Lounaasi näin sunnuntain tyyliin

  • Viestiketjun aloittaja "Kokki"
  • Ensimmäinen viesti
"yyhoo"
Ihan vaan mannapuuroa keitin "vanhoista" maidoista, ettei tarvinnut haaskuun heittää. Illemmalla sitten syödään tukevammin perunoita ja varmaan jotain grillimättöä, ellei ala sataa.
 
"vieras"
Sämpylätaikina nousemassa, perunat suikaloitu, pihvit valmiina

eli jossain välissä 14-15 aikoihin grillataan hamppareita, hodareita ja rasvakeittimessä ranskiksia :)
Kuuma on mut onneksi on toi kesäkeittiö ei tarvitse sisällä kärvistellä
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28554500]Sämpylätaikina nousemassa, perunat suikaloitu, pihvit valmiina

eli jossain välissä 14-15 aikoihin grillataan hamppareita, hodareita ja rasvakeittimessä ranskiksia :)
Kuuma on mut onneksi on toi kesäkeittiö ei tarvitse sisällä kärvistellä[/QUOTE]

Meillä on vielä noita vieraita eilisten juhlien jälkeen joten nää maistuu kaikille. Salaattia sitten lisäksi, etenkin kun joku karppaa niin voi ottaa sitten pihvin ja salaattia tai vaikka noita nakei (kelpaa karpilleki)
 
kotileipuri-
Meillä ei lounasta, mutta päivälliseksi mies savustaa lohen, siitä riittää huomisellekin. Tänään sen kanssa uunipunajuuria vuohenjuustolla ja raikas salaatti.
 
sekalaista
Meillä osa syö uunimakkaraa ja ranskalaisia, veget tuorepastaa kasvisten ja permesanin kanssa. Sitten on salaattia ja kaikenmaailman herkkuja eilisistä lakkiaisista jäljellä, niitä saa jälkkäriksi ja muutenkin syödä.
 
Ei jaksa. Tein tässä lämpimiä tonnikalaleipiä ja nyt ajattelin ottaa välipalaksi jugurttia ja marjoja. Tosi tympeä olo kun monta päivää putkeen tällainen painostava +30 astetta ja mitään ei enää jaksa tehdä. Siivota yritin tuossa 10 min kunnes piti taas istahtaa.
 

Yhteistyössä