Marimekon kupit huutonettiin... tarttis apua hinnotteluun

  • Viestiketjun aloittaja apua huutiskeen
  • Ensimmäinen viesti
apua huutiskeen
2kpl uutta paketissa olevaa Marimekon kuppia oisin laittamassa myyntiin jossain vaiheessa ja kun ei ole mitään tietoa paljon tollaset maksaa niin en tiiä paljon tommosist vois pyytää?
 
apua huutikseen
Mies ehti jo viemään ne kellariin niin en nyt pääse tarkistaa et mikä oli nimi mut oli siis semmonen peruskahvimukin mallinen mis ei ollu korvaa. Voin yrittää kurkata jostain marimekon sivulta ja kertoo sit sen mallin... mä kun oon niin onneton tän koneen kans etten osaa linkittää. Ja siks vähä mietityttää toi huutonettiin laittokin kun kuullu ettei ns uudet (vai onko nyt sit ne nolla-palautteiset) välttämättä saa huutoja kovin hyvin.
 
apua huutikseen
Alkuperäinen kirjoittaja meimikki:
Mikä lie lukihäiriö, mutta luin tätä ketjua moneenkin kertaan, ja ihmettelin että tämän täytyy olla provo: ei kai nyt sentään kuukuppeja Marimekon kuvioissa tehdä!! :eek:
Aika paha! Juu, en oo kuukuppeja kaupittelemassa... heh! Niin ja tarkennusta noihin kuppeihin et marimekko mukit näytti maksavan 12,60/kpl(?) nettikaupassa ja se malli on pirput parput. Yhessä kuvassa näin semmosen muuten samanlaisen mut mustana mut ei sit löytyny tarkempia tietoja kun oli toisen tuotteen tiedot siin kuvassa.

 

Yhteistyössä