Mankkaa Laajalahti Tapiola Olari asuinalueina perheelle?

Viestiketju alueella 'Autot, asunnot ja rakentaminen' , aloittaja Pikkupegasos, 08.07.2015.

 1. Pikkupegasos

  Pikkupegasos Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2015
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä on 2 ja 4-vuotiaat lapset, mahdollisesti vielä kolmatta lasta toivomme ja nyt etsimme rivitaloa tai paritaloa Mankkaa-Pohjois-Tapiola-Laajalahti -alueelta. Olemme kuitenkin katselleet joitakin asuntoja myös Tontunmäestä, mutta se ja Olari ovat meille vielä aivan outoja. Osaisiko joku vielä kertoa lisää tuosta Olarista ja Tontunmäestä? Kuuluuko Tontunmäki Olariin vai missä sen palvelut, koulut jne. ovat?
  Toiveissamme olisi löytää alue, josta olisi kävelymatka ala-asteelle ja johonkin vilkkaaseen leikkipuistoon tai asukastupaan/kerhoon. Mikäli olen myöhemmin vielä vauvan kanssa kotona, toivoisin löytäväni suht helposti äiti-lapsi -seuraa. Ilmeisesti tämä ei ole ihan niin helppoa Espoon pientaloalueilla kuin se on täällä Helsingissä, jossa asumme leikkipuistojen läheisyydessä.
  Entäpä sitten ala-asteet noilla alueilla? Mitä eroa on Mankkaan alakouluilla? Entä millainen on Laajalahden alakoulu? Mihin ja millaiseen kouluun mennään Tontunmäestä? Budjettimme on alle 400 000€, joten mihinkään Tapiolan kalleimmille alueille meillä ei ole asiaa
  Olisin todella kiitollinen kaikista vastauksistanne!
   
  #1
 2. Jennina

  Jennina Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olarissa on "parempi puoli" eli Olari + Lystimäki, lähinnä rivareita ja pientaloja, sitten on Kuitinmäki, joka on se "huonompi puoli" kerrostaloineen.
   
  #2
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti