MAALISMASUKIT 2007

Katjah...sehän tässä se perimmäinen tarkoitus onkin, että tutun porukan kanssa on helppo jakaa kaikki vaikeemmatki jutut niin ei niin väliä, että milloin pikkuiset ulos on putkahtanu ;)

mut nyt kuuluu kunnon karjuutaa tuolta :kieh: :wave:
 
Huomenia vaan kaikille!
Täällä erittäin huonosti nukuttu yö takana ja nyt pikku-ukkeli taas vetelee sikeitä kantoliinassa.. Pitäs vissiin yöksi sittoo se tohon!

Katjah; käypäs kurkkaan www.pro-seremoniat.fi Sieltä voi tilata kummitodistuksia. Mä tein esikoisen "kummeille" todistukset itse. Lauantaina ois meilläkin nimijuhla. Aika pienellä porukalla ois tarkotus juhlia, kun en todellakaan jaksa mitään isoja kemuja ruveta järkkään näiden tenavien kans.

Eilen kävi neuvolantäti ja painoa oli 5770g, pituutta ei mitattukaan.

Nyt pitää yrittää vähän mennä laittautuun siedettävämmän näköseksi kun lähtään ihmisteilmoille!

Roosa & Heppu 6vk 2pv
 
heipat täältäkin pitkästä aikaa! :wave:
menee yhden käden naputteluksi kun typy rötköttää sylissä...

onko normaalia että vauva örisee... joka kerta kun syliin nostaa, niin kuuluu hirveä örinä tai murina, ihan kuin sattuisi jonnekin... sama juttu syötön jälkeen... vauva puklauttaa maitoa aika usein. huolestuttaa kun esikoinen ei tehnyt koskaan niin. mutta lähinnä onko tietoa tuosta örinästä....?

monilla on ollut tai tulossa pian ristiäisiä tai nimiäisiä. tuo tinja on nätti nimi, oli meilläkin harkinnassa ennen kuinkeksittiin eräs toinen nimi. :)

naapero ja nappis 1vk 5pv
 
Moikka pitkästä aikaa :wave:

Meillä tosiaan kaste kans jo ens viikon lauantaina,aika mennyt tosi nopeesti =) Olispa ne raskauden loppuviikot mennyt samaa kyytiä ;)

Kasteessa meidän tytöstä tulee Minka Jade Joella.
Oon tässä harmitellu että tuli pyydettyä niin paljon väkee :ashamed: Nyt sen tuntee sit rahapussissa...Just tein leipomoon tilauksen ja kahdelle 15hlön kakulle ja kahdelle voileipäkakulle tulee hinta tommoset 180? :eek: :whistle:
Siihen sit viä muut tarpeet ja esikolle juhlakengät.Taidetaan kyllä jättää niitten uusien vaatteiden osto väliin... :whistle:

Mutta nautitaan nyt sit viimestä kertaa näistäkin juhlista ;)

Nyt kiireellä hakeen keskimmäistä kerhosta...
Paitsi sen verran vielä että muuten menee hyvin ja ens viikolla on lääkäri käynti.
Unienkatkin tehtiin yks yö,kun neiti nukku ensin 6,5h ja syönnin jälkeen 4h päälle :heart: Joten mäkin oon voinut jättää jo päiväunet pois :LOL: ;)
 
vitviu: ihana nimi teidän tytöllä!!!! Jos meille olis tullu tyttö, se olis ollut Jasmin Johanna Jadelina :)

Meidän pojulla on nyt nuha :'( , onneksi ei ole ihan tukossa, eikä ole kuumetta! Toivotaan, että selviää näillä oireilla, ettei tule sairaalareissua! Kyllä tämäkin äidin sydämeen ottaa, kun toinen on niin pieni ja itkee, kun on kurja olo.

Voimia ristiäis- ja nimiäisjuhlien valmisteluihin kaikille!
 
Pitkästä aikaa :wave: !

Täällä on mennyt oikeestaan ihan vaan totutellessa elämään kahden muksun kanssa ja ehkäpä se nyt alkaa menemään ihan omalla painollaan. Alkuun tuntui hankalalta se kun ei oikein osannut jakaa huomiota tai lähinnä pelotti, että isompi jää vähemmälle huomiolle mutta onneks kaikki on mennyt ihan jees. Kunhan vaan nyt varaa joka asian tekemiseen tuplasti (tai kolminkertaisesti) aikaa niin ei hätää :D .

Onpas täällä annettu ihania nimiä ja paljon on ollut hienoja nimiä mietinnässä, ois voinut meidän nimi vielä muuttua kun oon täällä näitä lueskellut mutta tänään tuli kaffitteluliinat jo tuolle päätetylle nimelle painettuna niin eipä viiti oikein enää vaihtaa :p .

Eilen oli neuvola ja neiti painoi 3905g eli hyvin on paino noussut. Nuhaa oli meidänkin pienellä tuossa parin viikon iässä mutta onneks on nyt jo helpottanut. Niitä keittosuolaliuos (olikohan tuo oikee sana :snotty: ) -tippoja käytettiin ja sit vähän niistäjää. Ja sängyn päätä nostettiin kirjoilla. Pitäs käydä nyt täällä useemmin kun oon vähän pihalla jutuista ja ei mitään hajua pitikö jotain ihan kommentoidakkin.

Seuraavan kerran paremmalla ajalla, profiilissa suht tuore kuva neidistä ;) . Onko teistä muuten kukaan ottanut/ ajatellut ottaa vaaville sitä rota- rokotusta? Täällä on kovasti harkinnassa... korvaakohan vakuutus sitä yhtään?

Mutta juuh, jakselkaahan hyvin. Poppylle muuten isot onnittelut vaavista, ihme et edes sen muistin :D .
 
Minä taas :D

Piti muuten udella että onko kellään ollut jälkivuotoa vielä jälkitarkastukseen mennessä? Tai voiko sinne edes mennä jos on vuotoa?

Mä jo sillon viikon jälkeen hehkutin että nyt se loppu ja niin muutamaks päiväks loppukin,sit alko uusiks ja vielä vuotaa :kieh: Viikon päästä ois jälkitarkastus ja pelkään ettei tää oo sillonkaan ohi.
Sais kyllä jo loppua! Tekee niin pirusti jo seksiäkin mieli :ashamed:
Jos toi mies ois vaikka suostuvainen nyt kun on saatu vauva ulos :whistle:

Niin joo ja Aamukaste,hyvä kun mainitsit vakuutuksen,mun täytyykin muistaa ottaa tälle pienimmällekin :eek: On päässyt ihan unohtuun :ashamed: <br><br>
 
maarith
täälläkin alkanu seksiä tekemään mieli,mutta vielä ei voi,kun edelleenkin tulee jälkivuotoa.alkaa se jo ottamaan päähän,kun on vuotanu jo vajaa 4vk.yks tuttu just sano,että sillä tuli neljännen jälkeen 3päivää vuotoa :/ eikä koskaan ole tullu kauempaa.Voi sitä onnellista.Mä olen aina vuotanu kauemmin.Mutta ehkä tää nyt alkaa loppumaan kohta puoliin tai sitten alkaa taas uudestaan hiljasemman kauden jälkeen.

Onko kaikki muuten viettäny nimenanto juhlat tai ristiäiset sen suositeltavan 2kk aikana vai aikooko joku pitää vasta sen jälkeen?
 
Aamupäivää kaikille!!
Esikoinen lähti kouluun, vauveliini nukkuu sohvalla ja isäntä vielä sängyssä yöunilla,menee vasta illaks töihin, ja äitillä ihana rauhallinen hetki kahvikupin ja tietokoneen parissa :D

Ihania nimiä vauvat saaneet ja Poppykin lopulta vauvautunut, onnittelut :flower:

Me saatiin lopulta sovittua ristiäispäiväksi 6.5. , nimihän on jo julkaistu eli Ronja meidän tytöstä sitten tulee virallisestikin. Mummut ovat onneksi luvanneet auttaa kakkujen ja voileipäkakkujen hankinnoissa joten en taida itse jaksaa koko juhlilla itseäni stressata :kieh: ....hyvä se on noin suunnitella kun tiedän että stressaan kuitenkin ja loppuun asti yritän suunnitella ja järjestellä jotain lisää... :whistle:

Eilen käytiin neuvolassa, mitat nyt paino 4575g, pituus 53,5cm ja pipo 37,5cm kun syntyessä 3,5vkoa sitten olivat 4110-50-33,5, joten hyvin on neiti kasvanut puklailuista huolimatta. (siitäpä tulikin mieleeni että täytyy käydä laittaan pyykit koneeseen, ainakin omat vaatteet ja pyyhkeetkin taitaa taas olla lopussa... :/ )

Naaaperokos se kyseli örinöistä.. meilläkin prinsessa örisee ja murisee, nukkuessaankin päästelee mitä ihmeellisempiä pörinöitä. Vieraat aina päättelevät että "jaa taitaa olla kakka tulossa" mutta minäpä tunnistan kakka-murinat, ne on paaaaljon isompia ääniä ne, nuo on vain sellaisia tavallisia ääniä nuo... :LOL:

Ei auta, ne pyykit on siis laitettava peseytyyn ja vois kai sitä ittekki yrittää "kaunistautua". Yritän tänään livistää hetkeksi ihan yksin kauppaan tai vaikka kirpparille kun isäntä nyt kerrankin on kotona.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!!

T.Manta Amalia :wave:
 
Kiitos kaikille onnitteluista :)
Täällä ollaan niin prinsessan lumoissa... :heart: Miten ihminen voikaan olla noin pieni, ihmeellistä :D

Monilla taitaa olla nimenanto/ristiäisjuhlat tulossa ja osalla jo nimikin annettuna. Meillä ei olla vielä nimiä edes oikein mietitty, tulee olemaan tosi vaikeaa, luulisin :whistle: Mutta onneksi tässä nyt ei mitään kiirettä vielä ole.

Tosiaan tässä pinossa on aika laaja skaala kun meitä löytyy väliltä tammikuu-huhtikuu :LOL: mutta eikai tuo mitään, kun ollaan kuitenkin maaliskuisissa kirjoiteltu =)

Ihania vauvan kuvia monilla profiilissa!! Katsotaan, jos sais aikaiseksi jossain välissä päivittää omaakin profiilia.

:wave:
 
Huomenta,

Viimeinkin vähän paremmin nukuttu yö takana. Tyttö nukahti yhdentoista jälkeen ja vasta puoli viideltä syötiin. Uudestaan heräsi kun mies lähti töihin puoli kahdeksalta ja nyt nukkuu taas.

Tilasin vihdoin sen rintapumpun ja tänään pitäisi tulla postissa. Pääsee sitten testailemaan. Ostin myös rintarepun, meidän tyttö on oikea sylivauva niin toivottavasti repussa viihtyy :)

Meillä ei tyttö niinkään örise vaan vinkuu ja inisee. Se on kyllä söpön kuuloista.

Tosi ihania nimiä täällä on valittu, meillä on vielä vähän hakusessa. Ei osata päättää =)

Hirmuisesti onnea Poppylle pikku prinsessasta :flower:
Onnea myös muille vauvautuneille!

Nupsuliina ja Eppuliina 2vko6pv
 
Pitkästä aikaa..

Aamukaste: Mun mielestä Rota-rokotetta ei saa vakuutuksesta (kuten ei muitakaan maksullisia rokotuksia), koska ne tulevat sairauden ehkäisyyn EI hoitoon.

Seksistä: Tulihan tuota kokeiltua.. Oli vaan sen jälkeen lihaksisto niin hellänä, etää päätetiin vielä vähän antaa tämän kropan toipua :ashamed:

Manta Amalia: Pyykkiä tosiaan tulee.. Ja tottakai meiltä hajos pääsiäisenä pesukone ja huolto tulee vasta pe eli voitte kuvitella tätä juhlaa :headwall:

Lumihiutale: Ihan normaalia, etää tissit välillä tuntuu tyhjiltä, välillä täysiltä, välillä vauva koko ajan kiinni ja välillä tuntuu, ettei se syö ollenkaan. Tärkeintä on, että luotat itseesi ja siihen, että maito riittää!!! Tulet vielä olemaan kiitollinen, kun saat imetyksen onnistumaan!
 
tevve!

Tänään saatiin sairaalasta postia.. Pojan verikokeet osoittivat että munuais sairauden epäily on VAIN epäilyä ja meillä on terve poika, kivi tippui sydämmeltä.

Tänään käytiin myös 2vk neuvolassa ja mitat olivat
3800/51cm (syntymä mitat 3620/50cm).

Kaikki on hyvin, mä oon niin rakastunut tohon pieneen ihmiseen että en ees muistanu kuinka ihanaa tää vauva aika(kin) on!!!

Hyvät päivän jatkot, mä jään oottelee vieraita.. (alkaa pakastealtaan pullatarjonta käymään tutuksi ;) ).

T.Viiviliina ja "Ukko-pekka"2vk
 
Moi pitkästä aikaa!

En ole ehtinyt kirjoittelemaan, mutta olen välillä yrittänyt lueskella kuulumisia. On aivan uskomatonta, miten kiireisenä tuo pieni nyytti voi äidin pitää! Hän on oikein sylikissa, ei viihdy yhtään yksin. Jos hyvin käy, saattaa kerran päivässä olla sitterissä 10-15 minuuttia huutamatta. Sitten sitä voi valita käykö suihkussa vai syökö. Huonosti on nukkunut sisällä, nyt on meneillään poikkeus, kohta 2,5 tuntia vedetty omassa sängyssä unia. Yleensä laitan pojan vaunuihin ja menemme lenkille.

Painoa on nyt 3620 g ja pituutta 52 cm. Lähtömitat olivat siis 2650 g ja 47 cm ja viikonloppuna tulee jo 2 kk täyteen. Kuulostaako teistä normaalilta kasvulta?

Toivottavasti Luppanan pienokainen voi nyt paremmmin! Ei ole vähään aikaan Luppana kertonut, mutta toivottavasti tarkoittaa vain hyvää! Ja onneksi Viiviliina pääsit säikähdyksellä!

Mulla on imettäminen tuottanut päänvaiva. Toinen rinta on vähän väliä täynnä kyhmyjä, kipeä ja maidontulo vähäistä. Kuumassa suihkussa olen hieronut ja sitten parissa päivässä nuo kyhmyt yleensä lähtevät ja sitten kohta taas tulevat uudelleen. Vauva saa varmaan 90 % ravinnosta pelkästä oikeasta rinnasta. Lisämaitoa ollaan annettu illalla, kun molemmat tissit tyhjennettyään poika huutaa nälkäänsä. Yöllä herää kerran tai kaksi syömään, mutta aina menee 1,5 tuntia vähintään saada hänet taas uudelleen nukahtamaan. Viime yö oli unelma, kun ekaks nukuttiin 5 tuntia ja sen jälkeen vielä 3. Ja taas nukutaan. Kompensoi eilistä, kun heräsi aamuviideltä eikä suostunut nukkumaan kuin iltapäivällä tunnin vaunuissa.

Meillä kanssa vauva pitää mieletöntä örinää. Lisäksi piereskelee usein, joten on aika äänekäs pakkaus. Nenä on pikkuisella koko ajan vähän tukossa ja niitä keittosuolatippoja ollaan laitettu ja niistäjää käytetty. Yöllä on kamalan kuulosta, kun vauva hengittää vaikeasti tuon tukkoisen nenän takia ja samalla sitten pitää sitä örinää. Sitä aina huolestuu, vaikka kai se on normaalia.

Täällä Länsi-Euroopan puolella oli mieletön helleaalto, joka nyt on jo ohi. Vaikeaa oli arvioida, kuinka vähän vauvalle uskaltaa pukea päälle. Laitoin vain lyhythihaisen bodyn ja housut sekä kesälakin ja ihan lämpimältä tuntui iho. Nyt saa varmaan vähän aikaa odotella vastaavaa 25-27 asteen säätä. Ehtipä sitä vaunuja työnnellessä saada kasvot täyteen pisamia ja hiukan rusketusta.

Mukavaa kevään jatkoa teille kaikille!

t. Laventeli ja poika kohta 8 viikkoa
 
synnevi
Pikaseen uutisia kertomassa:
Tänään oltiin K-SKS lisätutkimuksissa, esim. varjoainekuvaus tehtiin. Siinä nyt sit selvis, että sen puklailun on sittenkin aiheuttanut mahaportin ahtauma.
Nyt sit lähdetään ajelemaan TAYS.a kohti, Jyväskylässä olisi vasta ens viikolla paikalla semmonen lääkäri, kuka näitä leikkauksia tekis ja kai ne muutenkin mieluusti luovuttaa näin pienen potilaan "osavampiin" käsiin. Ei sillä, mun mielestä me on saatu kyllä tuoltakin ihan hyvää hoitoa.
Tavaroita pakkailemaan, :wave:
 
Voi synnevi, onnea matkaan! Toivottavasti tuo ei ole vakavaa!

Ja unissäkävelijälle mun piti vielä toivotella, että toivottavasti ne sun selkärankareumaepäilyt jäävät epäilyiksi - se nimittäin taitaa olla varsin inhottava vaiva. :hug:
 
Synneville tsemppiä...hyvä kuiteski että syy löytyi ja saa tarvittavan avun =)

noista örinöistä ja pörinöistä vielä, niin meillä kans tosiaan Nuutti on sellainen äänekäs kaveri...takamus paukkuu jatkuvasti ja suusta tulee mitä erikoisempaa mölinää ja nenä kans aina tukossa niin rohisee kovasti.

Nuutilla oli kakka jumissa sellaset 40 tuntii...normaalisti siis suorittaa tän isomman tarpeen kerran päivässä... no nyt sitte ku sitä illalla tuli niin aattelin, että miten noin pienestä ihmisestä ees voi tollanen läjä tavaraa tulla :kieh: no kyllähän on kova poika syömään ja veikkaisin, että paino näin 2 kk iässä ainakin 5,5 kg kun syntyessään se 2840 g että hurjaa vauhtii kasvaa =)

mut nyt Nuutti-poju huutaa tuolla :wave:
 
synneville onnea matkaan! :hug: toivottavasti kaikki menee hyvin!

seksi ei ole käynyt vielä edes mielessä. vuotoakin on vielä välillä...perjantaina 5 viikkoa synnytyksestä.

eilen meillä oli 1kk-neuvola. poika oli kasvanut hyvin. painoa oli 4835g ja pituus 57,5cm. mittautin tuon pituuden kahdesti kun en ollu uskoa terkkaria. lähtöarvot oli siis 3390g ja 51 cm. pikkuisen eri volyymillä kasvaa tää poika kuin meidän tytön tylleröt on kasvaneet vaikka musta syöneet kaikki ihan samalla tiheydellä ja siis vain rintamaitoa jokainen. miten joku näin pieni voi kasvaa kuukaudessa 1,5 kiloa siis suhteessa omaan painoonsa nähden (multahan se kyllä onnistuis :LOL: )

meillä ei puklata eikä öristä, mutta sain silti neuvolassa koliikkihierontaohjeita tuon aamuyön kitinän helpottamiseksi. ilmavaivoja nimittäin riittää aina aamuyöllä.

meillä on ristiäiset vasta äitienpäivänä 13.5. siis niin myöhään kuin mahdollista tuon 2 kk puitteissa.

:wave:
 
Synneville meiltäkin onnea matkaan :hug:

Ronja on taas viimeiset kaksi tuntia ollut tissillä, välillä meinaa nukahtaa mutta havahtuu minuutin jälkeen kun tajuaa että äiti yrittää tissiä piiloon laittaa, normaali ilta siis... :D kuinkahan kauan tissit kestää tämmöisiä iltoja???

Mennäänkin nyt kattoon salkkareita...

:wave: :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.03.2007 klo 12:20 Katjuska-78 kirjoitti:
:heart: SYNTYNEET MAALISKUUN PRINSESSAT JA PRINSSIT :heart:

6.1 Manteli; Poika 40,5 cm 1420 g (rv 30+1)
8.1 Jukolan emäntä; Tyttö 40 cm 1450 g (rv. 31+3)
1.2 Tuuli-; Poika 48 cm 2445 g pipo 34 cm (rv 34+6) klo 01.12
14.2 Maruska; Tyttö 50 cm 3430 g
15.2 Tipi-82; Poika 50 cm 3180 g (rv 36+3) klo 08.34
19.2 Katjuska-78; Poika 49 cm 2840 g pipo 33 cm (rv 39+1) klo 12.25
20.2 Odette84; Poika 48 cm 2865 g (rv 37+1) klo 00.29
20.2 Aurinkokunta; Tyttö 47 cm 3400 g
22.2 Aurinkoinen äittyli; Tyttö 48 cm 3130 g (rv 38+5) klo 08.50
22.2 Laventeli; Poika 47 cm 2650 g
23.2 Himohiiri; Tyttö 52 cm 4080 g pipo 33 cm (rv 39+0) klo 12.28
24.2 Unissakävelijä; Poika 52 cm 3500 g Klo 10.20
24.2 Neponen; Tyttö 49 cm 3300 g
25.2 Jenni81; Poika 48 cm 3160 g (rv 37+6) klo 05.14
26.2 Sadetta Poika 52 cm 3740 g (39+4) klo 02.23
26.2 Mimanen; Poika 50,5 cm 3190 g (rv 38+4)
26.2 Äiti-06; Tyttö 46 cm 2410 g (rv 34+5)
27.2 Highhair; Tyttö 47,5 cm 2420 g (rv 37+3)
27.2 Hannah79; Poika 47 cm 3660 g
27.2 Katjah; Tyttö 48 cm 3270 g klo 10.44
28.2 WithLove; Tyttö 48 cm 2985 g klo 09.25
28.2 Lumi; Tyttö 50 cm 3440 g (rv 39+0) klo 02.21
1.3 Tansku; Tyttö 52 cm 3900 g
1.3 Tiitu; Poika 51,5 cm 3270 g
1.3 Höpötiti; Tyttö 42,7 cm 2045 g
2.3 Tiipeli; Poika 51 cm 3650 g pipo 36 cm (rv 40+4) klo 6.27
2.3 Aitiliini83; Tyttö 50 cm 3025 g pipo 33 cm (rv 39+1)
4.3 Janso; Tyttö 52 cm 3814 g klo 01.51
4.3 Lumikki; Poika 48 cm 2910 g 8rv 37+3) klo 18.31
5.3 Haaveilija2006; Tyttö 51 cm 3560 g (rv 39+0) klo 21.20
5.3 Roosa; Poika 52,5 cm 3886 g
6.3 Touhutoukka; Poika 48 cm 2960 g
6.3 Hoitsuäippä; Poika 52 cm 4390 g pipo 38 cm (rv 41+5) klo 18.35
7.3 Pikku-lumikko; Poika 50 cm 3450 g (rv 39+0) klo 05.30
8.3 Hepskukka hemuli; Poika 51 cm 4140 g pipo 37,5 cm (rv 41+1) 03.13
8.3 Kirsikka83; Tyttö 48 cm 2920 g pipo 34 cm (rv 38+1) klo 19.45
8.3 Vitviu; Tyttö 50 cm 3600 g pipo 36 cm (rv 39+6) klo 23.56
8.3 Tuittu; Tyttö 48 cm 3610 g (rv 39+0)
8.3 Smirgeline; Tyttö 49 cm 3080 g (rv 38+2)
9.3 LadyMarmalade; Tyttö 50 cm 3440 g pipo 34 cm (rv 40+3)
9.3 Niisku78; Tyttö 49 cm 3980 g pipo 36 cm
9.3 Ruutis; Poika 52,5 cm 4430 g pipo 38 cm
9.3 Teikku-82; Poika 51 cm 3640 g
10.3 Tiitis; Tyttö klo 15.07
11.3 Siru; Tyttö 51 cm 3460 g pipo 33 cm (rv 40+5) klo 19.05
12.3 Luppana; Poika 49 cm 3260 g klo 08.22
12.3 Kesäheinä; Tyttö 49 cm 3660 g (rv 40+3) klo 23.20
13.3 Pieni pehmee; Poika 50 cm 3600 g klo 02.45
13.3 Tytsi-76; Poika 53 cm 3790 g (rv 41+2) klo 05.37
13.3 Tyyne; Poika 53 cm 4090 g pipo 37,5 cm (rv 40+0) klo 06.52
13.3 Umppalumppa; Poika 51 cm 3900 g klo 09.19
13.3 Eloveena-77; Poika 2860 g pipo 34 cm (rv 39+3) klo 23.40
14.3 Krissel88; Tyttö 50 cm 3435 g klo 23.58
16.3 Synnevi; Tyttö 49 cm 3790 g pipo 36 cm (rv 41+1) klo 16.48
16.3 Ellirilli; Poika 51 cm 3390 g pipo 34,6 cm klo 18.58
17.3 Päivänsäde; Poika 49 cm 3480 g pipo 36 cm (rv 39+2) klo 21.57
18.3 Oskunäiti; Poika 49,5 cm 3240 g (rv 39+0)
18.3 Moppi; Poika 53 cm 4280 g pipo 37,5 cm klo 06.37
19.3 Nomena; Tyttö
21.3 Iita; Tyttö 4760g 51cm (rv40+5)
21.3 Me74; Poika (rv 40+0) klo 19.39
21.3 Cartel; Poika 48,5 cm 2890 g pipo 31 cm (rv 38+3) klo 17.00
22.3 Peipi80; Poika 51 cm 3680 g klo 18.18
22.3 Peppi85; Poika 52 cm 4904 g (rv 41+0) klo 19.31
22.3 Aurora; Poika 52 cm 3920 g pipo 35 cm (rv 40+2) klo 07.20
23.3 Manta amalia; Tyttö 50 cm 4110 g klo 14.46
23.3 Onnellinen79; Poika 49,5 cm 3930 g (rv 39+4)
23.3 Viinirypälee; Tyttö 50,5 cm 3295 g (rv 42+3)
25.3 Iituli; Poika 54 cm 4360 g (rv 40+3) klo 16.50
26.3 Aamukaste; Tyttö 50 cm 3490 g klo 03.19
26.3 Maarith; Tyttö 53 cm 4170 g klo 18.17
26.3 Lumihiutale85; Tyttö 51,5 cm 3610 g pipo 36 cm (rv 40+0)
26.3 Iina; Tyttö 50 cm 4000 g
27.3 Villitykset; Tyttö 54 cm 4350 g (rv 41+4)
28.3 Maijuu; Tyttö 50 cm 3210 g pipo 34,5 cm klo 06.27
28.3 Rinaldos; Tyttö 52 cm 3650 g klo 16.55
29.3 Nupsuliina; Tyttö 54 cm 4240 g (rv 39+6) klo 13.34
29.3 Rasse04; Tyttö 35 cm 1105 g (rv 32+6)
30.3 Ronjanäiti; Tyttö 49 cm 3444 g (rv 41+0) klo 05.48
31.3 Pelagia; Poika 49 cm 3680 g pipo 35 cm (rv 41+0) klo 07.34
31.3 Neiti terä; Tyttö 52,5 cm 4500 g klo 13.31
31.3 Kevät-äiti; Tyttö 54 cm 4370 g (rv 42+1)
1.4 Sand in my shoes; Poika 50 cm 3480 g (rv 41+1) klo 08.56
3.4 Elämääni eksynyt; Tyttö 54 cm 4410 g
3.4 Viiviliina; Poika 50 cm 3620 g klo 23.30
3.4 Liina; Poika 53 cm 4680 g
5.4 Naaapero; Tyttö 53 cm 4200 g
9.4 Lemission; Poika 50 cm 3305 g (rv 40+1)
13.4 Poppy ja Piper; Tytt 51 cm 4080 g
 
Kiirettä pitää niin kerkiä täälläkään käydä :/

Poika on vihdoin ruvennut ottamaan pidempiä syöttövälejä kun tuon 2h, tavallinen on nyt n. 4h ja aivan ihanaa kun saa yölläkin edes vähän nukuttua! :whistle:

Tänään käytiin neuvolassa ja lääkärillä.Poika ottanut huiman kasvun,
4760g ja 56cm.

Sain vihdoin ristiäispäivänkin varattua. Onpi vasta 12.5, mutta saatiin se pappi jonka halusin.

Nyt taas pitää mennä..

Touhutoukka ja poika 6vko :eek:
:heart:
 
Heippa!

Meillä oli tänään neuvola ja lääkärintarkastus, kaikki oli ihan kunnossa. Mitat oli nyt 4256 g, 53,9 cm ja päänympärys 37,4 cm, ikää tänään tasan 6 viikkoa. Lääkäri sanoi hormoninäppyjä ihottumaksi ja neuvoi laittamaan perusvoidetta... Oletteko rasvanneet vauvan naamaa jos siinä on ollut hormoninäppyjä?

Muuten on mennyt melko tasaisen mukavasti. Olen ommellut innoissani kestovaippoja, toivottavasti ne pelittää paremmin kuin äitiyspakkauksen popolini-vaippa, joka oli litimärkä reilussa tunnissa. Voi että olin musertunut, kun ensimmäinen kestovaippakokeilu meni niin kehnosti... Mutta en luovuta, yritän löytää vähän toimivamman ratkaisun :)

Tänään on tarkoitus lähteä Itäkeskukseen kaverin ja Tinjan kanssa, ajattelin ottaa tytön liinaan niin on helpompi liikkua. Sitten täytyy vaan ostaa matkalíppu metrossa, mutta ei mahda mitään. En ole mistään löytänyt kadonnutta matkakorttiani, jolla saisi yli puolet halvemmalla matkalipun...

Tänään itäisi myös siivota, täällä on melko sotkuista nimijuhlien jäljiltä, ja illalla tulee vieraita.

Mutta nyt pyykkejä ripustamaan ennen kuin Tinja herää :)
 
Harmittaa niin, kun ei tänne ehdi kirjoitella useammin, lukemassa kyllä käyn, mutta kommentointi jää, kun viime kirjoittamisesta on niin kauan ja sillä välin tullut juttua paljon :/

Meillä on tänään taas neuvola, on nyt ollut joka viikko, kun painoa on tullut pojalle vähän vähän, viime kerralla viikossa vaan 100g, toivottavasti nyt olisi tullut enemmän! Jos ei niin mahdollisesti täytyy ruveta lisämaitoa antamaan.

Meillä kärsitään edelleen kovista vatsanväänteistä :( Pahimmillaan ne ovat loppuillasta ja aamuyöstä, aamuöisin valvon helposti parikin tuntia, kun pojulla niin vääntää :( Vyöhyketerapiaan ollaan varaamassa aikaa... Mahdollisimman pian!

Odette: Mitä teille kuuluu? Miten miehes selvisi taannoisesta maito-ongelmasta?

Ristiäiset meillä on 12.5., kuten oli jollain muullakin. Se oli oikeastaan ainoa viikonloppu, joka sopi... Nimi on valmiina, Rasmus Mikael :)

Mutta nyt täytyy alkaa valmistautumaan neuvolaan lähtöön :wave:

Peppi ja Rasmus 4vko :heart:
 

Täällä taas äityli juo kahviaan...
Ronjan tissillä olo jatkui, jatkui,jatkui...olisi ollut siinä varmaan koko yön...imi ja imi innoissaan, puklutteli sängyn märäksi kun en kerennyt ja jaksanut heti röyhtäyttää...pienissä pätkissä tuli nukuttua, ihmeen pirteä nyt kuitenkin olen. Ja neiti nukkuu onnellisena eilen hankitussa sitterissään :)

Kirsikka83, meillä terveydenhoitaja kehotti käyttämään kasvojen hormoninäppylöihin perusrasvaa, Ronjalla kun noita näppyjä ilmestyi jo 2vkon ikäisenä. Yllättävän nopeasti hävisivätkin, varmaan päivässä!! Nyt tosin toiseen poskeen taas ilmaantunut muutama näppy, aamulla taas rasvailin.

Juu...jos kuitenkin menisin sohvalle köllöttelemään...
illalla on esikon vanhempainilta ja jos en nyt päivän aikaan yhtään lepäile, saattaisin olla siellä aikamoinen näky :LOL:

 

Yhteistyössä