Marraskuun inssipiinailijat

Voi kurjuus Kati!
Ehditäänkö teille tekemään ivf vielä tämän vuoden puolella? Me saatiin eilen hoitosuunnittelussa kuulla, että jos menkat alkaa (toivottavasti ei..) "ajoissa", niin meille ehditään tehdä yksi ivf lyhyellä kaavalla vielä ennen joulua =)
 
Katille pahoittelut negasta!!! Toivotaan, että haikara saa uuden kompassin IVF:n mennessä. :/

Ei sun Pupuvaimo tarvi mennä IVF:n kun otat luomuplussan välistä! ;)

Jag har ont i magen.... Pakko kai sitä on tänäänkin isäntää painostaa makuuhuoneen puolella, josko vaikka ovis onkin myöhässä Pregnylistä huolimatta... Kun ei vaan enää huvittais... Menee maku koko hommasta taas pikkuhiljaa. |O
 
Juu, nyt voi varmuudella minutkin pudottaa listalta. Tänään kp1 :(
Harmittaa ihan törkeesti, mut ei voi mittään.
Maanantaina taas lääkärin tykö, katsotaan mitä seuraavaksi.

Siis ei yhtään plussaa tässä joukossa vielä! Napatkaahan nyt joku se eka, jos saadaan vaikka kunnon plussa-aalto vauhtiin :)
 
Voi itku Popsy, taria ja kati231... :hug: Olis niin toivonut paljon plussia tähän(kin) pinoon, mut huonolta näyttää...

Me ollaan sit Hobelixin kans seuraavat jännitettävät :whistle:
Vaikka itseltä jotenkin toivo sammunut tärpistä, ei jaksa uskoa.. Tuntemuksia on vähänlaisesti, mut tänäänhän onkin vasta pp6. Välillä masun pohjas polttelee samalla lailla ku viime kierros, toivottavasti se ei enteile negaa...
Jotenkin ristiriitaista näissä hoidoissa et pitäis pysyä positiivisena ja optimistisena mut silti pitää jalat maassa.. Siinä onkin tasapainoilemista :kieh:
 
Popsy ja Taria, molemmille teille iso :hug: samassa tilanteessa olevalta. On tää niin väärin!

Pupuvaimo, meillä on nyt joulukuun kierto ihan "luomu" ja sitten tammikuussa aloitellaan IVF. Toivon tietysti, että tulevassa luomukierrossa plussaisi, ettei tarttis mennä IVF:ään. Mua todellakin hirvittää ennen kaikkea sen hinta yksityisellä. Me ei oikein kunnolla ehdittäisi ennen joulua tekemään IVF:ään, joten jätettiin se suosiolla ensi vuodelle. Tosin varmaan jo joulukuun aikana aloitan hormonit, että ollaan heti tammikuun alussa "iskussa".

Raitis, kiitti!

Kamillalle ja Hobelixille kunnon tsempitykset plussien saamiseksi tähän pinoon!
 
Voi, olen niin pahoillani ettei plussaa ole vielä tässä pinossa suotu... mulla on muutama päivä aikaa, kun olen täällä viimeksi vieraillu. Voimahalit kaikille kierroksen alussa taas oleville :hug:

mmm, ihana kuulla että pienokainen on mukavasti kyydissä mukana =) Myö kaikki muut yritetään saada samanlainen ihme tässä joku päivä aikaiseksi! Peepee puhuu kyllä asiaa, jos ja kun se pieni nyytti saadaa, niin saa hän kyllä rakkautta niiiiin paljon =)

Palaan taas asiaan!
 
Perjantai 23.11

Piinailijat
Macy ............1.inssi........................................kp17/?/pp
Tepsu...........2.inssi:.......................................kp18/29-/pp
Pupuvaimo...tauko:Clomit,Menopur................kp19/32/pp1
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl...kp20/31-/pp2
Ilona G.........2.inssi:Menopur..........................kp20/?/pp
Hobelix.........4.inssi.........................................kp20/30-35/ pp5
Kamilla.........1.inssi:Clomit, Pregnyl.................kp21/30-31/pp7


Haamuilleet ;)

Plussanneet :heart:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77
Taria
Kati231
Popsy
[/quote]

Laitoin itselleni tämän päivän ekaksi piinikseksi, koska ovis on nyt 99% ohi.. Täysi peesi Raitiksen kirjotukseen: pakko oli vielä illalla ottaa mies vällyihin, koska irtoamista ei voi ihan varmasti taata.. mutta kyllä se ovis nyt jo on ohi, niin ei tarvi enää "pakkoseksiä" harrastaa :LOL: :snotty:

Iso myötätuntohali pudonneille..tosiasia tosiaan on, ettei inssi juurikaan lisää mahdollisuuksia onnistua verrattuna luomutouhuiluun.. :ashamed:

Mitäs teillä on luvassa viikonlopuksi? :wave:
 
Täällä onkin ollut tosi vilkas pino menossa marraskuun kunniaksi. Hienoa. =)

Ja onnea valtaisasti mmm! Noi on niiiiin hienoja uutisia. :heart: :heart:

Taria, Retuli82, PeePee77, kati231 ja Popsy. Jaksamista teille kaikille. Ja paljon. :hug: :hug: :hug:

Omasta navasta nyt sen verran, että olin siis kaavinnassa eilen (keskeytynyt keskenmeno) ja kesken oli mennyt viikolla 5 ilmeisesti. Aika raskasta on ollut ja maailma romahti kyllä viime viikolla, mutta nyt eilisen jälkeen on todella paljon helpompi olo. Jo ihan fyysisesti, mutta myös psyykkisesti. Tää on saatu nyt konkreettisesti päätökseen ja on aika jatkaa etiäpäin. Otan siis Pupuvaimosta mallia, sillä sieltä löytyy aina valtaisasti positiivista energiaa!! :D ¨

Nyt sitten koitetaan tässä ennen ekaa tätivierailua ihan silkasti luomulla ja ilman mitään paineita, sillä ei taida olla mun elimistö vielä ihan valmis kuitenkaan ja sitten on ne simppojen vasta-aineet kuitenkin olemassa, mutta jospa sitä kerran vois vaan nauttia siitä luomutouhustakin. Eikä miettiä liikoja eikä yrittää. Ja ehkä jo joulukuun lopulla tai tammikuun alussa päästäis sitten seuraavaan inssiyritykseen.

Mukavaa viikonloppua kaikille. Ja plussatuulia kaikille ketjun piinailijoille!!
Kurreliini
 
*Puhkuu ja puhaltaa hymyjä ja reipasta mieltä* ..ja rakentaa tätimuurin :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn: :attn:

Häntä pystyyn kaikki ja virnettä viiksiin, ei me voida iän kaiken kohdata huonoa tuuria :wave:
 
:flower: :flower: :flower: ja pari palaa suklaata niille, jotka joutuivat taas ottamaan vastaan tädin. :hug:
Kiitos teille kaikille, jotka toivotatte onnea! Eilen kramppas maha niin ärtsysti ja tuli viela migreeni kohtaus, että en ole kovinkaan toiveikas. Onneksi ennen jouluvisiittiä Suomeen ehditään tehdä se viides inssi. No tässä nyt vaan odotellaan vielä toista viikkoa.
 
Hei!

Liityn mukaan keskustelupalstalle vasta nyt, vaikka olenkin jo kuukausia lueskellut satunnaisesti palstaa. Meilllä on takana 3 vuotta yrittämistä, hoidot aloitettu vuoden alussa. Kummastakaan ei löydy selkeää vikaa. Miehen arvot hieman norm. heikommat ja itselläni hieman ylipainoa.

Pieleen saattaa mennä, mut oon noita lyhenteitä koittanut opetella eli:
3. inssi...Clomit, Puregon, Pregnyl...... kp 24/28/pp9

Eli 2 ensimmäistä inssiä tehtiin yksityisellä Clomien kera, jonka jälkeen siirryimme julkiselle. Julkisella puolella päädyttiin vielä kolmanteen inssiin Puregonin ja Pregnylin kera. Neulakammoisena pääsi pari kertaa itku pistosten takia. Vaikka nyt jälkikäteen ajateltuna sen Puregon kynä oli aika lievä Pregnyliin verrattuna.

Jos nyt ei tärppää, niin sen jälkeen IVF-jonoon Helsinkiin. Ja taas odottelua... :(

Täältä saatu vertaistuki on ollut monta kertaa tarpeen tämän vuoden aikana. Ihana tietää ettei tätä kidutusta käydä yksin läpi. Nyt olen oppinut kestämään normaalikiertoon liittyvät tädin vierailut suht´hyvin, mut inssien jälkeiset pettymykset ovat olleet sietämätöntä tuskaa. Olen asettanut itselleni rajan et korkeintaan 3 IVF-yritystä, jonka jälkeen hoidot saavat loppua. Jokainen yritys hajottaa aina vain enemmän. Miettivätkö muut asioita näin pitkälle, vai elättekö aina kierron kerrallaan?


:hug: kaikille keskustelijoille!
 
Tervetuloa mukaan!! :wave:

Olen samaa mieltä, että juuri inssin jälkeinen pettymys oli pahin. Meillä tultiin kovaa ja korkealta alas. Nyt toisen inssin pp3 menossa ja yritän ajatella, että ei tästä mitään tule ettei tulisi ihan niin kovaa turpiin. Olen mielestäni jopa pystynyt olla ajattelematta asiaa 24/7.
Nyt kun tuli vielä tämä virtsatieinfektio niin pitää laittaa jäitä hattuun.. :|

Siinäkin voin kompata sua, että Pregnyl on kurja. Se kirvely mua haittaa, ei niinkään pistäminen.

Noi sun lyhenteet on ihan oikein jos inssi on tehty viikko sitten torstaina? ;) Onko sulla muuten pco?
 
Inssi tehtiin perjantaina reilu viikko sitten eli päivällä heitti omat laskelmani... =)

Ei Pco-diagnoosia.

Tämä odottaminen on kaikkein ärsyttävintä!! Itse koitan olla miettimättä asiaa, mutta ei onnistu. En ymmärrä miten pystyt siihen? Kuuntelen vatsan nipistelyä koko ajan, koitan tulkita onko kyseessä tädin saapumista edeltävät oireet vai jotain muuta. Koitan olla pessimisti, mut sit kuitenkin haaveilen plussasta...

Lääkäri unohti kertoa milloin saan testata. Onko kenelläkään tietoa Pregnylin vaikutuksesta testiin? Eli milloin kannattaa aikaisintaan testata? Jostain olin lukevinani, että saattaisi antaa virheellisen plussan. :( Lisäksi kiertokin on mennyt sekaisin - yleensä 28 pv, mut nämä hoidot & stressi ovat sotkeneet sen 24 - 32 päivään. Joten en tiedä mihin asti pitäisi odottaa ennen kuin kannattaa testata.

Halit kaikille tädin vastaanottaneille :hug:
ja peukut pystyssä kaikille plussaa odottaville!!
 
Sunnuntai 25.11

Piinailijat
Macy ............1.inssi........................................kp19/?/pp
Tepsu...........2.inssi:.......................................kp20/29-/pp
Pupuvaimo...tauko:Clomit,Menopur................kp21/32/pp3
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl...kp22/31-/pp4
Ilona G.........2.inssi:Menopur..........................kp22/?/pp
Hobelix.........4.inssi.........................................kp22/30-35/ pp7
Kamilla.........1.inssi:Clomit, Pregnyl.................kp23/30-31/pp9
melia............3. inssi...Clomit, Puregon, Pregnyl...... kp 25/28/pp9


Haamuilleet :heart:

Plussanneet :flower:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77
Taria
Kati231
Popsy
 
"Virallinen" testipäivä on pp14 tai 16, lääkäristä tai lähteestä riippuen. Ne taitaa siis olla ne yleisimmät, jolloin pitäisi jo positiivisen näkyä.

Pregnyl näkyy jonkun aikaa.. Oisko ollut jopa 8-10 päivää..? Tämänkin joku tietää tarkasti. ;)
 
täällä ei toista inssiä tehtykään; netistä tilatut ovistikut ilmeisimmin jäätyneet (olivat ulkopostilaatikossa pakkasessa eikä ne sais jäätyä ) eikä ne toimineet oikein, joten varsinainen ovis jäi pongaamatta haaleista viiruista huolimatta.. (edit, mistä tommonen vinkkava silmä tohon oli tullut.. :eek: )

olo on itseasiassa suhteellisen ok. päätös nauttia tästä päivästä ja jättää tää lapsentekoajatus nyt taka-alalle tekee ilmeisesti ihan hyvää. luomuna "koetetaan onnea" kuitenkin tää kierto, josko se ovis vaikka oliskin myöhässä.. toiveajattelua :LOL:

mieltä tosin piristänee se, että varattiin juuri jouluksi hemmottelumatka etelään pois arjesta! parisuhde ja vaakamambo alkoi mennä siihen "ei niin kivaa enää" -osastolle, joten ajattelimme korjata asian heti ennenkuin tulee liikaa ryppyjä rakkauteen.

piinispäivistä en osaa sanoa siis sanoa tarkkaan, luulisin että tänään arviolta voisi olla pp2.

sori tämä omaan napaan tuijottelu nyt vain.. onnea teille muille joilla toivoa tällä kierroksella on ja :hug: teille, jotka olette tädin joutuneet vastaanottamaan.
 
Sunnuntai 25.11

Piinailijat
Macy ............1.inssi........................................kp19/?/pp
Tepsu........... ei inssiä.......................................kp20/29-/pp2
Pupuvaimo...tauko:Clomit,Menopur................kp21/32/pp3
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl...kp22/31-/pp4
Ilona G.........2.inssi:Menopur..........................kp22/?/pp
Hobelix.........4.inssi.........................................kp22/30-35/ pp7
Kamilla.........1.inssi:Clomit, Pregnyl.................kp23/30-31/pp9
melia............3. inssi...Clomit, Puregon, Pregnyl...... kp 25/28/pp9


Haamuilleet :heart:

Plussanneet :flower:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77
Taria
Kati231
Popsy
 
Kiitos Raitapaitaiselle vastauksesta. Ensi viikon loppupuolella siis testaillaan, jos täti ei tule sitä ennen kylään.

Tepsulle pidän peukut pystyssä, jos vaikka luomuna onnistaisi =) ja samalla toivotan hyvää ja rentouttavaa matkaa (jos nyt jostain syystä ei täällä palstalla sitä ennen törmäillä)!
:wave:

Tuo vaakamamboon kyllästyminen ja parisuhteen pienet tai suuremmat alamäet lienevät tuttuja meille kaikille :( Voin kertoa, että etelänmatka ja pois pääsy arjesta auttoivat, ainakin meidän tapauksessa. Matkan jälkeen molemmilla oli virtaa ja reissussa pupuilukin muuttui taas mukavaksi hommaksi :D
 
mun tähän astinen keskiarvokierto on 32 pv eli sen voi lisätä listaan. huomenna on vko inssistä. alku viikko oli kunnon pupuilua :whistle: milloinkahan tässä vois testailla? alkaa oleen taas näitä oireita suuntaan ja toiseen. blaahh... tuossa oikealla puolella mahaa tuntuu sellainen "rypäsmainen painontunne" - aika hassu ilmaisu :ashamed: ja eilen kun nousin äkisti ylös niin siihen samaiseen kohtaa vihloi jonkinaikaa. eilen oli vähän lämmötkin koholla- en ole lämpöjä aikaisemmin seuraillut, mutta olikos se niin että jos on raskaana niin lämpö nouseekin hiukan? lisäksi tällä viikolla en saattanut syödä hernekeittoa, joka yleensä on maistunut mulle, teki vaan jotekin pahaa..
voi että kun olisi tärpännyt meidän kohdalla ekka inssistä!!! ens kuussa on sitten taukoa hoidoista, jos en nyt ole raskaana. piinaavia päiviä eessä! :headwall: :)
 
Sunnuntai 25.11

Piinailijat
Macy ............1.inssi........................................kp19/32/pp6
Tepsu........... ei inssiä.......................................kp20/29-/pp2
Pupuvaimo...tauko:Clomit,Menopur................kp21/32/pp3
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl...kp22/31-/pp4
Ilona G.........2.inssi:Menopur..........................kp22/?/pp
Hobelix.........4.inssi.........................................kp22/30-35/ pp7
Kamilla.........1.inssi:Clomit, Pregnyl.................kp23/30-31/pp9
melia............3. inssi...Clomit, Puregon, Pregnyl...... kp 25/28/pp9


Haamuilleet :heart:

Plussanneet :flower:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77
Taria
Kati231
Popsy

Päivitystä Macyn osalta. Olihan se siis maanantai kun se sun inssi tehtiin? Se 14-16 vrk on inssistä on hyvä aika testata. Eli kannattanee testata ensi viikon maanantaina. Plussia sulle! Kuulostaa hyvältä tuo oireistus!! ;)
 
Maanantai 26.11

Piinailijat

Macy ............1.inssi..........................................kp20/32/pp7
Tepsu...........ei inssiä.......................................kp21/29-/pp3
Pupuvaimo...tauko:Clomit,Menopur.................kp22/32/pp4
Raitapaitainen.2.inssi:Metut,Clomit,Puregon,Pregnyl...kp23/31-/pp5
Ilona G.........2.inssi:Menopur............................kp23/?/pp
Hobelix.........4.inssi...........................................kp23/30-35/ pp8
Kamilla.........1.inssi:Clomit, Pregnyl...................kp24/30-31/pp10
melia............3. inssi:Clomit, Puregon, Pregnyl..kp 26/28/pp10


Haamuilleet ;)

Plussanneet :heart:

Pudonneet :hug:
Retuli82
PeePee77
Taria
Kati231
Popsy


 
Heippa kaikille!

Täällä taas kuulostellaan oireita ja vertaillaan aikaisempiin kiertoihin :whistle: Ainoa selvä ero on, että rinnat on hieman kosketusarat, yleensä en harrasta tissikipuilua missään vaiheessa kiertoa :xmas: *epäilee itsekin itseään* :LOL:

Mitäs teille muille kuuluu? Melia, Kamilla ja Hobelix, taidatta olla seuraavia hyvien uutisten tuoja -kandidaatteja :wave:
 

Yhteistyössä