+++ MAALISKUUSSA PLUSSAAVAT, huhtikuuta suunnittelevat +++

Marie85: JIHUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! mahtavaa:):) Varovainen onnitteluhalaus! :heart: Viivan vahvistumisia toivottelen!

Lisey: KIITOS!!!!! Ja onnea teille toivotusta negatuloksesta :flower: IHANA tuo päivän positiivisuuspläjäys! Taidan ottaa tavaksi jos saa ?:)

Päivän positiivisuuspläjäys jonka idea saatu Liseyltä:
AURINKO PAISTAA JA LÄMPÖMITTARI PLUSSAN PUOLELLA - kevät :heart: !
Menkat ei ainakaan vielä oireile tuloaan...muutenkaan ei kyllä mitään oireita joten en oikein tiedä onko se hyvä vai paha mutta koska tämä on positiivisuuspläjäys niin päätän että se on hyvä ;)
 
ON: Nyt olis jo DPO 18 eikä tätiä vieläkään näy eikä kuulu. Vähän tullut perjantaista alkaen semmoista pienenpientä veriviirua kirkkaan vuodon seassa, siis yhteensä jotain 5-6 veriviirua. Odottelin josko olisi tiputteluvuoto alkamassa joka yleensä edeltää kuukautisia, mutta eipä ole tuo runsastunut. Aamulla piti tehdä testi mutta jostain syystä en sitten tehnyt kun tuntui niin menkkamaiselta olo. Nyt on jo viikon jomottanut aika kovia menkkakipuja mutta ihmetyttää miksi ei kunnollinen vuoto jo ala. Raskaus olisi hyvin epätodennäköistä! teen huomenna aamulla kuitenkin testin jos ei vuoto vieläkään ala....Plääh kun nyt antaa odotuttaa...:confused:
 
Lisey: onnea negasta ( on se hurjaa kun täällä jo onnitellaan aina välillä tädistä ja välillä negasta )
Ja ei kun peitot heilumaan ?

Mariel85: isot onnittelut matka on alussa ?

miimau: oireettomuus kuulostaa hyvältä =)

ON: masennus iski tänään sovituskopissa ja aloitin skarppausta omilla ohjeilla olen hyvin kokenut laihduttaja ja tiedän miten homma toimii mutta silti kilojen kanssa painin...ihme psykolginen juttu siinäkin... olo on hyvä =) ärsyttävä viikko kaiken kaikkiaan kaksi iltaa varattuna kokouksille ja ei voisi vähempää kiinnostaa... no nämä varatut illat nopeuttaa viikon kulumista ja viikonloppu onkin jo sitten ja jännät päivät ?
 
Miimau, toki saat ottaa tavaksi. :) Kaikki positiivisuus on vaan hyvästä! Nih! :D

Minnarun...peitot heiluu jo. :D Ymmärrän ton masennuksen sovituskopissa...itse olen "löysä" ja joka paikasta tursuaa aina nahka... :( Tsempit sinne ja toivotaan raskauskiloja. ;)

Jensar, tee ihmeellä testi! Onhan toi kummaa. :O



Just päätin, että tästä tulee hyvä päivä! :)

 
Jensar > Epätodennäköinen ei ole sama kuin mahdoton. ;) Testaathan huomenna. :D Plussatuulia!

Lisey > Loistava idea tuo päivän positiivisuuspläjäys. Sillähän saa mukavsti positiivisen lopetuksen silloinkin, kun on :headwall: fiilis. :) Kiitos ideasta! :flower: Koitanpa minäkin ottaa sen käyttööni. :)

Mariel85 > Ihanaa! Vauvaliimaiset onnittelut ja purkillinen punaista väriä viivaa vahvistamaan! :flower: Minkäs verran sillä viikottomalla digillä on herkkyyttä? Onko saman herkkyinen kuin viikkonäytöllinen?

Mango86 > Vielä se ehtii plussaksi muuttua, joten purkillinen punaista väriä viivaa varten sille suunnalle. :)

*Justiina* > :hug: Plussatuulia tähän uuteen kiertoon!

Ansku83 > Tunkikos se täti sinun luoksesi vierailulle vai älysikö pysytellä poissa? Toivottavasti vuotelu jäi tihkuun ja punaista näkyy seuraavan kerran raskaustestissä positiivisen tuloksen muodossa.

Omanapainen positiivisuuspläjäys: :D Eilisten kipuilujen ja tämän päivän kuivahkon vaikutelman mukaan ovis saattoi olla eilen. Melko yltiöpositiivinenhan tuo ajatus on ultranäkymiin nähden, joten en vielä uskaltaudu piinailemaan. Jos lämpö nousee, (on vielä normaali) niin sitten ehkä rohkenen.
 
testasin vessahädässäni tälläisen ei herkällä pregchekillä,joka tarttui mukaan cittarista tää ilmeisesti 25miu/ml...on vaaleanpunainen,mutta tuohon kuvaan en saanu sitä tallennettua.




pissi rakossa vähän yli kaksi h, kpt on nyt 21/25
Testaan aamusella uusiksi. Jännää.
 
Viimeksi muokattu:
Marie85 Varovaiset onnittelut täältäkin :heart: ja kovasti toivotaan viivan vahvistumista!

EevaN Varovaiset onnittelut sinullekin, kyllähän tuossa testissä hentoinen vaaleanpunainen viiva näkyy :heart: Toivottavasti aamulla jo selkeämpi!

Omaa napaa: Eipä oikein mitään oireita :( Kahtena iltana on tullut illalla, molempina tuossa 22-23 aikaan, hiukan etova olo. Mut senkin nyt voi kuvitella... Alkaa taas tämä loppukierron epätoivo iskeä että kyllä se täti kurvaa kuitenkin paikalle... Toivottavsti tietysti ei, mutta...!
 
Ihanaa Mariel85 ja EevaN, suurenmoiset onnittelut ja peukutukset täältä molemmille!!! =) Toivon että viivanne vahvistuvat ja kumpikin alkaa kesän kunniaksi paisua :D

Itsellä vuoto on nyt loppunut eilen, nyt kp 7/35. Eli ovulaatio odotettavissa 4.4. jos kierto pysyy säännöllisenä. Ja mulla on kuitenkin riski siihen, ettei munasolu välillä ainakaan kunnolla kypsy tai irtoa, koska imetän edelleen ja prolaktiini hyrrää elimistössä. Mutta toiveita on :)

Tsemppiä kaikille hirmuisesti ja ihanaa kevätpäivää!

Kissendaal
 
EevaN: Kyllä tuossa vaaleanpunainen haamu näkyy! =) Varovaiset onnittelut :flower: Toivottavasti viiva vahvistuu =)

Lisey: Kiitos pahoitteluista :hug: Ja onnittelut sinne negasta! :D

Jensar: Ei se mahdotonta ole... Mulla on yks tuttu, jolla on vastaava tausta kun sulla. Hänen toinen lapsensa sai alkunsa ovulaatiosta, joka tapahtui munatorvettomalla puolella =) Alkio oli kulkeutunut muistaakseni vatsaontelon kautta kohtuun. Tästä "kiertoreitistä" johtuen plussa tuli tosi myöhään testiin (siis menkat tais olla jo yli viikon myöhässä kun haalea plussa tuli testiin). Toivotaan parasta =)

Mariel85: Onnittelut!!! :flower: Ja nyt paljon vauvaliimaa matkaan mukaan! =) :heart:

Minnarun: Kiitos :hug: Eiköhän tämä tästä joku päivä iloksi vielä muutu =) Kovasti plussatuulia sinnepäin! =) Toivon niin, että plussaisit :heart:

Mango86: Mä en oikein tiedä millä viikolla se km tuli, kun oli niin sekava ja kummallinen kierto sillon... Luultavasti se oli noin viikolla 6 eli tosi aikaisin. Mun eka km (viime marras-joulukuun vaihteessa) oli viikolla 5+5 ja sillon hCG laski viikossa nollaan. Sen takia mä en voi käsittää miksi ihmeessä tää nyt kestää näin kauan :confused: Mutta eiköhän se nega ole nyt vihdoin jo lähellä =)
 
Onnea plussanneille! :D:flower: Plussiahan ne on, haamutkin :p

Jotenki haluais uskoa että menkat on tulossa niin ei tule pettymyksiä . Mutta mun positiivisuuspläjäys voisi olla se, että kun/jos menkat alkaa niin saanpahan syödä ja juoda yllin kyllin ensi viikon lomamatkalla, lähdetään perheen voimin etelän lämpöön, aah :wave: ja taas jos raskaus alkaa, niin tämä tyttö murehtii silloin viivojen vahvuuksia ja veriviiruja paperissa kun pitäisi ottaa rennosti:headwall:

Teen kyllä testin huomenna aamulla, on hieman huono olo ollut koko viikonlopun ja tänään, laitoin aluksi flunssan piikkiin mutta tänään tuntunut kuvotustakin ja huimaa ajoittain...:rolleyes:
 
Mariel Onnea!! :heart: Toivottavasti pieni matkassa pysyy! :)

EevaN kylläpä tuossa ihan punertava viivanen näkyy!!!Onnea myös sinne ja tsemppiä! :heart:

Jensar Mulla on kaikki sormet ja varpaat ristissä ettei menkat alakkaan ja kaikki menis hyvin.. :)

SiSa Oliko testi 25:nen herkkyydeltään?Voihan tuo haamuilla melko herkästi, jos sitä hcg:tä on edes vähän..Toivottavasti laskee pian kokonaan pois.. :hug: Tuo tiputtelu yms. on kyllä niin hanurista että..

Toivottavasti saatais paljon plussia tähän pinoon vielä lisää! :D

(.) Mä kävin taas luovuttaa verta, toivon mukaan tuo olis viimeinen verikoe tämän asian tiimoilta.. :) Menkat oli ja meni, tänään kp 6 ja ajattelin piruuttani vähän kytätä ovulaatiota, jotta näkis että toimiiko mun kroppani edes niinkuin pitää kaiken tän polemiikin jälkeen..
Oletus kuitenkin on että nyt on hcg:t mulla liki nollaa tai nollassa, kun ei se testikään enää muuta tehnyt kun haamuillut, tosin en kyllä tiedä yhtään mitä herkkyyttä noi rfsun tikut on..?

Nyt sitten vaan elellään päivä kerrallaa ja nautitaan keväästä! :) Oikein aurinkoista viikkoa kaikille!
 
täällä kävikin sitten niin että sain sen työpaikan mitä hain =) Eli jos ei nyt tästä kierrosta ole tärppiä tullut, toivottavasti tietysti olisi, niin vauva haaveet siirtyy hiukan eteenpäin... Ei nyt pitkälle, loppu kesästä sit aloitetaan uudelleen. Mut muutaman kuukauden tauko nyt sit edessä : /
 
Mariel oiiiiiii, onnea!!! :heart:

EevaN: Kyl siel selkeesti punertavaa on!!! Onnea!!! :heart: Laitetaanko siutki haamuilemaan? :D

Jeeee!!! Vähän ihanaa 2, voisinko sanoa, PLUSSAA samalla kertaa!!! :heart:

MG ei, täti ei pysynyt poissa! Mutta alkoi kuitenkin rehellisesti punaisella vuodolla eikä tuhrulla, mut siltikään sitä ei tuu paljoa edelleenkään, eikä hyytymiä kuten tavallisesti! On se jännä ku 16 vuodessa ei oo omia kuukautisia oppinu tuntemaan! :D
 


maanantai 21.3.2011


KUUMEILEVAT
Nimimerkki...................Kiertopv:t........Ikä....Toive.....Yritys
Jensar.........................kp38/35-40.......32v....2. lapsi.....yk11/14ku1
iloksi..........................kp34/31-33..........28v...1. lapsi......yk4,5v
Mariel85.....................kp29/??...............25v...2. lapsi......yk5km2
Bla-bla........................kp28/34.............34v...2. lapsi......yk12
pikkumy......................kp26/28.............25v...1. lapsi......yk6
nepari80.....................kp25/29..............31v...2. lapsi.....yk2
Sunflower11...............kp25/28-31.................3. lapsi....yk3
PieniTytönTylleröinen..kp25/??.....................3. lapsi
Minnarun....................kp24/29-31.........30v...3. lapsi.....yk8
Miimau.......................kp22/27..............31v...1. lapsi....yk9
Sinderella....................kp22/30.............38v...6. lapsi....yk3/5km1
bluebaby.....................kp22/28...........26v...1. lapsi....yk3-4v
EevaN........................kp21/25-26.......26v.....3. lapsi.....yk3
Lisey..........................kp21/??..............28v.....2.lapsi...yk1/3kkm1
macy gray...................kp20/30-34......30v...2. lapsi....yk16
Pänä..........................kp18/26-34.......28v...1. lapsi....yk20
AiraM..........................kp18/~34..............................yk4
Viola30.......................kp15/27............31v...2. lapsi.....yk10
Zanca.........................kp14/26-31........27v..1. lapsi.....yk9
äiti x4.........................kp12/24............32v....6. lapsi......yk4
*Justiina*...................kp11/30-32.......38v....3. lapsi.....yk3
Barbamama35............kp9/23-28........35v...3./4. lapsi...yk7
Viena..........................kp8/29-31........33v.....1.lapsi.....yk3kkm1
kissendaal...................kp7/35.............25v.......2.lapsi....yk1
Ansku83......................kp2/32-37.........27v...1. lapsi......yk4
SiSa78........................kp?/??............32v.....2. lapsi....yk5km2
Mango86....................kp?/??..............24v....2. lapsi.....yk1km1
Maira..................................................25v...2. lapsi......(yk2)





TAUSTALLA
mileon, Lara--, anniala, Green Lady, Kauniina Päivänä Tuut, Viulu, Jennynny, myrskytuuli, Ngale



PIINAILIJAT
Mango86...................dpo12
Mariel85.....................dpo12
EevaN.......................dpo10
Miimau........................dpo8-10
Pänä...........................dpo4




PLUSSANNEET 2011 helmikuu:
Pikku-Saara......1.2. ...kp64/35........28v...........1. lapsi....yk5
Neiti-81............6.2. ...kp27/24-29...................3. lapsi....yk1v+km2
koiksa-79.........8.2. ...kp37/28-36....................3. lapsi....yk2
Gabrielle..........9.2. ...kp38/32.........29v...........1. lapsi....yk5
Matilda-08......11.2. ...kp25/26.........................2. lapsi....yk4
Epa_88...........21.2. ...kp28/30-41....................1. lapsi....yk4

PLUSSANNEET 2011 maaliskuu:
MiiJane76........10.3.....kp27/24-31.....35v........4. lapsi....yk37

Odotuspuolen yhteinen pino:
+++ 2010 alkaen haaveilleet ja plussanneet +++
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/1877104-2010-alkaen-haaveilleet-ja-plussanneet/



HAAMUILIJAT

Mariel85 21.3 kp28/?? :heart:



Tervetuloa uudet ja vanhat! :wave:


Listaa päivittää: Ansku83


Lyhenteiden selitykset löytyvät etusivulta! =)


Plussarikasta maaliskuuta!
 
Hirmuisesti onnea plussanneille/haamuilijoille!! :heart: Toivotaan, että viivat vahvistuu ja pienet pysyy matkassa!

Täällä ois sitten niinkuin varmaankin dpo1, eilen oli testi nega ja sunnuntan testistä en ole ihan sata varma oliko plus, kun vasta ekan testin tein sillon sunnuntaina. Tosin sunnuntai iltana koski mahaan ihan pirusti, joten oletan sen muniksen sillon irronneen..
 
Onnea EevaN:flower:

nepari onnea uuden työpaikan johdosta:flower:

Jensar toivotaan viivaa, punaista sellaista! Katsoin, että teilläkin yritystä jo vuoden verran. Soisi jo paikaisesti teille viivan ilmestyvän.

ON: Täällä ois sitten kp1. Hyvillä mielin lähdetään uuteen kiertoon. Greippimehut on jo ostettu, kohta tilailen testejä :). Mies jää maanantaina viiden viiden viikon lomalle, joten ovis ei yksinkertaisesti _voi_ jäädä hyödyntämättä :D Aurinko paistaa ja kohta jumpalle. Tästä tulee hyvä päivä!
 
EevaN Jee!!! Onnea ja viivan vahvistumista! :)

Kiitos kaikille ihanille onnitteluista ja tsempityksestä! :flower:

macy gray En tiiä sitä digin herkkyyttä, mut siinä luki et luotettava ajoissa testaamiseen. Ja et jopa 4 pvää ennen menkkojen alkamispäivää näyttää 51% jo oikeen tuloksen ja sit 3 pvää ennen se % oli jo joku 80.... Mut kyllä se haamutkin jo pongaa...

).( mä en oo tänään testannu ku sain vielä eilen pregchekin puikkotestiin niin selvän tuloksen. Vaaleampi toki kuin kontrolli, mut ei enää mikään haamu. Pysyisin silti kyllä vielä mielummin haamuilijoissa! Katotaan nyt rauhassa vahvistuuko vielä viiva jne. Vaikka vahvat + mä noissa keskenmenneissä sai et ei se siihen pelkoon paljoo auta.. :ashamed:
 

Yhteistyössä