Lokakuun 2007 taaperot, loka/marraskuussa/joulukuussa

Eeli kiittää ja lähettää myös onnittelut täältä juhlahumusta Viulle ja Eemelille. Iskä tuolla yrittää saada päivänsankaria päikkäreille ennen seuraavien vieraiden tuloa. Oma lahja ajateltiin laittaa keskelle olohuonetta odottamaan, että herää unilta. Ostettiin sellainen akkukäyttöinen mopo Biltemasta. Kiva nähdä Eelin ilme kun löytää paketin.

 
hyvä että viun näppylät selvis,meilläkin suun ympärillä ja kintuissa,oikeastaan reisissä oli kaikista eniten niitä enterorokon näppylöitä,ja kuume pompsahti 39.9.
mutta onneksi ei suussa ollut yhtään.

hilma-inkerille myöhästyneet 1v synttäri onnittelut,ja kaikille muille sankareille myös hurjasti onnee.

miulla pannuleipä uunissa,taas sellanen olotila että vois vaikka hevosen syödä :eek:

mutta joo,kohta se palaa sinne,joten taijan mennä pelastamaan sen uunista.

muuten neiti karju purkkaa tossa ½h,kyllä on sisukas emäntä,ei tosin sitä saanut kun oli jo monta syöny. :eek:
 
Keiju07
Nyt vain nopea merkkaus, on kovin puhti pois. Vähän liikaa hommia ja vähän liian paljon herätyksiä öisin. Mut tätähän tämä on... Enemmän olisin varmaan poikki, jos yksin pyörittäisin kahden lapsen showta. Nythän pääsen sentään koneen ääreen lepäileen... ;)

Meillä 2-vuotiset vasta kuun lopulla, joten tosi kiva kuulla teidän lahjatoiveita ja saamisia. Meillä toivomuslistalla ollut nukkejutut. Harmillisen harva kuitenkaan kysyy, mitä voisi tuoda. Mulla on monta pientä, halpaa juttua mielessä, mutta kun eivät kysy. Vaatteita en haluaisi yhtään lisää tähän huusholliin.

Onnittelut kaikille jo merkkipäivää viettäneille! Onnittelut myös uuteen kotiin Toivotaan! Se on ihanaa se suunnittelu ja ihanaa päästä siis valmiiseen torppaan. Kukas alkoikaan rakentamaan? Miksen nyt muista? Onnitteluja ja jaksamista siihenkin prokkikseen! Kyllä lopussa sitten palkitaan.

Mukavaa, että moni ei niin ahkerasti kirjoitteleva on käynyt moikkaamassa! Ja Topsylla selvästi työkiireet helpottaneet.

Tuutille piti kommentoida jo tuossa jokin päivä sitten, että ei mun silmään Kiian otsis tuossa yhdessä kuvassa niin lyhkäseltä näyttänyt. Pikemminkin oli aika pirtsakka!

Mut nyt seisoo aatokset päässä ja silmät painaa kiinni, joten lähen vähän lepäileen. Nukkumaan tuskin pääsen, kun pienempi on alkanut vetästä tällaset iltapäikyt kasista ysiin ja sitten valvoskelee yhteentoista. Lähes mahdotonta saada jatkamaan unia tuo väli...
 
Pikaisesti tulin vain koneella pyörähtämään ja sitten nukku-matti jo kutsuukin..

Kiitoksia synttärilahja vinkeistä..lisääkin saa laitella :D
Huomenna lähden hiukan kaupoille pyörimään ja etsiskelemään tuolla neitokaiselle jotain kivaa.

Niinukan purkka jutusta tuli mieleen,että jokos näille purkkaa uskaltaa antaa? :eek:
kun ei ole tullut mieleenkään :ashamed:

Isänpäivälahjakin on jo pyörinyt mielessä...mitäs näitten taaperoitten kanssa vois tehdä isille ja vaikka papallekkin? Joko joku on jotain suunnitellut?

ja vielä onnittelut tämän päivän sankareille :flower: :heart:
 
Terkkuja sairastuvalta ,

tosin aika virkku tyttö , käytiin linja-autoilemassa kaupungissakin ... Kuumettahan oli vaam silloin lauantaina, näppyjä on vielä kovatsi käsissä ja suun ympärilläkin.
Pikkuisen onneksi menee kiinteääkin alas, eilen makaroonilaatikkoa ja kaupungissa hampurilaista ja pehmistä... oon nyt ollut että syököön mitä vaan. kunhan syö.
Omituisesti sitä osaa olla onnellinen tuostakin , kun ensin on nestellä melki kokonaan.

Keiju - onneksi meillä kyseltiin lahjatoiveita - mun ielestä voisit kyllä vihjata tai sanoa aika suoraankin jos oikeasti ovat noin tonttuja , etteivät kysy ! Ainahan sitä voi hyvinkin kohtuullisia toiveita (hinnaltaan) antaa, ettei ole mitään ylitsepääsemätöntä.
Viu sai Reimatecin hanskat, palapelin, satukirjan , Scarryn Ilmailukirjan, Reiman lakin ja kaulurin, levyn, muumilusikoita, tyynyliinan - itsekin laitoin vain Duplon punaisen lentsikan. kun on aikamoista synttäriä ollut joka viikko :)
(No, ehkä tuon Fatboyn voi aatella syndelahjaksi - tai kaiken kuukauden sisään ostetun ?)
Ja sen mun äiti eli mummo laittoi talvikenkärahat , 70e...
Meillähän on vielä varjosynttäreitä , ainakin 5 poppoota ei tullut, kun oli tuo enterorokko meillä...

Krisulle - meilläkin syö Viu 'purkkuripastillia' - ihan hyvin .. aina ruoan jälkeen pitää olla ksylipurkka, tabletit ei enää käy. Ja oiskohan alussa 2 nielaissut - nyt ihan 100% :sti kiltisti palauttaa äidille, kun pureskelu loppuu. Enää en pitkään aikaa ole muuta saanutkana menemään...
Ja tää alkoi vahingossa - kun ostin epähuomiossa purkkaa tablettien sijaan ...

 
Kiva kuva 2v Eelistä kakkuineen :) :p

Jotain taudeista on vissiin vuosien varrella oppinut, kun YO ekoista kuvauksista aattelin, että ehdottomasti olisin enteron kannalla. Kunnes sitten luin että märkärupea ollut liikkeellä ja aattelin, et kai se sit sitä olis. Vaan osui oikeaan siis kumminkin. Meidän tutuilla, aikuisilla siis, oli tässä muutama viikko sitten karseet enterot ja siellä paikkakunnalla sitä oli paljonkin ilmeisesti liikkeellä :eek: . Miehenkin naama oli ihan hirvee :x . Jotenkin muistelisin, että entero vois liittyä joltain osaltaan myös syksyyn, että herkemmin syksy aikaan, tiedä sitten.

Krisu, älä edes muistuta isänpäivästä |O . Ei ole ajatusta ja missä intokaan alkaa mitään erityisempää väkäämään :ashamed: :ashamed: . En tiedä miten oon ihan jo leipiintynyt pelkkiin korttienkin tekemisiin, niitä kun aina useampia on. Töissä meinataan tehdä lasten kanssa sellaset taulut, että lapsen kädenjäljillä maalataan kaari ja toinen kerros eri värillä, ikään kuin sateenkaari siis. Sitten toiselle juurelle tehdään aarrearkku, jonka lapset saa liimata ja aarrearkkun sisään/siihen päälle näkyviin laitetaan kuva lapsesta. Minusta aika kaunis ajatus, sateenkaaren päässähän on aina kultaa :heart: . Voishan siellä olla myös isästä ja lapsesta kuva.

Meillä syödään vielä pääasiassa ksylitolipastilleja, mutta purkkaakin annan aina joskus, kun tuo sitä aina kinuaa. Nyt jo välillä hienosti heittää roskiin, mutta kyllä herkästi valahtaa kurkusta alas. Kerran ehti purkkakipolle niin, että oli kyllä niellyt aikasten monta purkkaa :kieh: :kieh:

Jaha, tuli pitkä puhelu tässä kirjotusten lomassa, joten ei nyt pidemmin, pitää päästä toviksi taas soffalle :D

Niin ja Hilma-Inkerille mielettömän lämpimän suloiset myöhästyneet 1v onnittelut!!! Kyllä sitäkin uutista aikanaan odotettiin ja niin on jo aika kulunut! Olisi kiva saada kuvaakin neidistä :heart:

Dublothan on kans kivoja lahjoja näitten ikäisillä jo ja menee kyllä jonkun aikaa. Meillä vieläkin tuo ekaluokkalainenkin leikkii dubloilla innolla, kun sille päälle sattuu. Meillä on niitä kaikkia nukkekoti, kauppa, sairaala ym juttuja, joilla saa siis rakentelun lisäksi tietynlaiset koti/nukkekoti jne leikit.
 
Heipsis taas pitkästä aikaa!


Heti alkuun onnea kaikille 2 vuotiaille :heart:


Meillä synttäreihin aikaa vielä 2,5viikkoa. Huih, enää :eek: Mihin tää aika on kadonnu...

Täällä uhmaillaan täysillä, mikään ei ole hyvin, kun herra niin päättää.... :headwall:

Käytiin tossa syyskuussa silmän hermovian takia neurologilla ja aivojen mri kuvassa. Kaikki on hyvin, tuli kirjevastaus tänään. Helpottavaa kuulla. Vaikka on koko ajan uskonutkin, et kaikki on hyvin, niin väkisinkin pieni pelko ollut päässä...


Meillä on vihdoin jäänyt yömaito pois. MRI kuvausta edeltäneenä yönä ei saanut syödä/juoda kun nukutettiin, niin siitä lähtien ollaan ilman yömaitoa oltu. Yllättävän hyvin on mennyt :)


Jepsis, eipä tässä tähän hätään muuta.. Palailen =)
 
Ihania kuvia päivänsankareista :heart:
Kaikki on kyllä saanut mukavia ja tarpeellisia lahjoja. Isänpäivä kun nostettiin esille, niin eihän tässä kauaa olisi jouluunkaan...
Onneksi olen joulukuvioita ennakkoon jo suunnitellut, toteutus vaan on kesken. Jostain kun löytäisi tekijän iisolle nukkekodille. Nuo kolme nuorinta olisi siitä haltioissaan. Kaksi vanhinta + me vanhemmat hankimme yhteiseksi lahjaksi Wiin kaikkine härpäkkeineen. Kummit ja mummot ym muut sukulaiset saavat sitten keskittyä vaatepuoleen.

Ja vaatteista pääsenkin sitten aiheeseen talvi |O
Eilen just shoppailin kaikille tytöille kengät ja köyhdyin 350e. Lisäksi ostin kolmoselle talvipuvun 110e. Onneksi ostin tosiaan viime kevään alesta Pepille ja Sannille puvut. Nyt pitäisi vielä nuo teinit vaatettaa. Johonkin kirpparille olisi erittäinkin mukavaa päästä, josko tuolle vanhimmalle löytyisi kampetta. sen verran on tyttö kasvanut, että menee vaatekaapin sisältö uusiks. Ja just nyt, kun täsä kuussa ei tule palkkatuloja lainkaan. Ensi kuussa onkin sitten sitäkin puolta luvassa. Sanoin itseni eilen irti Staffpointilta ja menen huomenna allekirjoittamaan sopimuksen Peeässään. Tosin teen töitä vaan duunipankin kautta, mutta töitä on kuulema enemmän kun ehtii tehdä. Joten niin se vaan tuokin kuvio lutviutui :D

Jospa tästä lähtis taasen pyykkihommiin. Viime vkonloppu meni reissussa ja pyykkivuori on sen mukainen. Ensi vkonloppu menee taas reissussa ja huomenna pakkaan kasseittain tavaraa. Seuraavaan reissuun saa mun puolesta pakata vaikka naapuri, mulle riittää |O
 
kun molemmat lapset nukkuu niin mä kaivoin esiin namipussin ja tulin palstalle B)

onnea kaksivuotiaille!

Me on aateltu synttärilahjaks ite ostaa Juholle muovailuvahaa, radio-ohjattava auto tuolla jo oottaakin, jos vielä jonkun kirjan ja pikkuauton siihen päälle laittas.
Sukulaisilta onkin sitten tasasesti toivottu pikkuautoja, vaatteita tai rahaa kenkiin ja toppavaatteisiin.

Mä en taida tänä vuonna juuri ottaa kantaa isänpäivään, kahtena edellisenä vuonna on kortitettu, kakutettu jne, juhon kanssa, vaan kun on äitienpäivä niin ite saan itteni kahvittaa jne, joten jääköön mies tälläkertaa ilman, sen verran katkera olen :whistle:

Joululahjaks vois sitten jotain potkukelkkaa aatella, suksia ei meille kyllä vielä kannata.

Onnea myöskin uusiin koteihin! ja vipille tsemppiä hää ja rakennus härdelliin!
Me täällä ikuisessa remonttihelvetissä..kenen idea aikanan olikin jättää se tontti ja talopaketti ostamatta ja ostaa vanha talo.. :x

meillä onkin tässä vähän järkättävää.. juhon synttärit 18.10 ja ristiäises 1.11.. eka meinasin että molemmat samassa, mutta pidetäänkin nyt sitten erikseen.

toivottavasti ei ole hirveesti kirjotusvirheitä kun piti ottaa tyllerö välillä syömään.
 
lahjoista..simppa saa kummi sedältään uuden oikein mönkijän,jaiks :| ite oli halunnu sen väkisin ostaa,onneks siinä on sellanen rajoitin että saa tyyliin 1metri 1minuutissa kulkemaan..
toinen kummitus tuo brion junaradan ja muille olen sanonut että muumi ja rölli juttuja voi tuoda,poitsu on nyt niihin hurahtanut..
me ostettiin työkalupakki,tosin sai sen jo käyttöönkin kun muutettiin tähän uuteen kotiin..kiinnosti liian paljon isin porat ja muut vehkeet :D
huomenna pitäs isomummoo lähtee moikkaa sairaalaan,on aika huonossa kunnossa,haimasyöpä havaittiin..pojan kans piirrettiin parane pian piirrustus ja sen vien sinne..mummon kanssa tapana oli,kun ite olin pieni,et jos joku tuttava oli sairaalassa niin tehtiin parane pian kortti,ja kummasti sen jälkeen kaikki pääsivät pian kotiin..
masussa voidaan hyvin,tässä aletaan pian hankintojakin tekemään kun mitään ei oo vielä hommattu..vaunuja on nyt kateltu,ensin halusin emmaljungat mutta mitä me niin kalliilla vaunuilla kun tää jää viimeiseks?päädyttiin nyt sit tutkii oran jovi aireja,taigaa ja oivaa..ei vielä tietoo mitkä noista,pitää ensin liikkeessä tutkia..
kauhiata,se ois niinku viimeset 10 viikkoo enää laskettuunaikaan,huijui..

synttäreille tarjottaviks aion tehdä 2 muotoisen täytekakun,suklaajuustokakun,ja jotain pikku pizzoja..sit varmaan perinteiset keksit,pullat ja sipsit/karkit..
 
Toivottavasti Tytteli pidät kuvat vielä hetken, en saanut niitä aukeemaan isommiksi, joku taitaa nyt jumittaa. Kokeilisin uudestaan huomenna :)

Milekolle onnea uudesta työstä! Vaan mikä on peeässä? On se tosiaan jotain syytä tienata, kyllä nuo lasten ulkovaatteet/kengät on niin piiiirun kalliita! Varsinkin vielä, kun on monta kenelle pakko ostaa |O . Hirveitä summia, ei voi muuta sanoa!

Mukava kuulla Mirkustakin ja että siellä kaikki hyvin :)

On se vaan niin jännä aatella, että te jotkut siellä elätte ihan vauva-arkeakin :) . Että ottaa tähän nyt joku välillä syömään kuten tuossa Pupu totesi jne. Jotenkin se aika on jo niin kaukana...

Ja ajatella, että Dogtorilla enää 10 viikkoa jäljellä... Niin se aika hurisee, todetaan nyt taas. Mutta mutta, mites niin Dogtor tämä olisi viimeinen???? Jotenkin vaan tuntuu, etten taida uskoa ;)

Eipä muuta tältä iltaa, hetkeks sohvalle ja nukkuun, aikasten väsy olo tämän päivän päälle |O
 
Rontti
PeeÄssään kuuluu meidän alueen s-ryhmän kaupat. Ja duunipankista kysellään sitten lisätyövoimaa. Eli lähinnä minä teen sitten töitä Prismalla, mutta mahdollisesti myös s-marketeissa ja saleissa. Mihin nyt sitten tarviivatkii. Tällä hetkellä kutsuja tulee jopa toistakymmentä päivässä ja varmasti joulua kohti kiihtyy =)
 
Rontti ja muut: kyllä vielä pidän ne hetkisen :)

Meillä Hilma-Inkeri sai ekaa kertaa toppiksen päälle tänään, sen verran oli nyt vinkkaa ja kylmä :) Eemil touhuili ihan vielä välikausi puvulla ja alla villapuku ja oli just soppeli!
 
Pikalukuna teitin viimeiset kuulumiset reilun viikon ajalta ja pikailmoituksena meitin kuulumiset:

Pienet päättivät yllättäen syntyä 2.10 rv25+3
Poika syntyi ensin painaen 865g ja sisko painoi 627g. Nuo painot eivät kuitenkaan ole tarkkoja, koska heidät on punnittu hyvin nopeasti ennen keskoskaappeihin laittoa. Varsinkin tytön epäillään painaneen enemmän. Pituutta heillä oli n. 35-36cm
Minä kotiuduin tänään. Pienet jäivät vielä tehohoitoon. Kotiin heitä tuskin tulemme saamaankaan ennen laskettua aikaa.

Isoveli on hienosti jaksanut pyörityksen ja tämän hullunmyllyn, ollen milloin missäkin hoidossa, jotta isäkin on päässyt uusien tulokkaiden luokse. Reipas jätkä :heart:

Kunhan tästä kaikki asettuu, niin voin tulla kirjoittelemaan lisää.
 
Hippis Onneksi olkoon :heart:

Meillä oli tiistaina ultra... :whistle: Se vähän niinkun paljastus toi sukupuoli :whistle:
Kautta rantain kätilö paljasti äidin odotukset oikeaksi ilman, että isä tajusi mitään, kun ei halunnut tietää... Että ilmeisesti äippä vois alkaa osteleen firman poistokorista noita pieniä ihanuuksia jo omaan varastoon...
Mutta siis kaikki hyvin siellä suunnalla, ei ole ihan niin eläväinen tapaus kuin eemeli aikoinaan. Että taitaapi senkin puolesta vahvistaa äipän ajatukset ;)
 
Hipkukka!!! :hug: Kylläpä sun uutinen pysähdytti!!! Lämpimät onnittelut!! Pienillä olikin kiire maailmaan ja pieniä tosiaan vielä ovat :heart: :heart: . Ilmeisesti kaikki kuitenkin tilanteeseen nähden oikein hyvin, vauvat vain nyt kasvavat sitten kaapissa eikä masussa :heart: . Olipa kuitenkin hurjan yllättävä uutinen. Kun joskus ehdit ja jaksat olisi kiva kuulla, miten kaikki tapahtui... Hassua, heti tuli mieleen sun kesken olevat kastepuvut :whistle: . No, niitä kai voi siellä sairaalassakin tehdä. Vaan on teillä ollut siellä tohinaa nyt. Voimia kovasti koko perheelle ja erityisesti pikkuisille :heart: :hug:

Lillikselle onnea Ultra-kuulumista :heart: it´s a girl :D

Mileko, kuulostaa työpaikalta jossa töitä riittää ja päivät vaihtelee mukavasti :)

Nyt taas muille maille... Töissäkin yksi "kloppi" koetteli niin, että pitäs varmaan nukkumaan, että jaksais taas huomiset oikut |O
 
Tytteli, täytyy kyllä todeta, että sulla on aivan syötävän suloiset lapset :heart: :heart: . Onko Hilma-Inkerikin suklaasilmä? Taitaa olla sironlainen tyttö? Ihanat kuvat :)

Josko exästä jäikin monta monta huonoa juttua, niin antoipa jotakin aivan todella suloista ja tärkeää :heart:
 

Yhteistyössä