Maaliskuisia 2008 onko teitä täällä??

Ois kiva kuulla teistä jotain.Miten teidän maaliskuiset voi ja muutenkin miten teillä menee.

Meillä Juho on kova puhumaan ja osaa myös pukeakin suht hyvin itse.

Hänen suosikki on tällä hetkellä autot piirretty ja siitä on paras se salama.Hän hokee jopa unissaankin välillä sitä salamaa :LOL:

Juhosta on tullut myös isoveli kun meille syntyi 18.11.2009 toinen poika mitoin 4160g ja 53cm :heart:
 
Täällä yksi maalismamma-08 ilmoittautuu :wave: :wave:

Meillä arki menee työn ja hoitopaikan väliä sahatessa sekä lukuisten allergioiden kanssa kamppaillessa... Työt aloitin tämän vuoden alusta. Allergioista tyttömme on kärsinyt koko ikänsä. Uusia ruoka-aineita kokeillaan mutta huonolla tuloksella. Kapea on siis ruokavalio. Haasteellisia ovat päiväkodin synttärit, vaikka omat herkut tytölle viemmekin, sillä hänellä on valtava halu saada samaa kuin muillakin...
Samoin reissaaminen on hankalaa kun mitään valmisruokaa / ravintolaruokaa ei voi antaa koska ei voi olla varma mitä sisältävät... :/

Kolmatta lasta ollaan yritetty viime syksystä saakka, mutta saldona on vain kolme keskenmenoa... Viime jouluna yksi ja tänä keväänä kaksi.. :snotty:

tyttömmehän puhui jo vuosikkaana, mutta sitten sairastelujen aikaan puhe katosi.. :eek: Viime syksystä lähtien olen joka lääkäriltä kysynyt syytä puheen katoamiseen, mutta vasta 3 viikkoa sitten löytyi sattumalta liimakorvat jotka leikattiin samantien. Nyt sanoja on alkanut ilmaantumaan huimaa vauhtia sen jälkeen!

Muuten tyttömme on kauheessa uhma-kaudessa! Omaa tahtoa löytyy ja minun herhot ovat totaallisen koetuksella...
Lemppareita ovat TiTi-Nalle, Teletapit ja Late Lammas! Musiikista tykkää kovasti ja tanssii mukana. :heart:

 
Kiva oli kuulla teidänkin kuulumisia viivi ja vagner

Meilläkin tuolla JUholla on maito,kaura,ohra ja sitrushedelmä allergia ja voi olla vielä muitakin joita ei olla saatu vielä selville.

Täällä tykätään myös tanssia kovasti,varsinkin hevisauruksen tahtiin :LOL:

Keskenmenot on aina ikäviä,mulle tuli myös km tuossa 4/10 ja masussa oli luultavasti 3 joista kukaan ei sit jaksanu rv 8 pitemmälle :'(
 
Entinen Suvitus ilmoittautuu myös B)
Ja kirjoittelen vauvapuolen toukokuisissa tällä hetkellä!

Meidän maaliskuinen on myös kova Salama-fani :D Kaikki siihen liittyvä on niin IN, löytyyki sit Salama-lippistä, paitaa, palapeliä, palikkapeliä, sandaalit... :whistle: Sen leffan jaksaa kattoa yhä uudelleen ja uudelleen :D Puhetta tulee normaalisti, 6 sanan lauseita, kovapäinen mutta halimisrakas pakkaus :heart:
 
BTL kiva kun säkin löysit tänne :)

Mites teillä nuo reilu 2v tykkää pyöräilystä??Meillä mennään hirveetä vauhtia ja sitte hän osaa olla myös tosi itsepäinen jos sille päälle sattuu.Näillä helteillä hän ei o suostunu syömään kuin banaania ja korkeintaa 2 lusikallista lämmintä ruokaa tai puuroa mut jogurttia menis vaikka purkillinen jos vaa antais.

 
Täällä myös yksi maaliskuinen 2008, ja lokakuinen 2009 :D Meidän taaperon huippusuosikki on Postimies Pate (ja Late Lammas ja Ruohonjuuritasolla, tosi vähän yleensä katsotaan televisiota mutta nuo on sitten ne joita katsotaan). Pyörällä ei vielä aja itse, tosi vähän on kyllä harjoiteltukaan mutta sujuvasti istuu kyydissä B) toisinaan harjoittelee polkaisua, ohjata toki osaa jo. Puhuu tosi paljon mutta vielä epäselvästi, äänteitä puuuttuu L, R ja S ja jonkun verran on omia sanoja vielä. Ruoka on kyllä maistunut hyvin helteilläkin, niin kyllä tälle tapaukselle on tehnyt aina :p .

Pikakuulumiset siis täältäkin! Kiva jos kuulumispino elpyy!!
 
juu kyllä on tuo pyöräily kova juttu meilläkin mutta enemmän isin kanssa kyllä sitä harjoitellaan:) mutta kärsivällisyys ei kyllä aina riitä siihen harjoitteluun kun haluisi jo osata itse =)
ja nyt on ajankohtaisena myös löytää joku tehokas hyttyssuoja kun viikko mökillä jätti jälkeensä aika pahat puremat, eli jos löytyy vinkkejä niin saa laittaa.. :wave: niitä taitaa olla muuten ennätysmäärä tänä vuonna :/
 
meillä ei enään rattaita ole kylläkään käytössä mutta muuten laittaisin varmasti niihin:) ei vain ihan vaatteisiin kun melkein kaikissa suojissa on 3v ikäsuositus niin ajattelin et onko joku niitä käyttänyt? siis ennaltaehkäiseviä suihkutteita/roll on lähinnä mietin..
meillä synty 2860g ja 45cm eli pikku neiti tosiaankin :heart:
 
Mee86: hyönteiskarkotteista semmoinen kuin Zanzarin on sallittu ihan pienillekin! Tepsii, haisee tosi pahalle eli karkottaa sitten pari naapuriakin.. Tosin tänä vuonna on kuulema tullut joku free -versio, hajuton? Kasviuutteista tehty, eli ei niin kemiallinen kuin offit yms. Apteekeista kautta maan :wave: Meidän taapero on tosi tosi TOSI allerginen hytyköille, suojauksista huolimatta on tänäkin kesänä turvonnut silmät umpeen ja käsivarret märkineet jne., kun se reaktio vaan on niin kamala :/ .
 
tiila: kiitti :) pitää koittaa. meillä nimittäin vähän niitä offeja koitettu mutta eihän ne mitään auta kun en oo uskaltanut laittaa paljonkaan vaatteisiin kun tosiaan se ikäsuositus ollut :/ meilläkin aika lailla pahat jäljet tulee mutta ei kuiteskaan ole allerginen niille joten muuten vaan varmaan inhottavia nuo puremat :(
 
Meillä ei pyöräillä vielä lainkaan, kun ei ole sopivan kokoista pyörää :whistle: On kolmipyöränen ja isosiskon pyörä, mutta ehtiihän tuo.
Meidän maaliskuinen oli 3760g ja 51cm ja syntyi 41+0.
Hirvee uhma päällä :kieh:
 
Joo kyllähän sitä ehtii vielä :D

Meilläkin on uhmaa ja myös poika on tehny syömälakon taas kerran..epäilen suuresti että vois johtuu jostai ruoka-aineesta joka tuottaa kutinaa ym hälle.Muut muksut meillä syö ihan normaalisti vaikka on näitä hellepäiviä tässä ollutkin.
 

Yhteistyössä