Lutinus vs. Lugesteron

Elikkä semmosta kyselisin et kumpi on parempi tukilääkitys? Ja sekin että mistähän mahtaa johtua niiden suuri "annos" ero? Kun jos ottaa lutinuksen nii se tulis 100mg 3x1 päivässä ja lugesteron 100mg 3x2 päivässä :confused:

Punktio tehty maanantaina ja keskiviikkona mahdollinen siirto jolloin lääke olis tarkotus alottaa.

Kiitos jos joku viitsii vastata :flower:
 
Eikös ne ole ihan vastaavia tuotteita? Lutinut kuulemma miellyttävämpi käyttää, mutta itselleni ei ainakaan sillä perusteella suostunut lääkäri vaihtamaan. Annostus voi olla myös lääkärikohtaista. Itselläni on ollut lugesteron 3x100mg 1krt/vrk, 3x100mg 2krt/vrk, 2x100mg 1krt/vrk ja muistaakseni myös 2x100mg 2krt/vrk.

Tuokin taitaa vaihdella aloitetaanko luget jo punktiopäivänä vai vasta siirtopäivänä. Nyt en kyllä muista varmaksi kuinka itsellä meni. Ainakin pakastesiirrossa aloitettiin aikaisemmin.
 
Paremmuudesta hankala mennä tietty sanomaan mikä käy kenellekin. Mutta mulla ekassa ivf:ssa lugesteron 100mg 3x1 ---> nega ja menkat alkoi lugejen läpi. Omasta halusta pyysin tokassa ivf:ssa lutinuksen (100mg 3x1), tästä alkoi raskaus. Itse tykkäsin, että lutinus oli mielestäni myös käyttömukavampi.
 
Hei!

Lutinus on myös pähkinätön, joten jos on pähkinäallergiaa niin kirjoitetaan lutinusta.
Mielestäni lutinus ei suttaa yhtään, tai itsellä se ei ainakaan valu pois ja on miellyttävämpi laittaa kun on asetin mukana.
 
Nostelen vähän tällaista vanhaa ketjua? Olisko tässä vuoden aikana tullu ihmisille lisää kokemusta/mielipiteitä lutinus vs lugesteron? Itsellä ollut aina lugesteronit ja mietin, että kannattaako tuota välillä vaihtaa?
 

Yhteistyössä