaikuttaa tulevaan alennustasoosi). Minimi 42€, jossa mm. esitteitä, jälleenmyyjän käsikirja ja muuta infomateriaalia, sekä 29€:n arvoinen rannekoru. "Sponsori" tulee myös pitämään ensimmäiset kutsusi, eli ns. "aloituskutsut".

  b) Rekisteröityminen / jälleenmyyjäsopimuksen kirjoittaminen, rek. maksun + kirjallisuuspaketin maksaminen - 35€. Suositeltavaa lisäksi (mutta ei pakollista) tilata esittelypaketti (100€) jossa laajasti "näytteitä" tuotteista. Esittelijästä riippuen sinulle tullaan myös pitämään "aloitusesittely".


  6.
  a) Korut ovat nikkeliallergikoillekin sopivia, pääosin kirurginteräksestä valmistettuja design - koruja (myös kullattuna), joista useat ihmiset ovat saaneet apua myös erilaisiin vaivoihin. Koruilla on 2 vuoden takuu materiaali ja valmistusvirheiden osalta.

  b) Useammat tuotteet sopivat esim. allergiaperheisiin, sillä tuotteista löytyy paljon mm. maidottomia ja / tai laktoosittomia, suolattomia tai erittäin vähäsuolaisia, gluteenittomia jne. tuotteita. Myös hyvää tekevät rooibos-teet erittäin suosittuja ( esim. laihduttajan unelma ). Tuotteet eivät sisällä natriumglutamaattia! Kotigastronomilla on myös luokille / seuroille jne. oma yhdistysmyyntikonsepti, jolla voi kerätä varoja toimintaansa!


  Toimin itse Satakunnan alueella (usein eksyn myös muualle... ;) ), mutta jos olet muualta, niin voit ottaa silti yhteyttä, niin etsin sinulle lähimmän myyjän.

  Esittelyistä ja jälleenmyyntityöstä voi kysellä lisää esim. yy:nä tai säpolla, joka löytyy tuolta firman nimeen yhdistetyn linkin kautta.
   
  #7
  Viimeksi muokattu: 15.09.2013
 8. HomCare

  HomCare Vieras

  \
  1. Mikä yritys?
  HomCare (Swipe)

  2. Mitä myy?
  Swipe pesuaineita
  Mifi-mikrokuitu siivousvälineitä
  Natur Care- ja Déese kauneus- ja ihonhoitotuotteet (Aloe Vera-tuotteita - uutuutena 99,4% Aloe Vera Drink)

  3. Emännänlahja?
  myynti kutsuetu myynnistä kutsuetu jatkokutsuista
  100 ? 10 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  150 ? 15 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  220 ? 20 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  300 ? 25 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  400 ? 35 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  500 ? 45 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  600 ? 55 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)
  700 ? 65 ? 5-15 ? (1-3 jatkokutsut)

  Lisäksi on Bonuskortti, johon tulee leima pidetyistä kutsuista + leima aina 100 ? myynnistä eli jos on myyntiä kutsuilla esim. 300 ? saa emäntä korttiin 4 leimaa ja kun kortti tulee täyteen (6 leimaa) saa emäntä lisää emännänetua 15 ?.
  HomCarella nämä emännänedut vähennetään emännän omista ostoksista eli emäntä voi saada omat ostoksensa jopa ilmatteeksi. Ja emännänetua emäntä voi saada 10 ? - 110 ? parhaimmillaan (joskus voi yksillä kutsuilla tulla täyteen jopa 2 bonuskorttia).

  Emännänedut HomCarella taitavat olla kotikutsu-firmoista parhaimmat.

  4. Muita bonuksia emännälle?
  Emännän kutsuetujen lisäksi on emännille usein vielä lisätarjouksia. Esim. tällä hetkellä on emännille tarjouksessa moppisetti 25 ? (ovh 55 ?), moppisetti on tarjouksessa marraskuun loppuun asti.

  Lisäksi emäntä saa valita ilmaistuotteen joka kuukausi, mikäli kutsujen myynti on vähintään 250 ?. Valittavat ilmaistuotteet ovat:
  Lokakuu:
  Silk + laimennospullo (ovh 18?) tai Day&Night Cream (ovh 25 ?)
  Marraskuu:
  Crystal konetiskiaine (ovh 26 ?) tai Body Lotion vartalovoide (ovh 20 ?)
  Joulukuu:
  Skin Lotion pumppupullossa (ovh 20 ?) tai Q10 tyrniöljyvoide (ovh 49 ?)
  Tammikuu:
  2 kg White pyykkipulveri (ovh 28 ?) tai Cleansing Form (entinen G55 uusiutuneena)
  Helmikuu:
  Mifi kuivamoppi ja kosteamoppi -liinat (ovh 24 ?) tai OPC-rypälevoide (ovh 47 ?)

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?
  HomCarella on nyt kaksi tapaa aloittaa.
  1. Voi aloittaa harjoittelijana:
  - Ei aloitusmaksua
  - Voi olla harjoittelijana max. 3 kk (ostot tänä aikana enintään 500 ?)
  - saa tukkuosto-oikeuden max. 500 ?
  - 3 kk tai 500 ? täyttymisen jälkeen tehtävä jälleenmyyjä-sopimus tai lopetettava

  2. Voi aloittaa heti jälleenmyyjänä
  - aloitusmaksu 25 ?, jolla saa aloittamiseen liittyvää materiaalia.
  - voi ilmoittautua tähtistarttaaja-ohjelmaan, jolloin saa 400 ? arvoisen (tukkuhinnalla) tuotepaketin (valintansa mukaan pesuaineista tai kauneudenhoito-tuotteista). Mikäli saavuttaa tähtistarttaajan vaateet saa pitää tämän tuotepaketin ilmatteeksi. Todella hyvä etu!!!

  6. Muuta manitsemisen arvoista?
  Jälleenmyyjille hyvät vapaaehtoiset koulutukset (käsienhoito-, kasvohoito-, meikki-, vartalonhoito-, verokoulutukset, startti ym. koulutukset), tuotetarjouksia, pistekilpailut (pisteillä saa valintansa mukaan ilmaisia tuotteita, voi maksaa HomCare -matkoja (myös ulkomaanmatkoja)). HomCaressa saa toimia omien voimavarojensa mukaan, kukaan ei painosta eikä sano miten myyjän pitäisi toimia. Niin ja joka kuukausi on kuukausikokoukset, joihin osallistuminen on vapaaehtoista myös. Kk-kokouksissa myyntipiirinjohtaja kertoo ajankohtaisia asioita, tuotetietoutta yms.

  Jos joku haluaa lisää tietoa, niin rohkeasti sähköpostia osoitteeseen [email protected] Ja mukaan pääsee minun kautta, asuipa missäpäin Suomen maata hyvänsä.

  Ja samaiseen osoitteeseen sähköpostia, mikäli haluaa pitää kutsut ja hyödyntää mahtavat emännän tarjoukset & kutsuedut. Kutsuja voin pitää Oulun seudulla ja Kalajokilaakson seudulla. :wave: :wave: :wave:
   
  #8
 9. Lynette Scavo

  Lynette Scavo Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.10.2006
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kotikutsut?
  In America we have Tupperware. It is simply the best. You can forgot all those rest. Tupperware is sooo beautiful and feels in hands like soothy peace.
   
  #9
 10. jorma

  jorma Vieras

  Voisin kutsua kotikutsut vapaille naisille luokseni saunailtaan ja pikkujoulun viettoon.

  Saunotaan ja jutellaan mukavia. :whistle:
   
  #10
 11. Mamitar

  Mamitar Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  22.12.2004
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  0
  \
  1. Avon

  2. Kauneudenhoitotuotteita ja asusteita

  3. Riippuu konsultista,ei välttämättä ole

  4. Tietyn myynnin ylittyessä lahjoja (laukku,koru,meikkejä...)

  5. Ei ehtoja, ei aloituspakkausta.

  6. Monesti vain kuvastomyyntiä. erittäin laadukkaat tuotteet
   
  #11
 12. Aloekukka

  Aloekukka Vieras

  1. Mikä yritys?
  Forever Living Products

  2. Mitä myy?

  Yritys on perustettu patentin ympärille - ensimmäinen luonnonmukaisin keinoin säilymään saatu aloe vera. Päätuote on Aloe vera tuoremehu, ja tuotteista löytyy myös aloe veraan pohjautuvia kosmetiikkatuotteita. Ensin lisätään aloe vera, sitten vasta muut aineet, jolloin esim. kosteusvoiteen aloepitoisuus on jopa 40%. Tuoremehujen aloepitoisuudet ovat 97%, 92% ja 89%.

  3. Emännänlahja?

  Riippuu esittelijästä. Yleensä n. 20? arvoinen tuote.

  4. Muita bonuksia emännälle?

  Esittelijäkohtainen.

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?

  18 vuoden ikä. Aloituspaketin voi kasata itse tai ostaa valmiiksi kasatun, jonka arvo on n. 600?, mutta pakettina 403?. Paketin saa lainaksi.

  6. Muuta manitsemisen arvoista?

  Jälleenmyynnillä mahdollisuus 20-1000? kuukausituloihin, verkostoa rakentamalla tulot ovat lähes rajattomat. FLP ei veloita kuukausi / vuosi / liittymismaksua, maksat vain tuotteista. Perusalennus 30%, kasvaa ostovolyymin myötä eikä tipahda vaikkei aina yhtä suurta erää ostaisikaan.
  <br><br>
   
  #12
 13. Aloekukka

  Aloekukka Vieras


  1. Mikä yritys?

  Pirtintäysi Oy / RYYTIHYPPYNEN

  2. Mitä myy?

  Lisäaineettomia mausteita, kokkaustarvikkeita, MSM-jauhetta...

  3. Emännänlahja?

  Esittelijäkohtainen, yleensä mausteita

  4. Muita bonuksia emännälle?

  Mahdollista myös kerätä kavereilta tilaus ja saada palkkioksi reilu alennus omista ostoista

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?

  18 vuoden ikä, aloituspaketti (tuotekirja, tietoa jälleenmyynnistä yms. 25?)

  6. Muuta manitsemisen arvoista?

  Jälleenmyyjä kuuluu myyntiryhmään, jonka yhteismenestyksen perusteella tukku "lahjoo" ilmaisilla maustepusseilla joka kuukausi
   
  #13
 14. jokoivu

  jokoivu Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2012
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Mikä yritys?

  Tamarindo Oy / ilo-korut

  2. Mitä myy?

  Aidoista luonnon materiaaleista (sterling-hopea, makean veden viljellyt helmet, korukivet) eettisesti ja käsin valmistettuja koruja (kaulakoruja, rannekoruja, korviksia, rintaneuloja, laukkukoruja, sormuseläimiä).

  3. Emännänlahja?

  Jos kutsujen myynti on vähintään 300 euroa ja yhdet jatkokutsut järjestetään kahden kuukauden sisällä kutsuista, emäntä saa 60 euron suuruisen lahjakortin (jos myynti 600e ja jatkot => 80e lahjakortti, jos myynti 900e ja jatkot => 100e lahjakortti). Jos em. ehdot eivät täyty, mutta kutsuilla on kuitenkin vähintään neljä vierasta, emäntä saa kaulakorun ja korvikset sisältävän emännänlahjan.

  4. Muita bonuksia emännälle?

  Vaihtuvia tarjouksia, jotka on vain emännille. Lisäksi emäntä voi saada päiväyslahjariipuksen.

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?

  Jälleenmyyjäksi voi lähteä kuka tahansa. Normaalisti jälleenmyyjänä aloittava maksaa 250 euron vakuusmaksun, jolla saa korusetin myytäväkseen. Silloin tällöin on kampanjoita (kuten juuri nyt, 18.8. asti), että myyjä voi aloittaa ilman vakuusmaksua. Jälleenmyyjä myy koruja setistään suoraan ja tilittää myynnin jälkeen myymänsä korut Tamarindolle. Korusetti vaihtuu kuuden viikon välein, joten myyjällä on jatkuvasti uusia koruja myytävänä. Ja samanlaisia koruja ei varmasti ole kaikilla vastaantulijoilla! Ensimmäisten kuukausien aikana järjestetään koulutus, myyjällä ei tarvitse olla y-tunnusta lähtiessään myyjäksi, vaan sen ehtii hankkia kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Myyjä saa 22-30% provision itselleen.

  6. Muuta manitsemisen arvoista?

  Voin lämpimästi suositella ilo-korujen jälleenmyyntiä. Ole yhteyksissä minuun, voi laittaa vaikkapa yksityisviestiä.
   
  #14
 15. Kirsi Kontio

  Kirsi Kontio Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2013
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Mikä yritys?
  Kansainvälinen FM GROUP -- https://www.facebook.com/fmgroup.suomessa & esim. UK:n sivut: FM World United Kingdom

  2. Mitä myy?
  Valikoimissa peräti 150 parfyymiä (20%) ja eau de parfyymiä (16%) sekä mineraalimeikit ja kodinhoitotuotteet.

  3. Emännänlahja?
  Suhteutetaan kotikutsujen myyntiin parfymoidusta suihkugeelistä luxus-parfyymiin:)

  4. Muita bonuksia emännälle?
  Ks. ’emännänlahja’

  5. Jälleenmyyjäksi ryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?
  Omavalintainen parfyymitesteripaketti, hintahaarukka 7,50 € - 51,00 €. Eli sellainen aloituspaketti, joka palvelee parhaiten omia suunnitelmia. FM GROUPissa voi olla mukana ostajana, myyjänä ja/tai tavoitella säännöllistä kk-bonusta. Kuukausimyyntipakkoa ei ole, jäsenyys säilyy parilla luxus-hajuvedellä / vuosi. Toki tuotteet voivat olla mitä tahansa muutakin (104 pistettä), vaan hajuvesillä esitin mittakaavan.

  6. Muuta mainitsemisen arvoista?
  Summa summarum: ilolla esittelen loistavan vaihtoehdon, nimittäin Suomessa yhä uuden FM GROUPin, jolla on repertuaarissaan peräti 150 parfyymiä ja eau de parfyymiä, valmistajana maailman merkittävin parfyymialan tehdas, saksalainen DROM!

  Näillä hajuvesillä on hauskaa ja mielenkiintoista tehdä esimerkiksi Anna Parfyymille Väri -parfyymitestiä; tämä on todella tykätty, sillä FM pystyy AINOANA alan brändinä maailmassa tarjoamaan tällaista valikoimaa laadukkaita ja kestäviä (20%&16%) hajuvesiä sekä tuoksutestiä.

  Valikoimissa ovat hajuvesien lisäksi mineraalimeikit ja kodinhoitotuotteet. Hajuvedet luonnollisestikin ovat uniikkia tarjontaa, vaan keskieurooppalaiset meikit ja kodinhoitotuotteet puhuttelevat myös, sillä kaikkien tuotteiden hinta on huippuedukas.

  Tämä kortti kannattaa kääntää! Lisää: https://www.facebook.com/fmgroup.suomessa Ollaan yhteyksissä! [email protected] / Kirsi Kontio. Olen rantauttanut yhdessä aviopuolisoni kanssa FM GROUPin Suomeen, joten voin taata laadukkaan tiedon, neuvot ja käytännön avun. Ü
   
  #15
 16. Sanna80

  Sanna80 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2004
  Viestejä:
  14 725
  Saadut tykkäykset:
  3
  1. Mikä yritys?
  Marave Oy / Kotigastronomi

  2. Mitä myy?
  Mausteita, maustesekoituksia, kahvia, teetä, keittoja, patoja, kastikkeita, leivontatuotteita, makeisia, dippikastikeaineita, keittiötarvikkeita...

  3. Emännänlahja?
  Jokainen saa itse päättää. Itse olen pitänyt -20% emännän omasta tilauksesta ja erikoisuutena se, että minä tuon tarjottavat kahville, emännän tarvitsee vain kutsua porukka kasaan. Maistatukset saa emäntä itse lisäksi.

  4. Muita bonuksia emännälle?
  Kts. edellä. Helpoimmat kutsut ikinä kun ei tarvitse leipoa/valmistella kutsuja sen suuremmin. ;)

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?
  18 vuoden ikä. Aloittaminen maksaa 35 € (rekisteröityminen + ensimmäisen vuoden jäsenmaksu), ei pakollista aloituspakettia mutta suosittelen edes jonkinmoista tuotetilausta alkuun - on helpompi myydä tuotteita joita on itse käyttänyt. Kotigastronomilla on olemassa 50 € arvoinen esittelypaketti - edullisessa paketissa kaikki tarvittava.

  6. Muuta manitsemisen arvoista?
  TÄYSIN kotimainen firma, tuotteet jauhetaan ja pakataan Suomessa ja jälleenmyyjille maksetaan TODELLA kilpailukykyinen myyntikate ja lisäksi bonuksia. Helppo yhteydenpito "pääkallopaikalle".

  Itse toimin Mikkelin alueella, mutta koska toimin tiiminjohtajana, on minulla ryhmää ympäri Suomea. Tsekkaa lähin Maustemekka - j tai laita minulle kyselyä [email protected] MONILLA paikkakunnilla olisi myös tarvetta uusille jälleenmyyjille, joten jos mukava harrastus ja helppo lisäansio kiinnostaa, ota yhteyttä ja kysy lisää. Aloituskampanja uusille jälleenmyyjille voimassa 30.9. saakka.
   
  #16
 17. tuulailee

  tuulailee Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2018
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Mikä yritys?

  Sir Kolke, ”uuden ajan kotikutsut”


  2. Mitä myy?

  Ajatonta tyyliä ja suomalaista käsityötä puhtaista luonnonmateriaaleista. Tällä hetkellä upeita paksuja ja pehmeitä ”vanhan ajan” pellavatekstiilejä, ihania puhtaita villatuotteita kotimaisesta villasta, puisia käsityönä veistettyjä keittiövälineitä ja leluja, puhtaita herkkuja ja ihania luonnonsaippuoita.

  3. Emännänlahja?

  Kutsuja saa aina vähintään 20 euroa alennusta omasta tilauksestaan. Alennus kasvaa myynnin mukaan.

  4. Muita bonuksia emännälle?

  Kutsuja saa jokaisista kutsuilla sovituista uusista kutsuista kymmenen euron lisäalennuksen omasta tilauksestaan.

  5. Jälleenmyyjäksi ryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?

  Edustajan aloituspaketti maksaa 320 euroa (arvo 920 euroa) ja se sisältää esittelytuotteet. Tuotteet ovat pitkäikäisiä ja mukana tulevassakin kuvastossa ja niitä voi halutessaan myydä eteenpäin. Lisäksi edustaja tarvitsee korttimaksupäätteen, jonka hinta on 50 euroa.

  Myyntiprovisio on 20 % kutsujen myynnistä (alv 0). Jos kuukausimyyntisi ylittää 4 000 e (sis. alv.), provisio nousee 27 prosenttiin.

  Myyntityö on helppoa: Edustaja järjestää kutsut ja tekee tilaukset, jotka välittää Sir Kolken toimistolle. Sir Kolke toimittaa tilauksen suoraan asiakkaille.

  6. Muuta mainitsemisen arvoista?

  Kaikki tuotteet ovat todella tyylikkäitä ja laadukkaita, ja ne on valmistettu Suomessa. Ainutlaatuisten esineiden taustalla on upeita tarinoita ja huikeaa käsityötaitoa. Yrityksen eettisyys on omaa luokkaansa.

  https://sirkolke.com/uuden-ajan-kotikutsut/
   
  #17
 18. Tarinii

  Tarinii Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Mikä yritys?
  Catty's Party ja Cattys
  www.cattysparty.fi ja www.cattys.fi

  2. Mitä myy?
  Catty's Party myyntivalikoimassa ovat seksilelut, rakkauspelit, liukasteet, hierontaöljyt ja alusvaatteet kotikutsuilla, polttareissa ja muissa juhlissa ja sen kumppani Cattys.fi järjestää seksuaalineuvojien ja terapeuttien seksuaaliterveysluento-tuote-esittelyjä sekä jakaa tietoa seksuaalisuudesta.

  3. Emännänlahja?
  Saa valita 3:sta lahjasta omansa.
  https://www.cattysparty.fi/tuotteet/cattys-party-emannalahjat/32/

  4. Muita bonuksia emännälle?
  Jos myynti ylittää tietyn summa kutsuilla, saa 20% alennuksen vielä omasta tilauksestaan.

  5. Jälleenmyyjäksiryhtymisen ehdot? Aloituspkt maksu?
  Jälleenmyyjäksi pääsee hankkimalla vähintään 250 e aloituspaketin (alennus normaalihinnoista 50-55%), isommankin saa ottaa.

  6. Muuta manitsemisen arvoista?
  Myyjät saavat omat verkkokauppalinkit, joilla voi tienata muulloikin kuin kutsuja pitäessä ja ohjata vaikka vanhoja asiakkaita ostoksille sen kautta.

  www.cattysparty.fi
   
  #18
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti