Loukkaantuisitko jos miehesi...?

  • Viestiketjun aloittaja Meredith
  • Ensimmäinen viesti
Meredith
Loukkaantuisitko jos huomaisit miehesi katselleen salaa netistä Iltalehden iltatyttöjen kuvia suhteellisen usein? Näin mun ukkokulta! Enpä tiedä sanonko jotain vai en. Mitä siitä sitten sanoisinkaan? Aika pieni "rikos" sinänsä, mutta jotenkin on aika loukattu olo. Nää iltatytöt on tosiaan TYTTÖJÄ minuun aikuiseen naiseen verrattuna ja sama ero näkyy kropassa varsinkin synnytyksen jälkeen (ja muutenkin). :'(

Kun huomasin asian, alkoi myös muut seikat ottamaan päähän. Yksi on se, että ukolla on aina aikaa esikoispojalle varsinkin pleikkarin peluussa. Pelaako teillä miehet pleikkaria?
 
Meredith
Siitä tiedän mieheni tehneen niin, kun sivuhistoriasta etsin yhtä sivua, jolla olin aiemmin käynyt ja näin sieltä, että oli iltatyttöä silloin tällöin vilkuiltu.

Lisää kommentteja...
 
No en mä tiedä...mielestäni melko normaalia miehen käytöstä. Enemmän mua ärsyttäis mies joita joskus näkee kaupungilla: on esim vaimon /tyttökaverin kanssa kaupassa ja kyylää estottomasti muita naisia, yök...
 
SAMA
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.05.2007 klo 15:32 Meredith kirjoitti:
Siitä tiedän mieheni tehneen niin, kun sivuhistoriasta etsin yhtä sivua, jolla olin aiemmin käynyt ja näin sieltä, että oli iltatyttöä silloin tällöin vilkuiltu.

Lisää kommentteja...
Moi, jep tiedän tunteen. Makoilin itse laitoksella kun mieheni niitä katseli, ja kun tulin kotiin,niin minun piti myös käydä sivuhistoriasta hakea yks vauva netti sivu,ja siellä olikin rivi iltaleheden tyttö lista :\|

Ja itse en pidä itseäni kauniina kun kauheat raskausarvet,löysä maha, pienet tissit ja naama tosi kalpeena, koska olin vasta pari päivää ollut kotona siitä kuin pääsin laitokselta...

Ja kysyin mieheltäni että oletko katellu toisia naisia kun olin laitoksella...Mies vastasi: No en ole, mistä sä nyt tuollasta keksit?! Mies ei tajunnu että Mä (naisena) osaan myös katsoa sivuhistorian sivuja!
Ja kehtas vielä valehdella suoraan päin naamaa :'(

No mykkä koulua pidin noin 2,5viikkoa ja sanoin miehelleni että en enään luota suhun kun valehetelit, hän olisi voinnut sanoa mulle mielummin totuuden... Enemmän se valhe loukkasi kun se itse asia!!!!!

No nyt siitä on 5kk ja luotan taas mieheeni, nyt kun itsekin olen jo vähän paremassa kunnossa,niin ei ukko sitä sen takia tehnyt että mulla olisi paha-mieli....

Eli ajan kanssa tämä asia unohtuu ja sano miehellesi mitä tunnet ja mitä mieltä asiasta olet, ja puhukaan asiasta!!!!!

Tiedän hyvin että kuinka paljon tämä asia loukkaa, ja siihen ei muu auta kuin AIKA!!!!
 
SAMA
\
Alkuperäinen kirjoittaja 28.05.2007 klo 15:40 vieras kirjoitti:
No en tosiaan loukkaantuis =)
Muahan se rakastaa eikä niitä iltatyttöjä =) Kyllä mustakin on mukava kattoo kauniita naisia/miehiä!

Itsetunto kohdallaan ;)
Juu, mulla ei ollut itsetunto kohdalla,kun juuri synnyttäny. Mutta nyt jos mieheni sen tekisi niin olisi eri juttu :)
 
hellanduudelis
En saa päähäni mahtumaan miten tällainen asia voi jollekin olla ongelma..

Täällä taitaa palstailla aivan tajuttoman nuoria ihmisiä??? Jos tällainen iltatyttöjen kuvien katselu tuntuu ongelmalta niin ihan vakavasti ottaen kannattaa miettiä miksi oma itsetunto on niin alhaalla ja mitä sille voisi tehdä.
 
eihän se kivaa ole
Täytyy sanoa, että aikas paljon naiveja äiti-immeisiä näyttää löytyvän.. Onko iltalehden tyttöjen katselu pettämistä??! Mitäpäs jos miehesi käy pornosivuilla? Musta noissa iltatytöissä nyt ei mitään ihmeellistä ole.
Ettekö tykkää siitäkään, että miehenne katselee kadulla kauniita naisia, tai työpaikalla, tai baarissa? Tuskinpa ne miehet pettää juuri niiden lehtien naisien kanssa, kun löytyy lähempäänkin. En nyt tarkota, että kaikki menisi ja pettäisi.
Pitäskö miehen vaan netissä vierailla urheilusivuilla? Ai hitsi, mut onhan sielläkin niitä naikkosia. Ihan naurettavaa pitää 2,5 viikkoa mykkäkoulua, jos mies ei tajunnutkaan et tarkotit hänen netissä pyörimistä vaan käsitti ihan live-elämän hommiksi..

Tiedän, että pahaltahan se tuntuu. Omalle miehelle oon sanonut, että kotikoneella ei tartte pyöriä ihan missä sattuu, töissä saa kytätä mitä tahtoo. Ja enpähän ainakaan tiedä missä sivuilla on käynyt =)

Relatkaa nyt vähän naiset ennenkö menetätte netin takia miehenne. Hävittäkää vaikka tietokone, jos ette kestä. Ja asiahan on niin, että olipa kotona kone tai ei, niin naapurissa tai kaverilla varmaan ainakin on..
 
No en kyl loukkaantuis..Miksi loukkaantuisin... Mä just yks päivä kuolasin tv:stä sitä dressmanin mainoksessa olevaa miestä (en muista nimee)miehen kanssa sit jääti miettimään että, mikä siitä tekee musta komeen jne. ja samaa saa tehdä mun mieheni naisista...

Lopputulos kuitenkin on aina se sama..Oma mies->paras mies..

Mä en tajua, ei elämä oo niin vakavaa...Eikä silmälaput silmillä voi/tarvi elää.

Mut kukin tyylillään..Me tällä tyylillä jo 14 vuotta :whistle: :heart: :D
 
Joo silloin kun minun nähden katselee.. :(
Mutta mitäpä ihmeellistä siinä muuten on.. olen miesvaltaisella alalla ja miehet monesti juttelee päivän iltatytöstä.. :whistle: :headwall: =)

Tuli sama mieleen kuin joku laittoi aiemmin että aika naiivia olettaa ettei miehet katselisi netissä tms. ja antaa sen vaikuttaa.
Ja pahempaa tosiaan se kun kadulla kuolaisi jonkun perään.. kyllä itsekin bongaan hyvännäköisiä uroksia mutta huomaamattomasti.. ;)
 
no on teidän asiat itsellä huonosti jos tollasesta suuttuu. anteeks vaan. eiköhän tuo ole aika normaalia mieheltä.

ja hei, vaikka ukkonne ei ikinä myöntäis, ne kyllä katselee muita naisia. se ei tarkota sitä, että ne rakastaisi yhtään vähemmän teitä.
että koittakaa päästä yli tollasista pikku seikoista elämässä. katsellahan aina saa!

mun itsetunto ei ole moisesta kiinni. vaikka en tunne itekkään olevani mitenkään missin mitoissa tällä pitkällä 159cm varrella. :)
 
No en. Kuulostaa niin normaalilta mieheltä. Kyllä mäkin kattelen hyvännäköisiä miehiä, tv:stä, lehdistä jne. Ei mullakaan ole unelmakroppa synnytyksen jälkeen jos ikinä ees on ollutkaan mut tiiän et se silti minua rakastaa vaik sellaisia joskus katseleekin.

Sairaalloisella mustasukkaisuudella ajaa toisen vaan kauemmas itsestään, toki ehkä jotenkin ymmärrän ap:n pointin kun synnytys takana jne. mut miehet on silti aina miehiä. Ja oo onnellinen et se "jäi kiinni" vain naisten katselusta, jos ois miehiä katellu nii sit sais olla jo vähän huolissaan et kelpaisitko hälle enää ;)

 
Meredith
Moni teistä vastanneista vertasi kadulla kuolausta tai mainosten kuolausta nettikuolaukseen. Itse näen asian eri tavalla: jos kadulla tai telkussa näkee kauniita ja vetäviä ihmisiä ja niihin silmä eksyy, niin sehän on äärimmäisen passiivista ja viatonta touhua. Mutta jos surffaa netissä (eikä tässä tapauksessa edes kovin monilla sivuilla), niin se on huomattavasti aktiivisempaa joskin viatonta sekin.

En ole mielestäni itse naiivi tiukkapipo ja mieheni jopa tunnusti polttariporukassa olleensa mukana strippiklubissa heti kotiin tullessaan. En ollut vihainen. Sitähän en sitten tiedä, mitä muuta puuhailee, mutta enpä jaksa epäillä ennen kuin on merkkejä ilmassa.

En varmaan ukolleni puhu tästä asiasta mitään ja aion tästä lähtien ihan mielenkiinnosta seurailla, millä sivuilla pyörii. Tiedän, että on vähän törkeetä vakoilua, mutta kiinnostaa liikaa tuo mahdollisuus... :saint: :snotty:

Kaipa sitten jonkin riidan päälle annan tulla täydeltä laidalta

:/
 
Blueberry
En toki loukkaantuisi. Sinuthan se miehesi on valinnut elämänkumppanikseen. Ja minä ainakin toivon, että minun mieheni on valinnut minut monista muista syistä kuin ulkonäön vuoksi.

ps. Sitä paitsi ne iltalehden pimut on tosiaan ihan pimuja :D
 
Tiedän tuntee. Paljon kuulee selittelyitä siitä että miehet on miehiä ja ei ne sillä mitään tarkoita kuhan katselevat. Tätä mäkin olen sitten itelleni koittanut jankuttaa ettei tuntus niin pahalta kun sivuhistoriasta taas huomaa että missäs sitä on käyty. Tiedän kyllä että mieheni minua rakastaa eikä tee sitä loukatakseen. Pientähän se on siihen verrattuna että toiset pettää.

Voiko loukkaantuminen todellakin olla vaan huonosta itsetunnosta kiinni? Olin ajatellut ennen synnytystä että mieheni ei enää kattele nettisivuja sillä silmällä. Muttta aika yllätys oli kun pian kotiin pääsyn jälkeen löysin mieheni koneen äärestä kuvia katselemasta. Kovastihan toi pyyteli anteeksi ja puhuttiin, mikä oli ihan hyvä. Tajusin kuinka rankaa miehellänikin on ollut kun ei synnytyksen jälkeen en ole oikein huomiota jaksanut antaa. Mutta täytyy sanoa etten vieläkään pysty luottamaan mieheeni ettei hän niillä sivuilla kävisi.

Mua ärsyttää että hän kukkuu yömyöhään eikä tule samaan aikaan nukkumaan vaan tekee töitä tai etsii muuta tärkeätä netistä. Enkä voi itselleni mitään kun mietin sängyssä että mitähän se nyt siellä puuhaa. Ja pihtari en ole ennemminkin mä olen se joka on puutteessa kun toinen ei malta tulla sänkyyn. Olen sanonut että putsaa sivuhistoria niin mun ei tartte katella mitä teet. Sivuhistoria on nykyäänkin vähän liiankin puhdas :\|


Jos luottamuspulani johtuu huonosta itsetunnosta niin antakaas vinkkejä te joilla itsetunto on vahvempi miten sitä vois kohottaa.

Onneksi miehesi sentään viettää jonkin verran aikaa poikansa kanssa vaikkakin pelatessa. Pelaaminen ja tietokoneella olo voi olla joskus todella rasittavaa varsinkin jos muuhun ei tunnu olevan aikaa. Meillä mies tekee niin paljon töitä että usein pienokainen on jo nukkumassa kun isi tulee kotia. Hyvä isä hän on kun vaan on paikalla ja on aikaa.


Voimia ärsytyksen keskelle kyllä se siitä helpottaa. :hug:
 
Jaa-a. Mun mielestä naisella on itsetunto kaukana kun vetoo että miehet on miehiä kun ne kyttää niitä pimuja... Aika töppönen mun mielestä, jos semmosta vaan sivusta katsoo. Ei ne miehetkään tykkäis jos heidän naisensa jotain gigoloita kyttäis ja oikein etsis niitä vaikka netistä. Omanikin aikansa kyttäili, mutta aikani riideltyäni asiasta älysin jonkinlaisia keskustelun tapasia viritellä ja mm. sanoin että miltä hänestä tuntuisi jos olisi mun housuissa. Onhan tuo jättänyt tavan, ainakin mun silmien alla, sillä monesti se on vaan tapa joka jää sitten päälle jos nainen vielä se pelkuruuttaan sallii. Sillä kyllä mieheltäkin voi odottaa paneutumista perheeseensä ihan yhtä hyvin kuin ne haluaa sitä useimmiten naiseltakin. Onhan niitä semmosia vapaitakin suhteita, mutta niissä on sitoutuminen kaukana. Jos vauvan on juuri saanut, niin on ihan paikallaan että mies on siinä mukana ilman mitään nettipimuja. Sama jos nainen synnytyslaitokselta tullessa rupeaisi gigoloita kyttäämään. Yhtä sairasta se on mieheltäkin. Minun mielestä vaan nainen on aika pelkuri jos suunnilleen pelkää menettävänsä kuolaavan ru...pellensä jos siitä mielensä pahoittaa, jotain voi odottaa mieheltäkin eikä säkki päässä piipittää...
 
Kyllä musta se on aika paljon itsetunnosta kiinni loukkaantuuko vai ei. Hyvän itsetunnon omaava ei tollasista loukkaannu, mutta kun itsetunto on heikoilla niin silloin tulee loukkaannuttua helpommalla.

Ennen esikoisen syntymää meillä mieheni kanssa oli tapana käydä silloin tällöin ihan kaveriporukalla ta ihnkakssaan strippiklubeilla joissa toinen toistaan hehkeimpiä naisia tanssi ja mieskin sai katsella ihan estottomasti heitä. Täytyy kyllä sanoa että itselläni oli silloin valtavan hyvä itsetunto ja pidin itseänikin kauniina naisena vaikken missinmitoissa olekkaan 158cm ja pystyin sanomaan ja katsomaan miehenikin kanssa naisia ja sanomaan heitä kauniiksi ilman että olisin kateelinen ja ivaisin. Itsekkin sain muilta miehiltä positiivista palauetta ulkonäöstäni ja jopa miehellenikin moni mies kehaisi että olet saanut upean naisen.

Sitten aloin odottamaan esikoista ja synnytykssen jälkeen jotenkin erakoidun enkä oikein nyt ole käynyt kotoa missään ja odotan toista lastani ja itsetuntoni on oikein romisten puonut alas. Olen äärimmäisen mustasukkainen miehelleni jos hän kaupungilla vilkuilee nättejä naisia ja muutenkin tunnen itseni epämiellyttäväksi valaaksi. Eli aika rinnakkain tuo mustasukkaisuusjuttu menee. :)

nim.merk. tällänen elämäänsä kyllästyneen näköinen kotiäiti vaan
 
Tota minä just tarkoitinkin, että kun elämäntilanne muuttuu, niin kyllä mieheltäkin pitäisi odottaa se olevan samassa tilanteessa kuin naisensakin, eikä jatkaa samaa kuin ennen lapsia. Muuten voi käydä hassusti. Ja naisen pitäis pitää puolensa eikä vaan selitellä itselleen miten miehet ovat miehiä. Kyllähän mekin kaikenlaista ennen lapsia touhusimme, mutta selkärankaa ja elämäämme sitoutumista odotin mieheltäni kun perhettä rupesimme perustamaan. Ja minä vielä "uusintakierroksen", kun mun lapset olivat jo maailmalle lähdössä.(edellisestä liitosta)
 
SAMA
niinkuin sanoin että silloin mulla oli huono itsetunto kun juuri synnyttänyt, ja se valehtelu loukkasi enemmän kuin se itseasia... LUKEKAA TOTA MUN JUTTUA KUNNOLLAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kieh:

kyllä mun mielestä oli törkeetä sellasta tehdä kun mä makaan laitoksella ja poika tulee ihan milloin vaan... Mutta kuten sanoin että jos nyt tekisi sen niin olisi ihan eri juttu...Mut ei se enään ole kyllä mitään sellasta tehny,paitsi että telkkarissa katseli, oliko se nyt Garnier itserusketusvoiteen mainosta, haluaa varmaan ostaa sellasta mulle
:heart:

Ja sen takia taisin ylireagoida kun olin paksussa kunnossa ja hormoonit tekivät temput!!!!!!!!! Ja voin myöntää sen ihan hyvällä omatunnolla :D

Kait te nyt tajusitte mun ton asian :kieh:
 

Yhteistyössä