Lokakuun 2007 taaperot, alkuvuosi 2010

Keffelille :hug: :hug:

Kiva, että tullut tekstiä =)

Meillä käytössä univaippa, puolitoista vuotiaana jätettiin päivävaippa pois. Oppi aivan ykskaks. Samoin kävi tutin kanssa, sekään ei ollut käytössä kuin yöllä ja kerran nakkasi tutin sängyn alle ja sinne jäi :LOL: Eli ihan äärettömän helpolla päästiin näiden asioiden kanssa...

Syöminen se takkuilee aina vaan, mutta näyttääpä tuo kasvavan pyhällä hengelläkin :LOL:

Susa Mukava oli kuulla kuulumisia =)

Minäkin olen koittanut tuolla toisaalla kirjoitella, mutta eipä se oo yhtään kivaa kun kaikki on ihan tuntemattomia :( Joten tänne mieluummin =)

Lähden tästä mustikkapiirakan syöntiin, pakko oli saada, kun facebookista luin jonkun tehneen =) Näitä ihania himoja...jos jotain on pakko saada, niin on pakko saada :LOL:

Mukavaa viikonloppua :wave:
 
Äitivaan: meilläkin kasvetaan pyhällä hengellä ;) Kalaruoka on sellaista mikä yleensä menee hyvin alas kaikissa muodoissa. Ja sitten sellainen sössö missä on jauhelihaa ja perunamuusia sekoitettuna. Vähän niin kuin perunasoselaatikko, mutta laiskan äitin versio siitä eli en käytä enää uunissa. Meidän Annikin on elänyt niukalla ruoalla viisi vuotiaaksi asti ja sen jälkeen alkoi syömään tosi hyvin. Nykyin tuntuu että neiti on jopa pyöreähkö, ainakin meikäläisen silmissä kun olen tottunut noihin kirppu versioihin. :D Teillä on kyllä sutjakkaasti mennyt tutista vieroitus ja kuivaksi opettelu. =)

Mulla vaivaa matkakuume B) Haluaisin kovasti lähteä Turkkiin pesueeni kanssa. Mutta hintaa tulee kyllä aikalailla matkalle kun haluaisin sellaisen tosi helpon loman. Eli että ois All inclusive ja sitten kaikki maailman härpäkkeet lapsille siinä hotelli alueella ettei ois pakko lähteä mihinkään siitä ympäristöstä, jos ei huvittaisi, ja silti lapsetkin viihtyisi hyvin. Ennen oisin vaan varannut sen enempiä miettimättä, mutta nykyisin musta on tullut ihme laskeskelija. Mietin kovasti mitä kaikkea saisin sillä rahalla jos en laittaisi rahoja matkaan :headwall: |O Tänä kesänä aion ottaa lomarahat vapaina, olen saanut jo suullisen lupauksen työnantajalta, joten lomaviikkojakin olisi ihan ruhtinaallisesti jäljellä. Talviloman aion kuitenkin pitää pääsiäisen jälkeen, mutta kesällä sitten otan ylimääräisiä viikkoja.

Onko kenelläkään hyviä vinkkejä miten saan steariinin pois vaatteista? Minä onneton nostin tuollaisen lasimaljan kattokyntteliköstä ja siinä olikin nesteeksi muuttunut votiivi joka loiskahti mun ihan uudelle juoksupaidalle. |O Eikä ole mikään pikku tahra vaan ihan kunnon steariini läiskät :(
 
Hihhuli hei, puuh mikä päivä :headwall: Mutta ihanaa kuitenkin kun oli lämmin ilma ulkona :p sitä jotenkin erilailla nauttikin ulkoilusta :p

Aamupäivällä Iina tunki sormet niin syvälle kurkkuun että oksennusrefleksti tuli ja koko vatsalaukun sisältö tyhjeni keittiön lattialle ja mun päälle :x
Päivällisellä Juho ei malttanut pureskella ruokaansa kunnolla ja porkkanan pala jäi kurkkuun ja oksennusrefleksi jälleen, oli sitten keittiön lattia maidossa, kanassa, riisissä ja kasviksissa jotka oli kerran käyny Juhon vatsalaukussa :x
Vielä kun Juholla jäi tänään päikkärit välistä kun ei malttanut nukkua vaikka oli tooooosi väsy jo aamusta. Odotti niin kovasti pääsyä kaverin syntymäpäiville. Vauhtia ja huutoa on tähänpäivään piisannut. Lopuks sälli heitti vielä hirvittävät lipat olohuoneessa ja suoraan selälleen ja nuppi tärähti lattiaan. Onneks näyttää siltä että tärähdykseltä vältyttiin, mutta täytyy seurailla vielä.

Kiva kun naiset ootte vähän aktivoituneet :heart: kirjottelemaan siis :D

Juu eikä se meikeläisenkään mies oo aina niin :heart: meillä myös käydään kovaa vääntöä välillä ajankäytöstä. Miehellä kun tuntuu olevan oikeus mennä miten herra itse haluaa. No olkaa jo oppia tavoille :whistle: ;)

Meillä tuota tyhmää viljellään jonkinverran, ja pakko kyllä myöntää että minulta sen varmaan oppinut :ashamed: joskus tulee manattua koiralle sällin kuullen :ashamed: ja nimiteltyä koiraa tyhmäksi. No onhan se vähän tyhmä :whistle:


Juho on sensijaan melkonen pälpätin itsekkin ja välillä on kyllä naurussa pitelemistä :kieh:
Jätkä viljelee jumalaa vähän joka väliin :eek: Mies vei kattomaan rallia tuohon lähelle ja siellä oli koko ajan huutanut kovaan ääneen "jumala sentään mikä vauhti"

Yhtenä iltana mies tuli töistä ja Juho seuras miehen kotiinsaapumista ikkunasta. Juho totesi "kato, Jumala tuli pösöstä" (miehen auto siis peugeot)

Ja välillä tuo puhuu papista :eek: Kerrankin pappi muka soitti kun leikki lelupuhelimellaan. Ja tänään kaverinsa synttäreillä yksi täti muistutti hänen mielestä pappia :eek:

Ja me ei kyllä olla mitenkään uskonnollisia, kirkkoon kuulutaan mutta se melkein onkin siinä. Liekkö Iinan ristiäisistä jääny tuommosia mieleen...
Iina


Juhosta onkin nykyään hankalampaa ottaa kuvia, jos ei tunge jotain leluaan kuvattavaksi, niin joko karkaa kuvasta tai pitää hillittömiä irvistyksiä :kieh:

Tässäkin mulkoilee ihan omiaan..
 
Apua! Voisko joku rauhoitella tätä bridezillaa. Nyt kun teema ruskea valkoinen (+vihr.) on valittu niin mua alkaa viehättää asfaltin harmaa-keltainen tai unikonpunainen-kerma-musta yhdistelmät Hel.. netti. Liikaa virikkeitä ja kauniita kuvia :/ Isäntä ottaa eron ennen kuin ehditään naimisiin :whistle:
 
Keffeli :hug: :hug: Tiedän kuinka kurjalta tuntuu!

Meillä todettiin eilen illalla, että onpa ihana tuo formuloiden uusi mainos :(
Kovalainen huutaa siinä lopussa ***kele! No niinpä meilläkin mainoksen lopuksi huudettiin kovaan ääneen sitten :kieh: :kieh:
Oli muuten pikkasen naurussa pitelemistä, kun tuli niin tunteella :saint:
Muuten meillä ei noita sanoja viljellä, mutta joskushan ne alkaa muutenkin...

Eemelin kuullen ei voi sanoa enää yhtään mitään, että tehdään jotain. Samantien on äijä jo puuhissa. Tiskikoneen täyttö on ehdoton suosikki ja kahvin keitto. Pyykinpesuakin varmasti jo harrastaisi, mutta onneksi on päältä täytettävä. Kuivausrummun laittaa jo ihan kivasti päälle, joten pitää aina olla vahtimassa aina siinä vieressä.

Muuten omaan napaan.... Antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa... Torstaista lähtien on ollut ihan järkky selkä-juttu. Ei oikein satu, mutta ei se hyväkään ole... Ei oikein osaa selittää. Pe-la välisestä yöstä lähtien ollut epäsäännöllisen säännöllisiä supistuksia... Erittäin kipeitä joka kerta, mutta ei mitään tarpeeksi säännöllistä, että olisi sellainen olo, että pitäisi lähteä jo... Tämä on erittäin raivostuttavaa... Toivottavasti jotain nyt tapahtuisi joko tänään tai huomenna, ei tätä jaksa muuten....
 
huh huijakkaan kun väsyttää |O ollaan sitten Pessin kanssa vietetty kaks yötä Taysin lastenpolilla... Torstaina alko yskimään ja sit pe olikin jo hengitys aika pihinää. Käytiin eka terkkarissa hengittelemässä ventolinea, sielä oli happisaturaatio 86 ja pulssi 150 kun mentiin. Taysiin saatiin lähete kun ei oikein auennut hengitys.Sielä sit vietettiin ensin pe-la yö ventolinea hengitellen, pulssi tuolla reppanalla oli huimat 179. La haettiin apteekista kotiin ventolinea ja ihan hyvin päivä pärjättiin, lukuunottamatta 39.3 kuumetta. No illalla olikin sit jo 39.7 kuumetta ja hengitys alko oleen taas hiukan hankalaa vaikka annettiin lääkärin ohjeitten mukaan tiuhemmalla välillä ventolinea. Ei muuta kun illalla sit takas Taysiin. Sielä saatiin kuume laskemaan ja hengitys hyväksi. Nyt tuo taas vähän puuskuttaa, meni just päikkäreille... |O saapi nähdä mitä ilta tuo tullessaa... Kaikki verikokeet oli ok, et en tiä mistä tuo nyt sit johtuu. Hiukan hirvittää nuo sykkeet kun sydän hakkaa tuhatta ja sataa.. :eek:

Että näin oma napainen teksti tänään... alkaa oleen hiukan liikaa äksöniä tälle viikolle, loppuis jo...
 
Keffeli :hug: :hug: jaksuja!

LillaStina Toivottavasti pääsisit jo "piinasta"... Itse en jotenkin osaa ollenkaan kuvitella että tämä täältä ilman kirurgin veistä tulisi. Olisin varmaan ihan "h-moilasena" jos ainutkaan supistus tänne tiensä luonnollisesti löytäis...
 
täälä edelleen Pessillä hengitys hieman hankalaa... 13.10 on lääkäri aika Pihlajalinnaan, jos sais vähän selkoa tilanteeseen :/ kuumetta ei oo juurikaan, 37.3 oli äsken.Mutta hyvinpä tuo näyttää nukahtelevan. Aamulla oli 30min-tunnin hereillä ja nukahti olkkarin lattialle, nyt oli täs jonku 1,5tuntia hereillä ja nukahti mun syliin istuvilteen. Mikä ei todellakaan oo Pessille normaalia... :eek:
 
Keffelille ja pikku pessille jaksuja.Kuulostaa kyllä hurjalta.Toivottavasti lääkärissä saatte enemmän asiaan selvyyttä...eihän tommonen normaalilta kuulosta!Tuuhan kertomaan sitten kun ehdit.Paranemisia Pessille :heart:

Pupulla ihania kuvia.Ja mahtavat naurut sain Juhon jutuista :LOL:

susa arvaa onko miulakin vaihtunu monta kertaa mielessä värit...mutta nyt oon jo tehny kutsukortit niin eipähän tartte vaihtaa väriä.Miuta ois kiinnostanu semmonen hopee/jään väri..mut ehkä se sopii paremmin talvihäihin?

katjanna joo en oo raskaana en :LOL: Anni syntyi juhannusaattona ja nyt siis 8kk vanha.Oon mie käyny juoksee vielä.Ens kesänä yritän juosta mein mökille (30km).Pakkasilla en oo juossu paitsi kerran mut ei ollu miun juttu,nyt meinasin tänään lähteä kun on ollu vko välissä kun sairastin.Miula on ruvennu polvi reistailee.En tiiä pitäskö salilla sitten nostaa painoja enempi vai jatkaa kevyillä painoilla...et sais polven/jalat parempaan juoksukuntoon.Kuinka monta kertaa vkossa käyt juoksee?


Miun pitäs oikeesti ottaa ihteeni niskasta kii ja kuntoilla tota vatsaröllykkää pienemmäksi hääpukua varten.ideoita????Joka päivä vatsalihaksia?Vai? Pitää kai se makeen syönti lopettaa...kun vaan pystyis :ashamed:
 
|O Voiko mikään olla ihanampaa kuin räntäsateessa ja loskassa työntää kaksostenvaunuja ja vetää pulkkaa. Plus vielä sinnetänne sinkoileva hyperaktiivinen koira toisessa kädessä. Ihanuuden tietysti kruunaa väsykiukkua huutava taapero ja nälkää huutavat vauvat :kieh: Pakko oli taapero kantaa loppumatka kainalossa, kun ei tuo olisi halunnut kuin huutaa ojassa.

Jos nyt menis vihdoin itsellekin tekemään ruokaa...
 
Päänsäryssä täällä ja äkkiä jo nukkumaan, jos sais tän väsymyksen välillä pois. Huh, Hipkukka, ei kuulostanut sun hetki kovin kadehdittavalta :whistle: , mutta helppo oli tilanne kuvitella ja sun mieliala |O . On sulla varmasti kaiken hyvän keskellä melkoisia hetkiäkin välillä, onneksi ne yleensä kai kuitenkin on hetkiä, menevät sitten taas nopsaan ohikin, toivon niin :saint: .

Mitäs Keffelin Pessi? Täällä päin on ainakin ollut kovasti kurkunpääntulehdusta, toisilla pahana, toisilla lievempänä. Voisko sitä olla? Oli mitä hyvänsä, toivottavasti menee pian ohi!!

YO reissu tännepäin kuulostaa hianolta :D ! Ootteko siis koko viikon? Mulla tais olla aika iltapainotteista ensi viikko, mutta jos koko viikon ootte, niin vois katsoa saisko jotain sopiin... Entäs Keffeli? Olisko muita? :attn:
 
Täytyy tuohon eiliseen lisätä, että eipä ole koskaan ennen puhelinmyyjä itse päättänyt puhelua :eek: :LOL: Oltiin jo hetki oltu kotona, mutta eihän nälkäiset ja kiukkuiset lapset heti asetu, vaikka ruokaakin olisivat jo saaneet. Puhelinmyyjä soitti, kun jätkä mankui jaloissa, poika kiukutteli lattialla sitteriin joutumista ja sylissä tyttö suuttui kun maitopullo vaihtui kännykkään. Myyjä kysyi olenko kiinnostunut heidän tarjouksestaan, vastasin 'en' johon myyjä, että ei hän sitten ala minua sen enempää taivuttelemaan :LOL: Taisi jotenkin aistia, ettei ihan parhaimmalla hetkellä soittanut...

Noloa myöntää, mutta en ihan varmaksi muista :ashamed: Olikos se Vip1 jolta sain tuon kevyttoppiksen. Täytyy vielä kerran kiittää :) Nyt kun vihdoin säät lauhtui ja mekin ulkoilemaan päästään, niin on ollut käytössä. Ekalla kerralla erehdyin pukemaan vauvoille alle kaksi kerrosta vaatetta. Virhe! Vartin ulkoilun jälkeen molemmat kitisivät hikipäisinä. Nyt osaan jo laittaa hillitymmin lapsille päälle :D Pojalle on hyvän kokoinen lahkeen- ja hihansuut taitettuna. Tytölle mitä erinomaisiin makuupussi, kun taittaa hihat selän alle... Tälle lämpövyöhykkeelle toppapuku olisi kyllä liikaa.

Aamulla käytiin kaksosten kanssa neuvolassa ikää 5kk (korjattu ikä 1kk3vko) poika 4815g ja 55,7cm tyttö oli 3950g ja 52,9cm (eikö tuota nyt olisi voinut pyöristää 53cm?). Nyt kuulostaa siltä kuin tyttönen heräilisi, joten täytyy mennä soseen lämmitykseen. Tänään maistellaan ekaa kertaa lihasosetta :p
 
Täälä kipeitä lapsia hoidellaan.*haukotus* sentään. Ei paljoa korkea kuume auta yöllä lapsia nukuttavasti.Valvovat molemmat viime yön.Tänää käin silti Annin kanssa neuvolalääkärissä.Neukkari ois pistäny lastenpolille kun painoa ja pituutta ei tule,ihottumaa on,kakkaa kerran viikossa...venäläinen lääkäri oli (jota en voi sietää) sanoi ettei laita lähetettä et ihan pirteän näkönen on lapsi ja ehotti alottamaan lihat ruokavaliossa (jotka alotettiin 5kk),ihottumia ei edes vilkassu vaan sanoi "käytä sortseja lapsella kotona" :LOL: (ilmeisesti epäili et puhun jostain hikinäppylästä.Paino Annilla siis 7290/67 ja ikää 8 1/2 kk.En nyt ite ole vielä kauhean huolissaan kun syö kuitenkin ihan hyvin ruokaa!Hää on vaan kirppu :heart:

hipkukkahyvä että puku tuli tarpeeseen =) Hyvän kokoset lapsukaiset siellä =) Ootko kertonu ollenkaan kaksosten nimiä?Miula on menny ohi...tai sitten et oo kertonut?

Mites pessi voi?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vip1:
Ootko kertonu ollenkaan kaksosten nimiä?Miula on menny ohi...tai sitten et oo kertonut?
En ole kertonut. Siksi sitä foorumia kaipailinkin, siellä olisin voinut paljastaa. Kuten jätkänkin nimen aikoinaan. Pitäsköhän vanha kerho ottaa taas käyttöön yksityisemmille asioile?
 
Mulla on tuolla facebookin puolella nyt tällä hetkellä maaliskuussa synnyttäville oma kerho. Se on salainen, joten ulkopuoliset eivät näe siitä kuin nimen...
Sitä voisi tietty miettiä meillekin. Sinne kun ei oikeasti pääse ilman ylläpitäjän hyväksymistä, eikä siitä niitä kirjoituksia näe kukaan muu...
 
Pessi vietti viime yön Taysissa... eipä lähtenyt kortisonilla eikä edelleenkään ventolinella aukeamaan. Nyt ollaan kuitenkin kotona, aamun lääkärin kierrolla kuulosti ihan hyvältä. Pessi vaan ei tosiaan oo perjantain jälkeen syönyt eikä kakannut ollenkaan :/ tänään vähän jotain rääppinyt mutta huonosti. Sairaalassa Pessi oli ihan energiaa täynnä, kotiin kun päästiin niin itki jostai klo.15 eteenpäin kunnes nukahti tossa klo.17 aikaan. Että eipä tuo ihan kunnossa ole vieläkään. Yks kortisoni annos vielä huomena pitäs antaa ja ventolinea 4vrk tiheemmin ja sit tarvittaessa. Saapi nähdä, kuinka tästä lähtee toipuminen. Kohta ollaan sen takia sairaalassa kun ei tuo syö mitään... painokin jo tippunu, eikä tod.olis paljon varaa tiputella tuolla kirpulla.
Nyt lepäämään, alkaa oleen vähän liikaa actionia mun voimille...
 
keffeli meillä simppa oli kuukauden syömättä kun sairasti rs-virusta joka meidän aadallakin oli,ja aadahan joutui osastolla 3 vrk viruksen takia..onko teillä otettu keuhkokuvia tai lima näytteitä tmv.?kumma jos ei ala syy selvitä..jaksuja :hug:
 
ei otettu keuhkokuvia, lima näyte otettiin vaan semmosen uuden viruksen testausta varten.

Astma diagnoosia ne "lupaili" seuraavaks ja allergiat toki täytyy testata kun Pessi on nyt paljon ollut koirien kanssa tekemisissä kun tiuhaan tuola anoppilassa vieraillaan missä on koiria.
 
Alkuperäinen kirjoittaja LillaStina:
Mulla on tuolla facebookin puolella nyt tällä hetkellä maaliskuussa synnyttäville oma kerho. Se on salainen, joten ulkopuoliset eivät näe siitä kuin nimen...
Sitä voisi tietty miettiä meillekin. Sinne kun ei oikeasti pääse ilman ylläpitäjän hyväksymistä, eikä siitä niitä kirjoituksia näe kukaan muu...
Mä kanssa syyskuisten kerhossa. Tuo vois olla kyllä meillekkin kiva. Ja sinnehän tosiaan viellä pääsee ilman että on kenenkään kaverikaan, kun sähköpostiosoitteella kutsutaan :)
Olikos ideaa?
 
Pessille kovasti voimia ja paranemista! Kuulin just, että kaverin kaverin vauva on Taysissä rs-viruksen takia, hengittäminen vaikeeta jne...

Lillastiinan vauvaa odotellaan :) . Ja Toivotaan taitaa kans alkaa oleen vuorossa :heart:

Kyllä oli taas ihanaa olla illalla lenkillä, hyvät musat korvissa ja sitten saunaan. Pitää saada taas ainakin lähes jokapäiväiseen ohjelmistoon, kovat pakkaset ym. vei monta päivää... Huomenna kohti Pohjanmaan lakeuksia :)
 
Sehän on vastaus kaikille. Sieltä ei kerhoa ainakaan poisteta, jos sitä ei päivitetä tarpeeksi tms... Ylläpitäjiksi voi vaikka laittaa kaikki meikäläiset, niin sehän helpottaa hyväksymisiä ja muita toimintoja.
Ainoa, että vaatii fb:hen rekisteröitymisen, jos joku ei sitä ole jo tehnyt. Mutta oman profiilinkinhan saa sitten kuitenkin salaiseksi, jos sen haluaa tehdä...
 
Iltaa välillä täältäkin suunnasta :wave:
keffelille jaksuja!

vip mikäs tein lapsissa on? ja tuosta maharöllykän pieneks saamisesta..oon oikeesti jo harkinnu rasvaimua..hintojakin ottanu selville |O ei tunnu lähtevän millään..enkä tiiä auttaako imukaan vaiko ihan vatsanahan kiristys :/

sit vähän omaa napaa..Meillä on nyt jääny vaipat ihan kokonaan pois! useemman viikon pidin yöllä vaippaa mut aamusin oli aina kuiva..nytte rohkenin laittaa ilman vaippaa ja 2 yötä jo menny hyvin! varmaan vahinkoja tulee sattumaa mut lupaavalta näyttää =)

Ruuat maistuu hyvin ja allergiat ei oo hävinneet mihinkään :( siinäpä mein kuulumisia lyhytkäisesti.

Ite innostuin ompelemisesta..kuten on saanu tuolla fb:ssä huomata B) nyt oottelen saapuvaksi tällä viikolla uutta kangaslastia.. en mitään kauheen hankalia ompele..jotain pientä ajankuluksi :)
 

Yhteistyössä