*MarrasMassutII MARRASKUUSSA!! '08 ~korkattu~:) *

Kiitos, tyttö on pieni, mutta oikein pirteä pakkaus. Isukan virtauksiin oli ehkä syynä todella lyhyt napanuora, istukassa ei näkynyt mitään poikkeavaa. Pieni koko vain.Tytön pisteet 8, 9, 10.

Ihanaa loppuaikaa teille, jotka vielä nyyttiä hakemaan menossa. :heart:
 
Sitte omaa napaa... :kieh: Ei vieläkään merkkiäkään mistään. Yöllä tunsin yhden ainoan supparin, en sitte tiedä supistiko nukkuessa, koska nukuin melko sikeästi. Mutta kuiteski. Olo on niin p.a.s.k.a! Ei vaan jaksais enää odottaa ja se vauvan KOKO pelottaa!!! Taas yks päivä täällä purraan hammasta...

Jännä ja vaavi 39 tasan |O
 
Onnittelut kaikille pikku nyytin syliin saaneille :heart: :flower: :flower: :flower:

Täällä vieläkin yhes koos odotellaan että alkaisi jotain tapahtumaan. Kaikki mahdolliset konstit koitettu mutta eipä tunnu irtoavan....
Väsyttää vietävästi vaikka nukun yöt suht hyvin ja vielä päiväuniakin puolitoista vuotiaan kanssa.
Elimistö kerää ilmeisesti voimia tulevaa varten nyt kun siihen on mahdollisuus kun äitini tuli jo meille su joten kaikki valmiina lähtöä varten kun vaan alkais jotain tapahtumaan.

Yöllä on satanut lunta , lähdemme pikku herran kanssa ihmettelemään tuota kummaa valkoista tavaraa ulos ja teen samalla reippaan kävelylenkin.

Kuulumisiin :wave:

Äippä-75 ja Hippu rv 40+5
 
Neeanäiti Onnea Hurjan Paljon Pikkuruisesta Prinsessasta Koko Perheelle! :heart:

Täällä odoteltiin ihan ylitoiveikkaina, että olisko viime yönnäkin tullut supistuksia... mutta nope! :( Laskettuun aikaan on enää 8vrk, ja merkit synnyttelemään lähdöstä on kyllä tosi vähissä :( Kurjaa!

Onneksi mieltä sentään vähän piristää se, että ulkona sataa lunta ja maassa on aivan mielettömän kaunis valkoinen lumivaippa! :D

Josko sitä alkais heilumaan taas imurin varressa... sen verta taas ärsyttää tämä huushollin sekaisuus! :)

Mukavaa talvipäivää kaikille jo pienen käärön omaaville, kuin myös meille vielä kärsimättömänä vauvan hakureissulle lähtöä odottaville! :D

Mecu&Möhö 38+6
 
Onnea ääreist paljon täältäkin kaikille vauvautuneille!! =) ja maminakos kyseli että viikothan millon mein prinsessa syntyi oli 38+1,sen alkup.la:n mukaan...sitähän pikkasen fiksattiin siin koko ultrassa 12 pvään..jepsan..vauvaarki on lähtenyt nyt sitten ihan toden teolla rullaamaan,vaikka joka kymmenes minuutti varmaan mie pysähun hämmästelemään että ihan totta tuo ihana pieni tuhisija on nyt sitten meidän :saint: :heart: !!hih..ja ainakin vielä päästään tosi hyvin nukkumaan öitäkin,neiti syö kolmesti yössä ja nukkuu kyllä oikein mainiosti väliajat..saas nähdä jatkuuko autuus,mutta kaikkeen oon varautunut myös.me ollaan ulkoiltukkin jo ihan kunnon kävelylenkkejä ja ihanaa kun viimeyönä saapui lumikin!!..huomenna eka neuvola,jännää,saas nähdä miten pieni on kasvanut!..mulla ei ihan riittävästi maitoa tule vielä,niin paljon ollaan rintaruokinnalla kun pystytään,loput on pakko antaa korvikkeena jotta hän saa massun täyteen,ja siitä on ihan kauhean paha mieli että joutuu lisäravintoa antamaan..onko teillä jotka ootte aiemmin saanut lapsia,samanlaisia kokemuksia???..oukei,kauheesti pimut tsemppistä loppurutistukseen taas täältä meitiltä kummaltakin naiselta..pikkasen pienemmältä ja hiukkasen isommalta :LOL:
 
Kunpa itsellekin joskus tuo päivä koittaisi...aika tuskastunut olen, ei vaan jaksaisi. Vatsan kanssa kun ei oikein uskalla tehdä kaikkea mitä haluaisi, eikä voikaan ja tietenkin jännittää ihan hirveästi mitä sieltä paljastuu. Päivät alkaa olla keksimistä, mitä tekisi, että aika kuluisi. Mamina ja muutkin: kyse on siis toisesta lapsesta. Ekasta on jo aikaa 9 vuotta...silloin synnytys oli nopea..sairaalaan noin klo 03 yöllä ja Leevi syntyi n. klo 7...En siitä paljon muista, mutta aika hässäkkä siinä tuli kun lopulta vedettiin imukupilla. Kätilö oli töykeä, mulla ei ollut yhtään ponnistuksen tarvetta, joten en osannut / pystynyt auttamaan mielestäni mitenkään. Sydänäänet heikkenivät ja sitten imukuppi kehiin. Loppu hyvin, kaikki hyvin 10 pisteen poika tuli viikolla 38+3... Edellinen päivä oli ollut ihan normaali ja illalla oli vieraitakin,olin touhunnut kaikenlaista siivoamisesta tarjoiluihin jne.. Ennakoivia tuntemuksia ei juurikaan siis ollut... ehkä se antaa toivoa tähänkin tilanteeseen... Nyt vauvan kooksi aravioitiin viikolla 36 peräti 3,3 kg, joten sekin tässä vähän ahdistaa, jos se on siitä kasvanut kovaa tahtia kuten lopussa tapahtuu, alkaa se olla aikamoinen... Meikäläinen kun ei muuten ole mikään isokokoinen.. Sf-mitta on ollut alarajan alapuolella (27-28,5) ja siksi noita ultria olikin tuossa viikoilla 34-36 useampi...mutta vauvan koko on todettu siis ihan hyväksi. Tietenkin hyvä, sillä pieni sf-mitta sai meidät kovasti huolestumaan ja muutenkin jatkuva vatsan pienuudesta huomauttelu on välillä nostanut "karvat pystyyn"... Usein ensimmäinen kommentti jotkut tavatessa on vatsan koosta tai kasvusta kommentoiminen... Tietty kiva, että on huomion kohteena. Mutta ainakin mua ihmetyttää, että jotkut seuraa toisten vatsaa koko ajan "sillä silmällä".... ja aina aloitetaan siitä... itselläni on tässä kuitenkin monta muuta asiaa ennen sitä... Mukavaa talvista päivää kaikille!
 
HELOU!

Muistin juuri että taisin veikata tätä päivää vauvan syntymäpäiväksi.. ei oikeen tunnu siltä että veikkaus sattuis kohdalleen... Jos ottais seuraavan tavoitteen ensiviikon perjantain,jolloin aika äitipolille ja istun siellä ku tatti niin kauan että käynnistävät jos vielä olen yhtenä... :LOL: :LOL: Kotiin en enää tule sieltä kuin vauvan kanssa.

marrasvauva 40+4
 
marrasvauva ajattelin just ite samaa että jos yöllä lähden sairaalaan ja onkin väärä hälytys niin köytän itteni sinne kiinni niin kauvaksi aikaa että käynnistävät. ;)

onnea neeanäidille!

viime yö meni taas niin ja näin.nukuin mutta huonosti.näin unta ja siinä unessa jouduin koko ajan ajattelemaan mitä unessa tapahtuu ja miks niin tapahtuu.oli aika rankkaa.

nasuli tuo sf-mitta ei kuulemma kerro mitään vauvan koosta.ikävä kyllä.tietäis että ois tulossa pieni vauva mutta ei niin ei.ja mulla mies on luvannut ostaa sitä energiajuomaa mulle valmiiksi kun sairaalasta kotiin pääsen. ;)

nyt pitäs lähtiä sit käymään taas neuvolassa.saa nähä pistääkö jonnekkin tutkimuksiin kun vauva ei liiku juuri yhtään nykyään.saa tökkiä välillä et onko se edes hengissä enään.ja tulee semmosia repiviä ja viiltäviä kipuja kun vauva liikahtaa.on sen verran huolehtiva neuvolatäti.välillä kyllä liiankin. :|

mietin muuten tuossa että miksi ei synnytyksen anneta mennä yli tai käynnistetään aikaisemmin jos pelätään että on tulossa iso vauva?luin juuri että vauvan kasvu hidastuu 39 viikolla ni et se ei juuri kasva enään sitten.ristiriitasta mun mielestä.itellä kyllä kans pelottaa minkälainen mötikkä täältä on tulossa.täytyy keksiä jotakin syitä millä se pistäis käymään äippäpolil jos ei nuo aikasemmat riitä. ;)

mutta nytpä lähen ajeleen neuvolaan päin!hyviä vointeja ja paljon supisteluja kaikille ja erityisesti jaksamisia!

s & p 39+4
 
Moi,

ja onnittelut Neeanäidille rinsessasta! :flower:

Tääl on tänä aamuna neuvolassa käyty ja kaikki oli edelleen ok. Vauva on kuulemma todella alhaalla, mutta kuten kaikki taidamme tietää, niin se ei välttämättä tarkoita yhtään mitään! :kieh: Olenkin sillä asenteella edelleen että 12.12. käynnistykseen mennään!

Viime yö oli yhtä hulabaloota. Neitokainen repes keskellä yötä ihan hillittömään itkuun ja valitti että polviin koskee! Kai ne jonkinsortin kasvukivut on nyt sit alkaneet! Nukuttua on tullut varmaan joku nelisen tuntia. Voipi olla, että kohta päiväunet maistuu..

Niin, joku oli kysellyt syömisestä synnytyksen aikana. Itelläni viime koitos kesti 16 h ja en saanut syötävää sinä aikana! Eivät asiaa sen kummemmin perustelleet, mutta veikkaanpa minäkin sitä vaihtoehtoa, että jos olis leikkaukseen joutunut.. Huono-olo alkoi jossain vaiheessa tulla ja sanoin sen kätilölle. Sain puoli lasia appelsiinimehua ja se kyllä auttoi! Ja koko urakan jälkeen sain ihan kunnon ruokaa (taispas olla lihakeittoa).

Joo, nyt sinne petiin hetkeks köllöttelemän! =)
 
Paljon Onnea Neeanäidille ja perheelle pienestä tytöstä! :heart: :heart:

Viime yö meni aivan ihanasti pienokaisen kanssa...Menimme nukkumaan n.23 ja seuraavaksi neiti heräsi klo.5 (arvatkaa vain oliko rinnat kipeät, aivan paukahtaa ja ei... :snotty: ) mutta ei saa valittaa. Sit neiti söi ja taas nukkui 8.30 saakka. Aivan ihanaa on kun saa vihdoinkin nukuttua ja tosiaan, hyvissä asennoissa! :D Viimeisinä raskausviikkoina ne yöt oli yhtä tuskaa kun hyviä asentoja ei saanut millään mutta olihan tuossa melkein 5 kiloisessa neidissä öisin hieman miettimistäkin miten masuansa kääntää! :LOL:

Joo, toi sf-mitta ei todellakaan kerro vauvan kokoa....Mullahan se oli n.33/34 ja jättiläinenhän sieltä silti tuli. :ashamed:

Ja kakka-asiasta: multa ei ole koskaan tyhjennetty suolta ennen synnytystä. Luulinkin et käynnistyksellä lähdettäessä niin kävisi, mutta ei. Tosin, onneksi kakka on pysynyt suolessa synnytyksenkin aikana aina. :LOL:

Jaksuja kaikille Marrasmassuille! :heart:
 
Hohhoijaa. Todella tylsää, kämppä on ylösalaisin, mut ei jaksa tehä mitään. Mikään ei kiinnosta. Kävin just nukuttamassa nuoremman ja vanhempi tuolla katsoo telkkua ja mä tulin tähän lukemaan netistä kaikkee kakkaa.Kohta meen tytön seuraks sohvalle, jos vaikka sulkis silmiä vähän.
Tänää pitäis käydä ostaa yks lahja kun huomenna joutuu synttäreille. Kyllä, joutuu... Siel taas päivitellään mahaa ja sitä että koskakohan vauva syntyy ja että onko tuntunu jo jotain :kieh: Ei jaksais sitä, mut toisaalta saa kakkua ja kaikkee hyvää =) Alan minäki uskoa siihen että yli tämä menee ja reilusti. Ja sit synnytän 5 kiloisen vauvan...jess. Tapahtuispa jotain joka sais mut vähän paremmalle tuulelle.

No nyt meen mököttää sohvalle...

:|
 
neuvolasta palattu ja eipä kirkastunu mikään taaskaan.

sf-mitta oli kasvanu nyt 32cm.paineet hyvät ja pissa puhdas.vauvan pää kuulemma ihan takana niin siitä johtuu nämä mahtavat kivut.liikelaskentaa pitää alkaa tekemään kun sanoin että vauva ei liiku.painoa oli tullu taas mukavasti mutta siitä huolimatta kävin ostamassa suklaata ja mässään sitä nyt naamaan täällä hyvällä omallatunnolla.sen verran ärsyttää.totes vaan neuvolatäti että siihen voi mennä viikko tai kaks.no kiva.musta tuntuu että tämä syntyy 3. tai 4.pv joulukuus käynnistyksel.että sitä odotellessa.

29.pv ois miehen veljen häät mutta sanoin jo miehelle että jos vauva ei ole syntynyt niin en lähde koko häihin.ja enkä kyllä välttämättä jaksa lähteä vaikka vauva nyt syntyisi.mutta jos ei ole syntynyt niin en jaksa sitä että "eikö se vieläkään ole syntynyt." ai en ite oo hoksannukkaan että ei oo syntyny.kiva kun kerrotte. :|

nyt taijan lähtiä päiväunille.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Jännä:
Sitte omaa napaa... :kieh: Ei vieläkään merkkiäkään mistään. Yöllä tunsin yhden ainoan supparin, en sitte tiedä supistiko nukkuessa, koska nukuin melko sikeästi. Mutta kuiteski. Olo on niin p.a.s.k.a! Ei vaan jaksais enää odottaa ja se vauvan KOKO pelottaa!!! Taas yks päivä täällä purraan hammasta...

Jännä ja vaavi 39 tasan |O
Samaistun.. Koko alkaa muakin pelottamaan ei pian.. vaan JO NYT!
38+4
Tosta mun laskeutuneesta masusta huolimatta ei ole alkanut synnytys..
 

Yhteistyössä