Marraskuun inssipiinailijat

Torstai 15.11

Tepsu..............2.inssi:...........................................kp 10/29-/pp
Pupuvaimo.......tauko: Clomit,Menopur..................kp 11/34/pp
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl..kp 12/31-/pp
Ilona G............2.inssi:Menopur..............................kp 12/?/pp
Kamilla............1.inssi:Clomit, Pregnyl.....................kp 13/30-31/pp
Popsy............. ?.inssi:Conal-f.................................kp 21/? / pp9
Kati231...........?.inssi:puregon,Pregnyl,Luget,Metut.kp 22/28-42/pp8 taria................3.inssi:Luget.................................kp 23/?/pp10
PeePee77.......2.inssi:puregon,Pregnyl.................kp 24/29-31/pp10
retuli82...........1.inssi............................................kp 30/30-32/pp13



 
-Nyt PeePee77 häntä pystyyn, älä ole hassu =) Tissit voi olla uudestaan kipeet taas vartin päästä ;) :whistle: -eikä kaikki reagoi tisseillä ollenkaan :LOL: Muistan miten itselläni tuli tissit kipeiksi vasta rv 5 (eli ehdin nauttia siitä vain hetken..) =)

Itse kävin just työpaikan vessassa pissaamassa tikkuun, ovista siis bongaillen :saint: -> digitestin mukaan o-hetki ei ole vielä :xmas:

 
Heippahei..

Aamuisen ultran tulos ei ollut paras mahdollinen. Viime viikolla yksi munis oli hieman muita suurempi mutta alle 10mm. Nyt se oli "hieman päälle" 10mm mutta kaksi muutakin olivat kasvaneet. Niitä ei mitattu mutta silmämääräisesti jonkin verran pienemmiltä näyttivät. Vaarana kuitenkin on, että ne kasvavat tämän johtofollin mukana.

Aluksi meinattiin, että jatketaanko Puregonia viikonlopun yli mutta sitten yhteistuumin päätettiinkin, että otetaankin Clomit käyttöön uudestaan! Mun ei siis tarvi ostaa Puregonia ja Clomeilla pystytään paremmin hallita ettei ne kaksi muutakin lähde kasvamaan. Aikamoista räätälöintiä.. Mutta on kuulemma joskus jollekin muullekin tehty näin.

Tänä aamuna siis pistin Puregonia 50IU ja nyt kotiin tullessani nappasin vielä yhden Clomin. Ja pe, la, su otan vielä Clomin per päivä. Maanantaina seuraava ultra eli inssi sitten varmaan tiistai-keskiviikko paikkeilla.

Venyy venyy vaan ei malttais odottaa..... :p

Kamillalle onnea inssiin!! Älä jännitä! Sattuiko Pregnyl?

Koska PeePee testaat?? Mä en malttais olla testaamatta..
Entä Retuli? Missä Ilona?

MMmmm.. Mulla on kokonainen kinuskitäytekakku jääkaapissa..... :p :p

Muoks. klo 17.49 Mulla on puolikas kinuskitäytekakku jääkaapissa... *röyh* :/
 
PeePee77, kiitos kysymästä, kaikenlainen oireettomuus edelleenkin jatkuu. Mulla ei siis oo yhtään minkäänlaisia oireita. Jokus aivan satunnaisesti on pieniä hetkellisiä tuntemuksia ollut alavatsassa, mutta ei kai ne oo yhtään mitään. Lämpöjä en oo mittaillut. pp 8 menossa ja testata pitäisi ensi viikon to. Tulos ei kyllä tuu olemaan mikään yllätys. Jos nyt ei tärppi käy, me pidetään sovitusti joulukuu taukoa tässä kaikessa ja tammikuun puolella aloitellaan IVF-hoidot. En tiedä, mikä tässä on, mutta vaikka mun ovisasiat on saatu järjestykseen Puregonilla, niin ei vaan yksinkertaisesti tärppää. Lääkärini mukaan ainakin mitä pidemmälle mennään, sitä todennäköisempää on, ettei tällä tavoin raskaudu.

Kamilla, wau, sullahan oli upean kokoinen folli! Onnea inssiin!

 
Meillä kans se tilanne, että IVF on edessä jos tästä ei tärppää.
Taysista tuli kirje, että 17.1.08 mennessä päästään ekalle käynnille mutta silloin ei ollut lakosta vielä mitään tietoa. Pitäisköhän jopa soittaa sinne, että mikä niiden politiikka on..? Tamperelaisten IVF:t on muutenkin jäädytetty jo alkusyksystä kun kaupunki ei niitä enempää maksa mutta miten lakon aiheuttamat jonot puretaan niin se onkin sitten eri asia.. Vähän niinkuin tuplajonot siis edessä.

Vaikka mä kyllä aion heti alkuvuodesta mennä Väestöliittoon takaisin jos Taysin odotusaika ei ole kohtuullinen. En aio odottaa kuin yhden välikierron. :x
 
Täällä kp 1, eli pudottiin ja rajusti :ashamed:

Progesteriiniarvon soitin tuossa äsken, eli se oli 28,4 (verikoe otettu noin viikko oviksesta). Eli ovulaatio on siis ilmeisesti kuitennii tapahtunna... Onko asiasta tietoisia? Lääkäriä en ole vielä jututtanu...

Mutta eikun vaan sitten uuteen inssiin, tiiä sitten millon, kun se lakkokin näyttäs olevan tulossa...
:ashamed:

Plussatuulia muille :whistle:
 
Perjantai 16.11

Tepsu..............2.inssi:...........................................kp 11/29-/pp
Pupuvaimo.......tauko: Clomit,Menopur..................kp 12/34/pp
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl..kp 12/31-/pp
Ilona G............2.inssi:Menopur..............................kp 13/?/pp
Kamilla............1.inssi:Clomit, Pregnyl.....................kp 14/30-31/pp
Popsy............. ?.inssi:Conal-f.................................kp 22/? / pp10
Kati231...........?.inssi:puregon,Pregnyl,Luget,Metut.kp 23/28-42/pp9 taria................3.inssi:Luget.................................kp 24/?/pp11
PeePee77.......2.inssi:puregon,Pregnyl.................kp 25/29-31/pp11

Haamuilleet ;)

Plussanneet :heart:

Pudonneet :hug:
Retuli82



[/quote]

 
Voi miten kurjaa Retuli! :hug: Ajattele sillä tavalla, että nyt pääsette kuitenkin heti uuden yrityksen alkuun =) ..monilla jää menkat tulematta ja kadoksiin pitkäksin aikaa, siinä sitten ei auta muuta kuin odotella ja aikaa menee turhaan "hukkaan".
*lähettää virtuaali-nessuja joka tapauksessa*

Mitäs teille muille kuuluu? Meillä on illalla töissä pikkujoulut, kivaa vaihtelua pitkästä aikaa =)
 
Kati231,peepee77 ja raitapaitainen; saanko udella, teillä siis seuraavana edessä ivf (jos ei siis nyt tärppää, mitä tietysti toivotaan viimeiseen saakka :) ), miksei inssejä tehdä enempää? Kun eikös teillä vasta takana pari inssiä.
Meillä kolmas ilmeisesti tehdään ennen kuin edetään ivf:ään. Enpä tosin tuohon ivf:äänkään haluaisi tosiaankaan joutua, minä hölmö se kun murehdin ja pelkään sitä ihan kamalasti jo etukäteen! Vaikkakin kyllä siitä sisulla meinaan selvitä, alkuvuodesta kun/jos se edessä on.

No, taas murehdin turhan pitkälle, piinaillaanpa tämä erä nyt ensin loppuun! ;)
Kp22/pp10 meneillään, eikä mitään erityisiä tuntemuksia alavatsan hetkittäisten (menkka?)jomottelujen lisäksi.

Peepee77, sulla tilanne kuulostaa lupaavalta. Kai tuollaisissa muutoksissa jotain perään on! Etköhän sä sen plussan nyt nappaa!

Jokos retuli82 oot testannut, sullahan piinpäivät alkaa olla koossa..?

Entäs miten muilla menee? Ihanaa kun on viikonloppu edessä!

 
Hei..

Retulille pahoittelut!!! Kurjaa!!! :'(

Täällä on ollut itkupäivä. Soitin Taysiin ja kysyin, että miten meidän hoitoon vaikuttaa tuo mahdollinen lakko? Eli siis ne keiden hoito on nyt lakon takia peruttu, niin heidät "ilmeisesti" otetaan sitten mahdollisimman pian kun homma alkaa taas pyöriä. Eli menevät meidän edelle. Ymmärrettävää tietenkin mutta tuntuu se vaan niin pahalta.
Muuten IVF-jono on kuulemma edelleen 6kk eli meillä kai julkisen puolen IVF-edessä vasta joskus ensi kesän lopulla. :'( :'( :'( :'(
Kai me sitten maksetaan se itse Väestöliiton puolella mutta vasta tammikuussa.

Koko Taysin Lapsettomuus- ja hormonipoliklinikka menee kiinni jos lakko tulee.

Popsy: Meillä ongelma on ovulaatio/munasolupuolella, joten inssien onnistuminen on vähän epävarmaa. Siksi IVF/ICSI olisi paras hoitovaihtoehto. Inssejä nyt kokeillaan "vähän ajankuluksi", että vuosi vaihtuisi ja julkisen ovet aukeaisivat. Ja ei se inssistä tärppääminen kuitenkaan mahdotonta missään tapauksessa ole. :|
 
:hug: ilmoittautuu ketjuun mukaan ! maanantaina ensimmäinen inssi. reilu 2 v lapsettomuutta (secondäärinen)takana. kp 3-7 pv 2 clomia ja 8-9 pv puregon, puregon myös kp 10-11 pv. kp 12 sitten pitäisi pistää irroituspiikki. toivottavasti plussaa tiedossa... ultrassa kp 10 kaksi isompaa yli 12 mm follia.
 
Pupuvaimo ja kumppanit, olette ihania :hug: kiitoksia lohduttavista sanoista! Kyllä tässä jo positiivisemmalla mielellä mennään, uudet kujeet mielessä ;)

Eli nyt sitten vaan plussailkaa työ muut oikein urakalla :wave:
 
Retuli82, pahoittelut tädin hyökkäyksestä...!! Uutta inssiä vaan kehiin...

Taria ja PeePee77, kuinka piinailut? Onko tuntemuksia?

Raitapaitainen, toivottavasti maanantain ultras möllöttelis monta komeeta munista!!!

Joko pupuvaimo on bongannu ovisplussan?

Macy, tervetuloa!

(.) Inssi takanapäin ja pesun jälkeen odotti tosi iloinen ylläri!!! Simpat oli tuplaantunut ja liikkuvuus moninkertaistunut. Pesun jälkeen "tupiin" laitettiin 2 milj. hyvin liikkuvaa simppaa! Koepesussahan kohtalaisesti liikkuvia jäi 200 000 eli määrä kymmenkertaistui =) Toi kaksi miljoonaahan on minimi määrä et inssi kantsii edes tehdä, mut me suunnilleen hypittiin kattoon jo siitä :LOL:
Nyt on edes jotain mahiksia, ku saatiin kasaan toi kaks milj.

Pregnylin pistäminen meni ihan ok, vaikka ainahan se on ilkeetä pistää itteään...
Inssi oli ohi tosi nopeesti, mut makoilin siinä vielä 20 min ettei kaikki valu heti pois.
Tietääkö kukaan et karsiiko pesu kuolleiden lisäksi epämuotoisetkin pois? Se selittäis, miks simppoja jäi vaan 2milj. ku kokonaismäärä kuitenkin oli 115 milj.
 
Milloinkas taria ja peepee testailette? Piinailen nyt sitten tässä teidän muiden kanssa, kun oma kierros alkoi uudelleen.

Olen töissä, ja pähkäilen kovasti, että alottaisko clomit sunnuntaina. Uusi purkki pitäis ostaa, on tässä vielä iltapäivälle aikaa harkita (olen farmaseutti). Lääkärin kaa oli kyl puhetta, etten ominpäin niitä popsisi, mutta mutta...

 
Peepeelle oiikein iso :hug:

Vaikeetahan tämä on, mutta ei vielä kannata toivoansa menettää! Mekin tästä lähdetään tuulettumaan (ja kunnolla!), saapi jotain muuta ajateltavaa. Ainaskin huomenna kaameen kapulan :LOL:
 
Voi itku, Retuli82 ja PeePee77, olen niin pahoillani teidän puolestanne :hug: Toivottavasti kuitenkin jaksatte tsempata itsenne uuteen nousuun. Kyllä se vielä onnistuu, uskokaa pois, vaikkei tällä hetkellä välttämättä siltä tunnukaan. Voimia!

En tiedä mikä nyt on, mutta en ole yhtään stressannut tässä kierrossa testaamisesta. Raskaana en ole, sen voin melkein 100-varmaksi sanoa. Ei ole _mitään_ oireita, eikä tissitkään ole _yhtään_ kipeät ja tuntuu just sellaiselta kuin ennen kuukautisia. Keskiviikko olisi lääkärin antama testauspäivä, että kai silloin sitten pitäisi se nega testata.

Pitkää pinnaa piinailupäiviin, pitäkäähän te muut tädit loitolla ja plussia kehiin! :wave:
 
Lauantai 17.11

Tepsu..............2.inssi:...........................................kp 12/29-/pp
Pupuvaimo.......tauko: Clomit,Menopur..................kp 13/34/pp
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl..kp 13/31-/pp
Ilona G............2.inssi:Menopur..............................kp 14/?/pp
Kamilla............1.inssi:Clomit, Pregnyl.....................kp 14/30-31/pp
Popsy............. ?.inssi:Conal-f.................................kp 23/? / pp11
Kati231...........?.inssi:puregon,Pregnyl,Luget,Metut.kp 24/28-42/pp10 taria................3.inssi:Luget.................................kp 25/?/pp12


Haamuilleet ;)

Plussanneet :heart:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77


[/quote]

[/quote]

 
Voi ei PeePee! |O Iso myötätunto :hug: !! Keräähän hetki voimia ja sitten taas uuteen kiertoon :hug: =)

Täällä tikutellaan ovista, mahassa olo että jotain tapahtuu.. mutta tikun mukaan o-hetki ei ole vielä..

Mites teidän lauantai sujuu? :wave:
 
Pupuvaimolta oli jäänyt päivittämättä mun kp:t, muutin ne.

Lauantai 17.11

Tepsu..............2.inssi:...........................................kp 12/29-/pp
Pupuvaimo.......tauko: Clomit,Menopur..................kp 13/34/pp
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl..kp 13/31-/pp
Ilona G............2.inssi:Menopur..............................kp 14/?/pp
Kamilla............1.inssi:Clomit, Pregnyl.....................kp 15/30-31/pp1
Popsy............. ?.inssi:Conal-f.................................kp 23/? / pp11
Kati231...........?.inssi:puregon,Pregnyl,Luget,Metut.kp 24/28-42/pp10
taria................3.inssi:Luget.................................kp 25/?/pp12


Haamuilleet ;)

Plussanneet :heart:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77
 
Lauantai-iltaa!

PeePee77, iso :hug: !!! Ettekö meinaa kokeilla vielä kolmatta inssiä..? Jos vaikka kolmas kerta toden sanois..! Kyllä varmasti on surkeet fiilikset... :ashamed:

retuli82, ollaan kans lähdös tuulettumaan tänään. Tekee ihan hyvää pitkästä aikaa! Saa vähä ajatuksia muualle..

taria, ai teille lääkäri sanoi testauspäivän! Mulle se teki toimenpiteen, toivotti onnea matkaan ja häippäs :eek: Heh, sillä tais olla kiire syömään! No, mulla piinailut vasta alussa, eikös tänään oo pp1 ku inssi oli eilen?

Hyvää viikonloppua kaikille!
 
Voi että, PeePee77 ja Retuli. Isot :hug: teille molemmille!

Popsy, kyselit tuolla aikaisemmin, miksi ei enempää inssejä, vaan IVF:ään. Meillä myös ongelma on ollut ovulaation tapahtumisessa, eikä simpoissa. Inssi ei periaatteessa juurikaan olennaisesti lisää onnistumisen mahdollisuuksia normaaliin yhdyntään nähden. Tää meidän ainokainen inssi tehtiin vähän niinkuin "varmuuden vuoksi". Jos se ei toimi, nii paras ja tehokkain hoitokeino meille tosiaan on IVF, joten sinne suunnataan. Vähän kyllä nyt jo hirvittää koko hoito + sen hinta yksityisellä. Ikää on jo sen verran, ettei me lähdetä enää julkiselle jonottamaan, vaan viedään koko rumba läpi yksityisellä.
 

Yhteistyössä