Marraskuussa 2010 syntyneet <3

sw Teillä kuulostaa tosi ihanalta tuo vauvan yöuni rytmi! Meillä taas valvottiin eilen klo 2 yöllä ennen kuin sain herran unille. En tajua miten tämän kanssa tuo yöunille meno on niin hankalaa, nukahtaa kyllä yleensä tossa 22-23 välillä mutta nukkuu noin 15min ja herää. Sitten ei oiken saa nukahtamaan uudelleen vaan haluaa olla hereillä...ääh, oon ajatellut josko yrittäs aamulla saaha hereille aikaisemmin kun nyt herää klo 10 mutta epäilen että oisko siitäkään apua.
Kai se vaan pitää tottua että tää on nyt tätä ja varmaan se tästä vielä aikanaan muuttuu.
Harmittaa vaan kun ei oiken jää aikaa hoitaa parisuhdetta kun vauva valvo niin myöhään. Sitten kun sen saa unille niin itekkin on jo ihan valmis petiin....Toisaalta, onhan tässä koko elämä aikaa aikaa hoitaa suhdetta ;)

Meillä edelleen sairastelaan. Nyt vuorossa esikoinen, kuumetta ja yskää. Keskimmäinen sai samaan tautiin ab;t kun ei meinannut mennä ohi. Nyt kyllä alkaa meille riittää tää sairastelu, aloitettiin sillon jouluviikolla ja sen jälkeen ei olla tervettä päivää nähty! Tosiaan tässä alkaa kaivata sitä tasaisen tappavaa arkea.

Miulla on itsellä huomenna jälkitarkastus. Jonkinlaista ehkäisyä tässä pitäs kai alkaa hankkin. Mitä te muut olette ajatelleet käyttää tai käytätte? Mulla oli joskus kuparikierukka mutta sen kanssa vuoto kesti aina 2 viikkoa joten se poistettiin. Nyt oonkin miettinyt hormoonikierukkaa, onko kokemusta kellään? Pillereitten kaa se ongelma etten meinaa niitä muistaa syödä...ja tosiaan tarkoitus ei ole enää lapsia hankkia! Toisaalta olisin ihan valmis ottamaan sterilisaation mutta luulen, että ikäni puolesta en sitä etes sais.
 
olipas siellä liukasta vaunutella..no neuvolas käynti saatiin hoidettua. pojalla oli painoa 5300g ja pituutta 59cm ja rotarokote saatiin..toivottavasti siitä ei tule mitään vatsanväänteitä...

kurpitsa ja Aarni 2kk ja 3pvää
 
Musumuru, jos sulla on jo 3 lasta niin voisit saadakin sterilisaation, jos kaikkien lasten isä on sun nykyinen mies =) Esim. googlaamalla perhesuunnittelu löytyy tietoa asiasta. Mä kyllä ottaisin hormonikierukan ennemmin, yhtä varma kuin sterilisaatio mutta vähentää vuotoja ja osalla loppuu menkat kokonaan, kätevää mun mielestä. Se kyllä maksaa enemmän, 5 vuoden välein pitää vaihtaa ja yhden hinta jotain 150 euron luokkaa, mutta toisaalta sen saa pois! Jää siis itselle oikeus muuttaa mieltään jos vaikka 10 v päästä niin sattuisikin :) Julkisella puolellahan sterilisaation purkua ei yleensä saa.
 
Kastejuhla ja häät takana. Poika sai lauantaina siis nimen Daniel Juhani. Kaikki sujui hyvin, vaikka itkua väänsikin suuren osan kirkkotilaisuudesta.

Meillä syödään nukkumaan mennessä 21-22, noin klo:4 ja sitten kun noustaan klo:8-9. Poika valvoo tämän jälkeen tunnin ja sitten lähtään vaunuttelemaan. Vaunuissa pieni nukkuu vielä noin 3 tuntia. Yöt menisivät muuten mukavasti, mutta heräilee varsinkin alku yöstä koko ajan siihen kun tutti tippuu ja sitten alkaa kitisemään. Tuttia saakin olla nostamassa välillä tunnin pari 10 minuutin välein.

Muuten on edelleen tyytyväinen poika. Viihtyy yksikseen jonkin verran sitterissä ja makaamassa leikkimatolla. Kovasti heiluttelee jalkojaan ja nojaa vatsalla ollessaan kyynärpäihinsä ja kannattelee päätä. Niin nopeasti ne kasvaa ja kehittyy!

Birre86 ja Daniel 9vko, 4pvä.
 
Birre - Kauniin nimen annoitte pojallenne! Olin itsekin miettinyt samaa jos olisin saanut pojan :p Teilläkin kuulostaa yöt menevän hyvin! Mä aina laitan jonkun pehmolelun/rätin tutin eteen niin ei pääse niin helposti tippumaan :D

Meillä on taas sellainen kausi menossa että vaunuissa ei suostuta nukkumaan kun ne pysähtyy. Eli 30 min päikkäreitä nukutaan koko päivän läpi: hereillä 30-60 min > nukutaan 30 min > hereillä 30-60 min > nukutaan 30 min jne..

Minkälaisia teidän vauvat ovat luonteeltaan? Meillä neiti on sellainen että "kaikki minulle nyt ja heti". Jos on esim. sitterissä ja haluaa pois, alkaa samantien ihan hirrrrrveä huuto ilman mitään varoitteluja! Sama jos on väsynyt, nälkä tms.. Varmaan äitiinsä tullut :D

Siletn ja pikkuneiti 10 viikkoa ja rapiat
 
Birre Onnea tuoreelle rouvalle! :)

SW Meillä neiti hermostuu helposti jos jokin ei onnistu, esim jos ei pääse kääntymään tms. Muuten neiti on todella tyytyväinen, joskin ilmaisee hyvin jos jokin on huonosti. Todella sosiaalinen ja flirttaileva neiti meillä :heart: Oikea hurmuri täällä siis :)

Kivi vierähti sydämeltä kun neuvolaan soitin, siellä sanottiin että Sonjan ruokamäärä on ihan ok. Laskin keskiarvon, josta tuli 650ml. Yleensä menee 600-650ml päivässä. Ei tarvi siis huolestua neidin syömisestä. Kuulemma jos tän ikäsellä olis toistuvasti 400-500ml ni olis eri asia.

Nallu ja Sonja 12vko ja 1vrk
 
Tervehdys pitkästä aikaa! 3 kk neuvola takana rokotuksineen ja nyt sitten podetaan rokotusoireita :( Ekasta rota-rokotteesta meille ei tullut mitään oireita, mutta nyt tästä toisesta (saatiin myös kaksi muuta rokotetta) on sitten poitsun maha niin kipeä että. Ilmavaivoja ja mahanväänteitä koko ajan. Sain kanniskella häntä viisi tuntia lähes taukoamatta ympäri asuntoa, kun väänsi niin pirusti. Nyt poitsu meni sitten nukkumaan, ainakin hetkeksi aikaa. Toivottavasti loppuisi kivut nopeasti.

Pituutta pikkuherralla 62,5cm ja painoa 6,7kg. On ollut siis ruoka-aikaan kotona :) Syntymämitat siis 48 cm ja 2885g (syntyi neljä viikkoa ennen la:aa). Hyvin on siis kasvanut.

Poitsu on luonteeltaan kanssa aika vaativa. Syli tuntuu olevan päivisin ainoa paikka jossa viihtyy ja lisäksi pitää kävellä. Arvatkaa onko aika raskasta äitille? Rintarepussa viihtyy onneksi jonkin verran, paitsi nyt kun mahaa vääntää.

Syökö muiden vauvat nyrkkiä? Meillä ilmaantui viikko sitten tämä tapa ja nyt poitsu ei huoli enää tuttia ollenkaan. Ei tosin mikään järjetön tuttifani ole ollut ikinä.

Terese ja poitsu 3kk
 
Heisan!

Vaihteeksi tännekin kirjoittelemaan kuulumisia kun tulee niin paljon enemmän höpistyä tuonne facebookin puolelle :)

Meillä tänään siis tyttö 6 vkoa ja neuvolalääkärissä käyty. Mitat oli 5470g ja 51cm eli hyvin kasvaa. Kahdessa viikossa taas vajaa 600g painoa lisää ja pituutta samassa ajassa vain 1,5cm. Eli ei tarvi ihmetellä miten tuntuu et makkarat on lisääntynyt joka paikassa <3 :D On tää niin erilaista kun esikoinen oli (ja on edelleen 8v) iha mielettömän hoikka ja pitkä. Painoa tarkkailtiin jo puolivuotiaana neuvolassa mutta tämän kakkosen kanssa tuskin on samaa ongelmaa...

Rotavirus rokote saatiin myös ja typy päästi sitten sen jäkimainingeissa nyt kotona ensimmäisen kunnon itkunsa. Tähän asti on selvitty vaan sellaisillä yksittäisillä äidin komentamis-parahduksilla. Ja mulla meinas sydän särkyä kun ei osannut auttaa :/ Inhottavaa kun tulee noita haittavaikutuksia noista rokotteista.

Vauvojen luonteista olitte jutelleet ja meillä on hyvinkin rauhallinen tapaus tämä neiti. Joskus vaatii iltaisin että kannellaan uneen mutta senkin onnistuu välttämään kunhan ei päästä tyttöä yliväsyneeksi. Viihtyy hyvin sitterissä ja lattiallakin ja jaksaa odotellakin palvelua hetken. Tämäkin on ihan luksusta kun esikoinen oli siinäkin mielessä toinen ääripää "melko" haastavalla temperamentilla. Tosin sen verran valikoiva on tää meidän neiti vielä että isin syli ei oikein kelpaa vaan äiti hälytetään paikalle viimeistään viiden minuutin kuluttua. Mutta saahan sitä tässä iässä vielä äidin perään ollakin :)

Joulun aikaan tyttö piti viikon ajan sellaista yökoulua et vaati päästä ylös seurustelemaan välillä 01-03 mutta sekin meni onneksi ohitse. Tällä hetkellä nukutaan niin et 23-24 yöunille ja aamulla 9-10 hereille. Yöllä syödään pari kertaa vähintään mutta ajoista en tiedä kun ei oo tullut koskaan kelloa katottua.

Birrelle onnea rouvautumisesta <3 !
Meillä on ristiäiset lauantaina ja kaikki järjestelyt aivan vaiheessa. Mutta ei onneksi isoja kemuja pidetäkään niin uskottelen itselleni et kyllä kerkeää vielä. Tuolta Hellapoliisista yritän valita tarjottavia mutten tiedä mitä leipoisin kun on liikaa ihania vaihtoehtoja XD Pappi ei ole soittanut joten täytynee soittaa hänelle itse (olen unohtanut jo kahtena päivänä) ja miehen pukukin on ties missä jajaja... Paniikkia pukkaa ja hyvä jos ollaan koko revohka ees likimain juhlakunnossa viikonloppuun mennessä :D

Mutta nyt alkaa ajatus seisoa niin pahasti et koitan hetkeksi oikaista kun pikkunenkin simahti.

JKMS ja typy 6 vkoa.
 
terese: meilläkin syödään nyrkkiä aina silloin kun ollaan nälissään, sit tissittelyn jälkeen se nyrkki taas unohtuu :) tutti ei oo kelvannu viel kertaakaan vaikka ollaan sitä useesti tarjottu, tais jäädä tutit hukkatavaraks meillä.

jälkitarkastuksessa tuli käytyä ja lääkäri tuumas et näyttää siltä kun et ois ikinä synnyttänykkää eli kaikki tais olla ok :) ehkäsyä ei aloteta ainakaan nyt imetyksen aikana kun sen ehkäsyteho saa riittää meille, eli ei paniikkia jos ei tehookkaan :D ja toisekseen haluttas tehä nyt kaikki lapset ennen kolmeekymppiä muutenkin.

pissavahinkoja tulee meillä joka yö näköjään kun taas oli kaikki märkänä kahdesti viime yönä vaikka vaippa vaihdettiin myös kahdesti yön aikana :( mistä sitä pissaa riittää.. isompiin vaippoihinkin siirryttiin sen takia et ei tarvis niin useesti vaihtaa mut eipä auttanu sekään. nyt se on joka toinen tunti vaihdettava muuten on meiän petari pilalla.
 
Luonne Petjalla on ruuan suhteen että "kaikki mulle ja nyt heti"-tyyppi, sama pätee jos kakka on vaipassa. Muutoin maha täynnä ja kuiva vaippa allaan on tyytyväinen, jutusteleva ja hymyilevä poika :)
Ollaan viime päivinä opetettu istumaan sitterissäkin, ettei tarvitsisi kokoajan kannella mukana ja hyvin on mennyt.

Terese Meillä alkoi nyrkin hankaaminen suussa viikko sitten, lisäksi alkoi kuolaamaankin kamalasti eli täällä se johtuneen hampaista, ikenet kutiaa.

Meillä on torstaina 3kk neuvola; Kauhulla odotetaan mitä jälkimaininkeja tulee 3 rokotteesta, mies lupasi jäädä kotiin perjantaiksi =)
Rotasta elettiin semmoinen viiden päivän helvetti :|

Huomenna lähden ensimmäistä kertaa pojan syntymän jälkeen kampaajalle, äitini tulee hoitamaan Petjaa, ja voi luoja kuinka vaikeeta lähteminen voikaan olla :(
Sain sunnuntaina soiton että vaarini on kuollut, hautajaiset pidetään 22.1. Äitini on halukas hoitamaan poikaa koko päivän, kun aamulla on lähtö ja illalla tulo.. mä vaan mietin voinko olla menemättä hautajaisiin, vaikka tiedän etten voi :|

Tanya & huomenna 3kk Petja
 
Viimeksi muokattu:
Tanya pahoittelut sinulle Vaaristasi!

SW kiitos vinkistä, pitää kokeilla ensi yönä laittaa tosiaan jotain tutin eteen ettei pääsisi tippumaan.

Meillä on nyrkkiä imetty jo monta viikkoa, mutta onneksi tutti ja tissi kelpaavat tilalle. Liittyy meillä siis nälän tunteeseen.

Daniel on melko rauhallinen luonne. Malttaa odottaa tissiä ja viihtyy yksikseenkin jos on jotain tuijoteltavaa. Kun laitetaan maahan makaamaan ja yläpuolelle lelukaari, niin yrittää saada niihin leluihin jo vauhtiakin :). En kohta enää kestä tätä kehityksen nopeeta etenemistä, pikkuvauva on ihan kohta jo poissa.

Birre86 ja Daniel 9vko 5pvä
 
Kauhistus kun tänne oli tullut tekstiä reissun aikana. Olemme siis "evakossa" äitini luona kun mies koulutuksessa viikon. Reissu alkoi ihanasti vauvan kiukkuilulla (rota rokote) ja eilen koiralla alkoi pissatulehdus ja mahavaivat. Nyt koira oksentaa ja kakkaa ja vauva onneksi kiltti. Ei oo helppoa tää elämä :D

Luonne: Milo on ollut aina mullehetikaikkinytjusteikähetkenpäästä luonne. Mutta alkanut viihtyä yksikseen ja ei oo enää niin suuri hätä heti.

Nyrkki ja kädet täälläkin vaivana nukkumaan mennessä.

Paljon olis ollut muutakin asiaa mut ei muista ja äitin kone on vähän vaikea et jos mä luovutan suosiolla ja meen pisuttaan koiran.

Eveny ja Milo 2kk ja 5pv
 
Heippa taas!

Elias tänään 8 viikkoa:p hurjaa, kun muistan ihan selvästi vielä, kun oli raskaana.

Nyrkkiä syödään täälläkin ja ei nyt varsinaisesti peukkua syö, mutta kyllä sekin välillä käy suussa. laitan tuttia suuhun, mutta kai sitä saa omia käsiä tutkia :)
Itsekseen viihtyy jonkin verran, mutta nälästä tulee hirveä haloo..ja väsymyksestä myös.

Rauhallinen kaveri tää kuitenkin on.

Mutta nyt taas hommiin...ei paljoa kerkeä enää koneella roikkumaan :)

Riikka & Elias 8vk.
 
Mein neiti pisti 7vkon iässä nyrkkejä suuhun, tekee sitä kyllä vieläkin. Välillä imee myös peukaloa, mutta tutti on aina kelvannu tilalle. Oon antanu pistää käsiä suuhun ja tutkia, mut jos alkaa imemään ni sit otan pois ja tutti tilalle.

Nallu ja Sonja 12vko 2vrk
 
Aarni on luonteeltaan aika rauhallinen ja tyytyväinen, melko samanlainen kuin mitä tuo isoveljensäkin oli vauvana..

sormet menee täälläkin aina välillä suuhun, varsinkin jos on nälkäinen, tutti kelpaa hyvin ja sitä aina tarjoankin jos tarvetta on, onneksi yöllä ei vielä tarvi tutin takia heräillä kun poika aika usein nukahtaa takas uneen heti syötön jälkeen ja kun on masu täynnä niin silloin ei tutti kelpaa..

täällä poika on ollut pari päivää kärttyinen, tie sitten johtuneeko tuosta maanantaisesta rotarokotteesta :confused:

kohta puoliin lähden sinne pilates -tunnille, mahtaa olla paikat kipeenä huomenna...
 
Tanya, osanottoni vaarisi poismenon vuoksi. Mikset voi ottaa vauvaa mukaan hautajaisiin? Näiden suhteen tavat tietysti vaihtelee mutta ainakin meidän suvun hautajaisiin on myös vauvat mahtuneet, ja jos ei halua että vauva itkullaan häiritsee varsinaista seremoniaa niin voihan joku paikan päälläkin mennä välillä kauemmas/ulos kirkosta kanniskelemaan vauvaa. Mutta siis ymmärrän hyvin että koko päivän ero pienestä tuntuu pitkältä!

Meilläkään vauva ei ole vielä ollut erossa äidistä saunomista pitempään, mutta lähiviikkoina olisi kyllä tarkoitus aloittaa kuntosalireissut kerran viikossa jolloin olisi sen pari tuntia äitini kanssa. Pitäisi vain opettaa tuota pullosta syömistä ensin, neiti kun on välillä aika tiheäruokainen ja totutettu saamaan tissi suuhun heti, huonosti kasvatettu siis...eli ei voi laskea sen varaan että kahta tuntia pärjäisi syömättä. 3v esikoinen sai nyt paikan kaupungin päiväkerhosta jossa käy kerran viikossa 3 tunnin pätkän, on selvästi leikkikavereiden ja virikkeiden tarpeessa. Ja äiti pääsee siis sillä aikaa salille :D . Mietin nyt vaan että onko tuo kerran viikossa liian harvoin paikkaan tottumisen kannalta, olisiko 2 x ollut kuitenkin parempi :confused: mutta ehkä niitä voi myöhemmin lisätä jos siltä tuntuu. Mitä ohjelmaa/minkälaisia hoitojärjestelyjä teidän muiden vanhemmilla lapsilla on?

Tuoreelle Birre-rouvalle vielä täältäkin onnittelut!

Sokeripala ja murunen 6 vkoa ja risat
 
Osanottoni myös minun puolestani Tanya :hug:

Meillä neiti on alkanut vetämään kivoja "pulloraivareita". Eilenkin yöllä suostui syömään 20ml ja sen jälkeen alkoi hirveä huuto ja riuhtominen. Joka kerta kun yritin tarjota lisää, huuto vain yltyi. Ja varmasti neidillä oli nälkä, oli meinaan ollut yli 5h syömättä. Laitoin sitten nälkäisenä takaisin sänkyyn, 45 min siellä sähläsi hulluna jonka jälkeen otin ylös ja söi nätisti 150ml :confused: Kiva kiva!

Hei sanokaa nyt vielä kuinka pitkiä aikoja teidän vauvat pysyy TYYTYVÄISENÄ hereillä kerrallaan? Meillä tyytyväisenä ollaan n. 45 min kerrallaan ja sen jälkeen täytyy laittaa nukkumaan. Jos unille laittamista pitkittää, on neiti niin kiukkuinen että nukahtamisesta ei tule enää yhtään mitään! Tyttö ei myöskään nykyään enää nukahda "mihin sattuu", vaan pitää joka kerta erikseen nukuttaa. Eli hereillä kyllä pysyisi pitempään, mutta väsyneenä on kiukkuinen kuin ampiainen!

Ilmoittauduttiin vauvauintiin joka alkaa samana päivänä kun tyttö täyttää 3 kk, 29.1. Pelottaa jo valmiiksi mitä siitä tulee, jos neiti päättääkin että se ei ole hänen mielestään kivaa tai väsähtää kesken kaiken :kieh: Sitten ihan käytännön (tyhmä?)kysymys: Missä lasta pidetään uimahallissa sillä aikaa kun itse peseydytään, laitetaan uikkaria päälle jne?

Silent ja tyttö 2,5 kk
 
Viimeksi muokattu:
Huh, huh, kyllä on ollut rankat pari päivää kun poitsu on ollut niin kipeä mahastaan tuon kolmosrokotteen (lähinnä kai rota-rokote) takia. Kädet ovat aivan väsyinä poitsun kantamisesta. Tämä päivä näyttäisi nyt jo paremmalta. Väsynyt on ollut myöskin kovasti. Eilen illalla, kun kivut vissiin sitten vähän hellittivät, meni nukkumaan viideltä illalla, söi kahdeksalta illalla ja puolilta öin ja nukkui siiten seitsemään asti aamulla. Tosi hassua, että meille ei tullut ekasta rotasta mitään, mutta tämä toinen aiheutti kyllä sellaiset kivut että!

Terese ja poitsu 3kk ja 2 päivää
 
Hereillä ollaan joskus tyytyväisenä 2-3 tuntiakin, normaalisti varmaan tunnin.
Yöllä syöttövälit on 4-5 tuntia, eli joskus mennään mukavasti yhdellä heräämisellä aamuun asti. Toisinaan meinaa kyllä itkeskellä tutin perään 10 minuutin välein.

Nyrkki alkaa meilläkin löytää tiensä suuhun pikkuhiljaa. Ja siinä samalla sitten menee komeesti ilmaa masuun, jos ehtii nyrkkiä kauan lutkuttaa.

Luonteeltaan on Roomeo kyllä tosi helppo. Rauhallinen ja tyytyväinen tapaus yleensä ottaen. Sillon harvoin kun itkee enemmän niin on kyllä tosi kovaääninen. Tissillä ollessa menee helposti hermo, jos ei heti touhu onnistu tai tissin vaihto kestää liian kauan.

Birre86 Onnittelut häiden johdosta!:flower:


Meillä ristijäiset on vasta reilun kuukauden kuluttua. Kummit on vielä kysymättä yhtä lukuunottamatta. Ehtii Roomeo jo täyttää muuten 3 kk, ennen nimensä virallista saantia. Pidetään samalla isoveljen 2-vuotis synttärit, kun ne olis oikeesti samalla viikolla ja kerran juhlapaikka on varattu, niin saadaan sitten kaks kärpästä hoidettua samalla iskulla;)
Vielä on mietinnässä otetaanko pitopalvelu vai tekiskö ruoat itse. Täytyy vielä tuumailla. Miehellä on niin valtava suku, että oltais muutoin voitu pitää kotona, mutta jos pelkät kummit, sisarukset ja isovanhemmat laskee mukaan niin porukkaa on yli 50 lapset mukaan lukien. Sitten tulis jo kotona ahdasta...

moikka kaikille!

t. Soikku ja Roomeo
 
Täällä neiti viihtyy hereillä tosi paljon vaihdellen! Joskus valvotaan syömisen jälken vaan 15min, joskus ollaan 2 tuntia pirteitä. En osaa sanoa mitään aikoja, kun en katso kellosta mut arvioisin noin.

Me mennään tytön kanssa huomenna vauvamuskariin ensimmäistä kertaa. Mua jännittää miten kaikki sujuu. Jännittää jos neidillä on vaikka kiukkupäivä huomenna tms. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tyttö tykkäis olla siellä. Toinen asia mikä mua jännittää on, että jos muut äidit on mua paljon vanhempia. Mua asia ei haittaa, mutta pelottaa että mut "tuomitaan" liian nuoreksi äidiksi :/

Nallu ja Sonja 12vko 3vrk
 
Tanya, osanottoni vaarisi poismenon vuoksi. Mikset voi ottaa vauvaa mukaan hautajaisiin? Näiden suhteen tavat tietysti vaihtelee mutta ainakin meidän suvun hautajaisiin on myös vauvat mahtuneet, ja jos ei halua että vauva itkullaan häiritsee varsinaista seremoniaa niin voihan joku paikan päälläkin mennä välillä kauemmas/ulos kirkosta kanniskelemaan vauvaa. Mutta siis ymmärrän hyvin että koko päivän ero pienestä tuntuu pitkältä!
Mä en oikein viitsi ottaa vauvaa istumaan autoon 09-13, kirkkoon 13-15, ja taas autoon 15-19. Mä uskon että se on todella rankkaa vauvalle, eriasia voisi olla jos me voitaisiin olla jossain keski-suomessa yö.

Kiitoksia kaikille osanotoista :heart:

Meillä oli tänään 3kk neuvolakäynti. Petja on 6420g, ja pituutta on 60,5cm :)
Kolme roketta tuli, ja poika otti ne hienosti, ainoastaan pistettäessä hieman parkaisi. Ihosta saatiin jälleen kehuja, kun se on virheetön ja silkin sileä :)

Eilen illalla käytiin nukkumaan kello 21, ja poika herätti mut vasta 08:10 =)

Tanya & Petja 3kk+1pvä
 

Yhteistyössä