*~ Maaliskuun mussukat 2013~* Maaliskuussa ~ Meidän kuu!!! ~

Nuskalle onnea :flower: :)

Särö voi kun on teillä nukuttu hyvin!

Ja CL:lle toivottelen hyviä päikkäreitä :) *muoks* Nipalle myös

Sone taitaa kyllä saada pikkuisensa aika nappiin lasketun ajan kanssa. Ei voi noilla supistuksilla enää monta päivää jatkua. Voimia!

Täällä oli harkkarisupistuksia eilen illalla tiuhaan. Kivut puuttui :|

dania & pikkusisko joka EI SYNNY TÄNÄÄN 40+0 poksuu. nyt sitten innolla odottelen tämän päivän "joko-joko"-kyselyitä.
 
Viimeksi muokattu:
Huomenta kaikille mammoille!
Täällä olen vain taustaillut, seurannut kyllä päivittäin kuulumisia.

Onnea kaikille jo vauvansa saaneille!
Ja sitten meille kärvistelijöille, kun ei mitään tapahdu, ei edes tunnu siltä!!!!
TÄNÄÄN 40+0 POKS!!!
Esikoinen syntyi juuri täsmällisesti 40+0, no onhan tätä päivää tässä vielä jäljellä. :LOL:

No kaikille kuitenkin jaksamisia, kai nää meidän vauvat joskus haluavat syntyä,
ovat kiinni kun takiaiset! ;)

Johnis 40+0 :heart:
 
Kovasti onnea Nuskalle!!

Täällähän on nyt ,onella viikot poksuneet tai juuri poksumassa täyteen! Onnea ja tsemppiä kaikille teille!!

Mulla on takana suht rauhaton yö- on vihdoinkin alkanut supistelemaan :) Jee!! Tosin vielä ei vissiin tarpeeksi kipeästi ja useasti. Positiivista kuitenkin, että jotain tapahtuu- me happy!! Saas nähdä lopahtaako vaiko jatkuuko...

Jännityksellä seuraamme kuka on seuraavassa vuorossa nyytti sylissä...

Rena ja Poju 40+4
 
Kateellisena Särö luen täällä teidän hyvistä yöunista... Ei meilläkään Nippa ja CL nukuttu viime yönä kun poika päätti tankata klo 20-24 välillä eka tunnin välein, sit ähisten torkuttiin molemmat kolmeen, syötiin ja taas torkkuen viiteen ja ruokaa jälleen! Aamusta viel torkkuen hetki, mut siis täysin torkahduksilla mennyt viime yö. Eka näin huono yö kylläkin ja poika jo 6vk, joten eipä passaa liikaa valitella. Ja tietty tää huonompi yö osui juuri nyt ku mies oli saunaillassa ja tuli aamuyöllä grilliruokien kans kotiin, söi ja paineli vierashuoneeseen nukkuun (meidän viereen ei tartte tulla haiseen ja kuorsaan! :kieh:)... Siispä yksin valvoin. Huoh! Mut eipä sitä etukäteen voinu tietää. Pitää viel kertoo esikoisen ihana kommentti ku kävi äsken kurkkaan isäänsä: "Joo oli se siellä nukkumassa, mut haisi ihan oudolle ihmiselle... se on varmaan taas sen musiikin haju..." (Isänsä joskus baarireissun jälkeisenä aamuna sanonut tytölle aikoinaan et isi haisee musiikille (vanhalle viinalle...) :LOL:) Mut oikeesti oli kiva et ukko pääs nyt käymään jo jossain, ku meidän vaikea loppuraskaus veti senkin ihan loppuun...

Sone ja Marionetti; voi kunpa voisin laukaista täältä teille kunnon supparit käyntiin et pääsisitte jo piinasta. On varmana tosi rankkaa. Voimia! :)

Nopponen ja yöllä erittäin hyvin tankannut ja äitiä valvottanut "Julli"-poika!
 
Aurinkoista sunnuntaita :wave: ja onnea taas vauvautuneille :heart:

Itsellänikin tullut viime päivinä aika ahkeraan harkkasuppareita, joista jotkut tuntuvat jopa aika napakoiltakin, mutta yöaikaan ne aina häviävät. Alkas olla jo aika kypsä olo, varsinkin kun meinasin kaatua toissa päivänä jäisellä pihalla. Sellanen hieno jalkojen venytys pystyssä, ja haaroväli huusi kostoa :O

Elättelin jo toivoa viime ke lääkärikäynnillä että alkaisivat käynnistellä, mutta kun ei tosiaan mitään vikaa paineissa, sokereissa eikä lapsivedenmäärässä niin annetaan vaan ajan kulua.. seuraava lääkäriaika tosin sovittiin lasketulle päivälle ja kätilö toivotteli tulemaan synnyttämään sitä ennen niin ei tartteis vastaanotolle enää raahautua, mutta näyttää siltä että jää haaveeksi. Ke lääkärikäynnillä oli tosin tuolla alakerrassa jo jotain tapahtunut, merkattiin että kohdunkaulaa enää 1cm/reunat jäljellä ja kohdunsuu kiinni, mutta pehmeä. Jospa nää sen jälkeen tulleet supparit olisivat vieneet asiaa eteenpäin.

Kaikki ässät olleet käytössä, mutta ei niistäkään ole ollut hyötyä ja lenkilläkin olen yrittänyt joka päivä lyllertää.

MarsuS 39+4
 
Voi ei! Onpas täällä monella ollut huono yö takana, me taidettiin Jalon kans varastaa vähän muiltakin unihiekkoja! Tää kaveri on kyllä ollu tosi hyväuninen, yhellä yösyötöllä menty tähän asti ja nyt siis viime yönä 8h unet. Oon kyllä vetäny niin hirveet määrät ruokaa ja juomaa ja kaloreita en tosiaan oo laskenu et kai tuo minun tissimaito on aika rasvasta tavaraa, mene ja tiedä... (painoa on tällä hetkellä 2kg enemmän kuin ennen raskautta ja siihen näyttäs pysähtyneen, hyvä niin)

Nippatäti Mistä sitä kakkaa riittää Paavolla??? :LOL:

Nopponen "Musiikin haju" :LOL:

Toivotaan hyviä unia kaikille ensi yölle ja napakoita supistuksia niitä tarvitseville! Minulla on sellainen kutina et tänään syntyy useampikin vauva :)

Särö ja Jalo 11vrk
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: pepper83
nuskalle onnea pienestä tyttösestä!:heart:

sonella on lupaavia oireita, ei varmaan enää kauaa mee kun lähtö tulee...:) toivottovasti jo tänä päivänä supparituulia sinne.:whistle:

itsellä näköjään ei vaikuttunut toi rauhallisempi päivä mitään, muksu alkoi iltasella touhuu enempi. saunaa ja peittojen heilutusta kokeiltiin muttei mitään vaikutusta.... no, parempi mieli tuli kyl siitä toisesta kun ei olla pitkiin aikoihin sitäkään harrastettu.
no, itellä on kyl aikaa viel siihen et la aika poksuu, teillä monella muulla on jo päivät sellaisia et sais jo tapahtuakin.

jaksamisia teille jotka joudutte valmomaan pikkuistenne takia, varmaan on odotettavissakin et välillä on huonompiakin öitä heidän kaa, kuhan kukaan ei joutuis ainakaan pitkiä aikoja kärsimään huonoista öistä.:hug:

pepper& typy 37+5
 
Te ootte ihania kun jaksatte tsempata:heart:

Pepper mut eipä sitä tiedä jos se lähtö tulee siullekkin vaiika lähipäivinä. Nää vauvat kun ei näköjää kello
Kaulassa tule :)

Miulla muuten eka synnytys käynnistettii just tehottomien mut tosi kivuliaiden suppareiden takia
Ja sit vasta kun saatiin kalvot puhki niin tapahtu, aukes 3cm sinne 10cm alle tunnissa.
Kuopuksen kanssa sama tehoton supistusralli pari viikkoa ja lopuksi sit meni onneks ne vedet ja siitä 14h niin vauva syntyi.. Joten tuttuu tää sama kaava, kun vaan ei tarviis käynnistää..
 
Moikka kaikille!

Täällä yks myöhäisherännäinen. La on 21.3., ja nyt vasta toisen maaliskuun mamman kautta kuulin tästä keskustelu ryhmästä. No, parempi myöhään kuin ei silloinkaan. :)

Hirmuisesti onnea kaikille oman nyytin jo saaneille, ja vastaavasti voimia kaikille viime hetken kärvistelijöille. Itselläni ei mitään tuntemuksia vielä ole ollut. Niitä odotellessa täytyykin alkaa ahkerasti tätä palstaa seuraamaan. :)
 
  • Tykkää
Reactions: pepper83
OBS! Seuraa asiaa vauvankakasta!

Särö mie oon yrittäny nyt imettää Pavee niin että se sais enemmän takamaitoa, eli kauemmin yhestä rinnasta. Kakka sillä on muuttunu kiinteemmäks, mutta sen määrä on pysyny vakiona. Melkein joka vaipassa on kakat, varmaan jotain 10 kertaa päivässä se paskoo?! Se kyllä syökin niin paljon, että ei oo ihme! Ja just tuossa mietin, että ai piru jätkä alkaa olla painava! Mie syötän sitä aina kun se osoittaa halukkuuksia :D Kait nuo vauvat on niin eilaisia, meille sattu tällanen syöttöporsas, vanhempiinsa tullut :LOL:

Miusta tuntuu että mie syön kans ihan koko ajan, öisinkin käyn syömässä jotain ja juomassa kun imetän. Silti paino tippuu! Toisaalta hyvä vaan, nimittäin ajatuksena olikin pudottaa painoa ennen seuraavaa raskautta. Toki niinkun pari teistä sanoikin, vähän ehkä turjan kovaa haipakkaa putoaa.

Sone ja kaikki supistelevat masulliset mie oon miettiny omaa synnytystä noiden supistusten suhteen, kun se tuli esim. miun neuvolantädille ja muille lääkäreille niin yllättäen. Miullahan oli kanssa noita kipeitä supistuksia muutaman viikon ajan, mutta miun nevolatäti sano ettei niistä kannata välittää, nukut vaan.. Mitä helvettiä, ei niiltä pysty nukkumaan?! Tuntuu vaan nyt, että hoitohenkilökunta ei oikein uskonu minuu, kun sanoin kipeistä suistuksista ja kun käytiin "harjottelemassa" synnärilläkin. Mutta todellakin tiedän että noi supparit voi olla niin kipeitä vaikkei tekis ees mitään! Ja se se vasta ottaakin päähän! :hug:

Nopponen, voi hitsi, teilläkin hankala yö ja Candlelightilla kanssa. Ei nää vauvat hirveesti vissiin jaksa meidän unista välittää :D Mutta onneks teillä Nopponen on pääosa öistä hyviä. Meillä ehkä joka kolmas on ihan huippuhyvä yö ja loput enemmän tai vähemmän vaikeita. Tosin, meidän Paatso ei itke oikeestaan ikinä, mikä on helpotus.

Musiikin haju nauratti täälläkin, ihana :heart::LOL:

Jaahas, Paavo on tehny Gagan. What a surprise! Mänen tästä.

Kakkatäti ja Paatso 2vko3 vrk
 
Hehe repesin tuolle 'musiikin hajulle' :D

En muista kuka tässä taannoin laitto tänne ne vyöhyketerapispisteet jaloissa synnytyksen käynnistykseen, mutta minähän sen eilen päiväl kokeilin.. Ja illasta rupes jo tuleen niitä kipeitä suppareita, en tiiä oliko vaikutusta vai kuvittelenko vaan et se autto..... Noooooh, tein äsken sen uudelleen ja nyt taas ootellaan!!! :D
 
  • Tykkää
Reactions: greentea1
Musiikin haju :D mahtavaa!:LOL:

Oon kade Särö tein hyvistä unista! :D Mut oikeesti, tosi hienoa tuollainen et pieni nukkuu noin hyvin, toivottavasti jatkaa samaa rataa! :)

Kiva kuulla Nopponen ja nippa et muillakin nukutaan välillä huonosti. Yleensä tuo mein poitsu nukkuu alkuyöstä 3h ja sen jälkeen syö n. 2,5h välein. Aamulla noustaan aina siinä 6-7 välissä kun poika alkaa kahtelemaan ja tuumaa et nyt ei enää nukuta. Sit tuo pieni mies nukahtaa siinä n. klo 9. Nytkin nukahti silloin ja edelleen vetää hirsiä, varmaan heräilee tuossa 12 pintaan. Sain itsekkin otettua sellaset 1,5h voimaunet, nyt jaksaa! :)

Sonelle ja Marionetille paljon supistustuulia, hyvältä on ainakin vaikuttanut jo. :)

Onnea kaikille täysien viikkojen poksumisesta!

Nippa meillä tuo poika kyl kakkaa kans joka vaippaan ja päivässä menee vajaa 10 vaippaa. Poju on kans kova pieremään, ihan hirveitä pörähdyksia päästelee ja pitkään aina kun hänet laittaa vaakatasoon. :D Mies nimesikin pojan "pepputornadoksi". :D

CL ja nyt sitten päivällä hyvin nukkuva Aatu
 
Nippa se on hyvä että pojalla suoli toimii :D kuopus oli just tollane paskatykki kans, joka syötön jälkee niskoja myöte shaissessa :p ja yöllä myös pasko koko ajan! Sit puolen vuoden tietämissä alkoi syödä kiinteitä ja paskominen väheni kertaheitolla. Esikoine pasko huonosti ja sil oliki enepi mahavaivoja :/

Supistuksista vielä, kyllä nippa oot ihan oikees, voi olla todellakipeitä nää "tehottomatkin", meinaan kyllä joutu jokaiseen öiseen suppariin skarppaamaan ja keskittymään hengitykseen. Nuku siinä sit :D
 
Nyt kun ruvettiin kakkoja vertailemaan (tähän on tultu :D) niin Jalo tekee yleensä vain yhen luirukakan päivässä vaikka vetää kerta ruokailulla n. 100ml (jos antaa lypsymaitoo pullosta) Ja tuntuu et tissistä saa kans ihan yhtä reippaasti kun maitoo oikein valuu. Pissiä tulee sit kyllä senkin edestä :)

Becca tervetuloa mukaan kalkkiviivoilla! :wave:

Särö ja Jalo 11vrk
 
Onnittelut OivaAino ja Nuska pikkuisista!

Eilen tultii kotiin, ja ilta meni Niiskuneitiä kanniskellessa, kun ei viihtynyt sängyssä. Tänään on nukkunut hyvin kopassa ja nyt sitterissä vetänyt jo toista tuntia unta. Pitää aamun aikana tehdä kaikki hommat, jos ilta menee taas kanniskellessa. Yö meni vähän väliä heräillessä ja syöttäessä.

Esikoinen muuten kysy, kun näki mun mahan vauvan syntymän jälkeen, et tuleeko viel toinen vauva :LOL: . Hän oli eilen kyl tosi villi, kun tuotiin Niiskuneiti kotiin. Sai vahtia silmä kovana, et ei tee mitään vauvalle riehuessaan, kun ei millään uskonu puhetta. Joka asiasta otti nokkiinsa. Tänään on onneksi rauhallisempi.

SMV78 ja Niiskuneiti 3 vrk
 
Viimeksi muokattu:
Täällä supparit muuttu tosi nopeesti sietämättömiks ja jo reilun kahen tunnin jälkee soitettii koirien hoitajat,puol kasi oltii laitoksella,ku suihku tai lääke ei auttanut. Siitä käyrille ja tutkimus ja tilanne edennyt niin hyvin että oksentelujen saattelemana synnytyssaliin.. Siinä sitten suihkua ja ilokaasua,kunnes jo vinguin epiduraalia. Se on muuten taivaanlahja!! :D nyt toisen satsin jälkeen yritän vähän lepäillä,olin jo tunti pari sitten 8 cm auki.. Kohta varmaan tapahtuu.

Alko taas pelottaakkin,mutta onneks on sattunut aivan super ihana kätilö ja lekuri tähän...

päivitystä siis täältä :D
Pikku m 40+1 ja toivottavasti poika kohta sylissä

Tsemppiä muille myös!!
 
Nuskalle83 onnittelut nyytistä!

Ja hyvää laskettua päivää Sone*, dania87 ja ketäs teitä kaikkia tänään nyt olikaan :) Olkoon loppuaikanne mahakkaina mahdollisimman lyhyt!

fannyn07 kanssa samoilla fiiliksillä täällä! Epäilen, että mua on huijattu :LOL: Ei täällä mitään vauvaa ole. Ainakaan tuloillaan vielä vuosiin.

39+4

*muoks* Niin, ja Becca, tervetuloa mukaan! Jos haluat etusivulle tiedot, niin laita rimpsua tulemaan ja mielellään punaisella, niin näen varmasti poimia muun tekstin joukosta.
 
Viimeksi muokattu:
Kwaidan ihanaa, että löytyy kohtalotovereita :wave: Kiva mennä huomenna taas neuvolaan kertomaan, että ei edelleenkään mitään merkkejä mistään.
Niin ja ketäs ärsyttikään jatkuvat kyselyt synnytyksestä? Mua ei tätä päivää ennen haitannut kyselyt ollenkaan, mutta nyt!! Eilen anoppi tuli kyselemään ja tänää myn sisko ja äiti!! Ne tasan tarkkaa tietää, ettei niille jää kertomatta tapahtumien kulku. Varmaan ensimmäisestä kipeästä supistuksesta jo lähtee ilmoitus niille, kun joku niistä kuitenkin vahtii esikoista synnytyksen ajan.

PikkuM tsemppiä!! Tosin vauva varmaan on jo nähnyt päivänvalon :hug:

*muoks* SMV:lle ihania hetkiä kotona!!

Fanny edelleen 39+6
 
Viimeksi muokattu:
PikkuM Hurjan nopeeta toimintaa :flower: Kohta varmaan jo päästään onnittelee :)

Mie lähen kohta saunaan rääkkää itteeni, sama meininki täällä edelleen.. Huomenna sit on ultra, oon varmaan helvetti soikoon menny umpeenpäin ja kohdunkaula kasvanu piituutta miljoonaan senttiin :LOL:
 
ihanaa pikkuM! siehän olet uskollinen palstalle kun vielä jaksat tossa vaiheessa päivitellä!:D ite oon ollut jo tajunnan rajamailla kun noin paljon oon ollu auki. taitaa olla kyl nyytti jo kainalossa!=)

hui, sone! en oo ikinä voinut aavistaakaan et kivuliaat supistuksetkin voivat olla tehottomia.:O toivottovasti nyt ei ole näin, varsinkin jos veristä tulppaakin tullut.:hug:
kiitos rohkaisusta et toinen voi tulla ajoissa ulos, jotenki on skeptinen olo kun kaikki muutkin on mennyt yliaikaa, täytyy kumminki välillä silti elätellä toivoa.:)

ihanaa smv kun siekin olet päässyt kotiin arkea viettämään, varmasti esikoiselta tulee vielä temppu jos toinenkin kun huomioo haluu.;)
 
marionetti, minähän ne jalkahierontaohjeet löysin. Ja jouduin lopettaa iltaiset hieronnat ku sitte kärvistelin kokoyön hirveitten suppareitten kaa enkä saanu nukutuks.:D Mulla siis todellakin tehos, ja yölliset supparit loppu heti ku jätin hieronnat pois kuvioista. Ens viikosta voisin alottaa taas ku mies on lomilla ja viikkojakin mulla jo sen 38.
 
Oi minäkin tahtoisin saunaan. :) Ei vaan omisteta sellaista ja äitin luoksekaan ei nyt pääse kun isäntä lähti toiseen kaupunkiin kavereidensa luokse. Täällä on esikoisen kanssa siivottu urakalla, imuroitu ja pesty lattioita ja jopa wc:n seinät :D että yöllä saisi sitten jo tapahtua. yhden ässän vedän hihasta vielä illalla ;)

Itse uskon jotenkin vakaasti että synnytys käynnistyy ensiviikolla, yöllä, eikä tod vesien menolla. Jos toisin tapahtuu niin menee pasmat sekaisin :whistle:

PikkuM:n kuulumisia odotellessa.

dania & pikkusisko.

meinasin aikaisemmin sanoa että tänään "ei tuu lasta eikä paskaa", mutta jälkimmäistä tulikin!! Jeee. 3-4pv:n Levolac-kuuri toimi :D
 
  • Tykkää
Reactions: Sone*

Yhteistyössä