Liuskatestistä?

Viestiketju alueella 'Vauvakuume' , aloittaja Hypsy, 16.03.2019.

 1. Hypsy

  Hypsy Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi!

  Tämä menee taas sarjaan tyhmät kysymykset ja kyllä, aion odottaa ennen seuraavaa testausta. Olen siis tehnyt paljon samoja halpoja liuskatestejä (raskauskeijun joku one step, 10 herkkyydellä), mutta tänä aamuna kävi jotain, mitä ei koskaan aiemmin. Tein siis testin normaaliin tapaan ja kun tikussa alkoi väri "nousemaan", piirtyi siihen tummanpunainen testiviiva sekä kontrolliviiva, mutta kun koko tikku oli värjääntynyt, testiviiva haaleni kokonaan pois. Tikkuihin ei siis ole koskaan aiemmin tullut testiviivan kohdalle mitään missään vaiheessa. Oliko tämä joku maanantaikappale vai voisiko olla toivoa plussasta? Nyt vasta siis dpo8, mutta koska on ollut niin erikoisia oireita, niin tein jo testin.
   
  #1
  Viimeksi muokattu: 16.03.2019
 2. Montecea

  Montecea Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2018
  Viestejä:
  135
  Saadut tykkäykset:
  47
  Mulle on kahdesti käynyt Raskauskeijun testien kanssa noin, enkä ollut kummallakaan kerralla raskaana. Tämä ei tietty tarkoita ettetkö sinä silti vois ollakin, varsinkin kun dpot on vielä noin pienet, mutta nuo testit kyllä temppuilee noin. Suosittelisin suhtautumaan epäselviin tapauksiin negana, kunnon plussan ne kyllä näyttää oikein mut se jää näkyviin testin kuivuttuakin.

  Testaa parin päivän päästä uudelleen, toivottavasti tärppää!
   
  #2
 3. Hypsy

  Hypsy Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, ehdottomasti negana suhtaudunkin, mutta oli niin erikoista, kun en ennen ollut vastaavaan törmännyt. Kyllähän se (melkein) järkikin sanoo, että kyllä oikea plussa jää näkyviin. :D Kiitos vastauksesta!
   
  #3
 4. Hypsy

  Hypsy Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2019
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytyi tulla kertomaan, että nega se dpo8 tekemäni testi mitä luultavimmin oli, kunnes dpo14 sain lupaavan haamun ja seuraavana yönä alkoi järkyttävä poltto alavatsassa ja mahassa. Dpo16 kova kipu jatkui edelleen ja vuoto oli niin runsasta, että sain tyhjentää kuukupin 2 tunnin välein. Tätä jatkui lähes 3 päivää ja vihdoin tänään ollut lähes kivuton ja vuodoltaan normaali päivä.

  Vuosin ensimmäisen 8 tunnin aikana enemmän kuin normaalisti koko kuukautisten aikana ja kivut eivät kuulu menkkoihini normaalisti ollenkaan. Liekö ollut kemiallinen raskaus kyseessä.
   
  #4
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti