Maaliskuun mussukat *meidän kuu*!!!!

Onnea Maaliskuu2015! :flower:

Aamulla jo kävin katselemassa uusimpia uutisia ja mietin samalla kumpaan palstaan sitä nyt kirjoittaisi..Kun nyt vielä odottajana elelen :D
Aika tahtoo käydä päivä päivältä pidemmäksi, eikä nämä surkeat räntäsade säätkään paljoa mieltä piristä! Noh, jos jotain positiivista olen lähestulkoon varma että tänään koin ensimmäiset kunnolliset supistukset, reilun puolisen tuntia supisteli ja laantuivat sitten pois. Mutta koko päivän on kyllä ollu alavatsa herkillä ja pari yksittäistä supparia nyt illan aikana vielä tullut. Tämä antaa pientä toivoa, josko mullakin alkaisi käynnistelemään synnytystä hiljalleen..Johan se huomenna laskettu aikakin olisi. Ylihuomenna neuvola, veikkaan että joutuu vielä tuon neuvolareissun tekemään, mutta hyvällä onnella pääsis jo synnäilemään ennen :) Niin, näin viime yönä kovin eläväisen unenkin jo synnytyksestä! Oli kyllä varsin helppo ja hupaisi synnytys unessa..:LOL: Jospa se h-hetki olisi lähellä, toivoa saattaa :)

Piip- 39+6
 
Meillä oli sunnuntaina ristiäiset. Kaikki meni hyvin ja neiti oli kiltti ja tyytyväinen koko toimituksen ja kahvittelujen ajan :)

Isot tsempit vielä yhtenä kappaleena oleville tulevaan koitokseen ja onnea niille, jotka ovat nyyttinsä saaneet.

Lillitys ja neiti 4 viikkoa + 4 päivää
 
Meidän poika tuli vihdoin maailmaan myöhään 30.3. ennen kuin tiistaiseen neuvolaan ehdittiinkään! Kaikki voidaan hyvin, tuore isä varmaan kaikista järkyttynein tapahtumista, mä olen vaan onnesta soikeana :D

Tsemppiä loppuodotukseen muille vielä!
 
  • Tykkää
Reactions: Piip-
Onnea uusille vauvoille ja vanhemmille =)!

Ps. Aion päivittää syntyneiden listaa uudelle palstalle joten laittakaa ne perustiedot niin tulee parempi lista. Toki laitan nyt jo niillä tiedoilla mitä täältä keskusteluista irtoaa ;).

Pps. Lisäsin listan loppuun vielä FB-ryhmäläisten listaa vaikka synnytysajankohdat ei olekaan meillä tiedossa niin näkyy kuitenkin suurinpiirtein suurin osa maaliskuisten määrästä ja jotain muutakin tietoa. Jos haluaa että korjaan jotakin niin kirjoittele yksityisviestiä tai kirjoita suoraan syntyneet-palstalle viestiä minulle ;).
 
Viimeksi muokattu:
Höpönenä: just mietin samaa! Pidetään peukkuja.

Täällä tissitellään nyt jotain tiheän imun kautta...tunnin välein tankataan...yötä päivää. Päivät jaksan hyvin mut yöllä vois vähän nukkuakin. Välillä :) mut en valita, vauva kun ei turhia känise vaan aina on jotain oikeaa syytä.

Napatynkä irtosi äsken :p

Maaliskuu2015 ja vauva 1vko
 
Vooi eeii, vielä täällä vain yhtenä kappaleena ollaan..Siis voi elämä, alkaa olla jo niin tappi täynnä tätä tuskastelua että kääks. Täällä kun nyt ei hirveästi muita odottajia enää ole, niin ei ole tullut sitten kirjoiteltua.

Mutta niin, keskiviikkona kävin neuvolassa ja siellä oli kaikki ok. Ilokseni keskiviikkona iltana tuli kaks aivan kunnon supistusta, tai ainakin oli niin pitkät ja kipeät että hämmästyin itsekin jälkikäteen. Mutta sittenpä taas jatkunut tappavan tasaisena tämä vointi. Päivittäin on kyllä sellaisia lievempiä supistuksia, oisko harjotussupistuksia, ja sitten vauva pariin kertaan päivässä pitää sellaiset meuhka sembalot ja painaa jo alapäätä sen verran että musta tuntuu sitten siltä että häpyluuta viileltäs urakalla ja siinä samalla lantiotakin rupeaa särkemään ja sisuskalut saa kyllä kyytiä siinä... :D Ei enään tahdo naurattaa. Vaikka olisikin iha seesteinen kivuton olo niin kyllästyttää jo kun esim sohvalla makoilukin niin haasteellista että löytää passelin asennon ja pois ei tahdo päästä millään ja sitten kun pääsee niin tulee kipeä harjoitus supistus ja pissattaa ja ei pysty pöntöltä nousemaan kun sillon rupeaa kans aina pistelemään alapäätä ja voi herranen jestas sentään! :D :D Huh, tämä ilta ollut kyllä niin alakuloisuuden huippu kun ei vain enää jaksais..Tieten sekin kun pitkän päivän kärvistellyt ja tuloksetta niin aina pettymyksen huippu tämä iltakin. Yöt onneksi oon saanut nukuttua ihan hyvin, että ainakin saa levettyä. Mutta kyllä saisi jo pirpana lähteä syntymään! :)

Piip- 40+3
 
Uu, viime yö meni aikalailla supistusten merkeissä, nyt aamupuolella yötä tuntui että jo tuli parin kymmenenminutin välein ja olikin noustava jo vuoteesta kun ei jaksa pyöriä siellä. Samoten taitanee lapsvesiä tihuutella, jotain märkää tuntunu pulpahtelevan pari kertaa :) Josko se tästä lähtis käyntiin! :) Tosin supistukset ei niin järettömän kipeäitä ja pitkiä, mitä oli keskiviikkona ne pari...Ehtiihän ne kyllä vielä voimistua..Toivotaan toivotaan...

Piip- 40+4
 
Plääh, ei sitten vieläkään. Voin vaan sanoa että hulluksi tulen, jos ei tänään lähde syntymään. Viime yö meni taas supistusten merkeissä, astetta kovempia ja pitempiä kun viimeyönnä ja suht. tiheään tuli. Limatulppaa se ainakin on irrotellu urakalla, en tiiä illalla tuliko limatulppaa vai lapsvettä, kun taas runsaamman tuntoisesti pulpahteli ja pikkuhousunsuojaa kasteli..Väsyttää ja alaselkää särkee jo valmiiksi niin paljon että supistukset tuntuu todella ilkeiltä :( Josko ne alkais ny säännöllistyä, ooh! Ylösnousun jälkeen tullut nyt kaks supistus ja väli 7min! Joko nyt!!!!

Piip- 40+5
 
Hei Piip =)

Toivottavasti siellä on nyt alkanut jo tapahtua enemmänkin?? Liekö olet vaikka jo synnyttänytkin?

Tosi isot sympatiahalit sulle :hug:. Onhan nuo viimeiset viikot kyllä raskaita...

Mietin tuossa että etkö voisi jo pyytää että käynnistäisivät synnytyksen niin sulla viimein helpottaisi?? Kuulostaa erikoiselta että päivätolkulla pitää supistuksia vain "kuunnella" eikä sitten mitään tapahdu. Onko se edes terveellistä sulle tai vauvalle? Onko sairaalassa tutkittu riittävästi että kaikki on hyvin?

Tietysti käynnistyskin on oma juttunsa. Joillekin se toimii ja joillekin ei. Myös se mitä siitä seuraa on yksilöllistä. Mulle onneksi puolikas cyotec-tabletti auttoi ja laukaisi kunnolliset supistukset ja sen ottamisesta meni 6,5 h ja vauva oli syntynyt.

Mulla oli kohtuudella siedettävät supparit sen jälkeen kun tabun söin mutta voi se jollekin tehdä liian rajutkin supparit. Toki itsekin "käytin" ilokaasua, kohdunkaulan puudutetta sekä lopuksi spinaalipiikki selkään että jos luomuna olisi pitänyt mennä niin olisi voinut itku tulla.

Mutta se on sinun päätös ja toki lääkärinkin mitä nyt tapahtuu jos et vieläkään ole synnyttänyt.

Jokatapauksessa tsemppiä Piip oikein paljon loppurutistukseen ja tervetuloa synnyttäneiden palstalle kun sitten sinne ehdit ;).

Daria09 ja tytteli ihan kohta tasan 5 viikkoa :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Piip-

Yhteistyössä