Lokakuun lapsoset - 15 ~*Lokakuu*~ MEIDÄN KUU

Jos jotakuta kiinnostaa jatkaa keskustelua vauva-arjesta tai vastaavasta niin loin tuonne lapsi kasvaa (0-12kk) puolelle meille oman ketjun.

Esikoisen aikaan meillä oli vastaava ketju. Verkkaista oli meno siellä, mutta oli siitä apua ja tukea kun sitä kaipasi.
 
  • Tykkää
Reactions: Marmosetti
Carneval... miten menee?! Olet mielessä! Tsemppiä!

Lämpimät onnittelut kaikille viimeisimpänä syntyneiden vauveleiden äideille ja perheille! Laitelkaahan synnytyskertomuksia, jos jaksatte ja kuulumisia muutenkin.

Kiitos CVAD, mä ainakin mielelläni tulen sinne luomaasi ketjuun. Aika ajoin tulee ihmeteltävää ja kysyttävää ainakin itsellä, eka oma lapsi kun on kyseessä.

Tässä vaiheessa haluan muutenkin kiittää kaikkia tuesta ja kanssaelämisestä raskauden aikana. Tämä on ollut hyvä porukka ja keskustelu, niinkuin aiemminkin jo todettiin. Toivotan kaikille antoisaa ja rakkaudentäyteistä aikaa vauvojen sekä muun perheen kanssa! :love: (Vaikkei täältä mihinkään sinänsä kadotakaan...)

Ariel ja tyttönen ihan kohta 1 kk
 
  • Tykkää
Reactions: Marmosetti
Meille syntyi kaunis pieni tyttö 4.11.2015 klo 13.26. <3 Mitat oli 3595 g ja 50 cm. Kaikki meni hyvin ja jäi hyvä mieli. :) Avautumisvaihe oli pitkä ja kivulias, mutta eteni lopulta niin vauhdilla etten kerinnytkään saamaan mitään kivunlievitystä vaan ihan "luomuna" mentiin. Ammeessa ja suihkussa lilluin. :) Ponnistusvaiheen kestoksi merkattiin 2 min, tyttö oli yhdellä ponnistuksella ulkona. Vielä ollaan sairaalassa, mutta mahdollisesti tänään kotiin! :)

Minäkin voisin tulla kirjoittelemaan tuonne toiseen ketjun kun päästään kotiin. Kiitos teille ihanasta vertaistuesta raskauden aikana ja onnea vielä kerran kaikille muillekin! <3

Niin ja raskausviikot oli 41+3 kun tyttö syntyi.

Carnevalkeksi ja tyttö pian 2 vrk
 
  • Tykkää
Reactions: Marmosetti

Yhteistyössä