sun on turhaa tuijotella makeutusaineen kaloreita kun sitä EI käytetä samassa suhteessa kuin sokeria, suosittelen canderelia kun se on paremman makuista kuin pirkka ja hermesetas jotka MUN MIELESTÄ maistuu kitkerältä.Alkuperäinen kirjoittaja 15.08.2006 klo 14:14 mistä kirjoitti:lueskelin ketjuanne ja tuli mieleen et mistä sellasta makeutusainetta voi ostaa ja 'millä nimellä'? Paljos siinä on kaloreita? Ite tein eilen rahkaa (2 annosta): maitorahka 250g+bulgariajug 2dl +marjoja 3dl+mehukeittoa 1dl....oli sen verran hapanta et jouduin lisään vaniliinisokeria 2 tl .... ihan ok lopputulos, mut korvaako makeutusaine hyvin ton sokerin, et tulos ois terveellisempi
Meillä käytetään Ehrmann-rahkaa joka on jukurtin ja rahkan seos. Se on 200g purkissa ja citymarket ja prisma myy ainakin. Hinta n. 55snt. Maistuu aika hyvältä jo sellaisenaan, mut sekaan voi laittaa vaikka light-mehua tai mistä nyt sattuu tykätä. Nam! Kehonrakennus-porukka käyttää tätä.Alkuperäinen kirjoittaja 18.08.2006 klo 12:53 voiitku pihalla kirjoitti:\sun on turhaa tuijotella makeutusaineen kaloreita kun sitä EI käytetä samassa suhteessa kuin sokeria, suosittelen canderelia kun se on paremman makuista kuin pirkka ja hermesetas jotka MUN MIELESTÄ maistuu kitkerältä.Alkuperäinen kirjoittaja 15.08.2006 klo 14:14 mistä kirjoitti:lueskelin ketjuanne ja tuli mieleen et mistä sellasta makeutusainetta voi ostaa ja 'millä nimellä'? Paljos siinä on kaloreita? Ite tein eilen rahkaa (2 annosta): maitorahka 250g+bulgariajug 2dl +marjoja 3dl+mehukeittoa 1dl....oli sen verran hapanta et jouduin lisään vaniliinisokeria 2 tl .... ihan ok lopputulos, mut korvaako makeutusaine hyvin ton sokerin, et tulos ois terveellisempi
ja kaloreita on muuten vähemmän. canderelia voi käyttää leivontaankin aika paljo ohjeiden mukaan laitetaan ite laitan jotakuinkin puolet ohjeen määristä...muistaakseni canderel.fi saa tilattua ilmaseksi ohjekirjan ja muutamn näytteen
Muistin juuri että tuotahan mäkin lähes aina ostan. Pehmeämpää kuin normaali rahka, ja tosiaan halvempaa.Alkuperäinen kirjoittaja 22.08.2006 klo 04:43 Hiira kirjoitti:\Meillä käytetään Ehrmann-rahkaa joka on jukurtin ja rahkan seos. Se on 200g purkissa ja citymarket ja prisma myy ainakin. Hinta n. 55snt. Maistuu aika hyvältä jo sellaisenaan, mut sekaan voi laittaa vaikka light-mehua tai mistä nyt sattuu tykätä. Nam! Kehonrakennus-porukka käyttää tätä.Alkuperäinen kirjoittaja 18.08.2006 klo 12:53 voiitku pihalla kirjoitti:\sun on turhaa tuijotella makeutusaineen kaloreita kun sitä EI käytetä samassa suhteessa kuin sokeria, suosittelen canderelia kun se on paremman makuista kuin pirkka ja hermesetas jotka MUN MIELESTÄ maistuu kitkerältä.Alkuperäinen kirjoittaja 15.08.2006 klo 14:14 mistä kirjoitti:lueskelin ketjuanne ja tuli mieleen et mistä sellasta makeutusainetta voi ostaa ja 'millä nimellä'? Paljos siinä on kaloreita? Ite tein eilen rahkaa (2 annosta): maitorahka 250g+bulgariajug 2dl +marjoja 3dl+mehukeittoa 1dl....oli sen verran hapanta et jouduin lisään vaniliinisokeria 2 tl .... ihan ok lopputulos, mut korvaako makeutusaine hyvin ton sokerin, et tulos ois terveellisempi
ja kaloreita on muuten vähemmän. canderelia voi käyttää leivontaankin aika paljo ohjeiden mukaan laitetaan ite laitan jotakuinkin puolet ohjeen määristä...muistaakseni canderel.fi saa tilattua ilmaseksi ohjekirjan ja muutamn näytteen