MATKALLE 2,5V KANSSA.

Moikka!

Ollaan lähdössä heinäkuussa bulgariaan albenaan perheen kanssa. Meillä on 2,5v poika silloin. Hotelli on lapsiystävällinen sungarden kaliopa.

Olisko jollain jotain matkaan liittyviä vinkkejä ja tietoja kohteesta. Ollaan ekaa kertaa menossa. Ja muutenkin pojan kanssa ekaa kertaa etelässä.

Toivottavasti joku vaivautuu kertomaan ruoka, päikkäri yms. vinkkejä. Ja kuinka tarkkoja olette olleet ruoka-aikojen ja sen semmoisten kanssa.

Kiitos jo etukäteen. :heart: :wave:
 
tietoja tosta kohteesta ei kyllä mulla ole mutta oltiin tammikuussa 2,5vuotiaan vilkkaan pojan kanssa kanarialla.meillä meni matka tosi hyvin,lennot oli tietty vähän raskaita kun ei suostunut nukkumaan kuin tunnin molemmilla lennoilla,eikä oikeen oisi malttanut pysyä penkissään eli virikkeitä kannattaa varata mukaan esim.kirjoja,värikynät jne.maitoa olin kanssa varannut mukaan,niitä 1-3vuotiaiden muksu purkkimaitoja,ne oli ainakin koneessa meillä tarpeen kun poitsu vielä pullosta juo unimaitonsa..muuten oli ainakin kanarialla hyvää maitoa,eikä vatsa mennyt mistään sekaisin.

purkkiruokia olin kanssa varannut mukaan ja niitä meni aikast paljon,annoin kyllä toki sitäkin ruokaa mitä itse söimme esim, ranskalaisia,kanaa,hampurilaisia,jogurttia jne..ja rattaat oli tarpeelliset mukana,pistin poitsun niihin yleensä päikkäri aikaan nukkumaan maidon kanssa ja hyvin uni maistui vaikka oli hälinää ja liikennettä kun käveltiin ja kateltiin,ja illalla oli aivan poikki jo 8 jälkeen..ulkoilma väsyttää..

niin ja noista purkkimaidoista oli myös hyötyä kun lähettiin rannalle tai toiseen kaupunkiin ni sai nopeesti maitoa jos tarvis.

tuli vähän pitkästi selitettyä,mut toivottavasti jotain vinkkejä edes oli ja varmasti reissu menee hyvin,onhan jo 2,5v iso poitsu :)

hyvää matkaa teille :hug:
 
Oltiin sillon kun poika oli 2 v 4 kk reissulla Kanarialla eikä me kyllä raahattu yhtään purkkia täältä mukana :D Kun muutenkin kotomaassa syö perheen kanssa samaa ruokaa ni musta ois hassua tarjota purkkiruokaa muualla.

Samaa ruokaa siellä söi poika kuin mitä me muutkin, juomista saa kaupasta ( pullotettua vettä tai vaikka mehua ) =)

Meillä oli mukana DVD - soitin ja pari leffaa, piirustuspaprua, kyniä, leluja jne jotta lentsikan kyytissä maltto olla, tosin meitillä tuo matka kesti 6 h yhteen suuntaan joten tavaraa piti olla mukana :D

RATTAAT tosiaan ehdottomasti, käveltyä noilla reissuilla tulee ja paljon !

Päikkärit nukku rattaissa tai bungalowissamme, nuo reissut on kuiteski aika "väsyttäviä" pienille kun kummiski tulee ulkoiltua melkein koko ajan, meillä ainaski paljon ehitty olemaan bungalowin puolella muuta ku nukkumassa tai pientä syömässä.

Mukavaa reissua teille !!
 
juu en nyt tarkottanutkaan että niitä purkkeja tarttis kassikaupalla sinne raahata,meillä vaan joskus vielä syö noita isoja pilttejä ja ei aina edes matkalla syönyt niitä ruokia,mutta purkkiruoka maistui.

kukin tietty tyylillään ja antaa mitä lapselle maistuu parhaiten..
 
kyseistä paikasta ei tietoa mutta meillätyttö on reissannu pienestä asti..just palattiin Thaimaan reissulta..ennen ollaan vaan euroopassa reissattu tytön kanssa.


Rattaat kannattaa ottaa mukaan tai rinkka/kantoreppu.

me ollaan pidetty lomallakin jonkinmoista rytmiä, koska kotonakin on...syömiset ja nukkumiset suht samaan aikaan joka päivä...toki niin että vähän voi joustaakkin.. mutta meillä ainakin ton ikäsenä rymit oli lapselle tärkeet ja sitten tuli helposti kiukku jos näkänen/väsynyt.

Omia sapuskoja ei kummemmin olla matkalla kannettu mukana.. joskun on voinu olla esim jotain omia puurojauheita.

Lennolle mukaan jotain tekemistä jos ei satu päikkäriaikaan.
Lapselle paljon aurinkorasvaa ja hattu päässä koko ajan.
rento asenne ja hyvä mieli mukaan matkalle! :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja karkkimamma:
Ajattelin just, että täytyy jotain tuttua ja turvallista ruokaakin ottaa mukaan. Varmaan noi jauheet on parhaita. Aamulla kuitenkin tottunut syömään puuroa. Kiitos, että vaivauduit vastaamaan! :heart:
ole hyvä vain ja mukavaa matkaa teille!! =)
 

Yhteistyössä