Lokakuun 2007 taaperot, alkuvuosi 2010

tuuti piti tänään tulla kuvaaja käymään, mutta kun eemeli on kuumeessa yhä edelleen (vastahan tuo on ollu yli viikon), niin ei uskaltanut päästää. Ei se häiritse, että kuvaaja sairastuu, mutta kun samalla saattais tartuttaa noita pienokaisia toisissa perheissä. Että toivon mukaan perjantaina sitten pääsis käymään taas. Joskin taidan minä käydä eka tuolla synnärillä ja saadaan taas lisää matskua sieltäkin :D
H-hetki lähestyy ja sitähän sitten kuvataan...
 
Heippa!
Piti tulla taas pitkästä aikaa lukemaan ja niin kivasti oli tekstiä että piti ihan itsekin aktivoitua :)

Vai on täällä muillakin "irrottaudu vauva-arjesta, hemmottele itseäsi" -elämänvaiheita :D Minä ilmoittaudun myös! Tänään lähti kaupasta mukaan ihanat Italialaiset nahkasaappaat, vaatteita, Rukan reissua, harrastuksia... Kaikkea kivaa. Ostelen kyllä yhä lapsillekin vaatteita, mutta siis olen ottanut itsenikin mukaan.

Lilliksellä siellä jännittävät vaiheet menossa, täällä odotellaan kovasti milloin alkaa tapahtua. Toivottavasti kuitenkaan ei ihan vielä, vaan annetaan toisen vain kasvaa vielä.

Tuutiksen prinsessa ihana kuvissaan :heart: Viun kuvia kävin myös katsomassa, mahtavia! Meillä on päiväkodissa ensi viikolla kuvaus, toivotaan että onnistuvat. Tänään kävin Metsolassa hipelöimässä mekkoja, kai kuvauksiin pitää uusi mekko tytöillä olla, pitäähän? Jotain yhteistä vois kattoa, mies haluaa likoista myös sisaruskuvan.

Harmittaa kyllä niinukan puolesta työn tylsyys, on varmasti tympeä lähteä töihin jos työ ei ole mielekästä.

Rontin lumijuttu nauratti ja vähän ihmetytti. Taidan olla vähän tarkka, mutta haluaisin kyllä että minun kanssa ensin sovittaisiin ennenkuin Mintun kohdalla tuollaisia juttuja koitettaisiin. Eivätkä siis puhuneet sinullekaan päivän jälkeen? Olisi kyllä saaneet Mintun tädit satikutia jos Annilta tuollaisia tarinoita kuulisin. Mutta kuten mainitsin, tiukkismamma mikä tiukkismamma ;) Ja, toisaalta, Mintun päikyssä alussa sattui pari juttua, jotka saivat minut varpaalleen ja sen jälkeen olen ollut tarkka että tiedän mitä Mintun ryhmässä tapahtuu. Annin suhteen eivät voi olla kertomattakaan, neiti kun kertoo ne kuitenkin :D

Mintun lempiruokaa on myös puuro. "Äiti mullon nälkä, anna puurua", niinkuin me Oululaiset sanotaan :) Myöskään kalapuikkoja, lämpimiä kasviksia ja valkokastiketta ei tarvitse houkutella syömään. Tämä on Annin lempiruokaa ja tarttunut myös Minttuun. Makaroonilaatikosta ei meidän tytöt tykkää, tosin en minäkään kovin välitä, liekö tunne välittynyt tyttöihin?

YOdottajalle piti vielä sanoman, että kutsut jää minulta väliin kun omat on seuraavana viikonloppuna.

Ja mitäs Mintulle kuuluu? Tosi hyvää, iloinen, reipas tyttö, joka oppi uimaan kellukkeilla sunnuntaina kylpylässä, hiihti ja luisteli ensimmäisen kerran viime viikolla ja muutenkin on aika ehtiväinen ja osaavainen tapaus, isosiskoon varsinkin verratessa. Puhuu sujuvasti, laskee seitsemään (sitten tulee yhdeksän ja yksitoista :heart: ), piirtää ilmapalloja ja katsoo telkkarista lempiohjelmaansa Vili Apinaa. Tässä siis äidin ylpeydenkohteet, samanlainen rääkyväinen, kiukutteleva, itsepäinen kakara kuitenkin suurimmanosan aikaa, kuten varmaan muidenkin kaksi vuotiaat :LOL: Mutta suloisiahan nuo ovat, ei voi mitään! Ja varmaan meilläkin Rontin tavoin tulee aika pitkään pidettyä Minttua vauvana, Anniin usein vertaan että miten se tuntuikin niin isolta jo tämän ikäisenä.

Kesää tässä jo suunnittelin sen verran että varasin Pärnusta meille tällä kertaa talon viikoksi. Niin ihastuttiin viimeksi paikkaan, helppo paikka varsinkin lasten kanssa, että päätimme uusia loman, tällä kertaa äitini lähtee mukaan. Pääsemme siis miehen kanssa myös yöelämään, jee! :D Jokos muut olette suunnitelleen ensi kesän reissuja?
 
Topsy totta kai uuret mekot pitää saada ! :D

Meillä ei lasketa (sujuvasti) kuin viiteen....mistähän lie johtuu :saint: (äiti laskee viiteen ennenkuin poksahtaa)

Poistikos niinukka aamuisen kirjotuksen itse vai katosko se :eek: Meinasin vaan ehdottaa niihin jumppajuttuihin että pistä muksut zumbaamaan :whistle:

 
pikaseen...

oon täytellyt nuita päiväkotilappuja,haikeinmielin :'( (päiväkoti alkaa 3.2 ja harjottelua 1.2 ja 2.2)
mun pikkumiehestä tullu jo niin iso-mies :heart:
ja on niin omatoimista välillä...jos pukkaa ulkona rattaita ja on menossa ojaan ja yritän auttaa nii "äiti älä,minä itte" ja kaikkea muuta,hän itte!!
kovasti jätkä puhua pälpättää,mutta s ja r kirjaimet puuttuu.
ja sanat menee väärinpäin välillä,mutta pääasia että puhuu :)
kyllä ne sanat ja kirjaimet vielä paikkansa löytää!

yo: oi että viulla on ihat jutut! :)
ja kyllä meilläkin ihan pippelistä puhutaan,en ymmärrä miksi se pitäis kieltää..?

minä oon suunnitellu ja suunnitellu herkkulakkoa..en vaan omista niin lujaa tahtoa että osaisin olla ottamatta kaapista herkkuja |O jätski on niiiin hyvää!
ostin mp3 soittimenkin että alkas lenkkeily kiinnostaa..höpönlöpön..laiska mikä laiska.
mut jospa tässä piristyy/innostuu ku tuo työ alkaa.
lyhyitä päiviä mulla on ku vaan 4h.
linkkamatkat pitkittää kyllä päivää ja joudutaa herää aikasin,mut se hyvä puoli että kotona ollaan pojan kaa jo 2lta.
saan työttymyysrahan ja 9euroa päivälle.

pojan lempiruokaa on pottumuussi,nakkisoppa ja makaroonista myös tykkää,ehkä se suurin herkku on ketsuppi..jota meidän herra kutsuu popiksi:LOL:
huonohan tuo on syömään..nyt ollut pitkän aikaa huonompi kausi syömisen kaa.
tuntus että nälättää paljonkin kun ulkona touhuaa yli tunnin,ainakin mulle maistuu :LOL:

Millamarialle ja Vipille : jaaaa , maltatteko olla vahvistamatta noita hauskoja sanoja , minä nimittäin aina en ... on niin hauskoja että itskein tulee kutsuttua samalla nimellä kuin lapsi.
yo,kyllä mulla ainakin tulee vahingossa sanottua pojalle että otatko "hankoa" tai "poppia"
ja mitä niitä hassuja omia sanoja nyt olikaan :LOL:
mutta välillä kun muistan niin korjaan.
ollaan miehen kaa oltu kaupassakin ja tuumattu siinä että pitää varmaan ostaa pojalle hankoa...voi nolo :LOL: :ashamed:

pitää lähtä katto osuurin pudottoja,moi moi :wave:
 
Sannilla on kanssa syömättömyyskausi menossa. Kaikkee saa maanitella syömään. Puuroa ei neiti suostu syömään. Aamusin menee muroja, jugurttia, leipää ja hedelmiä. Päivällä sitten on koko ajan haluamassa jotain, mut eipä maistu ruoka-aikaan oikein mikään. Vihannekset ja salaatit uppoo, raejuusto, pikkunakit, italiansalaatti, kana ja isin lautasella oleva ruoka :LOL:
Vaikka ois samaa evästä kun omalla lautasella, niin isillä on aina parempaa. Peppi ja Sanni istuu sitten isin molemmin puolin ja syö ruuat eikä isille jää mitään :D
Vahinkoja ei oikeestaan oo sattunu. Penkiltä kojahtelee useemman kerran päivässä, kun ei usko mitään. Samoin Ronjan koulupöydän tuolista, mut ei tuo tunnu tahtia paljoo haittaavan.
Kirjaimista puuttuu K ja S mutta R on tullu jo pitkään.
Wiitä tuo tykkää pelata ja jotkut pelit menee ihan mallikkaasti =)

Mun dieetti sujuu ihan hyvin. Nutriletilla edelleen. Eka viikon pudotus 2,7 ja toka viikon 2,8. Lokakuusta on nyt sitten pudonnu 11,5kg. Vaikka ei tuo minun mielestä missään näy. Parhaiten sen huomaa siinä, että voin pitää työhousuja jalassa, eikä ne enää purista :D
Tavotteena ois saada hiihtolomaan mennessä vielä 10kg pois ja 1.6 olevaan Ac/Dc:n konserttiin 10-15kg lisää. Mahdollista se on, mutta vaikeeta ja vaatii kyllä itsekuria. Onneks mulla on apuna Reductil-lääkitys, joka vie suurimman osan mielihaluista. Toistaseks en oo sortunu, mut sekin päivä varmaan vielä koittaa...
 
Keiju07
Rontti, tuolta profiilistahan se ikä näkyy: 31 tulee mittariin vajaan kahden kuukauden päästä. Pakko kysyä: mielsitkö nuoremmaksi vain vanhemmaksi? Juu, kuvakin oli kertaalleen, ehkä joskus toiste vielä uusiksi.

Tapojeni vastaisesti, kerrankin lyhyt viesti :D .

Hyvää yötä!!
 
nopeesti täs poikkeen...sit lapset nukkuun :)
meillä lempiruokana riisi,riisi ja riisi....tällähetkellä ruoka menee hyvin,mut riisiä vaatii usein ;) jopa aamu ja iltapalaks...on se sit riisifrutin saanut :D minkäs kokoisia teijen taaperot jo on? musta tuntuu,et meillä aikas pikkuinen kaveri...kotimittauksin n.13kg ja 90cm
mitään pahempia tapaturmia ei oo onneks sattunu...mitäs ny sellaset pienet jos ite juoksee päin seinää :LOL:

omasta ajasta sen verran,et ollaan isännän kans menossa hiihtolomaviikolla GrandCasinoon kuunteleen ELVISTA :D ihanaa....ja sit hotelliin :D minäkö innoissaan...
 
Unohtunut jo mitä kaikkea piti aiemmin kommentoida :ashamed: m

Meillä lempiruokia on yleensä kaikki sopat, puurot uppoo kans hyvin. Joskus pyytää vielä "vauvapuuroo" eli kaupan valmiita, joissa joku marja tms mukana makuna. Myös makaroni ruuat uppoo ja kaikki muu sitten vaihdellen. Riisin ja kanan työntää nykyään ainakin nopeesti pois edestään :snotty: . Tuohan on ollut aina hyvä syömään ja on sitä edelleen, mutta välillä sitten nirsoilee eikä syö ruualla juuri mitään. En sinällään ole pitänyt pahana, koska vararavintoa on :D . Kaikki välipalat ym uppoo kun häkä :ashamed: . Joskus tuo pyytelee ruokien välissä jotain, mutta oon ollut tiukkana enkä anna.

Katjanna oli muistaakseni kans innostunut itselleen osteleen :D ja Topsy myös, hyvä hyvä, kannustan muitakin :D :p . Mä saan huomenna mennä hakeen ne kahdet silmälasini.

Viulla oli hyviä juttuja ja puheista ootte muutenkin puhunut. Meillä s ja r kanssa hakusessa, muuten puhuu suht selvästi. Ei vielä kaikesta selvää saa, mutta paljon on ihan selvääkin. Ja ihan reilusti tulee juttua, n 4-5 sanan lauseita. Kovasti jotain laulujakin hakee, mutta ne ei vielä kovin pitkälle kanna. Meillä "kakkapylly" on nyt se tärkein sana |O ja "tyhmä" tulee siskoilta opittuna selvänä kakkosena...

Keiju, niin ikä tuli vaan mieleen, kun sun kirjotukset on musta usein niin kivoja ja "kypsiä" :LOL: , vai miten sen sanois. Taisi silloin nousta mieleen jotain siihen suuntaan, että jos oot kovin nuori, niin ei kirjoituksista uskoisi :) .

Mileko tosi hienosti painoa pudottanut, kovasti tsemmpiä jatkoon! Oi oi miten moinen vaatii tahdonlujuutta! Sulla on suuret tavoitteet, toivotaan, että onnistuu ja suunta on ainakin hyvä! Olis kyllä hyvä, kun sais jonkun, mikä veis turhan makeanhimon pois. Mulla ei sinällään kiloista, mutta eihän jatkuva herkuttelu mitään terveellistä oo ja hampaat menee, kun kokoajan jotain suussa :ashamed: .

Meillä tuo neiti kun on apinatyttönen ollut ja aina kova kiipeämään, niin taidot on vissiin karttunut niin, että mitään vahinkoja ei ole koskaan kummemmin sattunut. Nyt talvella on pariin kertaan pitänyt kieli työntää rautaan ja sitä sitten itkeä. Luulenpa, että viimeisestä kerrasta tais vihdoin mennä oppi perille...

Minä meen huomenna tekeen yhteistä hyvää, kerään muutaman tunniks yhteisvastuukeräystä kaverin kanssa. Ihan hauska kokemus varmaan ja hyvä asia :heart: . Sen jälkeen mennään syömään :p :D

Mukavaa viikonloppua kaikille täältä pakkasesta sinne pakkaseen!! :wave:
 
Heipä hei!!
Olenko ollenkaan tän vuoden puolella kirjotellut mitään?? Mihin tää aika menee??

Oikein ihanaa vuotta 2010 kaikille :) :)

Meillä vuosi vaihtu rauhaisasti ja lomailin vuoron perään ukon kanssa, niin sai pojat tosi pitkän joululoman. Maksu oli kyllä koko kuulta silti...
Pakkasta piisaa, meilläkin. Ulkoiltu ollaan niin paljon, kuin on tarjettu. Töissä ollaan tää viikko pysytty sisätiloissa ja sen huomas lapsista.. :x Kotonakin menee välillä meno hurjaks pojilla, mutta onneks ne paljon leikkiikin yhdessä jo.

Joku kyseli nukkuun menosta.. Eero alotti lomalla "rallit", eli sai viedä illalla ja päivällä sen sata kertaa sänkyyn takas, kun ennen jäi laakista maate. Yöllä alotti myös rallit ja joskus vaati mut viereen nukuttaan,joskus jäi/jää kun peittelee uudelleen. Nyt on hiukan helpottanut, etenkin illat. Yöllä palautan vähintään kerran pari omaan sänkyyn. Viereen ottaisin, mutta Eero ei kestä olla ahtaasti ja sit kitisee, kun siihen osuu, joten saa nukkua tilavammin omassa sängyssä. Ja joskus ekana väliin on kömpinyt Onni... Pitäs vissii hommata tupla-sänky :LOL:

Nyt ollaan kotona ja hoidossakin ilman vaippaa, unilla ja ulkona vielä tarvii. Kakka tulee kyllä vaippaan tai housuun.. mutta hienosti menee pytylle ja pissaa kuin miehet seisovilteen.
Puhetta alkaa tulla, sanoja tulee jo paljon. Oppii siis puheen aikasemmin, kuin veljensä.
Uhmaa on, onneks aika lievänä (vielä).
Kovasti leikkii autoilla, dubloilla ja astioilla.
Nyt ollaan tää päivä podettu kuumetta, mutta ei se menoa ole haitannut.
Täällä siis kaikki ok.

Ihanaa, vauvoja syntynyt lisää ja lisää tulossa :hug:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Vilma-Onni:
Nyt ollaan kotona ja hoidossakin ilman vaippaa, unilla ja ulkona vielä tarvii. Kakka tulee kyllä vaippaan tai housuun.. mutta hienosti menee pytylle ja pissaa kuin miehet seisovilteen.
meijänki pikku-ukko seisaaltaan potalle pissaa,on se vaan hauskan näköstä:)
päivät on kans ilman vaippaa(mitä nyt jos kylään tai ulos mennää nii sen vaipan laitan)
kakannu ei oo pottaan vielä(kerran tai pari ja ihan sen takia ku hoksasin ajoissa että nyt tulee ja lujaa mentii potalle)

milekolla hienosti dieetti sujunut :flower:
 
Äsken meillä käytiin seuraava keskustelu :D
Isä menee antamaan koiralle ruokaa "Missä ruokakippo on?"
Poika "puuttuu loppu" levittelee käsiään.
Isä "Mihin se on laitettu?"
Poika "kaikki loppu" osoittaa suutaan.
Oli jätkä taas käynyt koiranruuat syömässä aamupalaksi :LOL: Kohta tulee minun luokse ja osoittelee koiranruokakippoa ja hokee koiran nimeä ja "lisää". Kun kysyn onko koiralla nälkä, vastaa "minun". Koira sai ruokansa, mutta jätkä joutui portin taakse katselemaan.

Täällä olis muuten muutama yösyöttö tarjolla, jos joku haluaa :wave: Useammallekin riittää, ei lopu kesken. Juu, ei väsytä....

Tätähän tämä...
 




meillä oli eilen ristiäist ja rinsessa sai nimeksi Aada Iita Annikki..Annikki nimi kulkee molempien suvussa joten olikin kiva sitten nimeksi se laittaa :D

Aada nukkuu jo yöt läpi,menee unille 22-23 ja syö siinä 8 hujakoilla seuraavan kerran,jonka jälkeen jatkaa vielä uniaan..kiltti vauva,en voi muuta sanoa!!tissimaidolla mennään edelleen,joskus on illalla pitänyt korvike hömpsyt antaa kun tissit on tyhjät,imee muttei niele..iltaisin usein tyttö onkin koko ajan tissillä..
simppa tykkää kovasti aadasta :heart: kuten tuossa kuvassakin näkyy,koko ajan pitäisi olla siskon vieressä tai sisko sylissä,pusuja tulee tuon tuosta ja tuttiakin käy tarjoamassa jos vauva on sen pudottanut :D

syöminen on meillä ollu tosi huonoa nyt pitkän aikaa,ei välttämättä syö mitään joinain päivinä :kieh: että käy oman hermon päälle jos toinen ei syö mitään!!
toisinaansitten syö hirveän hyvin ja toisinaan leipäpalasen koko päivänä..ei tuolla paino kuitenkaan ole pudonnut,joten ei vissiin tarvitse huolissaan olla?!
lempiruokaa on/oli lasagne,pastat ja muusi&lenkkikastike..ruisleipää ja piirakoita tykkää kovasti syödä,myös jugurtit ym.. puuroon ei koske pitkällä tikullakaan :LOL:

vaipoissa ollaan edelleenkin mutta itsenäisesti osaa käydä pissalla potalla,vaikka vaippa oliskin jalassa..kakkaa ei pottaan ole saatu,enkä usko että ihan heti saadaankaan,kun tuo tekee kakat piilossa..

rankka viikonloppu kyllä oli kun lauantaina oli ukin hautajaiset ja eilen tytön kaste..kaikki laittelin itse kotona kuntoon ja lauantai iltana piti vielä kuskata koiria hoitoon,olen hiukan poikki :xmas:
tänään on 3v kihlapäivä meillä ja isäntä aamullatoi mulle lahjan :heart: sain burberryn hajuhajua :D ja on kuulema lapsenvahdit hommannu et illalla syömään,ja elokuviin ois vieny mutta en halua niin pitkäksi aikaa antaa vauvaa hoitoon vielä..syömään kyllä mennään jos vaan jaksan illalla lähteä!
 
Kiva kun nyt on taas pari päivää ollu vähän vähemmän tota pakkasta niin on päässy uloskin.
Äsken just tultiin sisään, syötiin ja nyt Juho on päikkäreillä. Iina jäi ulos nukkumaan.
Meinaa olla vähän joku ongelma ton pukemisen suhteen kun ei noiten paukkupakkasten jälkeen meinaa osata pukea tarpeeks VÄHÄN.. eilenkin Iina oli tosi hikinen kun hain sisään :ashamed: ihme kun ei oikeen uni ulkona maistunut :whistle: no nyt siellä jo pitkän tovin vedellyt joten kohta varmaan herää..

Juholla on taas joku äiti vaihe.. |O ei meniaa isi kelvata oikeen mihinkään, paitsi kylvettämään. siihen mä en kelpaa ollenkaan... kun mies oli viimeviikolla muutaman päivän työreissussa, niin Juho oli aika äkänen kun äiti joutu pesemään :whistle: käy siis pesulla päivittäin, pytyy toi atooppinen iho parempana kun pesee liat ja rasvan jämät päivittäin pois.

Tässä on tullu oltua ilma autoakin vissiin viikko tai jotain.. perkule kun alkaa ottaan jo nuppiin |O muuten ei mitään hämminkiä, mutta meillä ei ole MITÄÄN kävelymatkan päässä, tai no lähikauppaan vois vielä kävellä jos viittii heittää kahden lapsen kanssa kympin lenkin :/ eikä viimeviikon pakkasilla päästy edes ulos :| no isännän autolla sitten on illalla tarvittaessa tullu kuljettua, no toivoa on että tänään se uusi auto saapuu kotiin :D pitikin käydä huono tuuri.. kun tarkotus oli ensin mun auto vaihtaa autoliikkeessä, mutta mies kokeili josko menis ite myyden kaupaksi ja menihän se hyvään hintaan ja nopeaan :eek: no se auto joka piti ostaa liikkeestä, niin joku ehti ensin.. kun se oli 150 kilsan päässä niin ei ihan heti tästä päästy sitä ostamaan, puhelimessa oli kyllä sovittu kaupat melkein, mutta ei tarpeeks kun myivät sen alta |O murr murr..

Kaunis nimi dogtorin pikkutypyllä :flower: ja onnea kihlapäivänä!!
meillä tulee isännän kanssa kuun loppupuolella yhteistä taivalta täyteen KYMMENEN vuotta :heart: mä olin 15 kun tavattiin :D
 
Ihana nimi Dogtorin tytyllä. Onnea neidille ja tietty myös vanhemmille kihlapäivän johdosta! Niin se aika menee, meilläkin tulee kesällä 12 vuotta täyteen, 18 olin kun seurustelu alkoi.

Omaan napaan ei kummempaa, Noora ollut vähän nuhainen joten ei oo juuri tullut hyödynnettyä lauhempia ilmoja. Päiväkuiva voi sanoa olevan, kakat on viimeksi tulleet vaippaan reilu vuosi sitten! Siitä päästiin siis todella aikaisin. Viime yön jäljiltä oli ekan kerran yövaippakin kuiva, mutta en elättele kummempia ajatuksia siitä, todennäköisesti vaan on juonut huonommin kun on ollut nuhainen... Maha itsellä kasvaa ja alkaa jo "hankaloittaa elämää", nautin kyllä sinänsä raskaana olemisesta, mutta välillä tuntuu olevan jo vähän tiellä kun on kankea kuin rautakanki. Liikkeistä ja vihlonnasta päätellen on pikkuälynjättiläinen vielä saanut päähänsä kääntyä perätilaan |O toivottavasti kääntyilisi takaisinkin. Noora jäi pää alaspäin vasta rv37 ja nyt siis menossa rv32.

Ai niin ja huhuilenpahan täältäkin vielä, että jos jollain ylimääräisiä LiberoClubCodeja, niin vastaanotan mielellään vaikka yksärinä. Pari vielä puuttuisi jotta saisin vauvalle sen söötin "aappa -pussilakanasetin". Moinen siis löytyy Liberon vaippapaketin yläosasta sisäpuolelta.
 
Keiju07
Onnittelut Aadalle kauniista nimestä! :heart:

Meille rantautunut jokin flunssa, Mainin kanssa kohta enemmän ja vähemmän valvottu kaksi yötä... Ja saisi edes toinen aikuinen nukkua, mutta ei, kun Vienakin on alkanut yörallin (Vilma-Onnin termiä lainatakseni). Mikähän vaihe taas menossa. Kai se tutin luopumisesta alkoi. Siitä en aiemmin muistanut mainitakaan. Kuukausi takaperin neiti itse päätti päivunien jälkeen, että nyt viedään unitutit mammuttivauvoille (juuh, meillä fanitetaan Hevisauruksen Viimeinen Mammutti -laulua) ja niin ne lähti. Mammutit kirjoittivat kiitoskirjeen, jättivät ompun ja Muumilehden kiitokseksi ;) . Ekana iltana pyyteli tuttia takaisin, mutta sitten ei enää. Helppo vieroitus, kun lähti neidin omasta aloitteesta (tosin olimme asiasta puhuneet jo useamman kuukauden). Aika myöhäinen vieroitus, mutta tutti oli vain ja ainoastaan unituttina. Seli seli seli... :) Nyt sitten yöllä havahtuu pajon ja pomppii ja huutaa isää viereen tai vettä... ja uusimpana juttuna, että haluaa vaipan pois. Ja ei kuitenkaan ole yökuiva, vaikka päiväkuiva ja päiväunikuiva on ollut jo ennen kaksivuotissynttäreitä. Mutta kurjahan se on vaipassa nukkua, kun on jo tottunut olemaan ilman.

Nyt yksi varsin kipeä pieni neitokainen heräsi yskimään ja räkä valuen istuu tässä sylissäni. Iltatöiksi menee siis... tai pikemminkin yö, kun illalla menen katsomaan balettia. Jos raaskin jättää tämän pienen sairastajan. Nimim. tuttipullo tai mikään muukaan juottoväline ei edelleenkään kelpaa... huoh...

Omaa napaa :ashamed:
 
Toivotaan hitto että pyörittelin vaippapaketteja ja etin niitä koodeja.Ei mennyt jakoon mistä löytyy :ashamed: Googlettamalla löytyi ohjeet :LOL: Yhden koodin olin repinyt rikki :/ mutta kaksi ehjää löytyy. Yritän muistaa napsutella ne päivällä

Mainille paranemisia ja äidille jaksamisia :hug:
 
Krisulle onnea :flower:

Vieläkö kaikkien taaperot istuu turvaistuimessa vai onko jollekin käynyt jo ahtaaksi? Mie kärsimättömästi odotan kevättä, jotta päästäis toppavaatteista eroon. Pojalla vyöt ääriasennossa ja alkaa tekemään jo hiukan tiukkaa. En mie nyt vielä ihan haluis vyöistuimeen siirtyä. Eikös monessa ole rajana 3vuotta tai 18kg?
Ja kun tässä kohta ilmeisesti on pakko seuraavaa istuinta katsella, niin mihinkäs pitäisi kiinnittää huomiota, jotta olisi mahdollismman pitkäikäinen?

Meidän pikkumies otti viime viikolla kasvupyrähdyksen. Siirryttiiin käyttämään 56 koon vaatetta, mutta neljän päivän jälkeen oli pakko luovuttaa ja laittaa ne pois ja ottaa koko 60 esiin :eek: Siis ihan noinko voi jäädä yksi koko välistä... Mielenkiinnolla odotan ensi viikon osasto näyttöä, mittausta ja punnistusta. Tyttönen on vielä ihan pikkanen käyttää 56, toivottavasti vielä hetken. Kaikkia saatuja bodeja yms ei ole vielä ehditty edes pestä :snotty: Mie en ihan ymmärrä miksi ihmiset on antanut lahjaksi koon 56 takkeja yms. Niillä nyt kauheasti ei ole käyttöä (vaikka söpösiä ovatkin) |O No, kirpparille vien, kunhan ehdin...

Ja kiinteät meitin pikkairaiset aloittu myös eilen. Kun ikäänapsahti se 4kk. On se hurjaa syötää lapsia, jotka kuitenkin vastaavat noin kolmi viikkoista täysiaikaista vauvaa... Ja 5kk iässä pitäisi alkaa antamaan lihaa :whistle:
 
hipkukka meillä siirryttiin jo syksyllä vyöistuimeen,besafen izi up istuin on meillä..
lastentarvikkeen myyjän kanssa keskusteltiin asiasta ja ei tän kokoiselle enää turvaistuinta ole :/ simppa siis silloin oli 100cm ja 16kg,pituuden puolesta ei mahdu mihinkään ja melko harteikaskin tuo on..

krisulle paljon onnea!!!

meillä lapset kipeenä,simppa pahiten,tänään onkin lääkäri,aada onneks vasta vain rohisee ja hiukan yskii..
 

Yhteistyössä