*** MAALISMASUT 2009! ***

Kääk.. nyt sitten ollaankin varsinaisessa seulassa, kun kavereita tulee ympäri Suomea tänne rokkaamaan ja mie joudun olemaan alkoholittomasti, saa nähdä kuinka moni hoksaa.. Koitin selittää niille jo etukäteen pissatulehduksesta joka minulla (muka) on! :LOL: Ihanaa kuitenkin päästä tuulettumaa ja näkemään ihmisiä. :heart:

Mulla kanssa pitäis tuo hampilääkäriaika tilata pikimiten, mulla alkaa hampaat olla todellakin siinä tilassa, että ne tarvitsevat pikaista ensiapua..

Niinu & itiö 6+1 :heart:

 
Minulla taas on huolettanut se, että mitään oireita ei ole. Joten varmuuden vuoksi tein kahdet testit taas eilen ja uskottava se kai jo on :LOL: Onneksi neuvola on ensi tiistaina, joten eiköhän se olo siitä rauhoitu.

 
Täällä uusi esikoisen odottaja!

Heippa kaikille! Täällä ollaan sitten plussattu haalea viiva kotona viime viikon lopulla ja tämän viikon ke (9.7) terveysaseman testi oli positiivinen. Tämä nyt tuli todellisena yllätyksenä, koska söin pillereitä ja ihan vielä ei ollut tarkoitus lisääntyä B)

Nyt muutaman päivän panikoitua ja rauhoituttua asia tuntuu jo ihan iloiselta asialta. Olen kuitenkin jo 29 v ja lapsia haluan. Ajoitus on vaan hieman huono. Miehen kanssa ollaan oltu yhdessä vasta vajaat neljä kuukautta ja yhteen muutetaan ensi kuun alusta. Lapsista ollaan puhuttu kyllä paljonkin, mutta tarkoitus oli odottaa vuosi tai kaksi.

Mutta nyt lueskelen innolla kaikkea vauvajuttua ja toivon, että vauveli jaksaa maaliskuun puoleenväliin asti mukana. Laskettu aika on aika hämärässä, koska uusien pillerien myötä kierto meni miten sattui. Heinäkuun lopussa on ultra, jossa yritetään selvittää raskauden kesto paremmin. Neuvolaan sovin sitten sen jälkeen ekan tapaamisen.

Täällä oireina on ollut rintojen koon kasvu ja arkuus, pistely vasemmalla alavatsalla ja palelu. Olo ei kuitenkaan ole sellainen, että uskoisin oikein vielä olevani raskaana. Täytyy nyt nämä kolme viikkoa ennen ultraa olla mahdollisimman rauhallinen ja innostua vasta sen jälkeen.
 
no niin laitan ne netti osoiteet:

http://www.4mom.se/
http://www.bebelane.com/
http://www.barnpresenter.se/epages/Gagar.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/1092/Categories/cheeky
http://www.iob-butiken.se/shop/
http://www.mamastore.se/index.php
http://www.lillamirakel.se/
http://www.mamabella.fi/?gclid=CPzA6ubJqJQCFSXlXgodECDTtQ
http://www.lovelymama.se/
http://www.stylishmom.se/
http://www.mammashop.se/

http://www.growinlife.se/mammakl%C3%A4der/
http://www.gravid.se/41_branschreg/mammaklader.htm

viimeisestä saa sivuja auki jos nää ei toimi
 
Alkuperäinen kirjoittaja minimii:
Minulla taas on huolettanut se, että mitään oireita ei ole. Joten varmuuden vuoksi tein kahdet testit taas eilen ja uskottava se kai jo on :LOL: Onneksi neuvola on ensi tiistaina, joten eiköhän se olo siitä rauhoitu.
Mä oon ihan yhtä vainoharhanen, heti kun on ollu pari oireetonta päivää niin tekis mieli juosta apteekkiin hakemaan testiä.... Ei kait se siitä mikskään oo reilussa viikossa muuttunu... :LOL: Mulla ei neuvolasta vielä mitään tietoo, heinäkuun vikalla viikolla vasta aukee koko neuvola! Ahistaa tämä epävarmuus.
 
...kävin tänään vielä kokeissa ja tarkastuksessa! ei ollut sittenkään km vaan olin valeraskaana! :eek: :ashamed: 2 testiä näytti plussaa selvästi ja hcg?? oli 14 tiistaina ja tänään enään 1, eli jotain häikkää oli... :headwall: :saint: mutta raskautta ei kuitenkaan! siis noi luvut raskaushormoneja ja niiden pitäis olla 0-1 normaalisti. ei osannut gyne sanoa syytä tuohon. kysyi vanhemmalta mies gyneltä konsultaatio apua puhelimessa ja mies kysyi puhelimessa että onko vielä potilaalla sama mies, vastasin myöntävästi, samalla nuori naisgyne valahti punaiseksi ja kiitti avusta puhelimessa :whistle:
naisgyne krömähti ja sanoi; "golleekan sanoja parhaiten lainaten; kun on samat vehkeet saaneet jo yhden täydellisen teon aikaiseksi niin eiköhän se siitä vastakin". rävähdin nauruun, :LOL: sain luvan yrittää heti uutta raskautta ja luvattiin että jollei puolenvuoden aikana mitään tapahdu niin tulla takaisin niin katsotaan jotain hoitojuttuja sitten avuksi. tai jos vielä yksi km niin sitten aletaan tutkimaan!

elikkäs tällainen "väärähälytys" sitten olikin minulla! onnea teille muille jatkoon ja mie jatkan yrittämistä! olo parani heti miljoonalla kun kuulin ettei ollutkaan km vaan ihan tavalliset menkat! mieli ja naisen keho tekee tepposia hormoonien varjolla kun oikein jotain toivoo tai stressaa. näitä kuulemma aika paljon! enpä ois itsestäni uskonut pahasen narttukoiran oireita löytyvän! valeraskaana! :LOL: :headwall: :LOL: :headwall: :LOL: :headwall: :ashamed: :ashamed: :ashamed: :ashamed: :snotty: =) :D :LOL:
nää kuvaa mun olo tilaa tällä hetkellä!
jään odottelemaan! en taida enää teidän pulkkaan ehtiä mut perästä tullaan toivon mukaan! :wave: :wave: :wave:
 
pippanippanen :hug: Aika jännä juttu tuo valeraskaus! Empä ole kuullut että ihminen voisi olla valeraskaana! Vääriä positiivisia tuloksia siis VOI tulla vaikka sanotaan ettei vääriä plussia ole!
Nyt vaan pökköä pesään ja uutta yritystä ;)
 
Kaa
Jokohan uskaltaisin liittyä tähänkin ketjuun. Positiivisen testin (noh, kolme... :ashamed: ) tein eilen ja tänään. Laskettua aikaa tai rv:ja en vielä uskalla sanoa, ihan alussa kyllä mennään. Nla on vajaan kolmen viikon päästä, jolloin olen sitten viisaampi.

Oireistoa on jonkinverran; selkäsärkyä on ollut ovulaatiosta lähtien, pari viimeistä päivää on ollut sellainen etova olo. Väsymystä ei ole vielä ollut liian kanssa, ihan normaalin verran. Vatsaa on nipistellyt jo ovulaatiosta lähtien ja tällä viikolla uutena on tullut viiltävät "kipukohtaukset".

Olin kovin pessimistinen koko kierron ajan, vaikka sisimmässäni minulla oli jollain tapaa hyvä ja positiivinen olo. Sitten kun tuli tuhruvuotoa reilu viikko ovulaation jälkeen, niin aloin jo olla positiivisemmin mielin.

Taustalla on yksi keskeytynyt km ja yksi varhainen km tässä vuoden sisällä, joten varovaisesti mennään eteenpäin. Ja ikää mulla on 29, ja aviomieskin löytyy.

Mitäs muuta, josko tuolla nyt aloitellaan.

:wave: kaikille!
 
Näinkö tässä taas käy?! :'( :'( :'( :'(
Tänään aamulla alkoi vuoto. Rusehtavan punaista vuotoa tuli kunnolla paperiin monta kertaa herättyäni. Seuraavalle vessakäynnille se oli vähän vähentynyt mutta tuli kuitenkin pyyhkiessä rusehtavaa vuotoa, hieman punaista seassa, vaikea selittää väriä. Mutta ei kuitenkaan kirkkaan tai tumman punaista, vielä.
Mä en jaksa tälläistä enää!! Tämä olis jo kolmas keskenmeno. Tämä oli ensimmäinen luonnollisin keinoin alkunsa saanut. Miksi tämä ei voi pysyä loppuunasti!?!? :'( :'( :'(
En usko hetkeäkään että tässä olisi kyseessä jokin muu kuin keskenmeno.
 
Oottepa ollu ahkeria :D

Angelina: Jospas se ei ois vaarallista :hug: Mulla tuli eka raskaudessa ruskeaa vuotoa pitkän aikaa..

Perhe on paras: Eihän buranaa suositella raskausaikana käytettäväksi?

Hammaslääkäriinhän pääsee raskaana jonojen ohi. Kun vaan muistaa mainita olevansa paksuna! :)

mianjo:
Kiitti osoitteista!

pippanippanen: Aika jännä on kyllä naisen kroppa! Oon kahtonu joskus csi (saatto olla joku muuki rikossarja) jakson jossa tyttö oli valeraskaana ja sillä oli kaikki oireet mitä ruukaa olla. Siinä se selitettiin että se halusi raskautta niin paljon, että kroppa meni sekasi :eek:

Omaa napaa.. Mulla on sitte alkanu huimaus kunnolla. Aina kun nousee seisomaan niin huimaa jonku aikaa. Ruokaa ei tee mieli :( Paino on tippunu useamman kilon, mutta housut ei mahu enää silti kiinni! :D Selkäkipuja täälläkin, tosin sellaista jomotusta alaselässä eikä varsinaista kipua..


Eeeva ja Äppö 6+1
 
Angelina: :hug: Toivottavasti kyseessä ei ole keskenmeno. Jaksuja kovasti nyt!

pippanippanen: Voimia sinullekkin. Kuulostaa hurjalta tuo valeraskaus, mutta niin me naiset ollaan ihmellisiä että saadaan tuommoinenkin aikaan. Toivottavasti saat pian uuden tärpin!

Tervetuloa uudet ja onnea!

Täällä eilen kärsitty alaselän kivuista. Pelko on pyllyssä taas... viime raskaus kun päättyi keskenmenoon ja silloin oireina oli vain selkäkipu enkä edes tajunnut niiden johtuvan keskenmenosta kun pieni ei ymmärtänyt tulla itse pois. Ensi tiistaita kauhulla odottaen.... Toivon niin että ei taas olisi merkki pahimmasta. Nyt ei kyllä enää ole kipuilua.

Tämä viikonloppu muutenkin mennyt päin pyllyä, poika on kipeä ja mies krapulassa. Ei jaksaisi nyt mitään ylimääräistä, väsyttääkin koko ajan ihan syötävän paljon. Jospa huominen olisi jo aurinkoisempi.



 
Kaa
Olen tässä tutkaillut kalenteria ja minulle voi varmaan laittaa listaan näin väliaikaisesti ainakin

Kaa....la 19.3.09....esikoinen.....KYS


Kysymys alkuvaiheen vatsakivuista, millaisia tuntemuksia teillä on ollut vatsassa? Itselläni ei ole niinkään sitä menkkamaista kipua, mutta sellaisia nopeita, teräviä viilto-kipuja on vähän väliä. Kaipa tuo kuuluu asiaan. Jotkut salpaavat hengityksen, ovat niin kovia. Ja minulla kun on mielestäni aika korkea kipukynnys... Mites muiden "vatsakokemukset" näin alkuvaiheessa?
 
Kaa kävin tuolla vauvakuume puolella kurkkimassa (km:n jälkeen kuumeilevien pinossa) ja kas huomasin, että sinä olet plussannut! ONNEA kovasti ja tarriksia matkaan pienelle :heart: . Mahakivuista kyselit ja kyllä ne viiltävät kivut kuuluvat asiaan. Ne on normaaleja. Minullakin niitä oli ja niistä säikähdin, mutta kokeneemmat :LOL: lohduttivat, että ne on kohdun kasvukipuja. Onnea vielä kerran :heart: .
 

Yhteistyössä