MAIDOTON KERMA?

Oisko jollakin tietoa vaahtoutuvasta kermasta esim. soija, onko ja mistä sitä löytyy..? Pojalla maito- ja kotimaisten viljojen allergia eli kumpaakaan ei tuote saa sisältää. Olis tosi kiva löytää kermalle jokin korvaava tuote kakun päälle kun kermakakku on ihan ehdoton ykkönen hänen mielestään :)
 
Meillä oli kerran jotain vaniljakastiketta (maidotonta), jota ei tarvinnut edes vaahdottaa, kun oli itsessään niin paksua. Mutta en muista minkä merkkistä. Vielä en ole vaahtoutuvaan soijakermaan törmännyt, kaurakermaan kylläkin.
 
kyllä vaahtoutuvaa soijakermaa on olemassa. Oliskohan gogreen ollu merkkinä tai joku vastaava. Citymarketista ainakin löytyi kun tein meidän maitoallergikolle kakkua. Hyvin maistui myös ei-allergisille, on tosi miedon makuista.
 

Riisikerma ja soijakerma! Molemmat taitaa olla Soyatoo merkkisiä! Cittarissa olen nähnyt ainakin tota soijakermaa.. On sellaset spray purkit!

Me kokeiltiin toi riisikerma pikku herran 1v. leivoksissa ja toimi oikein hienosti! Itse ostin tuon riisikerman Runsaudensarvesta Tampereelta!
 

Yhteistyössä