Lomalle vauvan kanssa?

Eli antakaapas vinkkejä mitä etelänmatkalle vauvalle mukaan.. :)

Me lähdetään Gran Canarialle hiihtolomalla ja mukana lapset 7v, 5v ja melkein 1v. Pistäkääpäs muistilistaa mitkä on hyödyllisiä matkalle lähtiessä, kiitos :)
 
"vieras"
Vauvalle evästä koneeseen ja lomakohteeseen ehkä ekalle päivälle. Jos nyt on jotain puuroa tottunut aamuisin tai iltaisin syömään, niin ehkä sellaista puurojauhetta mukaan?
Matkarattaat. Vaippoja. Me otettin viime kesänä viikon etelän matkalle saman tien koko viikon tarpeeksi vaipat, kun ei ne niin paljon tilaa vieneet ja kotiin ei tarvinnu sit tuoda niitä. Aikaisemmal reissul ostettiin paikan päältä vaippapaketti, mut oli ärsyttää tuoda sit puol paketillista kotiin, kun ei kaikki mennyt ja matkalaukussa oli paljon ostoksia..
 
"mummi"
Ei ole kokemusta, mutta kannattaa lukasta Lähiömutsi-blogista, siellä oli asiaa pienen lapsen kanssa matkustamisesta tuolla etelän lämmössä :) (Selaa kohtaan tammikuu)
 
Okei kiitti ja tarttee lukasta :) Vinkkejä voi tänne edelleen laittaa :)
Matkusteltu ollaan lasten kanssa kyllä mutta ei ikinä etelässä oltu, pää lyö itellä välillä tyhjää kun näkee ton matkalaukun :)
 
"Vieras"
Jonku hiekkalelun tietty voi ottaa mutta saahan niitä paikan päältä myös. Ohuita pitköhihaisia paitoja ja suojaava hattu tietty. Mulla on ollu vaikeuksia löytää tuollaisen isomman lapsen purkkiruokaa lomilla, pikkukaupoissa ja rantamarketeissa on tarjolla vain jotain yhtä sosetta. Harkitisin siis että kuskaisin koko viikon purkkiruoat mukana, jos vaan painonpuolesta mahtuu. Ravintolassa voi tietty sitten lisäksi maistella vanhempien lautasilta.

Joku uusi ääntä pitävä lelu, kännykkä tai vastaava lentomatkan viihdykkeeksi. Lentokoneeseen myös maissinaksuja reilusti niin pysyy hiljaisena nousun ja laskun ajan.
 
juujuu
me oltiin alle vuoden ikäsen kanssa teneriffalla. oli mukana vaipat ja ruuat pääsi helpommalla ja siellä oli hedelmäsoseet ainakin kalliimpia kun täällä. toki ravintolassa saimeiltä ruokaa mut kätevät noi purkit reissussa ja valmiit purkkipuurot. matkarattaa oli myös kätevät ja kantoreppu.
 
vauva matkalla
Lennolle matkarattaat kannattaa pakata isoon muovisäkkiin ja samaan säkkiin on meillä mennyt myös vaippapaketti. Meillä vauvalle oli maito jauheena mukana ja pieni vedenkeitin. Puuro jauheet on ollut aina mukana, ei paina paljoa ja niitä ei tarvitse enää kotiin tuoda.
 

Yhteistyössä