Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Bartsulle Todella paljon onnea! Ja kaikenlaista liimaa auttamaan pikkuista pysymään matkassa!

Vekaralle testionnea toivottelen! Samoin Kauniskuulle plussaan johtavaa piinailun jatkoa!

Itsellä ei mitään erityisiä tuntemuksia, tosin vasta pp4 menosssa. Jotenkin tuntuu ajatukset pyörivän liikaa masussa, melkoinen jännitys päällä. Pitäis keksiä jotain rentoutumiskeinoja, yölläkin tullut valvottua, mikä ei varmasti auta asiaa, mikä taas lisää miettimistä jne. Huh, vielä reilu viikko jäljellä.

Marru
 
Nimi (ikä ) .. hoito ........... tilanne ............... haaveissa

Cornelius (33) 3 aloitettettua IVF hoitoa (missään ei siirtoon asti päästy) 1 lahjasoluhoito +1 Pas. Seuraava Pas syys/lokakuussa (Fertinova). Haaveissa 1

Juuni (47) 4 inseminaatiota, 3 ivf, 1 lahjamunasoluhoito, Riika, 2. lapsi (esikoinen 2 v.)

Typyliini (28)....9.siirtoa lahja-aineksilla tehty tytön jälkeen.... jonossa VL/Tre+ Ovumia.....esikoinen 3.v, haaveissa pikkusisarus esikolle.

Nennuliini 34v., 4*IUI, 3 IVF:ää joissa yhdessä siirtoon asti. Siirto mahdollisesti vkolla 9. Haaveena ensimmäinen lapsi.

Papillon (40+), 4 PAS:sia, Invimed Varsova. Haaveena 1-2 lasta. Seuraava PAS helmikuussa?

assari77 (melkeistä 32), vaikea endo, toinen munasarja ja molemmat munatorvet poistettu, 7 IVF omilla muniksilla, hoidossa Ava Tre, 1. luovutusmunasolu -siirto olisi vkolla 7, IVF-esikoinen 3v. toiveissa vielä 1-2 lapsosta.

Piinistelijät
Nimi (ikä ) .. hoito .......... hoitopaikka .......... pp ..... haaveissa

Bardolino(30) 3xIUI,3xIVF omilla soluilla, 1xtuoresiirto luovutetuilla muniksilla + 2xPAS. AVA-Tampere. Haaveena 1-2 lasta.

Vekara (45) 5. lahjasolu 02/09 AVA-tampere. Toiveissa yksi yhteinen. Lapsia kolme; 11v ja tuplat 15v.

Kauniskuu

Marru (35) 3xOI, 2xIUI, 5xIVF omilla, 1xIVF lahjasiitiöillä, 1. lahjamunasolu testipvä 4.3. Ava Tre, haaveissa kaksi.


Plussanneet
Nimi (ikä ) .. hoito ........ hoitopaikka ....... L.A. .. monesko lapsi

Watrossi (41), 2 lahjamunasoluhoitoa, Ava Riika, LA 6.2.09, esikoinen

Enkelitytön äiti (31), 2 lahjamunasoluhoitoa,1 PAS.... Oulun VL.... L.A. 28.1.09 ... 2 lapsi (esikoinen kuoli 1v 3kk ikäisenä, luomulapsi)

Suzyanne (36) 1.lahjasolu...Kliinik Elite,Tarto...L.A 6.5...esikoinen

Piri (35)...2. lahjasolu (takana 2 inssiä, 4 tehtyä/aloitettua IVF:ää ja 1. lahjamunasolu (PAS) )...hoidossa Riiassa...LA 26.5.09 .....haaveissa 2.

KM:
Saaga (39) 1 x iui, 3 x hoitoyritystä omilla soluilla (icsi) ei yhtään alkiota eli ei koskaan siirtoon asti. Luomuraskaus kesällä/2006, josta km viikolla 12 ja risat. 1. lahjamunasoluhoito Suomessa ja 1. siirto oli pe 24.10. varhainen km 7+2.

Ronyah 2.hoito donor alkioilla menossa, siirto 11.11 Tartossa. 1. donor-alkiohoidosta lapsi, nyt toinen haaveissa ja sitten lapsiluku täynnä.

Aliisa (25) .. 2.PAS ../Väestöliitto/Hki... haaveissa 2-3, kesken rv. 9+4

Hillevi (44) ... Ovumia, kahden alkion siirto 28.11. haaveissa eka lapsi, aiemmin 3 IUI, 2 IVF, 1 lahjamunasolu IVF, kaikista nega, kesken rv 8+6. PAS keväällä.

Gerpera(47) Tarto, donor-alkioiden siirto 27.11., iltatähti* haaveissa, keskenmeno rv. 9+4


Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008

Bea, esikoinen tyttö 10/2008

Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009

Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009

 
Kertokaapa keltanokalle, kuinka monta munasolua teidän luovuttajanne on saanut aikaan. Saattaisihan se tuolta ketjusta löytyä, mutten viitsisi etsiä... Meinaa olla motivaatio-ongelmia jarrusumuttelujen kanssa, kun tietää olevansa "se toinen nainen". Miten yleisesti sitä tulee yli 10 solua?

Harmittaa suunnattomasti, jos kaikki menee taas hukkaan. Vaan minkäpä sille voi. Olin niin tyytyväisenä odottelemassa vain ensi talvea, että silloin päästään yrittämään, joten tämä tuli vähän äkkiä. Ilmeisesti luovuttajia oli tullut yllättäen useampia ja jonosta oli poistunut odottajia.

Tsemppiä ja lehmänhermoja kaikille piinailjoille!

Mukana hengessä eläen, Alma.
 
Alma74 Meillä oli muistaakseni niin, että kun olimme toisina saajina 2 kertaa, niin kummallakaan kerralla me emme saaneet mitään. Mutta sitten kun olimme ykkössaajina niin soluja tuli reippaasti.. Me saimme 9 ja toinen pari saman verran.. Se on niin monesta asiasta kiinni. On kuitenkin todennäköisempää että niitä tulee 10 tai yli.. mutta eihän sitä koskaan tiedä.. Minulla meni useampi kerta hukkaan.. lääkkeet ehdin aloittaa jo muistaakseni kolmesti.. ja aina piti keskeyttää.. Tsemppiä odotteluun!
Oletko milloin saamassa asiasta tietoa? Se täytyy vaan koittaa nyt elellä siinä uskossa, että muniksia tulee jos on tullakseen.. kun siihen emme me saajat pysty oikein mitään vaikuttamaan.. jos ei nyt riitä teille, niin toivotaan että pian sitten. Mutta uskotaan ja toivotaan että saisitte nyt heti..:)
 
Hienoa Bartsu! :heart: Se oli siis kiinnittymisvuotoa! Mahtavaa! Jospa sama homma olisi myös Kauniskuulla. :wave:
Mulla oli pe:na limisultra ja limis oli n. 9 mm eli hyvä. Vehnänalkioöljyhän mulla on ollu yli kuukauden käytössä, joten luulen, että siitä on ollut ainakin vähän hyötyä. Kysyin aloitanko lugejen kanssa myös asperiinin, niin lääkäri sanoi, että "jatka sitä mitä nytkin käytät", kun ei muistanut sen nimeä. :) Joten kai sekin uskoi siihen öljyn hyötyyn edes vähän. Luovuttajan tilanne näyttää kuulemma ihan hyvältä, ei kuitenkaan kertonut montako solua olisi tulossa. Puheli, että jos kaikki menee hyvin, niin voitaisiin alkio kasvattaa jopa 8-soluiseksi eli silloin siirto olisi perjantaina. Muuten torstaina. Punktio on tiistaina. Joten sinne asti jännäillään.
Kertokaahan kuulumisianne, varsinkin Bartsu ja Kauniskuu. Pidän teille peukkuja! :wave: Myös kaikki muut, käykäähän kuulumisia kertomassa. Minäkin käyn, kun tiedän taas enemmän.

Terkuin,
Nennuliini
 
Onnea Bartsu. Ihanaa, että tulee hyviä uutisia palstalle!

Piinistelijöille jaksamista, toivon plussatuulia teille kaikille. Vekara ilmeisesti testailee jo huomenna?!

Uudet tulokkaat toivotan lämpimästi tervetulleeksi.

On. Olen itse saanut luovuttajan, hoidot aloitetaan nyt seuraavista kuukautisista. Ihan en vieläkään voi uskoa kaiken menevän putkeen..., niin monta kertaa on tämä sama luvattu. No eipä auta muuta kuin odottaa, mitä tuleman pitää...

Terkuin, Juuni B)
 
Alma meidän lahjoittaja muni huikeat 19 kypsää solua. Koko satsin saimme omaan käyttöön ja 15 hedelmöittyi, yksi masussa toivottavasti kiinnittymässä ja 12 pakkasessa. Toivottavasti teillekin riittää tällä kertaa soluja!

Nennuliinin lahjoittajalle myös munimissäteitä!

Juunille peukut pystyssä, ettei lahjoittaja peräänny ja saatte hoidon pian käyntiin! Ja tietysti niitä kelpo soluja ja toivotun lopputuloksen!
 
ALMA: Meillä oli oma luovuttaja ja soluja tuli yli 10, mutta hedelmöittymisessä ym. kävi sen verran katoa, että 7 alkiota niistä tuli. Ja mun luovuttajalla käytettiin lyhyttä kaavaa vielä. Pitkällähän yl. tulee muniksia enemmän.

NENNULIINI: Ei ole sullakaan pitkä aika niin pääset piianilemaan.
=)

JUUNI: Toivotaan, että se olis nyt oikeasti teille se luovuttaja eikä tulis mutkia matkaan ja pääsisitte starttaamaan hoitokierroksen.

Testasin taas ja viiva oli nyt selkeämpi kuin eilen aamulla eli kai se hcg olis noususuunnassa sitten. Kuinkahan monta testiä sitä pitä vielä tehdä, että tämän uskoo. 6-vuotta ja eka kunnon plussa! Toiv.myös verikokeessa olis hyvät lukemat.
Bartsu ja PP12(+)
 
Paljon onnea Bartsu plussasta! :heart: Ihana uutinen kuuden vuoden odotuksen jälkeen. Kunpa nyt kaikki etenisi hyvin!

Juunille myös tsempitykset, toivottavasti luovuttaja ei luovu leikistä ja munii oikein jättisatsin teille! :heart:

Marrulle myös kiinnittymistoivotukset ja pitkää pinnaa odotteluun. :hug: Samoin Kauniskuulle!

Vekara, koskas testaat? Peukkuja jo kolottaa, mutta vielä peukutan loppukirillenne. Kunpa nyt tulisi viimein kunnon plussa :hug:

Keskiviikkona tulee kaksi viikkoa kun tiedustelin klinikan lääkäriltä pas-aikataulua. Ilmeisesti ei aio vastata, kun ei vieläkään ole vastannut...

Aurinkoa jokaisen viikkoon!
Hillevi
 
Bardolinolle oikein oikein paljon onnea!!!!!!!!!!!!!!! :heart: :heart: :heart: :heart:

Pidän peukkuja, että pikkuinen pysyy matkassa!!! :wave: Nythän teidän sitten pitää vissiin odotella pari viikkoa, että pääsette ultraan!!! Eli jännitys jatkuu! Mutta ota nyt rauhallisesti ja NAUTI, sillä olethan raskaana!!!! Mahtavaa!!!!

Muillekin piinistelijöille ja hoidoissa oleville plussatuulia!!

Piri
 
Suzyanne
Bartsu ihan hillittömästi onnea plussasta! Mahtavaa, vihdoinkin!!!! :flower: :flower: Muistan kun elokuussa yhdessä piinisteltiin, hienoa että tulit aika pian perässä! Onhan sulla vielä hcg seurannassa? Itse silloin huomasin, että olennaisinta on se, että se tuplaantuu 48 tunnissa, eikä niinkään se paljonko arvo on. Itsellänihän oli pp 11 17, pp 14 67 ja pp 17 415, eli nousi juuri niinkuin pitääkin, vaikka aluksi oli kovin matala. Toivotaan, että sinun arvosi nousisi niinkuin pitääkin, ja pikkuiselle tarrasukkia, että pysyy matkassa mukana!! :heart: :flower: :heart:

Vekaralle myös täältä peukutuksia, täällä malttamattomana testitulostasi odotellaan, saadaanko sisko/velipuoli meidän tulevalle pikkuiselle! B)
 
Testasin negan, mutta täällä kaikki silti hyvin ;) . Kiitos teille kaikille tuestanne, älkää olko huolissanne :hug: !! Nyt keskityn miehen hoitamiseen selän vuoksi ja taistelumme jatkuu joskus huhti-toukokuussa jolloin suuntaamme riikaan.

HILLEVI, ota yhteyttä klinikkaan, eivät saa kohdella asiakkaitaan välinpitämättömästi!! Kaikkea hyvää toivotan sinulle :hug: !!

JUUNI, onnea uudesta luovuttajasta!!

BARTSU, ota ihan relasti, uskon, että kaikki menee hyvin!!

Terkuin, ihan onnellinen VEKARA :D
 
VEKARA: :hug: Kyllä sulla vaan on ihailtava asenne tähän hommaan.

SUZYANNE: Huomenna se hoitsu soittaa mulle niin tiedän sit jatko-ohjeistuksia.

Kaikille kiitoksia onitteluista. Päivä kerrallaanhan sitä on mentävä. Kuitenkin nyt askel lähempänä, kuin koskaan aiemmin.
Nyt on mentävä iltapalalle ja nukkumaan, et jaksaa herätä huomenna puoli kuudelta töihin.

Bartsu
 
Pikainen kurkkaus..
[/b]Bardo mielettömän hienoa!! Onko olotilassa mitään muutoksia? Lämmöt plussalla..? Entä tisut..tai mitää muuta?? Kääk!! Tosi upea juttu!! Meillä kans.. yli 6 vuotta takana..jotenki tottunu pessimistisen realistiksi :ashamed:
Vekara Mä nostan hattua sun asenteelle. Mä itken jo nyt etukäteen pettymystä, asennoidun "ranteet auki" tilanteeseen... vaikka tiedän ettei se todellakaan mitään auta. Siis harmittaa nega sun puolesta, mutta olet upea sissi!!
Plussasäteitä kaikille ja
Almalle, meidän luovuttajan ultrassa näky yli kymmene rakkulaa, 6 saatiin punktiossa, 4 lähti aluille, 2 selvis siirtoon.. et joskus kato on korkea.. toisinaan taas joillain saattaa kaikki yli kymmenen jakautua ja lähtee käyntiin ok!!
ON: .. lugen mukana tulee sitä rusehtavaa.. muuten ei mitää oireita.. päinvastoin, lugeoireetkin kadonneet...
Öitä ja plussasäteitä!!!
 
Hirmusesti Onnea plussasta! Jee, eka plussa tänä vuonna! Kyllä se hcg ihan hyvä oli päiviin nähden. Toivon todella että saat nyt sen kauan kaivatun vauvelin. :)
Vekaralle pahoittelut, miks noin kävi taas :| mut onneksi jaksat vielä jatkaa hoitoja. :) Lisää plussia, kiva jännätä täältä nettiavaruudesta.
 
Iso kiitos kaikille minulle vastanneille ja voimia ihan jokaiselle!

En ole ikinä ennen palstaillut missään, joten tämä on uutta kaikkinensa. Mahtaa tulla eniten sitä omaa napaa, älkää olko pahoillanne. Ehkä sitten enemmän, jos joskus pääsen hommassa eteenpäin.

Sumuttelut menee jo rutiinilla, mutta pänniihän se, että kauan odottettu elämän ensimmäinen (ja varmaan viimeinenkin) etelän reissu sujuu sumuttelujen merkeissä. Olemme lähdössä Thaimaahan pariksi viikoksi tällä viikolla. Ihan höhlää sinällään, mutta en olisi kaivannut tätä rumpaa juuri nyt, kun koko luovutusjutun piti olla ajankohtaista aikaisintaan syksyllä, mutta minkäs teet. Silloin on hommaan lähdettävä mukaan, kun soitto tulee. Ilmeisesti meillä kävi niin, että jonosta oli poistunut porukkaa ja luovuutajia tullut yllättäen useampia. En taida olla niitä niitä hätäisempiä vaikka ikää jo vaikka muille jakaa



B)

Katsotaan, miten käy, tuleeko yli 10 kymmenen solua. En minä korkealta tipu, jos syteen menee. Ryhdyn vain taas suunnittelemaan harrikan ostoa ja parran kasvattamista...

Jotkut on luotu kestämään, ilmeisesti tämän ketju porukka on sitä sakkia. Älä anna periksi vaikka aurinko ei risukasaasi paistaisikaan. Tulee sekin päivä, jolloin se paistaa. Minä uskon niin. Ei se polla muuten kasassa pysy.
Hyvää yötä!

Alma :snotty:

ps. Kokeilin noita hymiöitä, vaikken niitten merkityksiä juurikaan tiedä! Näyttivät niin veikeiltä.
 
Huomenta kaikille.
Elämä etenee entisellään.. tein toki hätäpäissäni (surprise..) testin.. no, selkeä nega vaikka testiajan jälkeen siihen tuli se surullisen kuuluisa harmaa viivanpaikka.. :headwall: Vaikka aikoinaan jo päätin etten testaa noilla 10 yksikön herkillä testeillä.. ne o tehny noin ennenki..
Alma Oikein =) pikkasen kademielinen teidän reissulle!! Meidän piti kans lähtee ko.paikkaan 2 vk nyt parin viikon päästä mutta rahaton tilanne pisti peruun koko reissun :x Hanurista. MUt ite mietin kuule tos yks pv, et jos nyt ei onnistu..näiden vuosien ja yrityskertojen jälkeen, niin mopokauppaan samoin tein vaikkei rahaa ookaan.. Pää leviää jos pitää elää näiden hoitojen ja ajatusten kanssa enää kovin pitkään. :attn:
Bardolle vielä onnittelut myös Hcg arvoista!! Nyt nautikaa kaikesta! Olette sen ansainnu!!
Vekara Kerro lisää Tarton hommeleista. Me mietitään kans epätoivon vimmalla vaihtoehtoja.. ku luovuttajia ei ihan kadun kulmasta revitä... ;)
Mukavaa tiistaita!!!
Kauniskuu pp8
 
Pahoittelut vekara sulle olisi se jo nyt saanut onnistua eihän ne negat koskaan kivalta tunnu vaikka niistä selviääkin. Bartsulle tosipaljon onnea ja kaikille uusille en nyt muista nimiä tervetuloa joukkoon tummaan :LOL: Me ei olla tehty mitään hoitojen suhteen ja voi olla että ei enää tehdäkkään. Nautitaan tuosta ihanasta murkusta joka meillä on. Viime viikon olin kahden murkun ja mieheni kanssa Åressa mutkamäessä ja todettiin että aivan mahtavaa tämä on näinkin. Mutta katsotaan mitä tuo kevät tuo tullessaan. Kaikille oikein paljon onnea hoitoihin ja hyvää helmikuuta nyt leipomaan laskiaispullia.
 
Voi Vekara, tosi ikävää kun ei vieläkään plussaa tullut. :hug: Asenteesi on kyllä ihailtava, siksi näin pitkälle varmasti olet jaksanutkin. Parempaa onnea sitten keväälle!

Bardolino, paljon onnea hcg-lukemasta :heart:

Kauniskuu, jossain toisessa pinossa päinvastoinboldaukset oli selkeä merkki raskaudesta ;) Toivotaan että pätee meidänkin pinossa.

Alma, ihanaa matkaa teille. Ainakin olet rentoutunut ja levännyt maaperä sitten alkiota vastaanottamaan. Toivottavasti munasoluja tulee kuin kilpikonnalta ja alkioita myös!

Taidanpa panna soittaen sinne Treen klinikalle...niillä pakastealkioilla vielä kokeillaan, mutta siihen lopettamisesta ollaan myös juteltu. Meillä on miehen kanssa todella mukavaa kaksinkin ja ehkä hommamme kissan, jos ei lasta saada. Ja onneksemme hyvien ystävien ja siskoni lapset ovat elämässämme aina välillä mukana.

Iloista laskiaistiistaita kaikille!
Hillevi
 
KAUNISKUU: Olotilassa ei mitään kauhean suuria muutoksia. Tissit kipeyty viikonloppuna entisestään ja on nyt sellaset "kovat"pallot. Lugeistahan mulle tulee muuteskin aina tissit kipeet ja muutenkin loppukierrosta ilman lugejakin. Hiukka on ollut muutamana päivänä sellanen outo olo, että ei oikein tiedä on huono olo vai huippaako mut outo kumminkin. Menkkamaisia juttuja välillä mahassa. Mulle hoitsu sano tänään noista ruskeista tuhruista et on ihan normaalia, kun zumenonit paksuntaa limakalvoa niin paljon, mut kirkas veri sit ei ole hyvä juttu.

ALMA: Hyvää Thaimaan matkaa! Me suunniteltiin alustavasti vähän matkaa kys.paikkaan marraskuulle, mutta nyt näyttäis siltä että se vaihtuukin matkaan johkin ihan muuhun paikkaan.... Sumut on ällöjä, mut mitä sitä ei tekis jne.

Hoitaja soitti tänään ja ultra olis 18.3 silloin olis rv 7. Pitäs sit näkyä ainaskin jo jotain, jos masukas on pysynyt lujaa kiinni. Myös sanoi tuosta mun hcg:sta et on PP 12:n viitearvoissa hyvin.
Tänään on taas vedellyt noissa munasarjoissa ihme vihlaisuja. Kai nekin kuuluu asiaan.
Bartsu

 
Vekara, isot pahoittelut negasta. Keväällä hoidot jatkuu ja toivotaan silloin teille onnistumista.

Hillevi, Ovumiaan on palkattu hoitaja, joten ota yhteyttä häneen. lääkäri käski minunkin ottaa yhteyttä suoraan hoitajaan tai labraan hoitoon liittyvissä asioissa.

[/b]Kauniskuulle vaan jaksamista piinailuun - on toi kyllä rankkaa aikaa.

Juuni
 
Nimi (ikä ) .. hoito ........... tilanne ............... haaveissa

Cornelius (33) 3 aloitettettua IVF hoitoa (missään ei siirtoon asti päästy) 1 lahjasoluhoito +1 Pas. Seuraava Pas syys/lokakuussa (Fertinova). Haaveissa 1

Juuni (47) 4 inseminaatiota, 3 ivf, 1 lahjamunasoluhoito, Riika, 2. lapsi (esikoinen 2 v.)

Typyliini (28)....9.siirtoa lahja-aineksilla tehty tytön jälkeen.... jonossa VL/Tre+ Ovumia.....esikoinen 3.v, haaveissa pikkusisarus esikolle.

Nennuliini 34v., 4*IUI, 3 IVF:ää joissa yhdessä siirtoon asti. Siirto mahdollisesti vkolla 9. Haaveena ensimmäinen lapsi.

Papillon (40+), 4 PAS:sia, Invimed Varsova. Haaveena 1-2 lasta. Seuraava PAS helmikuussa?

assari77 (melkeistä 32), vaikea endo, toinen munasarja ja molemmat munatorvet poistettu, 7 IVF omilla muniksilla, hoidossa Ava Tre, 1. luovutusmunasolu -siirto olisi vkolla 7 (luovuttajalta ei yhtään munasolu...ei siirtoa...) toinen yritys vkolla 12, IVF-esikoinen 3v. toiveissa vielä 1-2 lapsosta.

Piinistelijät
Nimi (ikä ) .. hoito .......... hoitopaikka .......... pp ..... haaveissa

Bardolino(30) 3xIUI,3xIVF omilla soluilla, 1xtuoresiirto luovutetuilla muniksilla + 2xPAS. AVA-Tampere. Haaveena 1-2 lasta.

Vekara (45) 5. lahjasolu 02/09 AVA-tampere. Toiveissa yksi yhteinen. Lapsia kolme; 11v ja tuplat 15v.

Kauniskuu

Marru (35) 3xOI, 2xIUI, 5xIVF omilla, 1xIVF lahjasiitiöillä, 1. lahjamunasolu testipvä 4.3. Ava Tre, haaveissa kaksi.


Plussanneet
Nimi (ikä ) .. hoito ........ hoitopaikka ....... L.A. .. monesko lapsi

Watrossi (41), 2 lahjamunasoluhoitoa, Ava Riika, LA 6.2.09, esikoinen

Enkelitytön äiti (31), 2 lahjamunasoluhoitoa,1 PAS.... Oulun VL.... L.A. 28.1.09 ... 2 lapsi (esikoinen kuoli 1v 3kk ikäisenä, luomulapsi)

Suzyanne (36) 1.lahjasolu...Kliinik Elite,Tarto...L.A 6.5...esikoinen

Piri (35)...2. lahjasolu (takana 2 inssiä, 4 tehtyä/aloitettua IVF:ää ja 1. lahjamunasolu (PAS) )...hoidossa Riiassa...LA 26.5.09 .....haaveissa 2.

KM:
Saaga (39) 1 x iui, 3 x hoitoyritystä omilla soluilla (icsi) ei yhtään alkiota eli ei koskaan siirtoon asti. Luomuraskaus kesällä/2006, josta km viikolla 12 ja risat. 1. lahjamunasoluhoito Suomessa ja 1. siirto oli pe 24.10. varhainen km 7+2.

Ronyah 2.hoito donor alkioilla menossa, siirto 11.11 Tartossa. 1. donor-alkiohoidosta lapsi, nyt toinen haaveissa ja sitten lapsiluku täynnä.

Aliisa (25) .. 2.PAS ../Väestöliitto/Hki... haaveissa 2-3, kesken rv. 9+4

Hillevi (44) ... Ovumia, kahden alkion siirto 28.11. haaveissa eka lapsi, aiemmin 3 IUI, 2 IVF, 1 lahjamunasolu IVF, kaikista nega, kesken rv 8+6. PAS keväällä.

Gerpera(47) Tarto, donor-alkioiden siirto 27.11., iltatähti* haaveissa, keskenmeno rv. 9+4


Maaliin päässeet

Lutuliini, poika 1.6.2008

Bea, esikoinen tyttö 10/2008

Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009

Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009


 

Yhteistyössä