Marsipaanin värjäys nestemäisellä elintarvikevärillä, miten onnistuu?

  • Viestiketjun aloittaja ???
  • Ensimmäinen viesti
Onnistuu varmasti, mutta varaudu siihen, että a) saat vaivata hetken jos toisen ennekuin väri on tasaista b) marsipaani notkistuu helposti nestemäisestä väristä, joten kovin tummaa lopputulosta on vaikee saada aikaiseksi ja kannattaa antaa olla jääkaapissa hetki ennen kaulitsemista tms.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja POM:
Voitko maalata valmiin marsipaani jutun värillä? että et värjäisi koko massaa?
siis tuo väri näyttää lähinnä mustalta (ootko nähnyt ikinä elintarvikeväriä, melkein mustaa) sitä ei siis johonkin kermavaahtoonkaan tarvii kuin tipan niin on jo vaaleanpunaista
 

Yhteistyössä