LOKAKUISTEN VAUVOJEN KOKOONTUMISAJOJEN SUUNNITTELU!

  • Viestiketjun aloittaja tätiääni
  • Ensimmäinen viesti
tätiääni
Tähän siis suunnitelmia ja ideoita lokakuisten (2005) vauvojen ja mammojen mahdollisesta tapaamisesta!
Muu keskustelu käytäköön vauvat-osiossa!

Jos pidetään tämä eka viesti ilmoitustauluna, mitä ollaan jo sovittu.Yritän päivittää parhaani mukaan. Muistuttakaa minua mahollisista puutteista/virheistä. Uusitaan ja selkiytetään sitten joskus tämä viestiketju, jos rupiaa menemään liian pitkäksi tai sekavaksi.

Alustavasti on siis päätetty:

Elikkä sovittiin näin, että tavataan jyväskylässä heinäkuussa viikolla 27 ja vaaka81 etsii edullisimman hotellin. Tähän mennessä on valittu Milton keskustassa, kahden hengen huone pe-su 76?/vrk ja se sis.aamiainen ja ilta saunan.

sebuni otti selvää:
Tuo hinta 76e on siis voimassa viikonloppuisin ja arkena 2hh hinta oli 90-100e. Ja eiköhön se sitten ollut koko huoneen hinta, ettei sentäs per nuppi... Jos aina menis pari mamia samaan niin huone olis noin 50e..ei paha

Huoneissa on suihku, WC, puhelin, hiustenkuivain, TV/radio ja huoneet ovat savuttomia ja niissä on parkettilattiat. Hankittu uudet hyvät sängyt ja huoneita löytyy yhden, kahden ja kolmen hengen poppoolle.

Lähdössä näillä näkymin:

Tätiääni & Pekka (Imatra)
ninetsu & Noora (Taivalkoski)
katja1 & Juliaana (Lahti)
tigger & Erkki (Lahti)
Jimi-05 & Jimi (Joutseno)
vaaka81 & Niko ( Jyväskylä )
Miia-73 & Simo (Iisalmi)
Inhorealisti & Ben (Raisio)
HAUSKA-HEPPU & Taavi (Imatra)
maijuliini84 & Julia (Lapua)
taaperon äippä & Jere (Janakkala)
sebuni & Jonathan (Turu)
Tyttötuollainen & Lotta (Raahe)
katjuskavm80 & Ida (Kirkkonummi)

 
Mekin mielenkiintomme asiaa kohtaan ilmoitamme, paikasta se sitte aikalailla meitin kohdalla tulee riippumaan tuo osallistuminen.
Katja1 ja Juliaana (Lahden kupeesta).
Aattelin tuon meitin sijainti suunnan noin suurinpiirtein kirjata, jotta näkis sitte heti mistä suunnalta kukin ois tulossa, oisko ideaa???
Olihan se paikkakunta tätilläkin, näin vasta toisella luennalla huomasin.

 
Miia-73&Simo (Iisalmi) Ilmottautuu mukkaan.
Tuli tuossa aikas hullu ajatus mieleen.. Olisko mittään mieltä lähtee taaperoitten kanssa kesällä risteilylle? :p Matkat varmaan tulis ite maksettavaks mutta ohjelman sais ehkä plussan kautta sitten sinne järkättyä..JOS se sponssoo! Mutta tässä yks ehotus tuas.. Miettikee!!
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.03.2006 klo 16:02 vaaka81 kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.03.2006 klo 15:31 jimi-05 kirjoitti:
Minä mukaan :D !!!
tätiääni & Pekka (imatra)
ninetsu & Noora (taivalkoski)
katja1 & Juliaana (lahti)
tigger & Erkki (lahti)
Jimi-05 & Jimi (joutseno)
vaaka81 & Niko ( Jyväskylä )
Miia-73 & Simo (Iisalmi)
Inhorealisti & Ben (Raisio)
 
Ja mekin ilmoittaudutaan leikkiin mukaan! Kyllä se täti onkin totta, että täytyyhän meillä jotain suunnitelmaa olla ennenkuin voi lähteä kerjään rahaa. Eilen vaan innostuin, sori. Ja sebunin ajatus laittaa sankarit yhteen kuvaan on hauska, mutta milläs pidät kesällä varmaan jo aika vikkelät muksut paikoillaan niin kauan, että ehtii napsasta kuvan -hihi.

Itsekin mietin tuota risteilyä vaihtoehtona.. eli sieltä ainakin löytyis pedit ja konferenssitilatkin missä myllätä.Ja varmaan muumeja ja ehkä joku hauskuuttamaan lapsia ja äitejä. Mut se on sit tietty esim. pohjoisesta tuleville vielä kauempana. Mihin vaan sijoitetaan, niin useimmalle tulee olemaan aika matkan päässä. Ei esim. tuo Kuopio ihan lähellä Turkuakaan ole, mutta vaihtoehtona varmaan aika hyvä? Mutta mihin majoittuu tällainen poppoo? Niin no, katsotaan nyt kuinka moni olis tulossa. Junalla varmaan sujuis matka kivuttomimmin.

Ohjelmaa.. mukavaa yhdessäoloa ja varmaan kaikki vois astua nikin suojista ja esittäytyä. Ja sitten se arvausleikki ehkä. En mä keksi.
 

tätiääni & Pekka (imatra)
ninetsu & Noora (taivalkoski)
katja1 & Juliaana (lahti)
tigger & Erkki (lahti)
Jimi-05 & Jimi (joutseno)
vaaka81 & Niko ( Jyväskylä )
Miia-73 & Simo (Iisalmi)
Inhorealisti & Ben (Raisio)
HAUSKA-HEPPU & Taavi (Imatra)

Tahtoo siis messiin!!!!
 
tätiääni
Hyvä, hyvä (huusivat lapset jne)! Tännehän rupee kertymään mukavasti nimiä!

Pistin tonne ekaan viestiin ton alkavan listan. Pitääkin kaivaa jostain suomen kartta ja laittaa nuppineulat paikkakuntien kohille ja määrittää niitten täsmällinen välimatkojen mukainen keskipiste ja siellä sit järkätä kokoontuminen.

Ei vaan toi risteilyidea kuulostaa hyvältä ainakin tädin mieleen! Pitääkin laittaa säästöpossu ja sukanvarsi lihotuskuurille. Miunkin mielestä täs treffin vois ajoittaa just kesään johonkin viikonloppuun, kävis kai parhaiten yhteen mahdollisimman monelle.

Ja jos vaik The Kaksplus rupeis sillä eholla sponssaamaan, et pietään sponsori-t-paitoja koko viikonloppu! Myydään ikäänkuin mainostilaa tos tissien kohilla.

Nyt meen tonne virallisella lokaketjulle kuulumisia kirjottamaan, jahka Peke vielä nukkuis vähän aikaa.
 
:wave: ilmoittaudumme myös mukaan, eli maijuliini84&Julia Lapualta. Vaikka mä varmaan pysyisin mieluummin kuivalla maalla kuin laivalla, on sen verran hintsusti tuota rahapuolta.. Ja tuskin tuo kaikkien pienten lasten äitien raamattu sellaiseen sponssiin lähtee..
 
Hei me kaa mukaan... katsotaanko kartasta missä kaikki asuu ja sitten siitä sellanen keski kohta niin kaikilla olisi sama matka. ei varmaankaan monella rahaa matkustaa monia kilometrejä niin ja yö paikka olisi kuitenkin otettava jos junalla matkustaa... niin ja kuka haluu tälläsen ryhmän. pitäisi varmaan kysellä. miulla on mies hotelilla työssä täällä päin joten siellä olisi varmasti haluja ja tilaa meillekin.. mutta katselaan ja kuunnellaan kevättä..

niin siis taaperon äippä ja jere (janakkala)
 
tätiääni & Pekka (imatra)
ninetsu & Noora (taivalkoski)
katja1 & Juliaana (lahti)
tigger & Erkki (lahti)
Jimi-05 & Jimi (joutseno)
vaaka81 & Niko ( Jyväskylä )
Miia-73 & Simo (Iisalmi)
Inhorealisti & Ben (Raisio)
HAUSKA-HEPPU & Taavi (Imatra)
Tyttötuollainen & Lotta (Raahe)

Mekin tahdomme :D
 
Hei, mitäs jos sovittais joku päivä ja kellonaika ja treffattais tuolla chatin puolella? Voitais ehkä yrittää siellä suunnitella noita treffejä. Ja varmaan keskellä yötä sopis parhaiten kun toivon mukaan muksut koisii.. no ei nyt sentään yöllä, mut kuiteski. Mitä olette mieltä???
 
tätiääni
Joo, sättäilemään vaan, just testasin et toimii sätti miullekkii. Mites myö sitä aikaa sit ruvettais sopimaan? Vai sit esmes vaikka joka päivä esmes klo 21 alkaen on tän porukan sättimiset esmes? Vai joku tietty päivä? miten muille käis?
 
Huomasin just, että meidän listassa 13 nimeä ja chattiin mahtuu 10. Mut ehkä se ei ole ongelma, kaikki tuskin pääsee aina osallistumaan. Paitsi jos siellä on monta muuta jo ja heitä ei varmaan kiinnosta keskustella lokakuisten tapaamisesta. Sittenhän on joitain chat ohjelmia, missä varmaan voi olla useampi ja "suljettu" keskustelu vaan meille. Tietääkö joku missä ois ja miten toimii?

 
Mulle käy kyllä tuo su ilta mikäli tää kone tahtoo munkaa yhteistyöhön.....surettaa...ensviikon alussa mein kone lähtee korjaajalle ja en tiiä millo takas tulee...eli en pääse tänne enkä tonne toiselle palstalle.... :'( !!
Siirryn nyt tuonne vauvat osioon kertomaan mein kuulumisia!!!
 

Yhteistyössä