Marraskuun masuasukit 2013 *Marraskuussa* MEIDÄN KUU!!

*POKS* 39+0 tänään ja minä jo aivan malttamaton. Esikoinen tuli vasta 40+5, mutta olikin tosiaan perätilassa ja huomaa, että pää painaa ihan erilailla tonne alas. Häpyluu tuli yön aikana tosi kipeeksi ja alkaa olla sellainen olo, että alapää on niin turvoksissa, että tuntuu kuin ois kaksi nakkia jalkojen välissä :D

Eilen illalla särki ekaa kertaa selkääkin ja sisäreisiä, aloin olla jo odottavalla kannalla, mutta panadolin avulla yö meni ilman mitään ja aamulla ei taas oireen oiretta. Pöh! Mietin, että tarkoittaako tuommonen särky nyt muutenkaan mitään, kun supparit joita tuli, oli kuitenkin ihan kivuttomia. Sitä alkaa seurata kaikkia merkkejä yhtä hulluna, kun silloin kun mietti onko raskaana :p :D
 
  • Tykkää
Reactions: Susimieli
Kyyneltenhymy, Kittana ottanut mahtavasti pikkusiskon vastaan. :heart: Heti synnytyksen jälkeen lähetin mummilaan kuvan Piiperosta, jota Kittana oli hyvin tarkkaan tutkaillut.
Kotiutumista edeltävänä päivänä, kävivät isin kanssa katsomassa meitä sairaalassa, ja jo silloin oli mahdoton silittely ja suukottelu päällä. Joka on jatkunut...:) :heart:
Lykkyä sulle, että vauveli pian tulee, kun limatulppakin irtoilee! :)

Susimielelle Tsemppiä sektioon! :) Ja Tsempitykset myös Resunallelle! :)

Ai niin, omalla kohdalla painoa kerkesi tulla 10 kg. Jo nyt vaaka näyttää 7 kg vähemmän. :)

murri76 ja Piipero 5 vrk
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Susimieli
oikein paljon onnea kaikille vauvan saaneille!:flower:
on noita synnytys kertomuksia vaan ihana lukea ja toivoa samalla että itselläkin menisi kaikki yhtä hyvin.
resunallelle kovasti jaksamisia, kuulostaa tosi hurjalta, vauva todella kiintynyt yksiöönsä kun ei millään suostu tulemaan pois!
täälä neuvola oli tänään ja huomenna poksuis viikotkin, tuntuu tosi oudolta että raskaus mennyt näin nopeasti, sekä että vaikka viikolta 33 asti tullu suppareita ja 37 viikolta ollu sormelle auki, niin poitsu vieläkin vaan köllii tuolla masussa.
tänääm oli talkoot niin kävin vähän haravoimassa ja sitten saunaan, jos vaikka hän sieltä suostuisi kohta tulemaan.
esikolle pitäisi jaksaa 15.pvä järkätä synttärit niin ei sais ainakaan sairaalas olla sillon...
mutta ei muuta kun jaksamista kaikille mammoille, onneksi enää muutama viikko kaikilla niin vaavit tulee ulos yksiöistään :heart:
 
Onnea taas kaikille vauvan syliin saaneille! :heart:
Vaikuttaa siltä, että kaikilla on ollut tosi nopeat synnytykset!

Vähän pisti huvittamaan, kun ostin tänään vadelmanlehtiteetä ja tuossa illalla sanoin miehelle, että rupean häätämään tätä maha-asukasta. Join yhden kupillisen ja meni ehkä 20min ja alkoi supistukset! :LOL: Niitä tuli reilun tunnin ajan 5-7min välein ja rupesin jo innostumaan. Mutta nyt ne näyttääkin hiipuvan. voi plääh.
Täytyy varmaan lähteä nukkumaan ja jatkaa häätöyrityksiä huomenissa.;)

Carmel (huomenna poksuis 39+0)
 
  • Tykkää
Reactions: Susimieli
jenha onnea pojasta! :flower:

carmel mä kans lipitin tuota vadelmanlehtiteetä pojan odotusaikaan, itteä se ei pistäny kun kusettamaan :LOL: Mulle ne sano sillon kaupassa, että sen juonti pitää alottaa hyvissä ajoin, sen tarkotus on kypsyttää paikkoja, ei laittaa synnytystä käyntiin.. Tiedä tuota, mulla ei tehny kumpaakaan! Mutta toivotaan että sulla tehoaa :)

murri ihana että Kittana ottanu niin hyvin uuden tulokkaan vastaan :) Ja mitä meidän lähtöön tulee, en edes jaksa uskoa enään :D

Kamala turvotus! Sille ei kait voi vaan mitään? Ja limatulppaa tulee aina ponnistaessa lisää.. Muuta ei sitten tänne kuulukkaan!

KyyneltenHymy & Eemeli-Emilia 40+5
 
jenhalle onnittelut :heart:

Täällä poksahtaa tänään 37+0 :cool: Aika mahtavaa!! Esikoinen syntyikin 37+5, saas nähdä koska tämä ilmestyy :LOL: Tuntuu kyllä niin hyvin viihtyvän masussa ja minun puolesta olkoon siellä vielä kasvamassa!

nyt kohti hammaslääkäriä ja sitten iltapäivällä neuvolaan :wave:

Poksukaahan urakalla mammat!!

Talventähti ja pienimies 37+0
 
Mieki tulen poksahtamaan, 37+0:flower:
Eilen koitin kolata pihaa lumesta että saatais tämäki asukki ulos nii ei mitään, illalla supisteli ihan normaaliin tapaan mutta ei mitää kipuja :(
Hoidatin eilen kynnetki kuntoon, ny on geelikynnet että pitäis kestää (omat kynnet nii hauraat ollu koko raskauden ajan :()..
Sairaalakassiki on jo melkein kasattu niin saapi jännätä tuleeko aikasemmin lähtöä ku 15.11 kun mietitään sitä käynnistämistä..

Mutta aattelin alkaa häätämään urakalla tätä asukkia nyt pois tuolta mahasta :D eli siivoomista olis edessä ja illalla sauna, seksistä en tiiä ku ei aikonu mies koskee muhun :D

Sasseri86 ja Papunen 37+0
 
Poks 38+0!!
Enää 9 päivää!
Olo alkaa olla raihnainen, liitoskivut on pahentuneet, väsyttää ja maha painaa ja roikkuu alhaalla. Myös chilipepin mainitsema turvoksissa oleva alapää kuuluu loppuraskauden iloihin.. Joka paikkaa kolottaa! Huh huh, alan olla kypsä synnyttämään!

Onnea jenhalle!

Tänään neuvola, en tie onko ens viikolla enään kun ens viikon perjantaina tyttö jo syntyy!
 
Kaikki poksuu tänään :D

No mutta niin minäkin, eli 41+0! :/ ohhoh... On kyllä aika tuskasta oloa, sormet ja jalat on ollut turvoksissa viikonlopusta ja tosiaan, nuo nivuset on tulessa. Äää, tuntuu ettei tää odotus lopu ikinä kun kaikki on ollut jo niin pitkään valmiina. Neuvolantäti kun oli niin varma että syntyy ennen laskettua o_O

Jep.

Tänään ulos syömään, josko tämä kerta olisi vihdoin se viimeinen kun vauva hengaa vielä vatsassa.


-hampula 41+1
 
Minäkin voisin ilmoitella itsestäni pitkästä aikaa :)

Ekaksi onnittelut kaikille vauvansa saaneille <3

Meille syntyi ihana tyttö pylly edellä Pyhäinpäivänä 2.11. klo 16.10, rv 40+2. Mitat olivat 3290g, 50,5cm ja py 35cm.
Synnytys lyhyesti:
Rv35 huomattiin neidin kääntyneen istumaan. Tutkittiin ja mitattiin eikä estettä alatiesynnytykselle löytynyt. Rv 39+6 kävin kontrollissa äitipolilla, painoarvio 3285g, kohdunsuu auki 3cm, kanavaa pari senttiä, uusi aika annettiin 41+4.

Lasketun päivän aamuna (31.10.) heräsin puoli 4, laimeita supistuksia tuli koko päivän 10-15minuutin välein, illalla alkoi olemaan astetta kovempia ka tuli jopa 5minuutin välein. Pitkään en uskaltanut olla kotona perätilan vuoksi, joten mentiin tyksiin klo 22.45. 3senttiä edelleen auki ja kanava hävinnyt. Samalla kaavalla mentiin klo neljään saakka kunnes loppuivat. Klo 6 lähetin miehen kotiin ja nukuin pari tuntia. Klo 8 aikaan lääkäri tulo kertomaan että siirryn osastolle lepäämään ja odottelemaan josko alkais uudestaan.
Nukuinkin aamupäivällä pari tuntia. Päivän aikana ei tapahtunut yhtään mitään. Illalla taas supisteli jonkun aikaa, mut yön nukuin 9h melkein putkeen. Aamulla herättyä ei mitään tuntemuksia ja juttelin kätilönkin kans et kotiin meen takas miehen piti tulla lounaan jälkeen hakemaan.
Ennen lounasta supistuksia alkoi taas tulemaan, jomottaen alamahalla. N.klo 13 kävin ennen käyrän ottoa vessassa jossa paperiin pyyhkiessä tuli veristä limaa. Käyrällä tuli jokunen supistus ja kätilön tullessa ottamaan siitä pois sain järkyttävän supistuksen mojovalla paineentunteella alapäässä ja kuinka ollakkaan vihreät lapsivedet meni siinä käyrähuoneen sängyllä klo 13.45. Siitä mut sitten kärrättiin saliin. Olin jo 6cm auki, säännölliset kipeät supistukset alkoi samantien vesien menosta. Kohdunkaulan puudutteen kerkesin saamaan. Klo 16 sain luvan alkaa ponnistaa ja 10min myöhemmin tyttö oli syntynyt pistein 9/10/10. Nopea, kipeä mutta näin jälkikäteen ajateltuna helppo synnytys :)

Tsemppiä vielä muille odottajille :)

Maisa80 ja tyttö 4pv
 
Onnea Maisa pienestä tytöstä! :flower::heart:
Sulle on lääkäri osannut tehdä aika tarkan painoarvion pari päivää ennen synnytystä! :)

Mä voisin kuvailla kanssa oloa vähän samanlaiseksi kuin Susimieli omaansa. Ainoastaan sillä erotuksella, että kukaan ei ole luvannut, että tää syntyis ensi viikon perjantaihin mennessä :p
Kohta neuvolaan. Olispa niin kivaa kun meidän neuvolassakin terkka tarkistais kohdunsuun tilannetta (osalla kavereista näin lopussa tehdään), haluais tietäääääää että onko mitään edistystä. Harvoinpa muulloin elämässä sitä toivoo, että joku tuntematon ronkkisi alapäätä, on tää raskaus vaan omituista. :D
Mulle on viime päivinä tullut sellainen olo, että ei kai tää vauva vaan ole hinannut itseään ylemmäs (kun pitäis mennä alas ja tulla ulos!!!). Saapi nähdä mitä terkka sanoo.

Tsemppiä kaikille kohtalontovereille, tämä odotus on kyllä niin tuskallista. Varsinkin jos sitä kärsivällisyyttä ei niin ole suotu muutenkaan.;)
Ja toivottavasti Hampulan vauva nyt ainakin tajuaisi alkaa tehdä lähtöä yksiöstään pian! Syö jotain tulista ruokaa tänään.;)

carmel 39+0
 
Maisalle onnittelut :heart:

Neuvolassa kävin ja kaikki kunnossa.. painoki oli taas laskenut, joten alkaa turvotus olemaan poissa! RR 121/79 (118/74). Sf oli sama 34 kun viimeksi.. Terkka sanoi pojan olevan keskellä mahaa "piikkisuorana", pää syvällä lantiossa :heart: Viikon päästä taas uusi reissu :p

Talventähti ja pienimies 37+0
 
Onnittelut kaikille vauvan saaneille, olen kateellinen teille!

No tulenpas minäkin tänne poksumaan eli rv 40 +0! Enpä olisi uskonut, että näin kauan raskaus kestää, mutta niin vain on kestänyt ja hermoja on koeteltu... Tosin vointi on ollut hyvä koko ajan, joten ei pitäisi valittaa! Ei ole mitään paineentunteita alapäässä, ei liitoskipuja ollenkaan, ei verenpainetta, ei supistuksia, paitsi joskus harvoin, mutta nekään eivät ole kipeitä. Kipeitä supistuksia tässä koko ajan odottelen ja toivon, niin sitten tietäis, että tää on nyt sitä!

Tuosta lasketusta ajasta vielä... miehen kanssa tiedetään, että itse asiassa oikea laskettu aika on vasta maanantaina tai tiistaina, koska tiedämme tarkkaan, milloin vauva on saanut alkunsa, vain yksi mahdollinen hetki :rolleyes: Siitä päivästä hedelmöittymiseen voi mennä vain korkeintaan kolme päivää eteenpäin, kysyin lääkäriltä. LA kuitenkin siirrettiin ultrassa peräti 9 päivää aikaisemmaksi.

Neuvolan terkka kertoi, että saan jonkun ihmeen pallon :snotty: alapäähän ensi viikon perjantaina, jos synnytys ei ole alkanut siihen mennessä. Pallon tarkoituksena on stimuloida kohdunsuuta, aiheuttaa supistuksia ja siis käynnistää synnytys. Pallo on lääkkeetön vaihtoehto käynnistykselle ja kuulemma siksi hyvä asia. Olisi kiva kuulla, jos teillä muilla on kokemuksia tuosta pallosta... joku kyllä kirjoittikin kokemuksistaan ja ne ei kuulostaneet kivoilta... Toivotaan, että synnytys käynnistyyy luomusti, niin kuin kolme aikaisempaakin on käynnistynyt. Mutta nyt ainakin tiedän, että 15.11. synnytystä yritetään käynnistää, jos sitä ennen ei ole tapahtunut mitään.

Hyvää vointia teille kaikille!

Hampulalle varsinkin tsemppiä, pitkään on raskaus jo kestänyt!
 
Tulenpa minäkin nyt pikaisesti päivittämään. Eli meidän pieni poika syntyi maanantaina 4.11. klo 19:59. Pituutta 50 cm ja paino 3520 g. Kaikki muutenkin kunnossa. Synnytys kesti kaikkiaan 19 tuntia, olin 3 senttiä auki kun tulimme sairaalaan aamukasilta. Epiduraalin kanssa ei mennyt kaikki ihan putkeen ja todennäköisesti lapsen laskeutumista hidasti etten pässyt liikkumaan ollenkaan, kun puuduin täysin pakaroista ja siitä alaspäin. Sen sijaan synnytyskipujen turrutus ei ollut tehokasta. Kaikesta huolimatta pääsin ponnistamaan puoli kasin jälkeen illalla ja sitten kaikki sujuikin hyvin! Vain ihan mitätön repeämä tuli,johon varulta kaksi tikkiä.

Nyt opetellaan yhdessäelon aakkosia pienen tuhisevan nyytin kanssa. Huomenna päästään kotiin. Tässä täytyy seurata vielä hiukan mun omaa tilaa, kun postspinaalin päänsäryn riski on edelleen. Epiduraali pistettiin ensin siis spinaalikanavaan. Muuten kaikki reilassa! Onnea ja tsemppiä kaikille odottajille ja jo vauvansa saaneille! :)
 
Eihän täällä meinaa perässä pysyä, kun vauvoja ihan satelee :heart:! Suuret onnittelut kaikille vauvansa jo saaneille :flower:!!!

Mukavaa lukea teidän synnytyskertomuksia ja kuulumisia. Täällä vielä ootellaan, milloin tuo vauveli haluis tulla ulos. Minulla ei vielä ole hätä, saa viihtyä masussakin :).

Nannikki 37+3
 
Se oli mun viimeinen neuvolakäynti.

Paineet ok, tosi hyvät oli. 120/70

Pissa puhdas.

Painoa tullut 1,2kg viikossa ja päivässä mutta ei turvotuksia.

Vauva liikkuu hyvin ja sykkeet hyvät, niitä tosin piti kaun kuunnella kun vauva on niin hassussa asennossa että se alue josta sykkeet kuuluu on tosi pieni ja tyttö karkas anturin alta pariin otteeseen, terkka ei meinannut saada tarpeeksi pitkään kuunneltua.
Mukana ollut (väsynyt!) esikoinen vielä hätääntyi kun mua tutkittiin ja dopleri suhisi ja huusi pää punaisena koko ajan kun terkka kuunteli vauvaa. Mä siinä vuoronperään makasin selälläni ja kyljelläni ja taas selälläni ja toinen parkui. Höh.

Hemoglobiini 142, eli tosi hyvä. Oon tahallani syönyt nyt rautaa joka toinen päivä sektiopäätöksestä asti, että ois sit leikkauksen tuoman verihävikin jälkeen parempi olo.

Hassua kun terkka otti puheeksi ekan neuvolan vauvan synnyttyä, sehän on samalla viikolla kun kotiudutaan.. Mennään sinne jos mun kunto kestää ja jos ei niin terkka tulee kotikäynnille.
En muista oliko esikoisesta noin pian.

Nyt täällä siis vain odotellaan tota 15. päivää ja jänskäillään alkaa synnytys ennen sitä (toivottavasti ei).
Vähiin käy raskausaika. Koitin esikoiselle selittää tänään että pian se vauva syntyy ja sit vaari tulee häntä hoitamaan päiväksi ja sit äiti on vauvan kaa sairaalassa pari päivää ja hän pääsee isin kaa katsomaan äitiä ja vauvaa ja sit äiti ja vauva tulee kotiin ja sitten ollaan kaikki kotona eikä vauva ole enää mahassa.
Tenava (1v 11kk) jäi miettimään missä on sairaala :D
Saa nähdä mitä tuumaa vauvasta. Meillä kävi eilen kaveri 2,5v tyttönsä ja 2,5kk vauvansa kanssa ja toi vauva kauheasti kiinnosti meidän poikaa, saa nähdä miten oman pikkusiskon kanssa käy, on varmasti alkuun mustis vaikka vauva kiinnostaiskin.

Nyt aika alkoi madella kun vaan oottelen, ei oo mitään sovittua menoakaan tässä, ainoastaan leikkauspäivää ennen pitää käydä labrassa verikokeissa leikkausta varten.
Vähän valmisteluja vois vielä tehdä ennen kun vauva syntyy ja mä jään potilaaksi, ois sit kaikki valmiina kun tullaan kotiin. Pitäs hankkia mm. pieni pyykkiteline vauvan vaippapyykille ja säleverhot (puiset) olkkariin kun ei täällä ole ollenkaan eikä olla vielä muuton jälkeen keritty kaikkea tehdä. Vois myös pestä ja keittää rintapumpun osat jos niille tulee käyttöä niin ovat sit valmiina.
Hommaa vaan ei niin paljoo oo että niihin menis kauheesti aikaa..
Jotenkin nyt kun oma liikkuminen on hankalaa niin päivät esikoisen kanssa kotona menee hitaasti. Pitää pyytää kavereita meille kyläileen päivisin niin saa ajan kulumaan.

Susimieli ja Pikkusisko 38+0
 
Onnea Maisa ja nenevaan :flower:

susimieli täällä on viikon tai parin ikäsenä eka neuvolakäynti pikkusella, heti pitää aikaa soitella kun kotia vaan pääsee.

Tääl on siivottu taas joka kolo, pikkasen pihalla seisoskeltu ja vietetty aikaa pojan kanssa. Selkä ja lonkat huutaa kipua, varmaan myös jonkinsortin sukkapuikkokipua (?) havaittavissa. Niin ja limatulppa alko tosiaan valumaan. Mutta missä supistukset?

Nyt ootteleen että mansikkakiisseli jäähtyis :p
 
Huomenna sitten olis sitten se Laskettu aika :) Niin ne viikot kuluivat, äippä poli käynti meni hyvin, vauva voi hyvin masussa, istukka toimii hyvin, vettä on hyvin ja paino arvio 3,7 joten näillä mennää yliaikais kontrolli 41+5 jos ei aijemmin synny ...;)

Odotellaan täällä pikkuisen saapumista, milloin hän sitten päättää tulla ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Susimieli
Noniin, täällähän tulee vauvoja oikein liukuhinalta :heart: Onnea hirmuisesti Harriet81, Maisa80, Nenevaan ja jenha86! Jenhan rokkitukkapoika kuulostaa ihanan suloiselle :)

Resunallella kyllä vauva viihtyy mahassa, kun ei sitten millään tahdo tulla ulos. Jospa se synnytys siitä käynnistyisi viimeistään huomenna(!) ja saisitte vauvan maailmaan. Tsemppiä!

Eipä ole susimielelläkään enää kauaa, että saa vauvan maailmaan. Jännittääkö sua yhtään tuo sektio?

Murrin Kittanan reaktio vauvaan kuulostaa ihanalta :heart:

Tsempit kaikille tasapuolisesti loppurutistukseen, toivomma, että vauvat haluaisivat ulostautua piakkoin :)

Meillä on mennyt poikasen kanssa tosi hyvin! Odotin jotain paljon rankempaa kaikkine yövalvomisineen, mutta ainakin toistaiseksi poikanen lähinnä nukkuu, syö ja haluaa seurustella lyhyitä aikoja kerrallaan. Tuo on kaikin puolin tosi tyytyväinen tapaus, itkee vain jos on nälkä tai vaippa liian täysi. Edes D-vitamiinitipat eivät ole aiheuttaneet tuolle vatsanväänteitä (ainakaan vielä...). Tähän asti on kaikki mennyt ihan superhelposti ja kivuttomasti alkaen raskautumisesta, jatkuen raskauden ja synnytyksen ja nyt vielä vauvankin kanssa. Hieman pelottaa, että koska kaikki tämä hyvä kostautuu ja ilmenee jotain ongelmia tai muuten suurta murhetta aiheuttavia asioita.

Painokontrolleissa käymme tuon kanssa edelleen, parissa viikossa paino on noussut +200g syntymäpainoon, mutta ollaan edelleen alle 3kg:n, joten ensi viikolla mennään taas katsomaan mitä vaaka näyttää. Toivottavasti päästäisi yli sen maagisen 3kg, niin ei tarvitsisi enää herätellä pikkuista väkisin syömään 3h välein!

Ulkoilu on ihanaa! Ollaan tällä viikolla aloiteltu vaunuttelua pikkuhiljaa. Täytyy kyllä sanoa, että vaunujen kanssa saa ihan kävelemälläkin tosi hyvin hiet irtoamaan jos vain kävelee riittävän reippaasti. Juoksemaanhan sitä tietenkin polttelisi päästä (vaunujen kanssa), mutta jos sitten jälkitarkastuksen jälkeen... siihen asti pitänee laittaa kumpparit jalkaan ulos lähdettäessä niin kiusaus ei käy liian suureksi.

Mitenkäs muiden vauva-arki on pyörähtänyt käyntiin?
 
Viimeksi muokattu:
Onnea vauvan saaneet!
Täällähän putkahtelee uusia ihmisiä ihan päivittäin!

Tirpsi, kyllä mua jännittää aina välillä jos enemmän eksyn ajattelemaan sitä itse leikkausta ja etenkin siitä toipumista. Koitan keskittää ajatukset siihen iloiseen asiaan että sektio tarkoittaa sitä että saadaan meidän vauva vatsan tälle puolelle :)
Mä olisin kovasti toivonut alatiesynnytystä ja jonkun verran on pitänyt käydä läpi sellaisia menettämisen tunteita nyt kun se jää kokematta. Esikoinen on syntynyt alakautta mutta synnytys oli tosi vaikea ja pitkä ja oisin kaivannut tästä helpompaa ja antoisampaa kokemusta. Noh, ei auta itkut, pakko se on tuolta ulos saada ja vauvan ollessa poikittain, ei oikein ole vaihtoehtoja.
Olo nyt ihan ok ton sektion suhteenc etukäteen murehdin sitä kauheesti mutta nyt oli onkin odotettua parempi.
Katsotaan ens viikolla kuinka paljon jännittää ;)

Sain hirveet määrät Novitan Huopanen-lankaa tänään ja koitan nyt ennen vauvan syntymää saada tehtyä mahdollisimman monet villapöksyt meidän tulevalle kestopepulle niistä :) Vauvan synnyttyä tuskin tulee neulottua.. :D

Susimieli ja Pikkusisko 38+1
 
Onnea taas kaikille uusille vauvoille ja äideille :heart:! Kiva kuulla vauva kuulumisia ja miten on lähtenyt arki pyörimään :)

Täällä ei paljoo muutoksia tilassa...eilen taas oli semmonen olo, että saattas vaikka yöllä lähtö tulla..mutta ei..yks levoton yö taas takana..jotenkin turhauttava olo, mut ei ois enää montaa päivää laskettuun aikaan...jospa se jo lähtis kohta tulemaan..Mutta jos ei oo tullakseen niin nyt on ainakin aikaa ommella, kun saatiin kauan odottamani ompelukone kuntoon! :)

Eilen oli neuvola ja lääkäri sattu olee vapaana niin katottiin ultrallakin vauvelia, kaikki ok, siellä se vaan imi peukaloa, ihana..

Pitääpä yrittää vielä mennä jatkamaan unia..jos sais nukuttua vielä hetkisen..
Voimia vaan kaikille odottajille !

mamu ja vaavi 39+4
 
  • Tykkää
Reactions: murri76

Yhteistyössä