Söin tässä runsas viikko sitten juustoa (kyllä pastöroitua ja kovaa sellaista), joka oli seissyt huoneenlämmössä klo18-04, eli10 tuntia! Söin sitä vielä seuraavana päivänä, sen jälkeen että pala oli vielä pistetty jääkaappiin illanistujaisten jälkeen.
Nyt minulla ilmennyt niskajäykkyyttä ja kurkkukipua - olenkohan ihan luulosairas, kun alan heti pelkäämään listeriaa? Voiko listeriaa tulla kovaan juustoon, kun juusto seisoo tarpeeksi pitkään lämpimässä?
Kiitos kaikille, jotka viitsivät vastata tyhmään kysymykseen.
Nyt minulla ilmennyt niskajäykkyyttä ja kurkkukipua - olenkohan ihan luulosairas, kun alan heti pelkäämään listeriaa? Voiko listeriaa tulla kovaan juustoon, kun juusto seisoo tarpeeksi pitkään lämpimässä?
Kiitos kaikille, jotka viitsivät vastata tyhmään kysymykseen.