Luottotiedottomat tai muut rahapulassa kärvistelevät! keskustelua!

  • Viestiketjun aloittaja Keskustelua
  • Ensimmäinen viesti
Keskustelua
Mulla oli luottohäiriömerkintä vielä vuosi sitten. Tuli 800 e laskusta jonka äitini jätti maksamatta (oli mun nimissä). lasku tietenkin siis maksettu mutta häiriö kerkesi tulla.

En juurikaan huomannut luottotietojen puuttumista; puhelinliittymät oli hommattu jo aiemmin,samoin vakuutukset. Jos jotain tarvitsi,sai miehen nimellä sen hommattua.

Yritykselle hain lainaa viime vuonna kesäkuussa ja juuri silloin sain puhtaat paperit.

Nyt on kaikki laskut maksettu ajallaan, ja molemmilla puhtaat luottikset. Siltikin aika usein kärvistellään ja venytetään penniä. Laskuja on maksettu eräpäivän jälkeen,mutta ei missään nimessä olla virutettu niin kauan että olisi mennyt esim.perintään.

No nyt on peräti kahdesta eri firmasta lopetettu meidän tilit! Toinen meni jo pari vuotta sitten, mutta tänään käydessäni paikallisessa K-raudassa, en saanutkaan tilille ostettua mitään...Tiedoissa näkyi että ´käteisasiakas´.En ruvennut siinä enempää selvittämään, maksoin käteisellä (enkä sitten päässyt ruokakauppaan..)

Mistähän tuo johtuu? :O Lasku maksettu pari päivää myöhässä ja heti lakkautetaan tili?
Eikö täällä pärjää kun rikkaat? :(

Masentaa. Olen kotihoidontuella ja etsin aika ponneekkasti töitä.En jaksa tätä ´köyhän´ elämää enää.

Tottakai laskut pyritään maksamaan ajallaan, mutta säästöjäkään ei ole,jos jotain akuuttia tapahtuu.
Muita? Masentaako,ahdistaako?
 
yrittäjä2
Yirykset kiristävät luotonantoaan näinä aikoina. Vaikka laskut olisivat vain muutaman päivän myöhässä, mutta aina, niin se herättää useassa yrityksessä reaktioita. Samoin tilin pitäminen lopetetaan helposti, jos ostoja ei ole kovinkaan paljon. Silloin laskutus ja muut kulut ovat liian suuria asiakkaan ostoihin nähden. Omasta tarinastasi välittyy, että taloutesi ei ole kovin vankalla pohjalla, jos rautakaupan ostokset vievät ruokarahat. Ei se K-raudan yrittäjäkään ole velvollinen teidän perhettänne elättämään ja luotottamaan. Yleensäkään en ymmärrä, miksi yksityishenkilöille pitäisi antaa mitään laskulla tai luotoksi.
 
ei oo niin helppoa
[QUOTE="akka";28974838]Kun on tarpeeksi pienet tulot,toimeentulotuki auttaa moneen ongelmaan.Myös harkinnanvaraista saa isompiin hankintoihin kuten esim. pyykinpesukoneeseen.[/QUOTE]

Niin paitsi että sosiaalitoimessa on joku stanan kanta-asiakas järjestelmä,pitää olla vähintään vuoden ollu asiakkaana ennenkuin saa mitään ylimääräistä.Ihme kannustusta sieltäkin,ihme etteivät anna jotain bonus korttia =/
 
"aapee"
Kiitos tiedoista.
Koen olevani niin HUONO kun en kelpaa edes asiakkaaksi. Luottotietojen on pakko olla kunnossa.

Huoh....Täytyy vaan petrata entistä enemmän.

Voin kuvitella miten hankalaa elämä luottotiedottomalla ihmisellä voi olla!!!!!!!!!!