Maalisvauva tuli sittenkin...

Meille syntyi 26.3 poika, eli viikolla 33. Pojan mitat olivat 44cm ja 2100g. Toukokuussa oli laskettuaika mutta toisin kävi.
Poika voi hyvin,pääsi tänään keskoskaapista pois. :)

Olisi kiva jakaa kokemuksia muiden keskoslasten äitien kanssa. =)
 
Meidän esikoispoika syntyi rv34+2, 2415g ja 45cm kokoisena. Häntä pidettiin 3 päivää keskoskaapissa ja kaikenkaikkiaan sairaalahoidossa 20 päivää. Aluksi oli nenä-mahaletku eikä jaksanutkaan imeä yhtään itse. Sitten kun alkoi jaksaa (pullosta) imeä kaikki 8x75ml maidot/vrk, koitti kotiinpääsyn aika. Mitään kotiinpääsystä ei lupailtu etukäteen, sanottiin 2vko ennen - 2vko jälkeen lasketun ajan ja se tuntui mielestäni ahdistavalta. Kun sitten päästiin kotiin pidinkin kaiket päivät lasta sylissä ja yritin saada takaisin sen ajan jonka hän oli luotani poissa (toki olimme sairaalassa pari krt/päivä). Imetykseen en saanut mitään ohjausta/apua keskolasta, mutta onnekseni viisas neuvolatäti lähetti luokseni MLL:n imetystukihenkilön! Imetin poikaa sitten 7viikkoisesta puolivuotiaaksi. Mitään ongelmia keskosuudesta ei meillä ole ollut. Onnea teille!
 
Meiän poika on nyt kaks viikkoo vanha ja painaa nyt 2150g ja on 46cm pitkä =)
Pääsi viikko sit pois keskos kaapista. Pojal on viäl nenämaha letku ku ei jaksa viäl syödä kaikkii maitoja pullosta. mutta päivä päivältä kasvaa koko ajan et kai se enne vappuu pääsee kotiin, ainaki kovasti toivotaa!! :)
 

Yhteistyössä